Milan Gajić (©Starsport)
Milan Gajić (©Starsport)

Zvezda čuva Milana Gajića, Marko Gobeljić ide na leto

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.03.22. | 09:05

Kristijan Pičini biće startni desni bek

Zajedno imaju tačno 274 utakmice u dresu Crvene zvezde, ali Milanu Gajiću i Marku Gobeljiću na leto ističu ugovori i već neko vreme se u Ljutice Bogdana polemiše o njihovoj budućnosti u klubu. Zimus je baš zbog toga i doveden Kristijan Pičini, ali kako se ne može u sezonu sa jednom sigurnom opcijom na desnom beku sve je izvesnije da će u timu ostati i jedan od dvojice prvopomenutih.

Prema poslednjim informacijama Sportskog žurnala izbor je pao na – Milana Gajića. Jedini sportski dnevni list Srbije piše da će crveno-beli 26-godišnjem fudbaleru najverovatnije ponuditi ugovor do leta 2024. S tim da ostaje da se vidi da li će ga sam Gajić prihvatiti, pošto bi sa čistim papirima lakše mogao i do inostranog angažmana.

Izabrane vesti

Ne samo zbog novca, jer u Beogradu bi imao status rezerve, mada Pičinija često muče povrede zbog čega je Gajić i igrao svih 90 minuta protiv Kolubare, a verovatno će i protiv Radničkog iz Niša kad se završi reprezentativna pauza. Nikada nije pravio probleme, svaki put kad bi dobio šansu pružio bi sve od sebe.

20.45: (2,05) Švedska (3,30) Češka (4,20)

Problematičan nije bio ni Gobeljić, ali on u kalendarskoj 2022. godini nije odigrao ni minut, pa je sasvim jasno da ga je šef stručnog štaba Dejan Stanković već otpisao iz kalkulacija. Pet godina je bio tu, igrao na vrhuncu svojih mogućnosti, čini se da je sada došao kraj.

Ima Zvezde i mlade Nikolu Glišića i Milana Ilića, ali malo je verovatno da će rizikovati da s njima uđe u sezonu u kojoj će napasti novu šampionsku titulu i direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona.



tagovi

Milan GajićMarko GobeljićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara