Komentari na vest

Zvezda između kosovskog mita i napretka

T

ToskeGV

pre 6 meseci

Klinci i Kanga kao iznenadjenje u revansu. Brat il nas usere il donosi bodove. Svakako tesko da ce ih dobijemo u BG. Pa vredi rizikovati
B

Bijeljina RS

pre 6 meseci

Meni je zacudjujuce da niko od nasih novinara i TV reprtera RTS i Arena sport, ni pre ni za vrijeme ni posle utakmice nije ni jednom pomenuo da je Lajpzig igrao debelo oslabljen protiv CZ,jer je nastupio bez svoja 3 daleko najbolja i standardna igraca, 3 standardna reprezentativca svojih zemalja i kapitena svog kluba. Da li je moguce da se ovo pokusalo precutati i da nam ovo na RTS u analizi utakmice saopstava Rade Bogdanovic i sam zacudjen zasto se o ovome cuti. Dakle Lajpzig je igrao bez svoja 3 najbolja igraca kapitena Vilija Orbana, svog standardnog igraca i takodje kapitena i standardnog reprezentativca Madjarske, koji je pre mjesec dana pokidao ligamente desne noge i pred njim je duga pauza. Zatim u timu RB L, do 76 minuta nije bilo standardnog prvotimca i standardnog reprezentativca Spanije Danija Olma,koji se posle 7 sedmica pauze vraca iz povrede kojuje zaradio igrajuci za reprez.Spanije i nema jos snage ni za pola poluvremena i na kraju Lajpcig je sinoc nastupio i bez svog najboljeg igraca i standardnog reprezentativca Njemacke Tima Vernera, koji takodje par sedmica vuce povredu koljena i nije nastupao pa zbog nedovoljne spremnosti i straha od vracanja povrede u igru je usao tek u 83 minutu. Vrlo je interesantno da kada Partizan igr sa izvjesnim Sabahom nasi novinari vec znaju i pisu kako je taj klub oslabljen jer zbog povrede ne nastupaju neki igraci kojima vrlo rijetko ko zna i moze ime izgovoriti.
v

vladooo1234

pre 6 meseci

Interesantno je da u isti kos stavljas Lajpcig, ekipu koja ima podjednakih 20 igraca i gdje se odsustvo 3 naravno ne primjeti i Sabah, ekipu koja nema ni 11 jednakih.
o

ok

pre 6 meseci

Uh bote rasplakao si me kad si pomenuo tvoj Partizan. Pa vi u istoriji niste igrali sa klubom rejtinga recimo Lajpciga. Da pojasnim ja nisam zadovoljan izdanjem Zvezde u ovoj utakmici. Da sam ja neko razjurio bih sve strance i pustio klince jer bi bolje odigrali. Od stranaca samo Glazer zato sto je naucnik oterao Borjana i srusio tim i jedini koji vredi Bukari. Ostali zajedno sa Mrkelom trose ogromne pare a doprinos nula. Zvezda ima generaciju kao 91 i treba Terzicu zabraniti da je rasproda. Sto se tvog tima tice nemate nista.
J

Jamb

pre 6 meseci

Bombardovan raznim mišljenjima i stavovima onih “koji znaju”, ja sam očekivao da je Lajpcig ekipa sa druge planete, da će biti samo pitanje sa koliko komada u mreži ćemo se vratiti u Beograd! Kad ono sasvim druga, ali realna priča! Lajpcig je dobra ekipa, to se ne može poreći, ali nije toliko superiorna koliko sam ja mislio! Kada je Zvezda u jednom periodu izašla visoko i kada su u igru ušli naši mladi igrači, nisam mogao znati ko je Lajpcig a ko Zvezda. Nama nedostaje malo više snage i malo više samouverenosti!
C

Cccc

pre 6 meseci

Ja sam jedan od onih koji zna biti zadovoljan i kad se izgubi a kritikovati i kad se pobedi. Sinoć sam bio na stadionu i video hrabru Zvezdu kojoj je tako malo falilo i koja nije bila u opšte u podređenom položaju. Danas sam pogledao snimak na miru i ne menjam mišljenje, ovakva zvezda u Beogradu može da se nada ako bog da i na sva tri boda. Vidimo se ako bog da 7.11.
Š

Šljaka

pre 6 meseci

Siguran sam da lazes da si bijo u Laicig sinoć, al ajde pretezno si u pravu sa komentarom.
D

Dar~jan

pre 6 meseci

Darjane sedi 0. Tekst kao kad Ilija Petkovic pocinje pripreme. Gora olistala skupili se ajduci. Manite me alegorija inostalih stilskih figura. Igrali ligu sampiona pre dve tri godine i danas isto je izgubili smo. Nista nema od toga bolji smo jer ne primamo 6… primio 6 ili jedan 3 boda su izgubljena 800.000 hiljada itd. Nisam ja ocekivao da pobedimo vec da se drznemo budemo bezobrazni i ako nam se ukaze prilika da je cvrsto scepamo. Jeste i ukazala se ali momci bez snage i fud bezobrazluka je nisu iskoristili. Putuj Evropo nemoj misliti na nas nama je lepo
n

nemam pojma

pre 6 meseci

Obradovao sam se videvši poznato lice mladog i ekstra talentovanog katalonca, koji je od Dinama pravio evropsku ekipu. Pomislih, daće gol, majstor je, ima njuh, ima vrhunsku tehniku. I dade ga. Našao se gde treba i ćušnuo loptu, nije to bio neki gol, ali ipak ga on dade.
s

skupa pojacanja

pre 6 meseci

Mijatovicu da se vrati 9 uz izvinjenje. i budete li ga prodali treba da vas je sramota jer boljeg spica nemate od njega,a decku tek 18. tek ce da bude bomba
S

Salamander

pre 6 meseci

Zvezda treba da pobedi Jang Bojs u gostima i to je to. To je realnost, to treće mesto. Sve ostalo će se brzo zaboraviti. Mogli smo da primimo po 6 komada i sinoć i od Sitija, ruku na srce, sinoć smo mogli i da damo još koji gol, ali to ne menja stvari. Za ozbiljan iskorak i drugo mesto smo morali da dobijemo Jang Bojs kod kuće. Tada bi priča da možemo da igramo protiv Lajpciga kod kuće imala smisla, ovako, baš nešto i nema. Kreće period utakmica na tri dana, da ne prosipemo bodove do pauze, sa Lapcigom kako bude a onda posle toga, zna se, pobeda u gostima protiv Jang Bojs i sve do kraja polusezone u prvenstvu.
G

Gostiona

pre 6 meseci

Tako bi bilo top
D

DM1

pre 6 meseci

Ozbiljan novinar ovo ne sme da napise.Ali kako znamo da si obično piskaralo ništa nas ne cudi.
L

Loris Bauer

pre 6 meseci

Darjane davao sam ti milion šansi, ali posle ovako sramnog teksta definitivno nijednu tvoju vest necu da kliknem.
M

Miloš 1970

pre 6 meseci

Naslov koji obecava ,pogadja svakog pravog deliju u srce ,mora to da se nastavi i na pinku i Happy tv,Bahar je Srpski Car Lazar,Hwang Toplica Milan,Bukari Obilic,boze pa oni ce vratiti Kosovo!!!
a

ala lazete

pre 6 meseci

vi mozga nemate...vi samo naslov citate
R

Realan Delija

pre 6 meseci

Ozbiljan fudbal na vrhunskom nivou ne trpi improvizacije (Mijailović na desnom beku) jer to će vam se kad tad obiti o glavu ( a što se i desilo sinoć). Ozbiljan fudbal takođe ne trpi odbranu bez bekova i da je na primer ostao Azarov (koji standardno igra u Šahtjoru) i da je ostao Eraković sad bi verovatno to bila sasvim druga priča. To su ključne razlike između poslovanja uprava sa naših prostora i ostatka sveta, jer ne pravi se tim za LŠ ili LE tako što se prodaju ključni igrači koji su maltene držali celu odbranu (Eraković). Uvek treba sačuvati okosnicu tima ( a ne prodavati ključne igrače bud zašto čim se pojavi prva ozbiljnija ponuda) i na tu okosnicu dodati još par novih igrača koji bi se brzo uklopili u tim. Tako bi trebalo da izgleda ozbiljno poslovanje kluba koji želi da se takmiči u nekom od 2 najakvalitetnija evropska takmičenja kao što su LŠ i LE.
M

MileSenjakBG

pre 6 meseci

Naslov ko iz zvezdine revije
T

Ti

pre 6 meseci

Novinare nemas pojma a mislis da imas
F

Fußballspieler

pre 6 meseci

Uprkos porazu ova utakmica od sinoć je putokaz kojim putem Zvezda treba dalje da ide. Ovakvi porazi su nužni da bi se napredovalo i biće ih još ali treba istrajati na tom putu da bismo jednog dana mogli ravnopravno da igramo sa ovakvim timovima kao što je Lajpcig. Koja je razlika izmedju sinoćnog poraza i npr bilo kog poraza od pre 4 i 5 godina i prva dva učešća? Osim u gol razlici razlika je i u pristupu, sinoć nisu svi bili u svom šesnaestercu, nisu se samo branili nego su imali pokušaje (na momente jako dobre) da ugroze rivala. 16 udaraca na protivnički gol je dokaz tome. Kroz ovakve utakmice zapravo može da se vidi šta ekipi nedostaje da bi pravila bolji rezultat. Fale bekovi, fali napadač golgeter, fali brzine i tehnike. Postoje igrači koji su tu i koji mogu da napreduju ali vidi se i ko nije dorastao ovom nivou iako je u zrelim igračkim godinama. Sveža krv u vidu mladjih je dosta toga dobrog donela, videla se želja, energija, da mogu da trče i da imaju hrabrosti. Naravno da zbog nedostatka iskustva mogu i da pogreše ali ih treba istrpeti kao što smo istrpeli Erakovića i dobili odličnog štopera koga smo lepo i unovčili. Rad sa mladjima i stvaranje igrača je nešto što je proslavilo Zvezdu kao klub i mislim da je to jedini put stabilnosti i ozdravljenja kluba na duže staze. Sa jasnom strategijom i dugoročnim planom u budućnosti može mnogo toga korisnog i lepog da se desi. To je Zvezda, kada njena deca žive za klub i kada joj njena deca donesu uspeh a to i svi mi zvezdaši volimo da vidimo!
T

Tzar

pre 6 meseci

Amin
U

Ultra Madera

pre 6 meseci

Kad sam video naslov nisam morao da proveravam ko je pisao. Momak krupnim kracima ide ka maderinom ordenju i odlikovanjima.
D

DonKyo

pre 6 meseci

Opet Balerina uzela pogresnu terapiju... Odvezala se
D

Drvo

pre 6 meseci

Mani se liče priče, nema napretka bez srpskog Kosova. Nije ili-ili nego oba.
N

Nekac035

pre 6 meseci

Ja i dalje mislim da nije toliko kriv Bahar koliko uprava! Pa koga covek da stavi u igru kad bekove nema. Ima mladog Nedeljkovica koga treba vise da gura i to je to. Sta je sa Viga? Prodali mu Erakovica i doveli upitnog stopera. Za napadaca ne smem ni da napisem sta mislim. Jel videlo se sinoc sve!
B

Burazers

pre 6 meseci

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAXAAXXAXAXAAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
Z

Zvezda mi je sve

pre 6 meseci

Svi treba da pružimo podršku predsedniku i našim igračima u svakom trenutku. Dok je predsednika biće i naše Zvezde, zato svi na izbore 17 decembra do nove pobede i nove lige šampiona sledeće sezone. Živeo predsednik, živela zvezda!
a

ajde pali

pre 6 meseci

Ostoje ti?

VecaBg1971

pre 6 meseci

Otisao Aca "informacija" sa RTS pa dosao da pise za Mozzart.
1

11223344

pre 6 meseci

Uzeo je dgodinu dana neplaceno. Ima svoj youtube kanal.
g

gosttt

pre 6 meseci

Dobar tekst
D

Dejan Stojkovic

pre 6 meseci

Uložiš brdo para u pojačanja i kad većina igrača koje si doveo podbaci ti napraviš sebi alibi priču ubaciš 3. klinca i Kataija!
N

Nikos1988

pre 6 meseci

Mi moramo da igramo bez Stamenica i nazalost Ivanica u veznom redu,bez Serifa u napadu, sa brzim igracima kao sto je Kangva ne bi li imali ikakve sanse da kroz tranziciju napravimo nesto protiv ovakvih ekipa, jer i kada se desi da nam se otvori prostor za neku polu kontru ili kontru, mi imamo maksimum 3 igraca napred i sta oni tu da urade, a na sve to ni Stamenic ni Ivanic defanzivno ne donose to sto nam treba, tako da po meni tu lezi veliki problem
b

boc

pre 6 meseci

Bez obzira na poraz,dobro odigrano...par gresaka,ali Zvezda moze ovaj Lajpcig da pobedi u Bg
c

cirkus

pre 6 meseci

kakve glupe komentare grobarcici ostavljaju ovo zaista nema nigde...
j

jamb

pre 6 meseci

daleko bilo kakav tekst, naslov i poredjenje
I

Imajednakvaka

pre 6 meseci

Samo da znaju da sude ko nase sudije,ma kakve njihove pare,ma kakva brzina,znanje i talenat,prosli bi ih ko plitak potok...
a

ajde reci

pre 6 meseci

koliko puta si ostavio jedan te isti komentar nesreco?
a

ajde pali

pre 6 meseci

inace bi jsd ponedio lajpcig???
A

Amabre

pre 6 meseci

Ne umeju da sude....OŠTEĆENI SMO....nase superligaske sudije su zakon....samo nase sudije i prolazimo grupu....
D

Dragan Karaburma

pre 6 meseci

Prosto nerazumem ove komentare tipa neupućeni jer Zvezda pobedila,jer to dobro kad se izgubi,jer mogli da prime još koji gol?Ljudi to je liga šampiona,NE liga konfeencije(koju igraju klubovi NEUPUĆENIH navijača),o oprostite neigraju,ispali dok smo bili na moru.LIga šampiona je krem evropskog fudbala,i tu nema slabih.Zvezda vredi 70 miliona,a Lajpcig 980.Siti odavno milijardu prešao.Kakve su šanse pobediti takve timove?Lepo je što smo u tom društvu.A za kraj NEUPUĆENI ;Kada ste Vi poslednji put u tom društvu bili,i koliko osvojenih bodova,datih golova i ostalih parametara fudbalskih ispunili?
B

Brt

pre 6 meseci

Kako stojite na tabeli, brt?
b

brt

pre 6 meseci

brt stojimo kao i pre dve sezone kad ste imali plus 5 pa na kraju opet truba. Uopste nisam zabrinut, iako nije tema ovde, ti veleobrti protiv radnickog, imt i radnika ce se izucavati na fudbalskim akademijama sveta. Mozda je tad proslo, ali vise nece sigurno...
r

riođobradi

pre 6 meseci

obrni, okreni CZV ne može nikog da dobije ako: 1) ne dobije poklon penal (6 do sada u prvenstvu, 2) protivnik ne "postigne" auto-gol (4 dosada u prvenstvu), 3) protivnik ne dobije crveni karton (4 do sad u prvenstvu). Kako stoje stvari ako se ne promeni predsednik UEFA sudijske komisije , kao što je Terzić uradio u Srbiji, crno vam se piše
V

Vuk Č

pre 6 meseci

Čoveče....tebi ni lekić ne pomaže.
С

Сале2323

pre 6 meseci

Може ли Моцарт као српска компанија, а са порталом у Србији, да најзад пређе на ћирилицу и почне неговати српско писмо, а не тзв. хрватску гајицу (латиницу)? Не, ово није српска латиница, јер Србија има своје писмо, законом заштићено и оно се зове ћирилица!
D

Draw your attention

pre 6 meseci

Nemaš pojma. Pa i latinica je srpska,neznalico, koliko i ćirilica! Sedi 1! Vuk Karadžić, Dositej Obradovic!
h

her flick

pre 6 meseci

Ne bi bilo zgoreg da se vratiš u školu.
F

Faxxip

pre 6 meseci

Grobari razocarani prizeljkivali petarde, ali jedan je Norsjeland...
L

Lk

pre 6 meseci

Rodic,Dragovic,Bukari ,Ivanic ostali od prosle godine.Ostalih sest ,ako izuzmemo golmana,Vigo bolji bek od Mijailovica,Erakovic bolji od svakog koga je probao na stoperu,Kanga nije losiji od Stamenica,Pesic nije slabiji od Ndiajea,Katai bolji od svih krila ove godine zajedno i ostaje jedino Hvang koji je plus ove godine.Jasan zakljucak je da smo na terenu dosta slabiji nego prosle godine,mozda nam je samo jaca klupa.Toliko o pojacanjima.
N

Nikos1988

pre 6 meseci

Uporedjujes Kangu sa Stamenicem, a oni dva potpuno razlicita tipa igraca, Kataji je bio bolji od svakog krila u timu, ali to danas nazalost nije, on ne moze vide ni u nasoj ligi da igra, ubile su ga povrede i bolest i to je cinjenica, Pesic nije bolji spic od Serifa, problem he sto je Serif tip igraca kao Mitrovic, a mi ne igramo fudbal koji njemu lezi, tako da nemoj da pises o fudbalu ako se ne razumes
S

Samo

pre 6 meseci

Druze,ja sam za tebe profesor fudbala,bio profesionalni fudbaler,trener igrao sa majstorima fudbala kakve ti nisi ni gledao uzivo.To sto ne znas da citas sa razumevanjem procitanog je tvoj problem Gde sam napisao da je Pesic bolji,gde sam uporedio danasnjeg Kataija sa bilo kim i kakve veze imaju karakteristike Kange i Stamenica ako igraju na istoj poziciji,nsravno da mozes da ih poredis.Jos jednom samo za tebe,Proslogodisnji Katai je bolji od svih sadasnjih krila zajedno,Pesic nije slabiji od Ndiajea i Kanga nije losiji od Stamenica.Kad to shvatis mozes da pricas sa nekim ko je za tebe izmislio fudbal.
g

goast127

pre 6 meseci

Opet mitovi i legende i opet to nesrecno pominjanje Kosova, pa stvarno, dokle!!??? Sinoc sam prvi put pogledao celu zvezdinu utakmicu u ovoj sezoni i zakljucak je nikakvih promena od prosle, predprosle ili koje vec godinenisam video, sistem isti igraci kao preslikani, jedino sto cujem i vidim da su cifre sve vece i vece. U pojedinim fazama do 16 m i nekako al dalje samo neki slucajni odbitak moze da se desi, uostalom tako je i pao gol! Ocekujem obracanje terzinja , ustvari ne ocekujem jer ima preca posla da sinove opere kako zna i ume, u sta uopste ne sumnjam, fini neki momci!!
K

Kangitis

pre 6 meseci

Steta sto Zvezda nema u ekipi onog Kangu iz vremena Vladana Milojevica.Svaka cast Hvangu,Stamenicu ,Ivanicu ali on je bio toliko dobar igrac da vecina nas i nije svesna toga .Jak ko mecka u duelu,sut bomba,dobar dubinski pas trcanje i igra unapred a ne svaki pas stoperu.Pa mu..a da se dodje na igru a ne da se ceka da stoper organizuje igru.
P

Pedja108

pre 6 meseci

Da je Zvezda juce i pobedila, opet bi ovde pisali, da ali su nam sutnuli 27 puta na gol. Pa sta? Od tih suteva, dosta je bilo iz losih pozicija, ili tek da se nazove sut, jer je islo ka golu. I Zvezda je sutnula 16 puta, pogodila stativu, ko zna da je uslo i bilo 3:2, da li bi se do kraja nesto promenilo. Mogao je Katai da se proslavi, dva puta ulazi u cistu sansu i slabo reaguje. Ivanic je 2-3 puta sutnuo, neprecizno, ali zna on odatle da pogodi suprotni cosak. Lajpcig izuzetno ozbiljna ekipa, a vi pricate kako je bio slabiji tim u LE. Pa i LE je slabija od LS i to prilicno. Da nisu mozda Siti i Lajpcig slabiji od Trabzona i Monaka? Vidi se ozbiljan pomak u igri. Ranije smo trpeli stalni pritisak celu utakmicu, sad se igra. Na svakoj utakmici je Zvezda bar jedan gol dala, a dve su igrali u gostima. Zahvaljujuci ovakvim utakmicama, ceo tim jaca. Stalno se zalite sto ne igraju nasi, pa mladi igraci itd. Evo juce igrali od starta Djiga i Stamenic, obojica 21 godinu. Pa usli Lucic, Nedeljkovic, MIjatovic. Petorica mladih igraca! Koliko ih je Lajpcig imao u postavi? Da li ste igrali ikada fudbal i istrcali makar jednom gore dole da vidite kako je to? Pa da osetite razliku kad igrate sa slabijima i sa jacima, da li i koliko mozete da parirate kad vas pritisnu. Sta ste ocekivali, da Zvezda ima tri pobede iz tri utakmice, da makne Siti i Lajpcig na gostovanju? Od pocetka je iskljucivi cilj biti uspesniji od Jang Bojsa, ako je moguce. Idemo korak po korak i napredujemo.
4

474747

pre 6 meseci

Deca su usla u 65 min na 2-0 kao alibi varijanta pa sta bude,ovako kako je ispalo sada ih hvali,ali sta vredi kada na iducu tekmu u evropi opet svi na klupu,ako ih stavi da budu starteri onda skidam kapu i ima svrhe ,ali mislim da od toga nema nista jer moraju da igraju strani kapitalci jer mozda se naljute
M

MarkeDJANI2

pre 6 meseci

Deca predsednika CZ su trenutno u zatvoru; jer su prebili menadzera koji se posvadjao sa predsednikom kluba. Jedan od sinova je pistolj uperio u igrača Lacija. To je sve sto treba da znate o stanju CZ, perspektivama u LŠ, i prevashodno pojačanjima koja bi trebalo da dodju. Zamislite neko pojačanje koje razmislja o CZ posle svega ovoga.
L

Lijo

pre 6 meseci

Norde Partizan 6:0
£

£¥₩₩

pre 6 meseci

Duljalj opet davio Meninga u svlačionici
C

Cirkus

pre 6 meseci

Ustanem ujutru pa ajde da napišem neku glupost, sad je akutelna tema svi čitaju.
B

Bršcz

pre 6 meseci

Sramotan tekst! Nebuloze… Taj Milojević u trabzonu i Monaku je imao pet puta slabije igrače i nikad nije dozvolio 50 šuteva na dve utakmice. Pominje se neki period dobre igre možda 10 min na individualni kvalitet. Bahara nije sramota da kaže uz sreću smo mogli bod da uzmemo, pa mi uz sreću nismo primili 7 komada a ne da uzmemo bod.
a

ala lupas...

pre 6 meseci

pa ti nisi ni pratio utakmicu u Monaku
-

--/--

pre 6 meseci

Norde Partizan 6:0
g

gunđalo

pre 6 meseci

budžet FKCZV je 60.000.000...malo predesdniče, malo za voljeni klub. daj još koju firmu, staru godinu dana i sa 0 prihoda i zarade, da "pozajmi"još 10.000.000
b

borovo

pre 6 meseci

Jesi danas oprao mešalicu za beton?
D

Dreosiro

pre 6 meseci

Trenutno ima porodičnih obaveza; valja odneti neku kolopu sinovima koji su trenutno na godisnjem u zatvoru.
ž

žeksov svedok

pre 6 meseci

ovi žeksovci veruju da je budzet kluba=vrednost na transfermarktu, druze da bi budzet bio 60 miliona treba da imas 30 igraca koji primaju platu po 2 miliona godisnje, a u zvezdi nema ni jednog igraca da prebacuje milion godisnje, sve zajesno sa budzetom za pojacanja i omladinskom skolom, daj boze da zvezdin budzet prelazi 30 miliona, kad budete malo realniji i malo pismeniji mozda cemo moci da raspravljamo i o fudbalu pozz
G

Gostiona

pre 6 meseci

Lajpcig je prosek trenutno,nije top kako bi trebalo.Jos se pronalaze u igri.Imaju vecu klupu i to im je prevaga.Ne kazem da su losi ali nije to jos kako valja trenutno.
L

Lijo

pre 6 meseci

Norde Partizan 6:0
G

Gostiona

pre 6 meseci

Lijo,ovde je zbezda lajpcig tema
S

Strahota

pre 6 meseci

Ne znam koga mi lazemo da smo odigrali dobro utakmicu tj drugo poluvreme. Glazer nas spasio petarde kao i protiv Sitija. Lajpcig nam sutnuo na gol 27 puta. Na 3 tekme su nam sutnuli 83 puta na gol ljudi, mi smo katastrofa ekipa. Nista ovo ne valja, Terzicu odlazi
L

Lijo

pre 6 meseci

Ne lupaj,Zvezda je šutnula 16 puta na gol Lajpcigu,a on nama 27
L

Lijo

pre 6 meseci

Norde Partizan 6:0
d

d. g.

pre 6 meseci

Kakve li veze ima kosovski mit sa fudbalom?

Ivan Komnenovic

pre 6 meseci

😂😂😂😂
b

borovo

pre 6 meseci

Drugo poluvreme je izgledalo sasvim pristojno posle izmena.Više su pokazala Zvezdina deca od skupih pojačanja,da naglasim Cherif Ndiaye 35 minuta meča čovek ne može disati,bori se za kiseonik.Mijatović ušao,momak leti terenom.Treneru savetujem da se osloni na našu decu koja imaju volju,želju,znanje.Lučić,Nedeljković odlični,napredovali bi uz Ivanića,Hwanga i Bukarija.
Z

Zvlat BG

pre 6 meseci

Darjane, izdrži! P.S. Pogrešna upotreba "kosovskog mita". Tekst je dobio sasvim drugu konotaciju!
M

Maestro

pre 6 meseci

Zvezdas sam,al gledam realno,mi sad kad bi odigrali jos 10 meceva u Lajpcigu verovatno bi 9 izgubili,oni su odigrali jedva pristojno za svoje standarde i mogucnosti i opet je bilo 3:1 plus su imali jos 3-4 odlicne sanse,a mi tesko da mozemo u dogledno vreme bolje od onog sinoc a odigrali smo sve skupa pristojno nekih pola sata.Jednostavno nemamo kvalitet za ovo takmicenje,mozemo da se nosimo sa par klubova Jang Bojs,Kopenhagen,Antverpen i to je to,nas nivo je Liga evrope!Ne goji se prase uoci Bozica,moras imati sistem,strpljenje i temelj u dobrom treneru i skautingu i praviti ekipu barem godinu dana kroz dva prelazna roka i uigravati sve to pa tek onda ubirati plodove svog rada,a ne ovako dovedes trenera i 6 igraca i onda zadnjeg dana jos tri koji odmah uskoce umesto onih koje si uigravao i odmah ocekujes rezultat,jednostavno ne moze svanuti pre zore nikako!
M

MILAN GALIĆ

pre 6 meseci

A st ima tu veze sa Kosovom.Glup naslov
b

brine

pre 6 meseci

Zvezdina uprava se ponaša kao kladioničar koji je izgubio mnogo novca i odjednom je dobio veliki novac koji troši nerazumno sve dok ga ne potroši ,a posle ni sam ne zna kako je sve izgubio,
m

milo123

pre 6 meseci

neverovatno je da mi svaku utakmicu poklonimo gol na najgluplji moguci nacin (to nam se desava kao narodu generalno, nema veze sa Baharom). I tek onda pocnemo da igramo. Kako smo igrali u drugom poluvremenu dobro, pas isao od noge, razigrali se Hvan, Ivanic. Steta je sto Bukari nije mogao da igra od pocetka. Glupi komentator sa RTS koji kaze da je Bukari nestao, a covek napravio dar mar kad je usao (iscacka onu loptu kod desne linije nakon cega dadosmo gol, par dobrih ideja, dodavanja, navukao na sebe odmah par igraca, plase ga se (s razlogom). Neverovatno je kako uvek prodje a deluije da ne zna de bije. Steta i za onu kontru kad je Serif lose odigrao Olajinki koji je trcao sam, steta za penal. Sta da se radi. Mozemo sa njima u BG, makar bod, treba nam jos min bod kod YB (njih mozemo i da dobijemo!) i cilj je ispunjen. A onda ce pljuvaci mozda malo da sjasu i da se hvale kako su oni to znali i govorili, ima dokaz - na komentarima.
m

milos29

pre 6 meseci

Meni je lično najveći promašaj Šerif, kao investicija, dok je Mitrović osim sebičnosti (Radonjić 2), igrač koji osim brzine nije uspeo da nauči jedan dribling, Radonjić ima jedan eto. On kad je 1 na 1, na malom prostoru, nema šta da traži.
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Sve imam neki utisak da bi ono bio penal za Lajpcig,a i ona ruka isto.
T

TEŠKO 11 NA 11

pre 6 meseci

Ko da mi otme iz moje duše penal dat. Penaldatdaaaaaaan!!! Vidi se koliko fali podrška sudije na terenu, Evropa nas krade poštenim suđenjem i upotrebom VAR-a umesto da dostignu superligaški nivo suđenja i delegiranja. Da ne pričam kako brane da Uefu vode naši ljudi koji znaju taj posao. Propala organizacija koja se ne popravlja uopšte.
Ž

Žika Mika

pre 6 meseci

Prvo kvazi trener i njegovih 16 pomoćnika da se sklone, pa onda polako ostalo!
p

politiko

pre 6 meseci

Prvo ti da se skloniš
g

gugghh

pre 6 meseci

Hahahahahahahaha ko je pevao Mars na Drinu posle meča
7

73838219

pre 6 meseci

Bunker u 70 minuta i 20 minuta igre dovoljno za hvalospeve... Na Rajku, kada napadnete, a ekipi sa ovakvom tranzicijom ostavite hektar za kontru, uz oporavljene Olma i Vernera, videćete kolika je zabluda ovih 20 minuta fudbala... Šerif i Điga su tako teške tarabe, presmešno je da takvi igrači igraju LŠ, Điga protiv Javora kiksne za dva gola i kao nagradu dobije šansu da igra protiv Lajpciga... No dobro, za dve nedelje ćete videti da je Lajpcig druga dimenzija fudbala u odnosu na ovo naše Ping Pong oranje...
k

kikoman

pre 6 meseci

nisi gledao meč
K

KiM

pre 6 meseci

Zezate da vam je ono lepa igra? Borbena? Počeli smo da igramo kad je sve već bilo rešeno i kad su oni spustili gas , a zvezdinu decu je pustio da bi se vadio. Da je zaboravim Lučić, Mijatović i Nedeljković moraju da igraju. Mitrović totalno bez zara, a Rodica neću ni da komentarisem.
k

kojotski

pre 6 meseci

Kakvo crno nadigravanje, pa Lajpcigu je bitnija utakmica u subotu protiv Kelna. Ovo im je bila sigurica. Do sada je jedino Antvrpen primio vise golova od Zvezde, mada ne bi se kladio da ce tako ostati do kraja grupne faze.
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Pa? Ima onih koji nisu ni gol dali, a bogme ni bod uzeli ali vaša grobarska selektivnost je čudo.
N

Nisi normalan

pre 6 meseci

Ajde ne lazi i ne lupetaj
В

Вук са Велебита

pre 6 meseci

Добро...Сити,па и Лајпциг,су нека друга прича.Ако будемо трећи,пуна капа.Мене више брине лоша игра против Радника,Вождовца...Знам,треба мало времена да се све то посложи,али под хитно треба да се игра боље и да се види напредак у игри...Ово за сад није баш најбоље.
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Kad čitam komentare čini mi se da mnogi žale za vremenom viteza od Sopota, Adžinja seniora, kumašina Kristića, gume Bogdanovića, Brigela, Leke Kleke iz treće lige, Obre Kobre, Mungoše i ostalih velemajstora. Jebga sad nam ne valja Hvang.
J

Joe Lesh

pre 6 meseci

Konacno neki normalan i realan osvrt na igru Zvezde. Kad ono pisao ga Darjan? Sve mi se cini da ga je pisao neko drugi a Darjan samo potpisao.
j

jel moze

pre 6 meseci

Terza da dovede u zimskom prelaznom roku Vuka Brankovica i Jug Bogdana???
S

Stižu

pre 6 meseci

9 Jugovića iz Burkine Faso.
F

Fontana9

pre 6 meseci

Ako bude na slobodi
G

Goss

pre 6 meseci

Smešan naslov kao i smešna miljenica
V

Visente Del Boske

pre 6 meseci

Pa mi smo od sitija i lajpciga primili isto golova koliko i partizan za jednu utakmicu od nordsjelanda,kako da ne slavimo .
D

Djapex

pre 6 meseci

Kao Zvezdas nisam zadovoljan... jeste Zvezda na momente dominirala ( mozda 10-15min) ali ipak je prelako izgubila... igraca i navijaci moraju da budu nezadovoljni jer kao svaki sportista, uvek moras da ides na pobedu... Jeste Leipzig jaci, ali nije Man City, bilo je očekivati da ce Zvezda da izgubi, ali ako hoce da napreduju moraju da budu nezadovoljni, jer izgubiti 3-1 nije nikakav uspeh... to je kao kad pricamo kako smo razbili Ramgers a izgubili 3-0, ili Srbija razbila kuci Belgiju ali izgubila... Rezultat se pamti, a ne igra (koja je bila daleko od dobre)... sve u svemu, samo jace, i nikad biti zadovoljan sa porazom... nismo amateri da budemo zadovoljni sa porazom 3-1 !
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

Koliko tzv Zvezdaša, koji su ustvari izdajnici. Mučki pljuju po Zvezdi, čak i kada Zvezda odigra dobro protiv kluba koji ima neuporedivo veći budžet. Svoje životne komplekse i frustracije leče tako što pljuju, tako se hrane. A pored stadiona Zvezde nisu prošli ni autobusom. Mislite da nekoga boli uvo za to vaše pljuvanje po Zvezdi i igračima, eno baš su se u klubu nasekirali zbog vas pljuvača. Ujutru mrzite sami sebe a uveče ceo Svet, zato što ste sitne duše. BOLI ME UVO ZA LIGU ŠAMPIONA, BOLI ME UVO ZA TITULU, AKO BUDE NEŠTO ODLIČNO, AKO NE BUDE IDEMO DALJE. JA NISAM NAVIJAČ REZULTATA, JA SAM NAVIJAČ "CRVENE ZVEZDE"
Л

Локц

pre 6 meseci

Звезда нема појма. Бахар 3 месеца лута и никакав напредак се не види. Само дилетанти и даље играју са 3 позади, то је крварење очију и мучење лопте. А колико је он крив, крива је и управа. Довели су Ђигу и Шерифа, ни за шта. Ај Ђига можда и може да прође, али Шериф... Он сигурно, као и сви незаинтересовани за домаће утакмице странци, имају клаузулу да морају играти ЛШ. Олајинка исто ни чему не служи. Нема ниједан квалитет који га издваја. Чак ме и Стаменић мало разочарао, јер се ни у једној великој утакмици "не види". Мијаиловић је као рођен за задњег везног у 433 систему. Као да гледам Брозовића кад гледам њега на том месту. Јуче човек као десни бек излази на скоро 60 метара од гола да стисне противника, а иза остаје ливада. Није његова грешка, него глупост 352/3421 система. Уместо да користи Катаија и Кангу док још нису за пензију, а поготово Катаија који је близу, њему играју ове везаре. Канга је Де Брујне за сиротињу, маестралан играч који има кохонес. Срце везног реда. Какав смешни КангВа, какав било ко уместо њега. Он је под хитно потребан у вези. Јер ни Стаменић ни Хванг не могу воду да му носе. Изостављањем Катаија, угасио је и Иванића, а и Родића донекле. Ово са винг бековима је најглупља ствар икад. Није крило, а није ни бек. У преводу ништа. Овај Шериф игра само због клаузуле, човек нема појма. Красо је 5 пута бољи, бржи, агилнији, има шут, има пас. И добро је фунционисао са Олајинком, а овај га сад склонио. Красо је врв љут, као и Канга, као и пола тима. Верујем да је свлачионица са свим наведеним стварима и странцима у лошој атмосфери. Далеко горој него прошле сезоне. А Бахар се бави Израелом. Макар би га било лако отерати. Да само један дигне Палестинску заставу на Маракани, овај би се сам спаковао и отишао. Какаве клаузуле, какве материне. Нема од овакве Звезде ништа.
£

£¥₩₩

pre 6 meseci

Katai očajan i juče i protiv Javora
G

Gostinjo

pre 6 meseci

Razmisli malo. Obama blizu otkaza. Zasto bi ga vadili igraci koje je izbacio iz prvih 11. Naravno da ce odigrati lose kada god udju da ga jos malo izbuse, pa da leti u voljeni Izrael.
š

šibar 77

pre 6 meseci

Odnah da kažem Lajpcig nije top tim,proletos su id Sitija izgubili 7:0 a gledao sam prošlo kolo opet protiv Sitija i opet se sprdao sa njima,dobra tipična nemačka ekipa ali daleko od top tima,niti imaju ijednog top igtača niti je top plaćen,niti oni imaju ambiciju da budu top tim,nego razvojni i da veliku ali bas veliku lovu uzimaju na transferima,i svake bas svake godine prodaju najboljeg igrača,a moje mišljenje kao neutralca da je Zvezda sa ovin budžetom mogla da ima puno bolji tim,ne zaboravite da u Zvezdi ima desetak igrača sa vrlo visokim platama koji su na klupi ili čak na tribinama,ali se ovome izgleda ne sme pisati
М

Миланче

pre 6 meseci

Није Косово мит, него истинит догађај који је заувек Србина определио ка Царству Небеском! Ако нешто не разумете или не знате, немојте писати о томе, макар и кроз овакве фразе. Немојте се брукати.
N

Nenad1246

pre 6 meseci

U jeeee da smo bili pametni imalk bi ovozemaljsko al ne mi uvek kontra i na svoju štetu since 1389.
H

Hui

pre 6 meseci

Bem ti život, koliko promašenih života likova koi ostsvljaju komentar.. Razumem da ima i onih sa drugog strana brda, i onih koi su večita opozicija… al brate, ima i onih mračnih👆
S

SilverSurfer

pre 6 meseci

"Ono što bih želeo da zadržimo jeste dobra koncentracija u otvaranju utakmica" rekao je Barak Bahar pre utakmice u Lajpcigu. I onda gol u 12om i 84om minutu što samo pokazuje da igrači Zvezde nisu počeli ni završili utakmicu. Pitanje psihologije. Zvezdi nedostaje ono što rade vrhunske ekipe - da koristi prilike. A njih u Ligi šampiona nema mnogo. Kažnjava se svaki pogrešan pas ili igranje loptom u opasnoj zoni, samo malo ispadanje kreira šansu za protivnika. Ovo takmičenje traži savršenstvo. Ono se stvara jasnom definicijom igre, uigravanjem i besomučnim ponavljanjem koje rezultira automatizmom. U svakom trenutku svaki igrač zna gde treba da se nalazi na terenu. Kod nas se i dalje priča kako i igrači bez lopte treba da se kreću a ne da stoje i čekaju da im saigrač gurne pas. Kod Zvezde je sve nedorečeno. Presing u kom uvek jedan igrač ne izađe pa isti izgubi smisao. Preterano držanje lopte koje bude uvod u prvi gol. Fudbalska nepismenost koja je trebalo da se savlada u najmlađim kategorijama. Ne može niko sada Šerifa da nauči kako da gurne pas u izglednoj kontri. Na stranu što se u toj situaciji jedno tako skupo pojačanje mučilo s loptom. Nedopustivo je i da Hvan bude onako pretrčan kod drugog gola. Naravno, opet spram cene. Ali, sva se kola slome na Stameniću dok se ova dvojica samo ovlaš pomenu. Rasturanje odbrane prodajom Erakovića i ofanzivnog trija s priprema Bukari - Kraso - Olajnika takođe predstavlja razlog pometnje i potpunog narušavanja igre koja se razvijala tokom priprema. Danas, nema ni naznaka od te igre. Liga šampiona ne prašta takve eksperimente. Postoje određeni pomaci jer postoji iskustvo kontinuiranog učestvovanja u evro takmičenjima. Međutim, nerealni optimizam pumpan preko medija stvorio je i nerealna očekivanja pa je samim tim i razočaranje kod navijača veće. Zvezda je izgubila i pobednički mentalitet. Godinama se veličaju porazi. Umesto da se dobre stvari iz tih utakmica iskoriste i paralelno radi na eliminisanju grešaka one opstaju i ponavljaju se. Sada bi mantra o Zvezdinoj deci mogla da "pojede" ovaj poraz. Napravila je Zvezda određen napredak ali ne može ekipa da se rasturi neposredno pred takmičenje i onda da se očekuje rezultat. Za tako nešto krivicu ne snose ni igrači ni trener već ljudi iz uprave koji su to napravili.
i

iz sljivika

pre 6 meseci

Napokon jedan lep, realan tekst. Pa majku mu staru, nije sve bilo loše niti crno! Jedino što je konstantno za osudu jeste igra u odbrani, igra bez desnog beka sa sporim i traljavim Rodićem na levom štoperu. Ali budite pošteni pa recite, da li ste više uživali kada su se nad nama iživljavali Totenhem, PSŽ, Bajern... ili ste bar malo ponosni na igre koje pružamo pod Barakom? Ja sam lično ponosan pre svega zbog naše dece, jer sam od uvek bio pristalica da se oni najbolji iz Srbije i regiona dovedu u klub, prođu sito i rešeto i oni najbolji pridodaju prvom timu. Kod Stankovića sam mrzeo kada u rešenoj utakmici umesto naše dece uvede Srnića ili Gobeljića. Čemu takve izmene? Ko dobija takvom izmenom? Ni trener, ni igrač, ni klub! Barak gura mlade, i svi vi koji pljujete pogledajte koliko je sinoć njih bilo oko 20te godine: Điga, Stamenić, Lučić, Mijatović, Mitrović, Nedeljković... Ostali u najboljim fudbalskim godinama, niko se sem Rodića ne vuče po terenu. Ja verujem da možemo čak i da pobedimo Lajpcig u Beogradu, daleko su oni od top kluba, ali moramo da zategnemo odbranu. A šta god tu da bude nama je ključni meč u Švajcarskoj. Na kraju ostaje taj Siti kući, tada će verovatno doći sa šarenim timom, takođe jakim kao zemlja ali sa manjkom želje i voljnog momenta jer će već biti prvi u grupi, pa što i tu ne pokazati zube? Klub sa Baharom je na pravom putu, cilj je tutila u koju ni najmanje ne sumnjam, kao i proleće u LE u koje takođe verujem, sa sve benefitima koje će doneti igranje naših mladih igrača u evropi. Ne vidim razlog da se preko mesec dana vrši hajka na Baraka osim ako niste navijač Partizana pa u njemu normalno vidite opasnost. Opustite se i dajte tim igračima i treneru da rade svoj posao najbolje što mogu.
£

£¥₩₩

pre 6 meseci

Bravooo 👏👏
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 6 meseci

Jel imate vi u Mozart redakciji nekog ko je nadredjen ovoj devojcici Darijanu, sto je u zivotu od sporta preskakao jedino barice i lastis, da mu kaze da lupeta i ne pise gluposti ili npr da mu da otkaz, posto devojcica Darijana ne zna gde udara.
m

misMakva

pre 6 meseci

Molim te Darjane da ne pises vise ovakve tekstove jer Crvena Zvezda nikada ne sme da slavi poraze kao komsije iz Hunske koji slave 0-0 protiv Reala i Mancestera kao pobedu a u jos mnogo poraza kao igrali smo dobro bla bla truc price.
t

to je hteo da kaže

pre 6 meseci

Zvezda između IMT-a i Napretka.
R

Roby CZ

pre 6 meseci

Sami smo krivi... nema vise prkosa, inata, borbe na noz! Lajpcig nista spektakularno, ama bas! Kako god u revansu ako izadjemo "krvavih" ociju dobicemo ih sigurno. Fali nam zvezdas karakterno, istinski, i na tribinama...pokvarise nas pare. Ne mozes kupiti moral , integritet i manire! U revansu pobeda ili Bahare out! Sa Dekijem i Milojem ne bi izgubili
D

Darjane iskuliraj

pre 6 meseci

Čim sam video naslov znao sam ko je pisao tekst. Druže, idi u Informer ili Telegraf, nije ovo za tebe...
z

zvornik

pre 6 meseci

Lajpcig odigrao u trećoj brzini. Olmo, Verner na klupi. Teško će da bude na Marakani. Iskonstrirati ća nas sa Vernerom.

Kontraudar

pre 6 meseci

Kada ti je golman najbolji igrač, to znači samo jedno. Bio si blizu da primiš nekoliko komada više.
И

И

pre 6 meseci

Bukvalno ćemo da pišemo redakciji peticiju da te skinu.

mileJe

pre 6 meseci

Kakav naslov,kukala ti majka...Rekoh ja da čovjek treba da piše neki Zvezdin fanzin ili uređuje teme na forumu...
G

Gostyyy

pre 6 meseci

Bahar krece kukavicki, a onda igra hazarderski. To bas i ne prolazi kako treba. Toliko se fokusira da neutralise protivnika, a onda opet primamo golove, a uopste ne razmislja kako da ih ugrozimo. Osim ako ideja nije da se salje duga lopta na Endiajea a onda on i jos jedan igrac da nesto utade u (polu)kontri. A to ne prolazi iz nekoliko razloga, obicno zato sto su nam svi igraci u napadu specificno gradjeni i svi imaju neke nedostatke. Sve u svemu, taktika nam je losa, igraci cesto igraju van pozicija, od silnog tumbanja vecina njih je van forme, a trener pravi tim po principu "dok dobro igras u startnih 11 si" s tim sto i on ima svoje favorite. Sve u svemu, treba da igramo kao na pripremama, a ne ovako kao sad. Previse kredita dajemo protivnicima, cak i onima koji su daleko slabiji od nas. Isto tako, igraci imaju previse slobode, barem neki od njih, a drugi je nemaju ni malo. Generalno, nedopravljena ekipa, ali ekipa koja moze puno sa pravim pristupom i taktikom.
P

Pera genije

pre 6 meseci

Ljudi pročitajte pažljivo tekst i pri tom uključite mozak. Nemojte napamet i proizvoljno da komentarišete, blatite i pljujete. Darjan, uzgred budi rečeno s čijim se tekstovima nekad i neslažem je ovaj put pogodio pravo u metu. Sve u centar kako je i bilo. Bravo!!!
P

Pozvani gost

pre 6 meseci

Siti, Voždovac, Čuka, Lajpcig, svejedno je... Dosta više sa obmanjivanjem sportske javnosti! Ova Zvezda je gubitnička jer je vodi trener koji nije svestan šta je Zvezda, igraju igrači koji nisu svesni šta je Zvezda (čast za par izuzetaka), u upravi su ljudi koji peru puno novaca preko ove Zvezde itd, itd. Verovatno nećete objaviti ovaj komentar, ali nema veze, da olakšam malo dušu.
m

mikac678

pre 6 meseci

Zvezda prvo poluvreme baš očaj e u drugom je imala sasvim solidno igru i da nisu primili jeftine golove moglo je tu da bude neki X. Problem Zvezde nema ko da istrči napada, uvek imaju manjak igrača dok je Lajpcig uvek izgleda kao da ima igrača više
А

Александар1

pre 6 meseci

Проблем је што имамо прегломазан играчки кадар и уједначеног (не)квалитета. Доста играча је незадовољно својим статусом. Треба бар пет-шест играча да оде. Имамо 5 левих крила. Мислим да пар странаца треба да оду, а да се у систем полако уводе Недељковић, Мијатовић, Шљивић, Лучић. Пуно се критикује Митровић, али и он је млад, не може још да се носи у ЛШ, али има потенцијал. Исто важи и за Стаменића.
T

Teško 11 na 11

pre 6 meseci

Ko da mi otme iz moje duše penal dat. Penaldatdaaaaaaan!!! Vidi se koliko fali podrška sudije na terenu, Evropa nas krade poštenim suđenjem i upotrebom VAR-a umesto da dostignu superligaški nivo suđenja i delegiranja. Da ne pričam kako brane da Uefu vode naši ljudi koji znaju taj posao. Propala organizacija koja se ne popravlja uopšte.
d

darjan je

pre 6 meseci

najgori novinar ikada. dosadan sa ovim satro romanticnim tekstovima, pokusajima da ubaci stare sportske fraze i mestom rodjenja svakog fudbalera.
S

Sedorf

pre 6 meseci

Bliže je Napretku. Mito ne bi trebalo pominjati na sportskim portalima
1

1. Gost

pre 6 meseci

Meni se baš dopao tekst.
C

Comi81

pre 6 meseci

Ne uigrava se odbrana u LŠ!!! Duva na sve strane od Lada je Eraković otišao...Dok su Kraso i Olijanka bili tandem mi smo igrali fudbala a onda se neko napravio pametan...
n

nanas

pre 6 meseci

Hajde jedan realan komentar o sudjenju i penalu,koliko puta je golman posle boksovanja lopte sakom udario igraca u glavu i sviran je penal,koliko puta maj geri udarcem igrac izbije loptu i udari nogom u stomak igraca i svira se penal,e u cemu je sad razlika izmedju tih stvari i onog sinoc ??? Po mom misljenju situacija je bila 50-50, a u svakoj emisiji strucnjaci o sudjenju nas ubedjuju da se VAR javlja samo kada je evidentna greska sudije, juce je sudija bio najvise 10 metara udaljen,odlican pregled imao,kontakta bilo sigurno,e sad ,zbog cega se VAR javio uopste kad nije evidentna greska,nego sudijsko uverenje,samo ako moze bez klinackih,pubertetlijskih podpadanja,posto ovde ipak zelim polemisati s sportski nastrojenim ljudima
n

nanas

pre 6 meseci

Hajde jedan realan komentar o sudjenju i penalu,koliko puta je golman posle boksovanja lopte sakom udario igraca u glavu i sviran je penal,koliko puta maj geri udarcem igrac izbije loptu i udari nogom u stomak igraca i svira se penal,e u cemu je sad razlika izmedju tih stvari i onog sinoc ??? Po mom misljenju situacija je bila 50-50, a u svakoj emisiji strucnjaci o sudjenju nas ubedjuju da se VAR javlja samo kada je evidentna greska sudije, juce je sudija bio najvise 10 metara udaljen,odlican pregled imao,kontakta bilo sigurno,e sad ,zbog cega se VAR javio uopste kad nije evidentna greska,nego sudijsko uverenje,samo ako moze bez klinackih,pubertetlijskih podpadanja,posto ovde ipak zelim polemisati s sportski nastrojenim ljudima
f

franc

pre 6 meseci

Ma ja uopste nisam razocaran, ali zasto nam brate igra Srdjan Mijailovic svaku utakmicu, jos mu se izmisljaju pozicije nove?!!!! Uzasno limitiran igrac iskljucivo za Superligu.
O

Odlazi Terzicu

pre 6 meseci

Samo jedna rec gospodo draga, KATASTROFA !!!
Ј

Јовиша

pre 6 meseci

Дарјане,овде у Србистану нам је пун куфер вас новинара на жетон који пишу наручене текстове. Напишите некад нешто реално. Синоћ је моја Звезда изгледала горе на терену него Милојева 2018 с тим што је овај тим са све тренером скупљи 20 пута од оног. Упорно нам пишете да немамо десног бека и да због тога Мијаиловић крпи,а нама је до нове године и даље на платном списку Виго који је гле чуда сигурно бољи десни бек од Мићка.А управо нам је са те десне стране нам је пукло код првог гола кад је и поред 8 играча у казненом простору Раум напуцао бомбу сам ко пустињак.Али се Виго изгледа неком моћном замерио.Завршни пас нема нико у стартној постави,испоставља се да и поред улупаних милиона то знање има само Канга. Бахар каже да смо одиграли добро а Лајпциг нам шутнуо 19 пута на гол. Како би било да смо одиграли лоше? Три пута Иванић трчи у контру сам и нема апсолутно никога да дода лопту и онда му одузму. Јел то боља игра? Што Милоју нису доведени скупи играчи него му играли Доналд и Милић,Срнић итд. Како можеш овако да булазниш као да смо сви колективно луди или ћорави. Ова игра не ваља ништа. Играчи не оправдавају уложено а можда ни тренер не зна да их користи. Бекове немамо,ни лево ни десно осим тог Вига којег плаћамо да тренира са Фалком. Неко дрпа озбиљне паре из буџета а играмо бедно. Једва смо добили Јавор!! Па омладинци би добили Јавор да их изведу свих 11. Јако лоша игра и плаћање новинара да покажу да смо сасвим солидни. Срамота.
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

Podrška Zvezdi, Marinu, Baharu i svim igračima. Drugo poluvreme je bilo odlično, na njihovom terenu u drugom poluvremenu igrali smo egal ako ne i bili bolji od druge ekipe po kvalitetu u Bundesligi. Ako tako budemo igrali i u BG, ne samo da imamo šanse da ne izgubimo nego možemo i do pobede. Zvezda će biti treća u grupi tu nema greške. NAPRED ZVEZDA 💪
B

Bnm

pre 6 meseci

KAKO BOLJI KAD IZGUBILI 2:1 DRUGO POLUVREME?? ZVEZDA CE BITI ZADNJA U GRUPI, NEMOJ SE ZAVARAVATI...
S

Stanoje00

pre 6 meseci

Zar nije trebalo da uzmete LS ove godine, takva je bar bila prica posle prijateljske tekme sa Fenerom i Fiorentinom.
D

DonVitoMAMLAZ

pre 6 meseci

Stvarno si ^^^^
T

Terzić Z.

pre 6 meseci

A meni podrška? :(
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

Malo je falilo da utakmica ode na drugu stranu. Šutevi u okvir gola 9:3. Taman toliko.
č

čuj

pre 6 meseci

Egal,dobili dva mogli još tri
3

3ifj

pre 6 meseci

Kako god da odigrate Lajpcig ce doadati gas i smrskati vas, pa se vi lozitie do sledece utakmice.
4

474747

pre 6 meseci

Bice teze na mari nego tamo,nije isto kada se branis i kada treba da napadnes
E

E moj Stanoje

pre 6 meseci

Stanoje gde vi igrate u evropi? Ah da tamo nema po 2 izmisljena penala u sudijskoj nadoknadi...
i

iiioooiii

pre 6 meseci

Ljudi izgleda ne shvataju da ozbiljni timovi protiv nasih igraju onoliko koliko im treba za pobedu. Ali nasi vrsni fudbalski strucnjaci i novinari to procene kao da mi ipak mozemo da se nadigravamo sa ozbiljnim ekipama. Smesni su svi u tom nasem fudbalu trenutno od sportista do raznih tkz. strucnjaka za isti.
S

Ssl

pre 6 meseci

Slažem se samo delimično, nije im bilo svejedno u drugom poluvremenu, itekako su se pogubili, Roze je reagovao i pojačao sredinu, pa je opet Bukari imao polu-šansu preko igrača koji je tek ušao u igru. Nije baš kao da su ovi imali kontrolu nad utakmicom 90 minuta, lako je moglo da im se desi da im damo gol za 1-1 i onda mrcvarimo do kraja.
г

гостиварски

pre 6 meseci

Твоја изјава није логична. Ниједна добра екипа ти неће чувати резултат 1:0. Превелики је ризик. 2:0 да, мада и ту си у ризику да противник да гол, па после екипа психолошки падне, а противник се подигне, што каже Бард, 2:0 је најопаснији резултат. Не знам да ли пратиш сваку утакмицу Лајпцига и Ситија па си способан да процениш којим интензитетом нападају или то онако лаички кажеш? Играју да победе, сад ако процене да ће то да ураде контролом игре то је њихов начин играња те утакмице, нема везе са било каквом штедњом играча. Нико у Лиги шампиона не игра овакве утакмице са мање од 100 посвећености и труда.
B

Blaki

pre 6 meseci

I Liverpul je protiv nas igrao na Marakani koliko mu treba!!!

Realno123

pre 6 meseci

jest sve si upravu...hahaha pa bajern psz totenhem napoli su igrali pun gas protiv nas sto ne vidis ako nisi na stadionu jer se ljudi ne opustaju. Igrao je liverpul sa pola snage pa nije znao sta ga snaslo a nas sreca pogledala
N

Nenad1246

pre 6 meseci

I Zvezda je igrala protiv Javor kolko je morala da pobedi. To ti je ta logika.
Z

Zaim

pre 6 meseci

Bit ce mnogo bolje u to smo svi sigurni,osim ovi klasicni pljuvaca,kojima nista ne valja a na Marakani bili jednom.Dodjite,budite uz Zvezdu i navijajte.Samo se setite gde smo bili pre pet,set godina.Ubedjen sam da Lajpcig pada u Beogradu a ni drugo mesto jos nije izgublbeno.
g

ghost5

pre 6 meseci

Kakvi izgubljeno !!! Velike su sanse i za prvo mesto ! Ipak oni treba da znaju ko je evropski i svetski prvak ! Jeste da niste odigrali nijedan mec protiv engleskih, spanskih i italijanskih klubova a postali prvaci Evrope ! Ili jos neverovatnije zvuci podatak da ste odigrali jednu utakmicu protiv tima iz amazonske prasume i postali prvaci sveta ! Ej bre ¡!!
g

gost1992

pre 6 meseci

Sto vi niste bili prvaci evrope i sveta protiv tih iz prasume? Igrali ste evropu svake 5-6 godine..zvezda je igrala i polufinala vise puta..kapiram da navijas za svoj klub to je za postovanje al budi realan
Г

Гонсуен

pre 6 meseci

Шта написа овај човек...
L

Luka994

pre 6 meseci

Počeli smo da slavimo minimalne poraze, što mi se nikako ne sviđa. Rezultat i jeste dobar, ali igra daleko od toga. Tim smo koji ima ubedljivo najviše šuteva u celoj Ligi šampiona u okvir našeg gola. Suvišno je pričati o nekoj igri u tom slučaju. Ne mogu da se otmem utisku da je Lajpcigu trebalo, da su mogli i 6 da nam daju komotno. Svesno su oborili oni tempo u drugom poluvremenu, dajući nam loptu sa kojom mi nažalost nismo znali šta ćemo.
B

Biće šokova

pre 6 meseci

Pa i jeste za slavlje jer je realnost - izbacivanje u petu ligu. To što svi i dalje žive mislima u Diznilendu pa će ih realnost iznenaditi je drugi padež...
n

nanas

pre 6 meseci

Koliko glup komentar,ali bas, cemu to nipodastavanje, kao dali nam svesno loptu,boze svasta,da li su vodili 5:0 pa dali loptu ???? Bili su svesni da necemo izjednaciti,je li strucnjace ??? E moj ti, pored takvih kvazi zvezdasa,neprijatelji nam i ne trebaju
R

Rex7

pre 6 meseci

zato marko roze skace posle treceg gola kao da mu je pao kamen sa srca. to dokazuje da je sigurno mogao da nam da 6 da je hteo
v

v1ad

pre 6 meseci

Loš ti je utisak. Oni su samo u prvih 20 minuta bili stvarno bolji a i to je zbog našeg lošeg ulaska u igru. Posle smo bili ravnopravni ili bar u utakmici do trećeg gola. Imali smo potencijalan penal, stativu, Katai 1 na 1 sa golmanom, nekih 16 šuteva na njihov gol, nije to "pustili nas da igramo" nisu oni baš toliko naivni.
£

£¥₩₩

pre 6 meseci

Netačno,Zvezda je imala 16 šuteva na gol A Lajpcig 27
S

Slobodna Srbija

pre 6 meseci

Sada ide cuvena udbaska spin prica kako trebamo da slavimo Zvezdine poraze.
г

гостиварски

pre 6 meseci

не треба да славимо поразе али не треба очекивати победу па после бити незадовољан поразом, кад за ту победу немаш било какав реалан разлог. Други играч има боље играче, много већи буџет, много шири ростер, много јачу лигу играју, имају много бољу инфраструктуру, играш у гостима и разочаран си што је та екипа била боља.
a

ajde pali

pre 6 meseci

Sta ti znas o udbi? Ti si samo procitao to negde na forumu pa ponavljas
1

1980

pre 6 meseci

Problem je što se priča jedno pa onda drugo. Npr hoćemo ligu šampiona da igramo svi pričaju o tome ulaže se novac dovode igrači i ona ispadnemo od Omonije. E onda kreće priča nema veze igramo Ligu evrope naredne sezone ćemo igrati lš. Pa onda dođe Šerif i tako u krug.
G

GLUPOSTII

pre 6 meseci

Kakav kosovskii mit? Lajpcig nema poraz u nemackoj, O cemu pricamo, i sad cemo mi da se takmicimo sa njima? Pa sto ga ne dobi YOUNG BOYS, kakve gluposti , Mi smo nerealni, cak i da smo mnogo jaci ne bi dobili Lajpcig....zivimo u siromasnoj drzavi
m

mrnjao

pre 6 meseci

ljudi pogledajte utakmice protiv Liverpula, PSGa, Bajerna, Totenhema iz 2018,19. nismo mogli 3 pasa da spojimo ljudi šta vam je. igrao nam boaći sa 1 nogom, Tomane, Van la para.... sve se vrtelo oko marina (koji je pristao da dođe tek kada je Zvezda usla u ligu šampiona) i jadan ben, najbolji stranac u istoriji. sada zvezda na kontru izbacuje Rubena Diasa, Lučić vrti ringišpil oko Klostermana. vidi se napredak samo što smo mi čudni ljudi. fale neka pojačanja, znam, i ja im zameram ali nije sve tako crno. ovde fali Mladenovićeva levica, treba ga dovesti na zimu. i dati kosti nedeljkoviću šansu desno. (vredeće 15-20 mil) ostalo je manje više okej
S

Super

pre 6 meseci

Eto i takvi smo imali 4 i 3 boda respektivno i bacili na kolena prvaka Evrope Liverpul. Trenutno 1 bod. I to pukom srećom. A tim tri puta skuplji. Važno da imamo "pas igru". Dok se mi "pasujemo" oni uvaljaju golove.
S

Ssl

pre 6 meseci

Bravo, istina. Ne može se 30 godina odsustva iz fudbalske elite nadoknaditi odjednom. I te LŠ koje pominješ su bila čuda, uglavnom proizvod Milojevićevog sistema, koji je bio limitiran budzetom. Sad smo tek nešto konkurentniji, ali ipak to sve izgleda bolje, kada se uzme u obzir na kom nivou se igra i sa kakvim protivnicima. Ovo juče nije bio Hofenhajm ili Keln, nego ozbiljna ekipa koja standardno učestvuje u završnicama LŠ. Da, fale igrači na nekim pozicijama, prvenstveno bekovi. Bolno je koliko ne možemo da nadjemo rešenje na bekovima evo 6 godina.
B

Blaki

pre 6 meseci

Sve brate baš tako,samo treba dovesti i vrhunskog štopera.
6

65

pre 6 meseci

Pa dobro. Mladi su momci i nisu puno placeni. Nema veze sto nikoga ne mogu da pobede. Bitno je da ima pomaka u igri. Sacekacemo ih par godina da napreduju. I hvala golmanu sto je najbolji pojedinac na svakom mecu... Samo polako. Bez zurbe.
г

гостиварски

pre 6 meseci

па ако гледаш које тимове треба победити, реално су јако мало плаћени. И као појединачна појачања и на месечном нивоу. Мућни главом пре него што коментаришеш.
Z

Za Gostivarski

pre 6 meseci

E moj Gostivarski, a ti si nam baš puno pametan. Samo uporedi plate igrača u Voždovcu i Zvezdi pa ćeš sve shvatiti ako ti malo mućneš glavom!!! Ovde se radi o dugoj seriji poraza i bezidejne igre, a ne samo o porazu od Lajpciga.
к

кикоман

pre 6 meseci

не разумем шта је гостиварски рекао лоше, људи немају појма шта значи напредак, напредак је кад од плате 500 евра добијеш унапређење и имаш 1000 (а реално ништа посебна плата то није). Вама то рецимо није напредак јер очекујете вилу на Дедињу. Не знам која екипа је напредовала од канте за пуњење до легитимног такмаца са најбољима за 2 сезоне...
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Sa obzirom kolko su plaćeni ovi u Sitiju i RB naši su na socijali.
g

gostivarski

pre 6 meseci

za pametnog komentatora, niko ne kaže da nije moguće pobediti, ali da očekuješ da pobediš to je nešto drugo. Igračima Voždovca niko ne bi zamerio da su pukli 3:0, toliko su i plaćeni, a Zvezda da je pukla 3:0 bilo bi polivanje feklaijama. E tu je suština komentara koju si ti omašio.

Aleksandar Trajkovic

pre 6 meseci

Naravno da nije lose i naravno da je bolje nego pre nekih godinama. Vecina hejtova dolazi od grobara. Bio je komentar da lajpcig nedaje veliki novac na pojacanja a oni potrosili 200 miliona zadnje 3 godine. Al opet moze i bolje.
P

PUDLICA

pre 6 meseci

Ne razumem, kakve veze imaju Zvezda i mito na Kosovu?
N

NEIMARI

pre 6 meseci

se lepo tukli izmedju sebe na tribinama, bila dobra tuča.
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Niko više neće da šljivi "tvrdo jezgro".
L

Logos

pre 6 meseci

Nije to loše ali da budemo iskreni ovaj tim je i dosta bolji i skuplji od Milojevog. Setite se da smo mi dobili Liverpul sa Jovančićem, Stojkovićem, Pavkovom u prvoj postavi...realno od ovog tima imam veća očekivanja. Igra deluje ok na momente ali mislim da formacija pogrešna pre svega u odbrani i da zato ispaštamo, takođe voleo bih da više igraju Kraso i Lučić.
A

Ab

pre 6 meseci

Konačno vatra u očima i trenera i ekipe!!! Bogu dragom 'fala!!! Nije problem izgubiti al' kad ti pigažeš namjeru u želju da igraš, da napadaš to je bitno... Ne treba ni pretjerivati, nije ono sinoć bilo baš sjajno, bilo je dosta amaterskih poteza, loše konteole lopte pojedinih igrača, loših završnica... Al i ne može bolje jer u timu imamo puno limitiranih igrača za nivo LŠ... Imamo sistemsku grešku, nedostatak dobrih bekova i to se baš osjeti... Da amo juče imali Gajića npr, postigli bi još jedan gol sigurno, jer je Mijailović jedno pet puta buo sam i imao prostora za šut, centaršut, al nije momak na svojoj poziciji... Eee sada će biti puno bitnije da se ova volja iz drugog poluvremena prenese i na domaće utakmice...
d

delije 123456

pre 6 meseci

Zvezda je u najmanju ruku konkurentna sa najboljim klubovima Evrope, u Beogradu idemo na pobede! Inace Dinamo ima pobedu u Londonu protiv Celzija prosle godine
A

Au, au, au

pre 6 meseci

Kakav bre kosovski mit, sta je bre ovo, kakav Murat, Lazar, ovo je samo sport a ne neki boj.
Z

Zvezdas!

pre 6 meseci

Kakav kosovskii mit? Lajpcig nema poraz u nemackoj, O cemu pricamo, i sad cemo mi da se takmicimo sa njima? Pa sto ga ne dobi YOUNG BOYS, kakve gluposti , Mi smo nerealni, cak i da smo mnogo jaci ne bi dobili Lajpcig....zivimo u siromasnoj drzavi
r

rfvbgtyhnn

pre 6 meseci

Oladi Darjane, idi u neku banju na godinu dve...
р

реална прича

pre 6 meseci

о чему се ради овде, па ови су били бољи много, ни близу било каквом успеху
J

Jakov9

pre 6 meseci

Dobra analiza, jer gledam naslove na portalima, istina rezimskim, posle meca gde svi slave i hvale PORAZ!?!? To se pre 1991. godine u jugoslovenskom i srpskom novinarstvu NIKAD nije desavalo, jer da je tako NIKAD Zvezda ne bi postigla to sto je tada! Ispada da je Zvezda danas dobro igrala ako ne primi pet komada!?!Neko ozbiljno manipulise i obmanjuje javnost, ispada da ono sto ti gledas NE VIDIS nego ja cu da ti kazem sta si video. A ruku na srce Darjan je jedan od retkih danas novinara koji zna da prepozna stvari, istina neki put mu crveno-bela krv zamagli oci, ali da je vise takvih novinara, uveren sam da bi nam i fudbal bio bolji!
V

VB

pre 6 meseci

Cim ti njega hvalis, sve je jasno koliko se razumes u fudbal
N

Ne mudruj

pre 6 meseci

Da imas makar preko 25 godina, znao bi dobro da su '90-e i ove.godine neuporedive,jer tada niie postojao ovoliki jaz izmedju bogatstva klubova, a samim tim i kvaliteta, vec su svi bili daleko ujednaceniji. Ni fudbal nije bio ovoliko profitabilan kao danas, pa je kvalitet i zbog toga bio ujednaceniji. Pobeda u gostima je bila retkost, a danas pravilo, jer su se gostujucim igracima nekada bukvalno tresle gace hoce li izaci zivi sa stadiona, ako izbije neko s*anje, a danas toga nema, jer imas 70 kamera, policiju, vojsku, Ciu, Biu, i sve zivo se direktno prenosi preko cele planete, sve se vidi.
B

Bludni sin

pre 6 meseci

Najbolje bi bilo kada bi ovaj covek imao malo obraza i podneo ostavku, da dodje neki trener koji je pismen, a pre svega da je zvezdaš, nesto poput Milojevica. Zasto mislite da bi igraci mogli da daju maksimum ako vide da je trener kao ispusena mustikla. Izgovor za rat nije opravdanje, daj otkaz ako vec "patiš"
b

bugiber

pre 6 meseci

Jedini klub na svetu koji slavi svoje poraze...
b

birokrata

pre 6 meseci

Sem onog drugog koji slavi stto je 15min bio prvak evrope.
i

iiii

pre 6 meseci

Prvi put sam vidwo emociju kod bahara. Ovaj tim ima potencijal, idemo dalje. Jako do jeseni
A

Au Darjane

pre 6 meseci

Au brate, au. Iskuliraj, idi negde na kafu, prošetaj...
G

Gluposti

pre 6 meseci

Nije problem igra u Evropi, problem je igra u prvenstvu to treba da bude prioritet ne moze se primati 3 gola u prvenstvu NE MOZE liga nasa je amaterska
P

Primeti to

pre 6 meseci

Amaterska je zbog vas s profesionalcima na državnom budžetu.
j

jsgakshybyk

pre 6 meseci

Kad igras protiv mnogo jaceg tima od sebe, postoje 3 nacina na koja ne smes nikako da primis gol- 1. Da pogresis na svojoj polovini i poklonis loptu. 2. Da me primis gol iz kornera. 3. Da ne primis gol sa 25 metara, a da nisi izasao u blok. Juce smo sva 3 gola primili tako, osim sto je onak 2. gol bio bas dobar, ali opet niko nije izasao u blok. A steta, nismo lose igrali utakmicu. U svakom slucaju, nama su potrebna 2 remija protiv Lajpciga i protiv Jang Bojsa u gostima, da bismo bili 3. u grupi, i to pod uslovom da YB izgube od Lajpciga u poslednjem kolu.
v

vldblk9a

pre 6 meseci

Kada zelite da se dobro nasmejete vratite se na komentare posle zreba za grupe. Vrhunska komedija.