Foto: Starsport
Foto: Starsport

Zvezda krenula za Almati: Stanković izabrao 25 imena

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.07.21. | 13:45

Šampion Srbije otputovao na prvo evropsko gostovanje u aktuelnoj sezoni

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas za Kazahstan gde će sutra od 16 časova odmeriti snage sa Kairatom u prvom susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a na spisku putnika za Almati našlo se 25 putnika.

Struči štab na čelu sa Dejanom Stankovićem opredelio se da na međunarodno gostovanje povede: Milana Borjana, Zorana Popovića, Miloša Gordića, Milana Gajića, Aksela Bakajoka, Aleksandra Dragovića, Radovana Pankova, Srđana Babića, Miloša Degeneka, Milana Rodića, Strahinju Erakovića, Sekua Sanoga, Nenada Krstičića, Njegoša Petrovića, Gelora Kangu, Veljka Nikolića, Mirka Ivanića, Filipa Falka, El Fardu Bena, Slavoljuba Srnića, Aleksandra Kataija, Željka Gavrića, Luisa Dionija, Milana Pavkova i Nikolu Krstovića.

Izabrane vesti

Razliku kada se uporedi spisak licenciranih igrača i spisak putnika predstavlja samo činjenica da u konkurenciji neće biti Marko Gobeljić, zbog crvenog kartona protiv Milana, i mladi Nikola Stanković.

Podsetimo, revanš meč je na programu 28. jula od 20 časova i 30 minuta u Beogradu, a pobednik će na narednom koraku odmeriti snage sa boljim iz dvomeča Šerif - Alaškert.


tagovi

Dejan StankovićMarko GobeljićKairat

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara