Zvezda će morati dugo da čeka: Ranđelović ide na pripreme sa Olimpijakosom

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.06.22. | 13:05

I to do 2. jula

Crvena zvezda želi Lazara Ranđelovića. Bivši mladi reprezentativac Srbije je prioritet sportskog sektora na poziciji desnog krila, mada postoje i neke opcije iz inostranstva. Ipak, neće taj posao ići tako glatko. Grčki mediji danas prenose informaciju da će rođeni Leskovčanin , kao i Nikola Čumić, morati da se jave na početak priprema, zakazan za 16. jun.

Dvojica bivših krilnih igrača Radničkog iz Niša proteklu sezonu proveli su na pozajmicama u Levanteu, odnosno Lucernu i imali su solidan učinak. Ranđelović je na 39 mečeva postigao pet golova, uz četiri asistencije, a Čumić je na 26 susreta postigao četiri pogotka, uz dva gol dodavanja.

Izabrane vesti

Njih dvojica će se uz levog beka Leonarda Kutrisa i Hasana dobiti novu šansu kod trenera Pedra Martinsa da se nametnu i obezbede status u Pireju. S druge strane, trener prvaka Grčke odlučio je da Semedo, Pepe, Lovera i Masuras mogu da potraže nove sredine. Posle prozivke i nekoliko dana rada u Rencisu, Olimpijakos se seli u Austriju gde će od 22. juna do 3. jula obaviti pripreme za sezonu uz odigravanje nekoliko prijateljskih mečeva.

Crvena zvezda je veoma zainteresovana za Ranđelovića, ali Olimpijakos je jako tvrd pregovarač, kako je rekao Zvezdan Terzić. Nezvanično, crveno-beli bi mogli da dobiju Ranđelovića za 1,5 miliona evra.


tagovi

Lazar Ranđelović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara