Mrkela, Terzić i Stanković (©Star Sport)
Mrkela, Terzić i Stanković (©Star Sport)

Zvezda: Garsija ne može ispod 2.200.000, Vulića želi Krotone, isplaćeni Las Palmas, Hadersfild, BATE, Tondela...

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.08.20. | 09:02

Crveno-beli izmirili oko 2.000.000 evra doguvanja za Garsiju, Van la Paru, Ivanića i Tomanea, čime su izbegli mogućnost da budu predmet finansijskih organa UEFA

Ozbiljno se zahuktala fudbalska fudbalska pijaca na stadionu Rajko Mitić. Kako saznaje MOZZART Sport, Crvena zvezda ne želi da spušta ponuduza Matea Garsiju ispod 2.200.000 evra, iako se proteklih dana pominjalo da bi Argentinac mogao da završi u svom bivšem klubu za nešto manju svotu novca.

Na Marakani veruju da iza čitavog posla sa Arisom stoji Olimpijakos. Klub iz Soluna ima problem sa finansijama i navodno je bio spreman da ponudi oko 1.500.000 evra, ali u Zvezdi su sigurni da mogu da povrate novac koji su uložili za Garsijinu kupovinu i spremni su da čekaju. Sve bi eventualno moglo da se promeni ukoliko bi se pregovori odužili sve do kraja septembra, a crveno-belima bila neophodna nova finansijska injekcija.

Izabrane vesti

Sportski žurnal saznaje da su čak tri kluba iz Serije A zainteresovana za vezistu Crvene zvezde Miloša Vulića. U ovom trenutku najkonkretniji je novajlija Krotone, koji tek konstruiše tim za najviši rang takmičenja, dok situacju pomno prate Verona i Parma.

Vuliću je sužen prostor u manevru posle dolaska Gelora Kange, a tu su i Njegoš Petrović i Veljko Nikolić, koji će biti korišćeni kao bonus igrači u prvenstvu, tako da bi morao ozbiljno da se pomuči za minutažu, iako je maksimalno iskoristio ukazano poverenje na premijeri protiv Novog Pazara. Konkretna ponuda iz Italije još nije stigla, a ukoliko stigne izvesno će se krenuti u realizaciju posla.

Žurnal je objavio i da je Crvena zvezda izmirila obaveze prema Las Palmasu, Hadersfildu i BATE Borisovu, a kako saznaje MOZZART Sport uplaćana je i svota novca portugalskoj Tondeli. Najveći dug je bio za Garsiju i on je iznosio milion evra, dok su Hadersild i BATE za Van la Paru i Ivanića dobili po 300.000 evra. Dogovanje za Tomanea je iznosilo negde oko 100.000 evra. Crevena zvezda je izmirenjem svih tih obaveza izbegla mogućnost da bude predmet finansijskih organa UEFA, ali nije izvesno da li je smanjen ukupan dug kluba, jer je bilo dosta troškova početkom 2020. godine.


tagovi

Miloš VulićMateo GarsijaMirko IvanićTomane

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara