Uroš Lazić (www.dynamocb.cz)
Uroš Lazić (www.dynamocb.cz)

Zvanično: Zvezdin desni bek na kaljenju u Češkoj

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.02.24. | 17:49

Uroš Lazić uspeo da pronađe klub u kojem će sakupljati minutažu do kraja sezone

Početkom nedelje se vratio u Crvenu zvezdu, danas ju je ponovo napustio. Desni bek Uroš Lazić put do prvog tima crveno-belih još jednom će morati da traži dokazivanjem u drugoj sredini, ovog puta u Češkoj.

Svega nekoliko sati pre zatvaranja prelaznog roka u tamošnjem prvenstvu, 20-godišnji defanzivac potpisao je za Češke Buđejovice u kojima će nastupati do kraja sezone kao pozajmljen fudbaler srpskog šampiona.

Izabrane vesti

Podsetimo, Lazić je prvi deo sezone proveo u Novom Pazaru, takođe na pozajmici, ali je beogradski klub odlučio ga vrati na Stadion Rajko Mitić posle gostovanja u gradu sa Jošanice. I to tek pošto je završen prelazni rok u Srbiji, pa član mlade reprezentacije Srbije nije imao mnogo izbora.

Ipak, ruku spasa pružio mu je poslednjeplasirani tim češkog prvenstva ne bi li mu drugo deo sezone otišao 'niz vodu'. Laziću će ovo biti četvrta pozajmica od januara 2021. godine. Pre Novog Pazara, za koji je odigrao 19 utakmica u jesenjem delu sezone, nosio je još dresove Radnika iz Surdulice i Grafičara.



tagovi

Češke BuđejoviceUroš LazićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara