Komentari na vest

Zvezda izrudarila tri boda: Dioni se ponovo mučio i asistirao! (VIDEO)

i

i ova liga

pre preko 2 godine

da bude medju 12?? nemojmo se sprdati...liga u kojoj dva kluba kiksaju jednom godisnje a mozda ni tada...to govori o snazi, uzas liga, pola ekipa amatarskog ranga...plafon bi trebalo da ih ima 10, nijedna preko...
R

Ris

pre preko 2 godine

Jel možemo da ligu smanjimo ako ništa drugo bar na 14 timova(kada ne može 10 ili 12) kao Grčka, pa da se playoff igra dvokružno sa više jakih utakmica? Ove pobede Partizana i Zvezde postaju dosadne. Mislim da nema dosadnije lige na svetu, bez obzira što su trenutno večiti u dva boda razlike
l

lool

pre preko 2 godine

Protivnik nabrijan, mi sa problemima sa povredama,pretezak mec u dalekoj Danskoj... LE je zahtevno takmicenje ljudi...polako sa pljuvanjem.Sve ce doci na svoje. Falko dolazi polako, Dioni isto... Setite se samo koliko smo cekali Ivanica!?!? Isto je bilo KO CE DA ODGOVARA ZA BACEN MILION, KO GA GURA.... A proci ce i ova FSS ti ranija. NAPRED ZVEZDO TEBE VOLIM JA
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Dion se muci, perfektno asistirao Benu za gol. Ajmo malo pljuvacine po coveku, a Ivanic opet gadja golmana i nikom nista, Ben opet masi mnoge sanse i to je u resu. Gajiceva avaka lopta pas u nazad i to je uredu. Ali Dion se muci. Na kraju najvaznija su 3 boda, i da smo ih drzali u njihovom sesnaestercu.
G

Ggggghh

pre preko 2 godine

Tacno tako, da je Dioni promasio ono sto je Ben otpustili bi ga fosad... Sta je vise sa nasim novinarima, za koga rade?
G

GS

pre preko 2 godine

Svaka čast za komentar. Siguran sam da on vrijedi kao napadač, treba mi dati vremena i prostora da igra, a ne raspinjati čovjeka. Tu asistenciju što je juče podijelio siguran sam da bi 90% sadašnjih igrača Zvezde uputilo pravo nigdje.
s

serMudro

pre preko 2 godine

I tako,gledam usporen snkmak,Dioni diže glavu,otvara se,pogleda desno,traži loptu od Ivanića,Ivanić kao retko koji put daje mu loptu,Dioni opet gleda na drugu i daje savršen pas prema Benu ! Volim ja te naše vedete,Ivanića baš ali ako pogledate snimke utakmica na kojima su u postavi Živković i Dioni videćete koliko puta su bili savršeno otvoreni i nije HTEO da im da loptu taj Ivanić .
B

Bravo

pre preko 2 godine

Odlican video
T

Teleca glava

pre preko 2 godine

Samo hvali svoje nabedjene fudbalere..igra katastrofa...bruka.
F

Familija

pre preko 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
n

nyarlathotep

pre preko 2 godine

Kakav pogled na tabelu. Osim prva 3 tima, kojima ne odgovara da igraju "3 za 3", i poslednja 3 tima, sa kojima niko ne zeli da igra 3 za 3, ocigledno samo Vojvodina i Radnicki Nis se ne tale za bodove. Nereseno dodje jednom u dvesta godina. Eno, veliki Manitu rece na kraju prosle sezone "Rasturicemo fudbalsku mafiju, pa cete videti koliko neresenih utakmica ce biti sledece sezone". Evo, vidimo koliko neresenih ima i kako si rasturio mafiju. Mada svakako nije samo do njega, vec i do naroda koji je iskvaren do srzi.
R

RSB

pre preko 2 godine

Dosta Losa igra Ali pobeda je pobeda napred Zvezdooooo...
G

Gost111

pre preko 2 godine

Sklanjalica protiv filijale plus sudija navlacio sve vreme za prepostenu ljubimicu.Rodic i Krsticic zasluzili bar po 3 zuta kartona,Roda dobio jedan,omaklo se sudiji
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

Hahahaha.... Rasplakao se kao njegov Placoje! A Genk vas resetovao! Bruke jedne!
B

Bane15

pre preko 2 godine

Nemate pojma splicani
C

Cccc

pre preko 2 godine

Po meni toliko loše nije bilo, Ben je promašio dve odlične šanse odnosno dva amaterska prijema lopte i šanse čiste su propale.
G

Gost a

pre preko 2 godine

Vazno da ga je spakovao.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Kakav trener takva i igra.
R

Raša P

pre preko 2 godine

Loša utakmica. Ništa strašno. U Maju će sve biti kako i treba da bude. Zvezda šampion!!!
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Свака нормална екипа изгуби меч, као например данас ТСЦ, само је Звезди осигурана победа.
n

nyarlathotep

pre preko 2 godine

Mi neporazeni u Ligi Evrope 10 utakmica za redom. Vi gubite na svom terenu od 12-plasirane ekipe belgijske lige koja je cak slabije rangirana i od nase trenutno. I to u kupu konstelacija Zeljka Mitrovica. Postavlja se pitanje kome se klubovi sklanjaju i kome se namestaju utakmice pred izbore.

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Ja nemam ideju zasto svi kukate ....Cist bunker pobeda 3 boda...Imali smo suteva 20 vise nego partizan.Koje je po statistici razbio TSC al posto se zanimljivo sudiraju odbrabreni igraci i promasuju cistu lopu je druga prica.A tek sudjenje gde Zdjelar gazi protivnika i ne dobije ni zuti....Je druga prica.
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Ostajem pri recenom.Ako ovaj mali Lazetic nekad postane igrac pojescu diplomu iz opste narodne ribologije.Decko veze nema.Kakav crni Milan za 5 miliona.Pavkov nam je jedini pravi centarfor.Iskreno se nadam da ce Ohi u Januaru biti pravi centarfor,jer Lazetic i Dioni nisu ni za ku...
G

Godzila

pre preko 2 godine

Polako sa Lazetićem, on ima samo 17god. Dioni je balvan i ne verujem da ce vise igrati do kraja polusezone.
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Nema tu nista polako.Voleo bih da gresim,ali to se odmah vidi.Kao sto sam u prvoj utakmici Darka Kovacevica u Proleteru znao da ce biti igracina ili Nikole Zigica,Dekija Stankovica i da ne nabrajam.Ovaj nikad igrac nece biti.
G

Gost au

pre preko 2 godine

Pojma ti nemas.
T

Teeeja

pre preko 2 godine

Mrkela, ti li si??
P

PETART.1stanojkass

pre preko 2 godine

To sokolovi moji . . . . :))))
B

Bg

pre preko 2 godine

Titula je izgubljena svima je to jasno. Ovi nece ispustiti 1. mesto i ako treba zivot ce dati da uzmu titulu posle 4 godine. Zvezda bez zara koji je potreban da se osvoji titula....
t

ti bi

pre preko 2 godine

bas voleo da je tako...al' nije 🤣🤣🤣
S

Slušaj ovo

pre preko 2 godine

Đe je munja nebeska Bakajoko. Čudo od igrača iz Interove škole. Ako se pogleda 5 godina unazad, koliko je bilo promašenih igrača, većina skupih, ili otkaz nekome u vrhu kluba zbog bar 30 promašenih igrača što stranih, što domaćih, ili da finansijska policija pročešlja knjige i tajne račune zbog pranja para i ugradjivanja u ugovore tih igrača. Treće nepostoji. Ili je ono prvo, ili je ono drugo.

gemathegreat

pre preko 2 godine

Bakajoko oštri penkalo da ti se potpiše na dres ako imaš para da kupiš a ako nemaš već će da nadje gde će.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Bakajoko bar nije skup. Na pripremama igrao solidno desnog beka sto i nije tesko pored nasih bekova i onda zaboravljen.
p

podesen

pre preko 2 godine

Doktora kao zaštićenog svedoka i ima da peva ko Vesna Zmijanac.
S

SilverSurfer

pre preko 2 godine

Ovo je bilo negledljivo. Bez ideje, bez šanse. Pošto je na stadionu bilo malo gledalaca a Arena nije dostupna svima izveštajem sa utakmice može da se kreira mišljenje većine. U ovom članku je najbolji opis gola. Minijatura Ivanića i Falka. Dvojice igrača koji igraju sami za sebe. Nije ni čudo što igra nije ličila ni na šta. Dioni je prvu upotrebljivu loptu pretvorio u asistenciju za gol. On nije tip igrača koji može sam sebi da stvori šansu a prilikom dolaska je izjavio da se najbolje snalazi sa još jednim špicem. Zalaganje i trud mu se ne mogu osporiti ali pored toliko carinika lopte dobro je i da ovoliko pokaže. Možda ni Ohi neće pokazati ništa ako ne bude dobijao lopte i bude suočen sa bunkerom protivničke ekipe. Ali, važno da je Mića Ivanić napravio minijaturu. Tačno se vidi tendencija hvaljenja jednih i omalovažavanja drugih igrača. Jednima se traži "dlaka u jajetu" dok se drugima veliča sitnica i predatavlja grandiozno iako im je prikazano na terenu katastrofa. Ivaniću je bilo potrebno skoro dve godine da proigra. Zato je produžio ugovor i može da nakrivi kapu. Bolje od ovoga neće naći. Stanković treba da nađe način da razmrda ekipu jer ovo ne liči ni na šta. Izgovori kojima se služi su u najmanju ruku smešni.
D

Dddhhj

pre preko 2 godine

U pravu si ovo postaje vise naporno, kao da samo novibari gledaju utakmice a mi nista ne znamo...
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Cuj ovoga Dioni nije igrac koji ce sam sebi stvoriti sansu.Pa izbacili su ga do sada bar 7 puta samog ispred gola,pa se spetlja.Nema covek veze.Treba nam ozbiljan golgeter pored Pavkova.
D

Dečija posla

pre preko 2 godine

Klinačka prepucavanja. Kako smo mi pobedjivali prošle sezone, tako Pogrebnici pobedjuju ove sezone. U čemu je problem. Idu izbori mora i druga strana da se zadovolji. Pa tako u krug. Malo radosti za narodne mase.
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Већ неколико кола немам вољу да гледам утакмице домаће лиге. Један Партизан даје по 5 голова у просеку, а у Европи лагано губи од 12. клуба из лиге којa је наводно испод наше на УЕФА ранг листи европских лига. Некада су то радили суптилно, данас флагрантно праве будалама читаву јавност.
9

951357

pre preko 2 godine

Pa zapravo nije isto. Mi smo prošle sezone igrali fantastično, stvarali po 15 šansi po utakmici, i normalno da smo pobeđivali. Njima se svi sklanjaju. Mi smo tukli (dosta jači nego ovogodišnji) Gent dva puta, oni sada od tog istog Genta izgubili. Mi smo našu dominaciju potvrdili u Evropi, oni se bunkerišu protiv Flore, a u LK ušli na puku sreću. Tako da je razlika ogromna.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

- Ovo je bila ubedljivo najgora partija Zvezde ove godine...... i tu se više nema šta komentarisati - Večeras nije bio Dioni najgori, večeras su svi bili najgori, nije se znalo ko je od koga gori - Najveći utisak utakmice je komentator ARENE, koji se toliko mučio tražeći reči kako da opravda večeras ne lošeg nego jadnog Dionija,,,,,, -Na kraju : STANKOVIĆU ! SVI ZVEZDAŠI TE MOLE, DA DIONIJA OBAVEZNO STAVLJAŠ KAO STARTERA NA SVAKOJ UTAKMICI DO NOVE GODINE,,,,,, NEMOJ SLUČAJNO TO DA ZABORAVIŠ, NEMOJ MOLIM TE.
C

Crvke

pre preko 2 godine

Jbg to ti je kada suparnik nece da se skloni kao kod nasih najpostenijih komsija,,,,,,
P

Psy

pre preko 2 godine

Komsije nase..imali ste priliku na derbiju...onaj nas gol Rikarda vama ne bi sudio faul..bili ste na konopcima kad je mali Terzic izmesao vasu dvojicu i sutnuo tik pored stative... O kakvom sklanjanju pricamo..
C

Crvke

pre preko 2 godine

Ovde se ljudi iscudjavaju kada trebas dobrano da se oznojis za tri boda jer suparnik ne odustaje jer su ove sezone navikli na prijateljske utakmice kod komsija koji preko noci zaborave na navodno dominiranje u Evropi jbg tamo nikada nemaju famozne srece,,,,,
m

musavac komarovac

pre preko 2 godine

Jos se nisi opismenio? Bolje se bavi time nego sto laprdas na svaku vest i kukas o postenju
M

Mokrin

pre preko 2 godine

Evo ja cu napisati nesto kao veliki Zvezdas. Ove godine na zalost titula je izgubljena u prvom kolu remijem sa Vojvodinom. Glodari nece prokockati ovo sto cekaju 4 godine i tesko da ce kiksnuti do kraja. Drugo, muka mi je Stankovicevih reci na kraju svakog meca, igraci su umorni igramo u jakom tempu.. Alo sine... sta pricas? oni su profesionalci , pogledajte PSG ,Real Barsu Liverpul, pogledajte njihove lige... mnogo jaci ritam , mnogo teze utakmice. ljudi gaze. Ti Zvezdini fudbaleri primaju preko 30 000e mesecno, daj obicnom smrtniju 1000 e preorace teren.. ovi se vuku, cim ne igraju evropsku utakmicu nema zara, nema borbe , zelje... Stankovic non stom mesa sastav , kombinuje taktizira, pogledaj Partizan cele sezone mahom isti igraci igraju i pocinju , a uZvezdi stoperi ,bekovi daju golove, nemamo centarfora ,kad je neki spic poslednji put dao gol. Pavkov odigra jednu dobru tekmu i posle ga nema na 10 narednih , ovog nesrecnog Francuza i ne smatram niti racunam u ozbiljnog fudbalera pa me pljujte dokle hocete, to fudbaler nije. Falko isto , promasena investicija. Zivkovicu objasnite gde je dosao da je ovo Zvezda i da se ne vuce po terenu ko mrcina a da prima milione... Da nije Kange, mi ozbiljnog fudbala ne bismo videli.
H

Hajde

pre preko 2 godine

Ne mlati
A

Alo balavci

pre preko 2 godine

Zašto dečku minusi, 100 posto tačan komentar.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Smes li da se kladis,bar o guske ako ne u nesto vise?
A

Alo slinavac

pre preko 2 godine

Pa ima i derbi na Marakani ili bi hteo da igrate samo kod kuce.
B

BD

pre preko 2 godine

Svako ko stavi minus na ovakav komentar,nije kreten,već totalna idiotska kretenčina.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Pa ima derbi na Rajku.

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Treba prvo da dobiju zvezdu na nasem stadionu prvo skoci pa reci hop ..Polako samo.
G

Gost1212

pre preko 2 godine

Hrabra zvezda u nameštenoj utakmici pobedila svoju filijalu sa fenomenalnih 1:0
g

gunners

pre preko 2 godine

Hoce neko da mi objasni kako je to moguce da naredna 4, i slovima, četiri, kola u prvenstvu Zvezda igra u gostima?
M

Mile led

pre preko 2 godine

Pa kad stalno imate stomačne probleme , nema potrebe da se pitate onda..
P

Pitaj grobarski

pre preko 2 godine

Fss
R

Ros

pre preko 2 godine

Evo ja ću da ti objasnim: Zvezda je prva dva kola igrala kao domaćin, poslednja dva igra kao gost. Pošto se ulazi u drugi krug takmičenja, Zvezda prva dva kola, koja je na početku igrala kao domaćin, sada igra kao gost. 2+2=4. Ok? Ili je i dalje teorija zavere?
d

dejanera

pre preko 2 godine

Tako je to kad igras prve dve utakmice u sezoni kod kuce. Igrali smo prvo i drugo kolo na Marakani (Vojvodina i Mladost) pa smo igrali trece kolo u Subotici pa cetvrto kuci sa Napretkom. Onda smo peto kolo trebali da idemo u Surdulicu ali je utakmica odlozena. Sesto kolo opet kuci sa TSC-om. Dakle igrali smo 4 utakmice kuci, jednu na strani i jednu odlozili u prvih 6 kola. Sada nam sleduje 15-o kolo gde gostujemo Radnickom KG. Onda se tu uvalila ona odlozena sa Surdulicom i to je kraj polusezone. A na pocetku drugog dela raspored je isti samo su domacinstva obrnuta pa nam se tu pojavljuju Vojvodina i Mladost. Zato nam je sad ici na 4 gostovanja.
K

Kokolo

pre preko 2 godine

Prva dva kola grobari su igrali u gostima a vi kući i u čemu je problem?
g

gunners

pre preko 2 godine

Ok, hvala na objasnjenju. Zaboravio sam da su odlozeni mecevi bili u gostima, sve ok onda. Svakako smo zatvorili sve do kraja kao i vi osim derbija xD
d

d.g.

pre preko 2 godine

Znam da cu dobiti gomilu minusa ali je po meni Falko u prvom poluvremenu bio najopasniji. Mene zanima sta je sa Njegosem i Nikolicem. Uveren sam da nije do fudbalskih kvaliteta. Nikolic je prosle sezone odigrao 44 utakmice. Nisu losiji od Krsticica i Stanica...
g

gost1111

pre preko 2 godine

Njegos vise nije bonus, a ni pojma nema, ne znam sta nije jasno, za Nikolica nzm sta da kazem..
d

d.g.

pre preko 2 godine

Gostu ne moze da bude gori od Krsticica.
S

Salieri

pre preko 2 godine

Verovatno nisu hteli biti prodati u neku nedodjiju kao sto su hteli Degeneka, odose obojica za po 500 000 ili za dzabe uskoro
O

Ovo nema nigde

pre preko 2 godine

Zamisli u naslovu Dioni asistirao i znak uzvika. Pa ovo je TRAGIKOMIKA. Treba da se radujemo kada prvi špic u ekipi ima saistenciju. Koga vi zaebavate.
B

Bata Željko

pre preko 2 godine

Dioni nemože da da gol dva dana da igra ajde za asistencije i nekako a Živković kao da si ubacio tele na teren takav izraz lica ima a i kretanje mu je slično totalno nezainteresovan lik samo što ne kaže nemoj mene u igru molim te strašno kakve igrače dovodimo i na kraju treba još i da im platimo po pola milki svakom.UŽAS!!!
d

d.g.

pre preko 2 godine

Od pocetka sam sumnjao u njega i pljuvan sam. Macka u dzaku i ozivljavanje karijere koja je u vrtoglavom padu. Sto bi se trudio kad je opljackao Kineze i sad namestio nas. Covek nije takmicar.
D

Dzaba

pre preko 2 godine

Niste trebali ni izlazit na teren, ovo se sve znalo , samo uzivajte

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Tako se igraju utakmice koje nisu namestene tesko al prodje se...
K

Kokolo

pre preko 2 godine

Nisu a redovno ih derete poslednjih 10 godina, bilo u Beogradu ili Nišu…
a

abc

pre preko 2 godine

Teška utakmica, oseti se da je došla posle utakmice u Evropi, mnogo timova je danas odigralo je ispod nivoa, Lacio, Dinamo...su samo neki, jedino partizan odigra mnogo bolje protiv TSC nego protiv Flore, uvek imaju slobodnog igrača u sesnaestercu i jednog slobodnog koji daje završni pas, njih niko ne napada.
G

Gost1989

pre preko 2 godine

Zo su džokeri, njih ne napadaš na treningu.😀
m

moni

pre preko 2 godine

zvezda loša, partizan moćan...pitanje je momenta kada će zvetda početi da prosipa bodove...nešto hitno mora da se menja...

Beny

pre preko 2 godine

Stanic super odigrao, nije puno gresio ima precizne lopte i trebao bi da igra ligu da se kali, Ivanic standardno dobar odbrana ok, Rodic super, Gajic dosta los, Falko na atletsku stazu da dodaje lopte kad odu u aut, Ben pod hitno da se vrati u staru formu jer je danas uz ovaj sto je dao, mogao bar jos 2 da postigne ali kao da nema zelje ili sta se desava sam bog zna, a Dioni ako ce da asistira na svakoj utakmici super ali covek je dosao da daje golove, puno je utakmica zapoceo i stalno se ocekuje da ce nesto da uradi, a on bas kao bik sve na silu na snagu al nema golova!!! Daj boze da taj Ohi ostane zdrav dok ne dodje u Zvezdu jer se 80% njih povredi pre nego sto debituje i onda juri gormu po godinu dana..
G

Gost ma

pre preko 2 godine

Nije trebao bi taj dati,takvima u inat.
M

MalingaTheSlinga

pre preko 2 godine

Kakav je ovo skandal da nasu zvezdu prenose samo 3 Arenasport kanala, kada se zna da od danas emituju 12 kanala Arenasport. Direktori Arenasport hitno da se izvine nasoj zvezdi i obecaju da se nece ponoviti da samo 3 kanala prenose nasu zvezdu, kada mogu svih 12.
K

Ko vas ne zna

pre preko 2 godine

To su te nase "filijale" prvo vojvodina 0:0 sada 1:0 sa radnickim, grobarske lazi manipulatorske. Lazu cim zinu
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Ko vas ne zna-Ne brukaj se.Vojvodina uzela Zvezdi bod sasvim slučajno i to posle 12-13 izgubljenih utakmica,da je Lalatović ostao to bi bilo 6 bodova laganih.Radnički Niš neće Zvezdi uzeti bod sve dok je Tončev tamo,kao ni Radnik iz Surdulice,ni gol zadnjih 5-6 utakmica nisu dali,pogledaj kakav je gol Zvezda dala igrač sam ko duh daje gol sa 5 metara kao i prošlu utakmicu.Rutinski odradjena utakmica,naravno ne gledljiva jer nema više po 3,4,5 komada,nema penala,ima vara...
N

Nemzgh455

pre preko 2 godine

Vojvodina nije dobila Zvezdu 14 ili 15 mečeva u nizu. Ajde mi objasni to. Bod nije pobeda.
B

Bokke

pre preko 2 godine

Stvarno blagi uzas od utakmice, milion gresaka u dodavanju bez ikakvog tempa. Ako su tri boda najvaznija onda fudbal u Srbiji treba ukinuti. Inace ovo pisem realno kao veliki zvezdas a ne iz nekih drugih razloga.
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Druze sezona je duga mora da se dozira ritam, igraci odmore... ima jos dosta da se pika. Naj bitnije uzeti 3boda i ne zaostati za grobljem...
B

Bane15

pre preko 2 godine

Sačuvaj me kuge i “velikih -realnih” Zvezdasa
c

czv123

pre preko 2 godine

Molim gospodu da mi posalju 200€ koje su mi izbile iz dzepa jer nisu mogli da daju još 1 gol...
D

Delije pv

pre preko 2 godine

I mene su u kosarci za kos 300e dobitak
D

Del.pje

pre preko 2 godine

Kako da se rešimo ovog j.....g crnog Francuza??????

Sakur

pre preko 2 godine

Verovali ili ne kvota na zvezdu je bila 1.01
G

Gromada

pre preko 2 godine

Bila blokirana da se igra...
p

pancevac92

pre preko 2 godine

verovali ili ne lazes kao i obicno 1.15 na Zvezdu kuci,na vas 1.25 u gostima protiv 4 ekipe u ligi
K

Koma

pre preko 2 godine

Pa koliko bi bila kad igraju klub iz Top 40 u Evropi i klub iz donje polovine tabele u Srbiji?
G

Godzila

pre preko 2 godine

Jeste, u 85min.
Z

ZvezdasSrb

pre preko 2 godine

Strasno kako smo lose odigrali , samo sam se plasio da nam ne uvaljaju iz kontre neki gol, Ovo ovako vise ne moze, jer u gostima u ovakvu igru kiksiras sigurno