Komentari na vest

Zvedina proba za Bragu: Vraća se Kanga, ne i Sanogo

V

Vidoviti

pre preko 2 godine

Degenek je samo jos formalno igrac Zvezde kao I Gajic tako da se ne ljubimo...
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Mene zanima šta se dešava sa Veljom. Kako je moguće da dečko propadne u zemlju, da ga nigde nema. A bio je standardan od kada je Mister u Zvezdi. Čak su ga stručnjaci iz kluba nazivali novi Luka Modrić. Ono što je igrao, korektno je igrao. Prešle godine su imali ponudu za njega od 4 miliona evra, a Madjioničar je rekao da ga ne pustaju bez 6 miliona evra. Sada ne mogu ni za milion da ga prodaju kada dečko ne igra od početka sezone. Očekujem pobedu 2:0 za nas.
A

Andre Ayew

pre preko 2 godine

Nazalost, korektno za nivo nase polu amaterske lige. Njegovi dometi su Slovacka, Madjarska, Slovenija..
Š

Šta se radi ovo

pre preko 2 godine

Mnogo čudnih stvari se dešava oko igrača u klubu. Sa jedne strane Velja ne igra, sa druge strane Eraković se forsira do maksimuma, i ako je Velja za klasu kvalitetniji. Onda Degenek se sklanja prvo jer nije hteo u Singapur, pa kad je dogorelo vraćaju ga u ekipu. Napravi crveni karton, odmah ga sklanjaju iz ekipe. A Gobeljić koji je bezbroj crvenih kartona dobio, onog dečka mislim iz Suduve ili Spartaksa, upropastio polomio mu nogu bez potrebe. Da ne pričam za koliko je golova kriv, pa se ne odstranjuje iz ekipe. Pavkov isto onda dugo nije igrao jer nije potpisao u Kini. Mnogo čudnih stvari, mnogo kombinovanja Madjije.
M

Maliganman

pre preko 2 godine

Kad procitam Erakovic odmah mi mrak neki na oci padne... Nadam se Darjane da nagadjas da ce igradi Dragovic-Degenek. Erakovic je decko operisan sta vidite u njemu nije mi stvarno jasno.
9

951357

pre preko 2 godine

Bice teska i zahtevna utakmica. Mi necemo dobiti namerno napravljen penal, niti ce nam Djumi pomoci. Bilo kakva pobeda je ok. Niti me zanima ko ce da bude na terenu, niti kako ce da igraju. Samo da pobede!

Delija

pre preko 2 godine

Samo da se niko ne povredi za Bragu, dobicemo ovo, AJMO ZVEZDO!!!
z

zvezdas!

pre preko 2 godine

Ajmo zvezdo , srecno, ovo je najteza do kraja polusezone.
!

!!!

pre preko 2 godine

Srecno zvezdo!
Z

Zvezdas!

pre preko 2 godine

Steta zbog Sanoga, mnogo je bitan u sredini terena...njegos je smesan pored njega.
T

TNT

pre preko 2 godine

Ajde, ne zasmejavaj grupu Darjane. Kakav nezgodan protivnik. Ako hoćemo Bragu da pobedimo kod njih, sve ispod 3 gola Napretku i efikasne igre i pokretljivosti sredine i napada, nema alternativu. Ali ako iga Krle, Gajić koji vraća svaku loptu nazad jer ne zna da pretrči napred i bez desne strane već samo levo, onda da, svaki protivnik je problem.