Zvanično: Veljko Simić Zvezdin četiri godine

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.07.18. | 14:03

Povratak Zvezdinog đaka…

Ono što je bilo nagovešteno već u petak sada je dobilo I zvaničnu potvrdu. Doskorašnji ofanzivni vezista Zemuna Veljko Simić potpisao je četvrogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

On se na taj način vratio u matični klub posle lutanja od nemila do nedraga. Momak rođen 1995.godine u Beogradu iza sebe ima solidnu sezonu u Zemunu. Na Marakani veruju da bi mogao da u prvom trenutku predstavlja zamenu za Lorenca Ebisilija.
“Emocije su najpozitivnije moguće, drugi put sam u klubu gde sam i počeo i kojem mogu reći da pripadam. Jako mi je drago što sam dobio drugu šansu. Očekivanja u Crvenoj zvezdi su uvek maksimalna, siguran sam da ćemo i ove godine igrati ponovo u Evropi. U domaćem prvenstvu uvek ćemo se truditi da igramo do samog kraja. Neće mi biti problem da se uklopim, poznajem nekolicinu igrača, Stojkovića, Radonjića, Jovičića”, rekao je novi fudbaler Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Simić može da igra na obe krilne pozicije, kao I na mestu iza napadača. Posle odluke da ne potpiše profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom, otišao je u Bazel. Međutim, u najboljem timu Švajcarske nije dobio šansu. Igrao je po pozajmicama, sve do dolaska u Zemun u kojem se rehabilitovao.

(fkcrvenazvezda.com)


tagovi

veljko simić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara