Komentari na vest

Zvanično: Uroš Drezgić kod Igora Vujačića

G

Gosti

pre 8 meseci

Kupujte "braćo" Rusi, jeftino mlado srpsko meso za džabe.Bravo za vodeće ljude iz Čukaričkog i Vojvodine,hoće li ove prodaje od 1,5 mil.da vas obogate?
L

LazzzAR

pre 8 meseci

Sta je sa Nemanjom Jovicem, jel ce potpisati za neki klub?
N

News

pre 8 meseci

Ne moze da nadje klub koji je spreman da mu da 600k evra godisnje koliko je imao u Partizanu
J

JovanSRBB

pre 8 meseci

Erakovic, Babic i Drezgic.
L

LazzzARR

pre 8 meseci

Sad ce Kovacevic ili Serafimovic uz iskusnog Vranjesa pa dogodine ponovo prodaja i tako, takodje verovatno i Samurovic, Miladinovic i Rogan.
N

News

pre 8 meseci

Serafinovic ili Subotic ce igrati. Kovacevic igra sa omladincima i nece biti vracan u prvi tim Cukarickog.
@

@News

pre 8 meseci

Zasto? Bile price da je supertalenat i ide u Strazbur za 3m?>
N

News

pre 8 meseci

Kovacevic nije registrovan za ligu konferencije i to mozes videti da Uefinom sajtu.
n

nerobiancoo

pre 8 meseci

Jednom je jedan menadzer rekao, cim vidis 2 ili vise nasa igraca u istom klubu, znaj da su tu odredjene kombinacije. I jeste tako. Drezgic je ubedljivo najgori igrac Čukine odbrane. Protiv Grka, kriv za sva 3 gola. O čemu mi,onda,pričamo ? Cirkus.
M

Milantom

pre 8 meseci

Prodali igraca za milion ipo koji nema pojma i koji je kriv gotovo za sve golove protiv Olimpiakosa. Prodali sve sto su mogli, nisu kupili nikoga, doveli Matića za trenera koji i nije trener i pitamo se sta nam je sa koeficijentom klupskog fudbala. Uz to, nemaju ni stadion, igraju 300 km dalje...
G

Gostgg

pre 8 meseci

Jedno je sigurno... A to je da neki nas menadzer ima jako dobar kontakt sa upravom Rubina i ulaz tamo :)
V

Veljko9

pre 8 meseci

Decko deluje buckast kao Niklas Sule haha. Tek 20god ko zna mozda se probije pa u reprezentaciju kao Masovic, eto i Petrovic ostvario veliki transfer i Cukaricki nam moze doneti dobre reprezentativce prodajom mladih igraca u inostranstvo, kao recimo Vosa sto je prodala Sergeja i Tadica.
N

News

pre 8 meseci

Cukaricki proda Drezgica za 1.5 miliona evra koji je stoper i u losoj je formi. Dok Vojvodina proda Cumica koji je u odlicnoj formi plus je decko krilo a krilni igraci su mnogo skuplji od stopera za iste pare. Takodje Partizan proda Vujacica koji je reprezentivac i imao je odlicnu sezonu za 1 milion evra. Cukaricki je daleko od renomea Vojvodine i Partizana ali prodaje svoje igrace skuplje jer je privatni klub i gazda uzme sve pare sebi dok u slucaju Partizana i Vojvodine pare idi i na privatne racune ljudi iz uprave.

Dag and Red

pre 8 meseci

Svaka cast za komentar!!!!