Zvezda kupuje Žandera za 200.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.06.19. | 14:44

Posao će biti završen do kraja sedmice

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Austrije)

Crvena zvezda će od nedelje najverovatnije imati novog levog beka, ime mu je - Žander Santana!

Izabrane vesti

Kako je MOZZART Sport prvo najavio pre pet dana, Crvena zvezda će istrajati u nameri da novi levi bek bude stranac, a pošto je propala ideja da to bude Karim Hafez, u Ljutice Bogdana 1a trebalo bi da stigne druga opcija. Prema saznanjima našeg portala, srpski šampion će Pafosu na ime obeštećenje uplatiti 200.000 evra. Ako završni pregovori prođu u najboljem tonu, pošto Kiprani traže 50.000 evra više, ceo posao trebalo bi da bude realizovan najverovatnije u nedelju. Žandera u Beogradu čeka ugovor na dve sezone. 

Podsetimo, iskusni Brazilac dobro je poznat šefu struke Vladanu Milojeviću pošto ga je pratio na Kipru i zna njegove igračke kvalitete. Osim potrebnog igračkog iskustva, Zvezda bi sa Žanderom trebalo da dobije hitronogog beka koji će špartati napred-nazad bez problema i tako odgovoriti najvećim izazovima tokom sezone. Zanimljivo, Žander se tokom karijere nalazio i u ofanzivnijim ulogama, pre svega levog krila, ali i kao defanzivni vezista, ali je ipak najbolje role pružao uz levu aut liniju, nešto defanzivnije...

Žanderov ulazni transfer vrlo verovatno otvara prostor za Milana Rodića da napusti stadion Rajko Mitić. Iz redova srpskog šampiona najavljeno je da čekaju ponudu za 28-godišnjeg reprezentativca i u slučaju adekvatnog obeštećenja biće slobodan da okrene novi list. Opet, postoji i opcija da ostane. U suprotnom Žanderova zamena na levom boku mogao bi da bude Marko Gobeljić, koga je Milojević koristio kao univerzalca i igrača na obe strane. 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara