Komentari na vest

Zvanično: Zvezda dobila trećeg golmana

N

Nikola44

pre 4 meseca

Bio je neki talenovani golman koj je imao neku tucu, pre par meseci. Sta je sa njim? Govorili su da je jako perspektivan? Zaboravio sam kako se zove, ali nije Gutesa sigurno.
i

info011

pre 4 meseca

Stefan Marinkovic trenutno je u omladincima Crvene Zvezde najtalentovaniji golman sigurno u srbiji a i sire
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Jovan Miladinović sto dalje od Zvezde,najgori moguci golman u Srbiji!
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Ahahaha, evo ga čuveni klupski bot, svima poznat kao u inat dušmanima. Kada god neko kaže nešto protiv uprave, on mu ukrade Nik i sa tim Nikom diže u nebesa Doktora. Mislio sam da si mi se skinuo sa... grbače, ali očigledno da nisi. Razlika izmedju tebe i mene je ta što ti navijaš za Terzića i Čovića, a ja NAVIJAM ZA ZVEZDU. "Sve što sad hoćemo je, da budeš opet ona prava Zvezda kao nekada pre, u nama i dalje teče krv crveno bela što se lila za tebe, ajmo sada još glasnije za ono zbog čega se živi, zbog čega se umire"
F

Forever Young

pre 4 meseca

@za ovog prvog Don Vita, ili što reče ovaj drugi Don Vito, ovaj prvi u inat dušmanima. Daj bre ne lupaj, Miladinović je top topova talenat. Dečko je stalno branio sa dve godine starijima od sebe, i to se nije primećivalo, i ako u mladjim kategorijama i jedna godina je velika razlika a kamoli dve godine. Ne zanima me ko je tu kriv a ko je upravu, ono što je najgore svi tu ispaštaju. Meni je mnogo žao što taj dečko ima problem sa Terzićem, jer je dečko nevidjeni talenat.
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Zvezda ima najtalentovanijeg mladog golmana u Evropi Miladinovića, ali zbog raznih kombinacija dečko je maltene oteran iz Zvezde. Sramota.
k

kos23

pre 4 meseca

Ko ti je to kazao njegov menadzer stvarno si smesan
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

@kos23. A ko je tebi rekao da nije tako, jel Terzić??? Normalno da je dečko nezadovoljan kada igra maltene za džabe, a strane rage i domaći metuzalemi imaju milionske plate. Zašto se ti milioni i milioni evra ne ulažu u naše super talente da ostanu bar do 21 godine u Zvezdi. Ili bar u strance koji stvarno prave razliku. Kada kostur ekipe budu naši mladi super talenti koji će igrati 3-4 godine u prvom timu, plus 3-4 dobra stranca (Hvang je dobar) to će biti prava priča.
k

klasican bot

pre 4 meseca

Evo sendvic🥪 zaradio si platu za danas botovanjem protiv Terzica!
d

delija block45

pre 4 meseca

Nema nista od njega klasican menadžerski pokusaju da uzmu pare na brzinu cist prosek pa kad je puklo sa terzom sve isplivalo na površinu
D

Djape NBG

pre 4 meseca

Može li mi neko objasniti šta radi ovaj Broj Jedan na promocijama mladosti Zvezde?!
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Priča priče kako je bilo 1972. kada je Tito sklonio Nikezića & Latinku, a on postao predsednik omladine Srbije!
k

kendisport

pre 4 meseca

Ljudi imaju golmana od u perspektivi 20 miliona, i buše ga jer mu terza nije dobar sa agentom hahahaha. Ovaj mali je realno tanak, ko je gledao Grafičar zna, tipa protiv Smedereva je 2min pre kraja dodao čistu loptu njihovom u noge i izgubiše utakmicu.
i

info011

pre 4 meseca

Kazi nam koji je to golman
k

kendisport

pre 4 meseca

Jovan Miladinović 2007 godište. Njegov slučaj je sada na sudu, i uzburkao je fss bar malo.
i

info011

pre 4 meseca

@kendisport.mnogo boljih golmana u omladinskoj skoli ima od njega samo ga je gurao menadzer samo se seti utakmica na kojima je pravio katastrofalno greske i to je tebi talenat nema nista od njega
k

kendisport

pre 4 meseca

@info011 Na kojim bre utakmicama, dečko ne brani zvanične utakmice više od godinu dana ne lupaj gluposti. Jedini koji pravi greške je ovaj nesrećni guteša.
A

Aco Gajtan

pre 4 meseca

A borjan nevera
4

474747

pre 4 meseca

Balsa ne moze,Vasiljko isteran,Miladinovic mora da promeni agenta,znaci daj sta das ne odlucuje kvalitet nego kombinacije
L

Link

pre 4 meseca

Zaobilaziti Zvezdu i Partizan u širokom luku. Ispostavilo se da je to najbolje za naše fudbalere.