Obradović (©Star Sport)
Obradović (©Star Sport)

Zvezda leti za Francusku i čeka odluku Evrolige

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.10.20. | 14:31

Sve će zavisiti od današnjeg testiranja u redovima Asvela

Crvena zvezda putuje za Francusku i sprema se za meč u Lionu (četvrtak 20.45) kao da će biti odigran, iako je to u ovom trenutku neizvesno s obzirom da je Asvel u ponedeljak, zbog velikog broj zaraženih igrača, odložio meč sa Panatinaikosom.

Ekipa Saše Obradovića je jutros odradila trening, potom je očekuje zajedinički ručak i odlazak na aerodrom. Let je zakazan za 18 časova, a potom će sve zavisiti od Evrolige i njihovih instrukcija. Asvel će danas testirati igrače i nakon rezulata će se znati da li će biti u stanju da igraju sutrašnju utakmicu.

Izabrane vesti

Evroliga još nije donela odluku za Asvelov meč od ponedeljka, ali je gotovo izvesno da će epilog biti isti kao za mečeve Zenita sa Baskonijom i Valensijom, koji su registrovani u korist španskih predstavnika.

Crvena zvezda nakon tri odigrana kola ima skor od jedne pobede i dva poraza, pa će u Lionu tražiti priliku za prvi brejk u ovoj sezoni. Izabranici Saše Obradovića sinoć su poraženi od Žalgirisa koji je zabeležo sve tri pobede u gostima na otvaranju sezone.



tagovi

Saša Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara