Novi ugovori za Zvezdine omladince (©FK Crvena zvezda)
Novi ugovori za Zvezdine omladince (©FK Crvena zvezda)

Zvezda 2025: Novi ugovori za dvojicu omladinaca, Babić ide na kaljenje u Mladost GAT

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.07.22. | 15:16

Ilija Babić i Nikola Knežević produžili boravak na Topčiderskom brdu

Nisu igrači koji su već sada spremni da pomognu prvotimcima u borbi za Ligu šampiona i odbranu titule u Mozzart Bet Superligi, ali jesu momci koji bi, nadaju se u Ljutice Bogdana, mogli da predstavljaju budućnost kluba sa Topčiderskog brda. Nove ugovore sa Crvenom zvezdom potpisali su omladinci Ilija Babić i Nikola Knežević.

Babić igra na poziciji napadača i potpisao je četvorogodišnju vernost s tim da će narednu sezonu provesti na kaljenju u taboru novog superligaša, ekipi Mladost GAT iz Novog Sada. Ofanzivni vezni Knežević parafirao je do 2025. godine.

Izabrane vesti

Obojica su oduševljeni.

Mnogo mi znači produžetak ugovora, to je neki dečački san, da budem ovde u Crvenoj zvezdi. Nadam se da ću svojim partijama opravdati poverenje svih i da ću zaslužiti da se vratim na Marakanu. Mnogo sam radio tokom leta, svestan sam da je prelazak u Superligu težak, ali želim da se dokažem i nadam se da će biti mnogo golova i asistencija“, rekao je Babić,  momak rođen 2002. godine, koji je propustio deo protekle sezone zbog mononukleoze, ali se u međuvremenu oporavio.

Knežević je prošle sezone u Grafičaru na 31 utakmici postigao četiri gola i namestio još pet, što ga je izdvojilo kao najkreativnijeg igrača Zvezdine filijale.

Osećaj je divan i ogromna je čast i privilegija potpisati ugovor sa najvećim klubom u regionu. Kao i do sada, idemo još jače u narednu sezonu i nadamo se najboljim rezultatima. Imam motiv da napredujem iz godine u godinu, radio sam to do sada i nastaviću u tom maniru… Kao i svakom detetu koje prođe Omladinsku školu i potpiše ugovor, san mi je da zaigram u prvom timu. Da li će to biti za šest meseci, godinu, dve, videćemo, ali čekam svoju šansu, nadam se da ću je dobiti i iskoristiti na pravi način”.



tagovi

Ilija BabićFK Crvena zvezdaNikola Knežević

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara