Komentari na vest

Zvanično: Zenit pazario i drugog Brazilca ove zime

N

Nino tino

pre 4 meseca

Nino nino nino tino
D

Dejani

pre 4 meseca

Pitam se kada će naši klubovi skontati da bi bilo dobro dovoditi mlade Brazilce, Argentince ili uopsteno juznoamerikance..
O

Oleg

pre 4 meseca

Mancini se ispromasivao sa argentincima u Zenitu. Ne zna se koji je bio gori. I svi su nestali kad su otisli iz Zenita. Mamana za 16 mil, Driusi za 15 mil, Hernani za 8 mil, Kraneviter za 8 mil, Rigoni 9 mil. Za ono vreme jako velike pare ( 2017,2018). I nista. Svi su propali, nijedan pogodak.
O

Oleg

pre 4 meseca

Zaboravio sam najskupljeg Argentinca - Paredes ( 23 mil).
k

kikoman

pre 4 meseca

zato sto klubovi iz argentine i brazila mogu mnogo vise da plate te iste igrace, zato sto ce za manje ili iste pare otici samo u klubove iz boljih liga, zamisli igras u argentini ili brazilu i ukucas superliga srbije i vidis polupane poluprazne stadione, surdulicu, ivanjicu itd...za nas su afrikanci ali direkt iz afrike, sve ostalo je cudo sto dodje...
J

Jovannnn

pre 4 meseca

Erakovic ideee
O

Obraz đon

pre 4 meseca

Ide,ide ali kada mu isplate cijeli ugovor.Šta tebi ima smetati ako momak iz Srbije legalno zarađuje veliki novac u Sankt Petersburgu?Kao što nekima smeta Pavlović i interesovanje evropskih klubova za njega..Ti mladi momci su ponos Srbije.Izvolite,gospodo,idite napolje pa pokušajte napraviti nešto kad je to tako lako!