Komentari na vest

Zvezda i Mihailo Ristić – novi pokušaj

A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Sklapa se odlican tim.
m

muka mi je...

pre oko 1 godinu

Još jedan dokaz kako Terza i Mita neplanski funkcionišu sa odabirom igrača.Ok,Ristić je bio dobar igrač ali dečko nema kontinuitet igranja i možda bi se dolaskom u Zvezdu i vratio iz mrtvih ali postavlja se pitanje šta će biti sa Rodićem i Azarovim koji imaju dugoročne ugovore?Znači opet tri igrača na jednoj poziciji i naravno tri plate.Desno,Vigo,Lazar,Gobelja,lova lova lova,sredina bolje da ne spominjem.Pa dokle više gomilanje igrača!Da li ova dvojica imaju neki plan ili uvek spontano odlučuju kod kupovine igrača?Pa toliko ste godina tu i uvek pravite iste greške!
m

maestro

pre oko 1 godinu

Ristic,Milivojevic,dobar spic i dobar stoper plus Stamenic i Olajinka,uz Borjana,Dragovica,Viga,Bukarija,to bi bila dobra okosnica ekipe.
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Maestro To bi bio ptavi tim ne verujem da bi neko mogo da nas zaustavi u Super Ligi i u Lav Kupu Srbije u Evropi bi mogli do treceg mesta u Ligi Sampiona i onda u Ligu Evrope.
S

Spajiinkolor

pre oko 1 godinu

spajić
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD(ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

Ristić i Milivojević bi bili I PRAVA I OGROMNA POJAČANJA ZA ZVEZDU, ISETNA POJAČANJA ZA LIGU ŠAMPIONA, TO su igrači sa iskustvom igranja u ligama petice, naročiti Milivojević. Ristić uopšte ne mora da igra levog beka, On je prvenstvena vezni igrač, igrač visoke fudbalske inteligencije, a po potrebi može biti i levi bek, tačnije izvanredno može igrati sve po levoj strani i po sredini i to u oba smera. Ja lično jedva čekam da dođe, ,,,,,,,, A NE ONE RAGE I ONAJ ŠKART, : KULIBALI, DIONI, FALKO, SPIRIDONOVIĆ, EBISILIO, RIŠAIRA I OSTALI SA ŠODER LISTE.
z

zauzeto ime

pre oko 1 godinu

ristić bi bio dobro pojačanje, ali kakav milivojević, zicer igrač, samo gleda prvom do sebe da doda, u odbrambenim zadacima slab a idu godine, biće i slabiji, biće ko naš fejsa, trči za igračem, duša u nosu, beskorisnost, a da se dovede zbog nekih prekida ili ti penala nevidim svrhu, bacate pare
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Najveci Zvezdas Ikad To bi bio odlican tim koji niko ne bi mogo da zaustavi.
h

haha

pre oko 1 godinu

pa da je tako ne bi igrao PL i bio kapiten 5 godina , boze ko sve pise
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Ristic ima 800 000 evra platu u Benfici tu platu moze da mu da i Zvezda lagano a i sam kaze da bi uvek dosao u Zvezdu.Jeste da tereni u nasoj ligi nisu bas najbolji ali opet su nasi imaju neku dusu,smek,caroliju.Plus je tu i Liga Sampiona ako Zvezda bude treca ili nekim cudom prodje dalje to je osam utakmica u Evropi.Sto se tice Lige Evrope bilo bi mozda i 12,14,16 utakmica ako Zvezda dodje do samog kraja.
Č

Čini mi se

pre oko 1 godinu

Da je to što si napisao scenario za neku novu seriju tipa "Porodično blago 2", Siniše Pavića a režira Šotra a Brando iliti Vojin Ćetković ima da brani sve udarce pa i pet penala po utakmici. Možda čitaš neku novu bajku za decu.
S

Slobodna CG 71

pre oko 1 godinu

Grof,moj rodjak,je legenda i obozavam ga Ali nikad mu necu prezaliti sta je uradio sa ovog momka ! Decko ne trebao biti startna desetka srbije I nekog kluba lige 5,Ali ovaj ga uporno na beka I osta bek. Jos 27 godina,kad pre covece, to je Jos par sezona i kraj. Steta,velika steta. Carobna levica!
V

Visente Del Boske

pre oko 1 godinu

I ako dodje mislim da bi ga koristili vise na zadnjem veznom nego na beku,to je uostalom igrao u krasnodaru i bas se dobro pokazao, takodje mislim da je ovo dobar potez jer bi dobili igraca koji podjednako dobro moze igrati na vise pozicija.
к

клаудио пизаро

pre oko 1 godinu

Таварнје из Глазгова вриједи 8 милиона.Често даје гол ,беспрекоран у дуел игри.Ливерпул је пребогат клуб ,па не осваја,Да нас појача играч нпр од 35 ми би рекли стар је,а Модрић ,Бензема,Крос приказују најбољи фудбал.Реал има најбољи систем
о

окнарб

pre oko 1 godinu

Надам се да Спајић неше играти у Лиги шампиона.Кикс је играч,није лош из прекида,али након повреде је темпирана бомба.Можда може у првенству играти и то је то.Манчестер је средином терена разбио Бајерн који до сутра неби дао гол .Брзина,дисциплина егзекуција то је модерни фудбал.Није срамота изгубити од скупих екипа,али јесте са 5,6 о а не дати им 1или 2 гола
з

зики

pre oko 1 godinu

Укаквој је форми Алексић у Турској лиги.Често је спомињан као могућа опција_?.Ако жели ,ако је брз и може правити разлику довести га,прије њега него неког странца који није дупло бољи од домаћег играча
z

zauzeto ime

pre oko 1 godinu

turci daju jake plate, prejake
б

бари1991

pre oko 1 godinu

Прије Ђуричића .Сампдорија је испала већ у нижи ранг и могућа би била опција.Покушати довести и Радоњића.Брз је и лако би упослио нападача који мора бити екстра класа,искористити такође прилику ако се укаже повратак Илића,али мислим да највише шкрипи на средини.Звезда је најбоње партије пружала у историји када је имала јаку средину терена.Просинечки,Савићевић ,Пикси су играли атомски фудбал .Чим су отишли Пикси и Роби имали смо ослабљену екипу.Мислим да је овај тројац остао да би бар још једном били прваци Европе
M

Marko8

pre oko 1 godinu

Ristic je ozbiljan igrac. Igrac koji moze doneti mnogo toga dobrog. Za razliku od jednog imena iz engleske koje se pominjalo prethodne nedelje. Tog igraca je bolje da ne komentarisem, katastrofalan je.
А

Александар1

pre oko 1 godinu

Ристић би био џек-пот! Он и Миливојевић би значајно унапредили Звездину игру. Потребан је и добар шпиц, дакле доказана класа или не доводити ниједног шпица, јер и Катаји и Олијанка могу на шпица. Ираклија послати на позајмицу, по могућству у јачу лигу наше. Може он да озбиљно напредује, нарочито физички.
N

Nikola44

pre oko 1 godinu

Kakav Milivojevic? Jel imate vi oci? Pa on nista ne zna! Sta ce nam drvo? Ko pise ove sulude komentare? Imali ovde iko iq veci od 90?
K

K1996

pre oko 1 godinu

Nikada mi neće biti jasno zašto ga je Božović pomerio na beka. Mnogo je obećavao u sredini.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Džabe vam i Ristić kada će te u LŠ služiti za gol razliku ahahahah ahahahah.
L

Legolass

pre oko 1 godinu

Bolje i to nego vreća za udaranje u domaćem prvenstvu...
M

MileSrbin90

pre oko 1 godinu

Kao sto vi sluzite za gol razliku u super ligi ;D
s

ssssssss

pre oko 1 godinu

Neko da mu pusti Zivu Barda: velike pare, to je perverzija, doci u Zvezdu, to je s... Igras ligu sampiona sigurno, a opet dobar ugovor i kuci si. Bilo bi lepo i Luka Milivojevic da se vrati i uzme titulu.
0

011

pre oko 1 godinu

Bilo bi dobro da dođe, 27 godina, ozbiljan igrač, zvezdaš. Levog beka realno nemamo, Rodić je trebalo da ode još prošle godine, a Azarov nema kvalitet.
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Azarovi je odlican i kvalitetan igrac koji ne dobija sansu, a pritom jako mlad...Ne mlati se, vec budi realan...
m

monterooo

pre oko 1 godinu

Zvezda je realna opcija jer niko ga nece...znaci ispunjava uslove.... Nzm ko mu je menadzer al svaka cast kad sam ga video u monpeljeu ...liga 1...brzi jaki dobri igraci on kao neki bek skretnicar...oterali ga odmah u ...benfiku....LS ... ozbiljan klub...top igraci...sta ce on tamo.....mozda neka madjarska,turska...al bolje zvezda....tu je laganica...
G

Goran121

pre oko 1 godinu

Nema menadzera.
S

Samo pitam ...

pre oko 1 godinu

Sta je sa Spahića, prima li platu ?
D

Dzoe

pre oko 1 godinu

Spahic je u penziji. Odlican bivsi reprezentativac BiH.
P

Piksi 10

pre oko 1 godinu

Pun pogodak. I za Ristica i za Zvezdu i za reprezentaciju. Ne treba objasnjavati sta sve tri strane dobijaju. Vreme je. Sad ili nikad.
F

FALCO

pre oko 1 godinu

Msm ,da bi mogao da pomogne... naravno,ostaje pitanje vezano za povrede!Po meni dobar univerzalan igrač,ko je sve dobio šansu,igrao...on je zlatan!Ja sam za! Iskreno najviše bih voleo da vidm Radonjića,domeo bi najviše i odgovara mu sve u Srbiji
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Kad se sve sabere i ko prati fudbal i njega, taj decko cestito nigde nije igrao...Standardan nigde nije bio, u kontinuitetu nigde nije igrao pa cak ni u Zvezdi...Evo dosao u Benfiku, on bukvalno 6 utakmica odigrao...
g

go4st

pre oko 1 godinu

Sampdorija ispada iz lige, situacija je biti ili ne biti sa njegovim dovodjenjem, poslednji voz, sve vise posle toga ode u godine i nece moci nikako da pomogne ni klubu ni ekipi. Ista prica sa Lukom, istice mu ugovor sa Kristal Palasom na kraju sezone, ovo je poslednji trzaj i situacija da mozda igra Ls, tesko da ce ga kupiti neka ekipa iz Lige 5 koja igra Ls, tip igraca koji bi trenutno valjao samo Zvezdi u tom takmicenju. Ista prica, ili sad ili nikad. Bice odlazaka sigurno, Erakovic i Mitrovic idu 100%, sad ce klub zaraditi na njima, sto objasnjava i dovodjenje Olajanke na leto, i dovodjenje Spajica koji nece krenuti da igra do sledece sezone. Potrebna je neka zver u napadu, neko ko ce da pravi razliku, da pakuje golove, Pesic da ga menja. Igraci kao sto su Djuricic i Milivojevic su preko potrebni klubu, jer fudbal koji trenutno igra zvezda je mucenje. Na misice i individualni kvalitet se dobijaju utakmice, sto nece piti vodu u Ls. Ova dvojica znaju sa loptom, a to nam treba!
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Druze, pa jel ti mislis da je igranje u Ligi Sampiona nekim igracima najbitnija stvar...To sto ce da odigra 5, 6 utakmica ako je standardan je tb najvaznije...Obicno kad se prica kao ti sad , cuvenu recenicu " igrace ligu sampiona" radi se o igracima koji su clanovi malih ekipa i najcesce odu u slabije rangirane, i onda sa i u takvim ekipama igraju ligu sampiona protiv zveri i azdaja i prime u tih 6 utakmica preko 20 golova a postignu 2 ili 3 i uzmu izmedju 1 i 3 boda.Prema tome , bolje je igrati premijer ligu celu godinu u osrednjem klubu nego LS 6 utakmica i biti porazen svaki mec bez predjenog centra...To se radi o klubovima poput Viktorije Pl, Dinama Zg, Crvene Zvezde, Partizana, Slavije, Serifa, Ludogoreca, i jos puno njih...Real Serifu, Liverpul Zvezdi se desava i desavace se...

boban milosevic

pre oko 1 godinu

bravo ristic je dobro pojacanje samo da igra u vezi a ne kao u proslom mandatu da ne bude klasican levi bek
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Djuricica dovesti pod obavezno. Da pojasnim, takav igrac nam je preko potreban, pokriva vise mesta u timu, hrabar, odlucan, dobar u duelu, moze da pomogne na obe strane terena. Cisto za one koji se ne razumeju u fudbal da pojasnim, posto sam ja najveca pametnica u celom selu. Uvek me pomaze po glavi i kazu pametan si kao pcelica.
p

pogoto

pre oko 1 godinu

te pomaze po glavi kad kazes da je djurici dobar u duelu.Tad ti u mazenje i tiho dobace drzi se ti nekog drugog sporta sine.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Evo, vrlo lako je prepoznati komentar koji ostavlja grobarski bot sa mojim ukradenim nikom.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Sa 27 godina da se vrati u Srbiju, a može još napolju da igra? Samo ako ne bude baš nijedne ponude! Precrtaj, daj sledećeg! Veliki je spisak!
d

dobrojeok

pre oko 1 godinu

Naravno da je dobar igrac, ali covek je povredjen. Kao Spajic kada je dosao. Ne vidim kako bi nam pomogao. Morali bi ra ga cekamo da izadje iz povrede, da se vrati treninzima itd

Zvezda ispred svih!

pre oko 1 godinu

Voleo bih da vidim Rileta ponovo u crveno belom dresu. Veliki zvezdas i odlican igrac!
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

On i Fica Djuricic moraju biti prioriteti, apsolutno i bez razmisljanja. Djuricic posebno, takav igrac bi legao zvezdi u mnogo stvari ne mogu sad da pisem sve, trebalo bi mi dva lista jer sam doktor nauka.
e

esex

pre oko 1 godinu

Procitao sam tekst i sve komentare.prvo sto sam uocio jeste da ni u tekstu ni u komentarima niko ne spominje da je on ustvari vezni igrac sa razornim sutom a da levog beka moze dobro da odigra..jeste zadnjih godina igrao vise levog beka ali kad bi dosao kod nas bio bio nas najbolji veznjak..na kraju krajeva imamo rodu i azarova levo a u sredini srnic krpi rupe,krsticic na tribinama,kangva nije ta pozicija,micko moze samo nasu ligu..

boban milosevic

pre oko 1 godinu

bravo vezni je on
G

Gladiola

pre oko 1 godinu

Ristić, Milivojević i špic stranac ekstra klase, pa da krene loženje
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Vidim da mnogi pominju Djuricica, pa da pojasnim. Decko je veciti talenat, tehnicki solidan, ali snage ni od korova, pritom mu odlucnosti i hrabrosti fali samo tako. Takav nam igrac nije potreban, jer em nije jak karakterno, em mu se ne zna prava pozicija na terenu, em je cesto povredjen. Neka hvala, ne treba.
@

@Gosthjk

pre oko 1 godinu

Takav igrač NAM nije potreban. Kome to NAMA??? Ti si jedan dan navijač partizana, drugi dan si navijač Zvezde. Odlično sam zapamtio tvoj Nik na vestima o košarci. Jel to u košarci navijaš za partizan a u fudbalu za Zvezdu???
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Ja sam navijac Zvezde. Ima jedan bot koji navija za Partizan i krade ljudima nikove, izmedju ostalog i moj, jer misli da smo svi mi ista osoba i sad izvodi neki svoj krstaski rat protiv nas i pise svakojake gluposti. Tako da, makar na osnovu komentara mozes da znas koji od nas dvojice je ostavio komentar.
G

Gola Istina

pre oko 1 godinu

Ako ce igrati ko u prvom mandatu onda ne daj Boze
g

golemac

pre oko 1 godinu

„Na Zvezdu gledam drugačije u odnosu na druge klubove. Zvezda je moja emocija, moj život. Zvezdi nikada ne bih mogao da kažem "ne"! Koliko je realno da se vratim, ne znam, ali sve je otvoreno. Da je bilo kontakta, bilo je. Da je bilo priče, jeste", znaci zvala ga Zvezda i on rekao ne i otisao u Benfiku.
h

halo

pre oko 1 godinu

Na Zvezdu gledam drugačije u odnosu na druge klubove. Kada imam ponudu negde drugde, onda se pravim da Zvezda ne postoji, kad nemam, onda sam njen najveći navijač na svetu. Rekao bih da mi je ovo viđanje jedinstveno, ali zapravo sam ga preuzeo od skoro svakog domaćeg pojačanja Zvezde ikada. -Mihajlo Ristić
г

гостиварски

pre oko 1 godinu

Ау бре људи, па Бенфика га је звала, не нека Салернитана или Кремонезе. Бенфика, највећи клуб у Португалу. Трипут већа плата него што би имао у Звезди плус је требало да продају Грималда па би можда ту имао неку шансу бар полусезону да одигра. Ви бисте сви одбили наравно...а гласове продајете за сендвич...
h

halo

pre oko 1 godinu

Čudno, ne tolika teška pretraga internetom sugeriše da Ristić u Benfici ima u vrh glave 800 hiljada platu, pare koje je Zvezda upravo dala Olajinki i slične pare koje će dati Krasou ako dođe, znači klub je bio sposoban da mu toliko plati, a pritom bi ovde skoro sigurno dobio i basnoslovne bonuse, nešto što sumnjam da je dobio u Benfici na konto čitavih 15 minuta koliko je odigrao za njih ove sezone. Tako da ostajem pri mišljenju da ga boli ona stvar za Zvezdu, samo je želeo da tu istu stvar sunča po plažama Francuske i Portugalije, ali kako tamo više nije dobrodošao, odradiće posao i splavovi Beograda :D
a

anelej110

pre oko 1 godinu

Radonjić , Ristić, Mladenović , Milivojević, Djuricic i Joveljic moraju da budu dovedeni kako se zna i ume!!!!!
b

bebs

pre oko 1 godinu

I Gundogan, Jokic i Ajverson.
M

Mare55577

pre oko 1 godinu

Mladenovic ne zeli da dodje u Zvezdu, bilo je dosta pokusaja da se dovede ali je on uvek odbijao. Milivojevic je spor kao puz, poslednjih nekoliko utakmica za reprezentaciju je odigrao katastrofalno i to jos u Tumbino vreme, sada se jos stariji.
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

Sve što Mita dovede nije ni za treću ligu. Prvo dovesti ozbiljnog SD, potom trenera pa tek onda igrače. Odlazak Terzića se podrazumeva.
Y

Yui

pre oko 1 godinu

Bukari,Olainka i Vigo su dobri igrači i nažalost retki dobri potezi uprave
b

bebs

pre oko 1 godinu

Mnogo lupetas i pravis se pametan, a nisi narocito. Podrska za dovodjenje Ristica.
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

@bebs, jesi li tako podržavao i povratak Pešića, Krstičića, Milunovića, Srnića, Mijailovića itd?
b

bebs

pre oko 1 godinu

I ne protivureci mi Drinski da mi ne bi video facu i zapamtio je do kraja zivota. Jer sam bas ruzan buraz :)
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Ristić je za ozbiljne Evropske klubove igrač nekog srednjeg kvaliteta. Za nas ovde bi bio top klasa. Ako neko misli da mi možemo da dovodimo igrače iz ozbiljnih klubova, taj nije normalan. Možemo... ali da izlaze iz ozbiljne povrede, ili da godinu dana nisu igrali u tom klubu jer imaju bolje igrače od njih, itd itd. Kvalitetni igrači pre odlaze u ekipe koje se bore za opstanak u ligama petice, nego što bi došli u Srbiju i Zvezdu, da igraju LŠ. Neće niko od kvalitetnih igrača da dodje ovde da igra na ovim ruina stadionima, na njivama oranicama od terena, u ligi koja je slaba itd itd. Hteli smo da dovedemo Desersa za LŠ, on je pre izabrao da ode u Kremoneze i da verovatno ispadne iz lige, nego da dodje ovde da igra LŠ, plus što ni u Kremonezeu nije standardan. Ne trpi Zvezda Kataija, Ivanića, Kangu, Rodića, Pešića itd itd zato što su oni klasa za ozbiljne klubove, nego zato što ne možemo da dovedemo bolje igrača od njih. A opet i takve igrače kakve imamo, za naš fudbal su ekstra kvalitet. Bezbroj puta sam ovde rekao da je naša mera LE, za LŠ nemamo kvalitet. Mozemo da se nadamo nekoj ludoj sreći pa da prodjemo kao treći u grupi. Sinoć gledam Siti i Bajern, Siti razbije Bajern 3:0, a šta mi da očekujemo onda kada budemo igrali sa takvim klubovima. Kao navijači imamo mnogo velike želje, a male su nam mogućnosti. Niti imamo para za baš kvalitetne igrače, niti bi oni došli u Srbiju.
T

Tyu

pre oko 1 godinu

Pa upravo si potvrdio sam da bi došli i dolaze,rekao si ako nisu standardni tamo da hoće da dodju ovde. Stadiona dobrih će biti sve više,juče objavio FSS da se gradi još 5 novih stadiona
b

bebs

pre oko 1 godinu

Dovedite ga. I jos jedna stvar, nemoj neko da mi protivureci jer ce videti moju facu i zapamtiti je dobro, nema veceg tastatura ratnika od mene, nije bilo niti ce biti! Jel jasno? Tacka!
P

Proficap

pre oko 1 godinu

Stamenic, Ristic, Spajic. Uglavnom igraci koji ne igraju, trebace im vremena da udju u formu. Jaka imena, dobri fudbaleri, ali ce im trebati 2-3 meseca da udju u full formu. Spajic jos nije odigrao ni minut. Svakako je Ristic veliko pojacanje, i voleo bih da dodje. On u Azarov na levom boku bi bilo nesto odlicno, za Viga i da ne pricam, odlican. Rodic je legenda, i mnogo toga je dobro doneo Crvenoj zvezdi, ali mu polako istice vreme.
t

ttt

pre oko 1 godinu

Ristic, Milivojevic, Djuricic i krsten spic pa da probamo da igramo sa alama...
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Samo me mani Djuricica
a

angelinho11

pre oko 1 godinu

Realno kada bi dosao to bu bilo veliko pojacanje. Mada mislim da nije realno
h

hulio

pre oko 1 godinu

Cizam ove i ne verujem sta pisu ljudi...Djuricic,Maksimovic,Lazovic i ostali 32+ godina..pa igra se moderan fudbal,brz..a ne gomilanje old tajmera ...uzas
p

prti

pre oko 1 godinu

Ako hoces klince idi gledaj Vozdovac i Cuku. Pravi primer oldtajmera ti je Real koji hara ligom sampiona kao niko nikada. Glavni igraci davno prebacili 30 godina.
p

prti

pre oko 1 godinu

Red bi bio da rese igracki kadar. Poslednja linija Ristic Dragovic Spajic Vigo/neko drugi a ispred Luka Milivojevic kao osigurac bi trebalo da bude pristojna defanziva u LS realno tesko da i moze mnogo bolje u ovom momentu od toga. Uz Milivojevica moze Kangva da proigra kako ume. Stamenic bi trebalo da je top pojacanje a o njemu se malo prica.
S

SI0ba

pre oko 1 godinu

Stamenića nisam nešto posebno pratio, gledao nekoliko snimaka ali činjenica je da gotovo i ne igra od kraja oktobra...doći će skroz van forme....pitanje je koliko će mu trebati vremena za povratak na pravi nivo....Daj Bože da pokida ALI...
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Милојевић пуж, осигурач.Па уз њега треба радилица.
p

pa da

pre oko 1 godinu

@ Блок Milivojevic nikada nije ni bio brz i neka radilica nije na tome izgradio karijeru. Karijeru je izgradio na odlicnom pozicioniranju i vrhonskom duel igrom zato i jeste godinama u PL zato je i dogurao do kapitenske trake. Kao takav je koristan ako trener zna da iskoristi kvalitete koje ima.
D

DRĆL

pre oko 1 godinu

Neka, nema potrebe da dodatno opterećujemo beogradske splavove...
b

bezz brojaA

pre oko 1 godinu

Opet gomilamo igrace , daj nekog da prodamo !!!
G

GostLazar

pre oko 1 godinu

Ne mora da dolazi. Kada smo ga zeleli prosle godine, nije hteo, hoce u Benfiku. Sada kada nije igrao godinu dana i kad ce dobiti nogu u Benfici, sad moze kod nas.
Г

Гостиварски

pre oko 1 godinu

Без обзира на епизоду у Бенфики, био би преозбиљно појачање. Неко ко је биостартер у Француској лиги у Монпељеу. Може левог спољњег са три штопера да игра, може левог везног против јачих екипа кад се бранимо у формацији 4-5-1, може и централног везног да игра на левој страни. Још један велики бенефит од њега би били прекиди, дечко има озбиљну леву ногу, корнери, слободњаци, ту би правио разлику. Родић како успорава би требало да се прекомандује на левог штопера, мислим да би ту могао да закрпи када затреба. Волео бих да доведу и малог Терзића из Фиорентине ако је могуће, Луку Миливојевића и Ђуричића или Радоњића, али то је већ мало вероватно. Такође за Максимовића треба озбиљно загристи. Нападач калибра Красоа из С.Етјена. Маштам али то би била озбиљна екипа.
Z

Zvezda je šampion!

pre oko 1 godinu

Ristić, Milivojević, Račić ili Maksimović, Mikautadze u špicu ozbiljan napadač iz Metza, probati sa Djuričićem jer Sampa verovatno ispada to bi bila solidna ekipa za Ligu Šampiona i mnogo bolja od ovu +Stanojević i Olayinika
N

News

pre oko 1 godinu

Metc je odbio ponudu od 6 miliona za malog Gruzijca. Zvezda ne moze da dovede njega ali ima mnogo talentovani igraca u Gruziji koje Zvezda moze da dovede za smesne pare.
N

News

pre oko 1 godinu

Ristic je od leta uvek povredjen. Zasto Zvezda dovodi povredjene igrace i placa im ogroman novac. Dovela je Spajica koji samo trenira i mozda ce nekad zaigrati . Cuo sam da Partizan hoce da vrati Jovetica i Nastasica koji su takodje uvek povredjeni
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Штета што су га ставили на левог бека,био је баш добар везни .
h

halo

pre oko 1 godinu

Hvala Bogu pa je Informer izvor, jedan splavaroš manje za kog treba da brinemo da će da dođe.
K

KJ

pre oko 1 godinu

Iskren da budem, jako bih se iznenadio ako bi se Ristic vratio u Zvezdu. Bebitno koji je klub, dal Zvezda Partizan. Ja dam na njegovom mestu ne bih se vratio u ovu nasu srpsku ligu, nema tih para. Da zamenim Benfiku sa srpskom ligom i livadama po Srbiji, ne bi mi padalo na pamet. Dzaba i Liga sampiona kad smo mi kao liga blagi uzas.
e

ecka siti

pre oko 1 godinu

Kako sad taj komentar "da igra po srpskim livadama"?! A KAD SE SAGRADI NOV STADION ONDA KUKATE STO SE PRAVI STADION . . . ODLUCITE SE. . .
г

гостиварски

pre oko 1 godinu

једно је стадион, а друго терен. Може терен нпр Радника из Сурдулице да се уради тако да нема џомбе, без да се прави стадион.
Н

Ниђе везе

pre oko 1 godinu

Какве везе има довођење Ристића који ће (ако дође у Звезду) играти Суперлигу, са тим што се праве стадиони нижелигашима? Управо зато су људи и против тих стадиона јер никоме не требају (још увек). Уместо да се унапреде терени и стадиони клубовима који су сигурни суперлигаши, који ће играти Европу, прави се Олд Трафорд у Лесковцу. Будалаштина тешка
K

KJ

pre oko 1 godinu

Livadama? Pa naravno da su livade, prodji kroz stadione nase prve lige, imas tsc, stadione zvezde i partizana gde je trava dobra, mada tu mislim da se istice tsc koji ima kvalitetniju travu od vecitih. Ostale terene savetujem da se ode i pogleda u kojoj meri moze normalno da se igra fudbal. Zato je i kvalitet lige los jer su tereni i infrastruktura katastrofalni.
e

ecka siti

pre oko 1 godinu

@nidje veze Druze ne postoje sigurni superligasi. . . Pravila su ista za sve i svako moze da ispadne iz lige. . .
Н

Ниђе везе

pre oko 1 godinu

Осим близанаца сви други. Али јел то довољно добро образложење да се не поправи стадион тимовима који су сад у плеј офу и боре се за Европу? Да би на истима могли да играју. Или ти је и даље у твојој глави логичније да се направи стадион за клубове у бетон лигама који вероватно никад неће ни видети Европска такмичења
g

ghost11

pre oko 1 godinu

Šta je onda sa Rodićem i Azarovim? Imaju dugogodišnje ugovore
G

Goust

pre oko 1 godinu

Ristic igra i levog veznog, cak mislim da se tu i najbolje snalazi.
N

News

pre oko 1 godinu

Rodic nije nigde osim kod Lalatovica igrao u sredini terena. U svim klubovima i reprezentacijama je igrao levog beka ili levo polu krilo.
J

Joksa1986

pre oko 1 godinu

News@ kaze covjek za Ristica