Komentari na vest

Zvezda na Krovu bez Sanoga, Bakajoka i Falčinelija: Lepo ili ružno - cilj je isti

F

Familija

pre oko 3 godine

Gazi familijo
Б

Бибарс

pre oko 3 godine

Нема проблема, битно је да не изостају Елвис Симовић или Шегрт, они су кључни играчи Звезде.
D

Djovanela

pre oko 3 godine

Eh da sam vlast kako bih sve te ekipe tipa Vozdovac,Javor,Rad,Metalac itd. poslao u beton ligu zbog svih tih mahinacija kojima se bave. Jadno i bedno.Partizan pobedjuje u sklanjalicama,satro hvale Zvezdu a u sebi misle na Vozdovac,Javor i jos poneke sa kojima su se nagodili da kidaju protiv Zvezde.I nije problem sto kidaju nego sto protiv Partizana ne kidaju i odmaraju igrace. A najgore mi je sto niko iz Zvezde ne spominje to izuzev Dejana Stankovica koji je dao izjavu posle jedne utakmice.

VeljaCZV

pre oko 3 godine

Da li se kojim slučajem sećaš posle koje utakmice je to Deki rekao ?
D

Djovanela

pre oko 3 godine

Ne znam, nije direktno nista rekao.Govorio je kako je protivnik ginuo i da to treba tako ali da treba da nastave da ginu i protiv drugih. U tom smislu nesto.Primetio i on sta se radi ali dzaba kada ostali iz Zvezde bas kao i novinari cute.
@

@velja

pre oko 3 godine

Posle utakmice sa Čukaričkim je to izjavio
s

sta bree

pre oko 3 godine

Ljudi, 23 lajkova, od toga bar 15 ste ozbiljni ljudi sa porodicom, decom, verovatno uspesni, pametni. I vi podrzavate komentar gde bi covek izbacio iz lige sve ekipe koje su pokazale zube Zvezdi. Bez ozbira ko za koga navija,jeste li realni?
A

Aco CZ

pre oko 3 godine

Metalac vise nije filijala Partizana,bilo za vreme Toleta, sad su im uzeli bod, a rad, javor, vozdovac, podržavam izjavu, ali sta vredi, opet smo prvi!
G

Gostic

pre oko 3 godine

@sta bree Ne pravi se pametan. Nije rekao da bih da izbaci timove koji pokazuju zube Zvezdi nego timove koji su ocigledno placeni da kidaju iz sve snage protiv Zvezde a da legnu dole Partizanu, razumes li razliku?
T

Takodje

pre oko 3 godine

Indjija recimo, uvek primaju minimum 4 gola od partizana, sa Zvezdom na krv i noz. Metalac nije odavno vise u toj prici, za ostale se slažem
K

KIZA DUSANOVAC

pre oko 3 godine

Po meni jedna od najvaznijih utakmica u novijoj Zvezdinoj istoriji.Em sto bi pobedom vec jednu ruku stavili na pehar,drugo bi jednu crno belu filijalu priblizili korak blize ispadanju iz lige.Idemo momci da im na nos izadju te pare o kojima prica ceo Beograd,koje su dobili da odmore 6 najboljih igraca protiv jednog tima da bi bili spremni i odmorni za sutra....GAZI ZVEZDO!!!!
S

Saleks

pre oko 3 godine

Izgubili su 0:4, a trener Jovan Damjanović je odmarao neke od standardnih prvotimaca. Zar treba još nešto dodati, sve je jasno.
M

Menadjer

pre oko 3 godine

Dje je Falko? Jedva cekam da Katai sa levog i on sa desnog krila prave dar-mar! To nam je falilo zadnje 4 sezone, da imamo šila sa oba krila, uvek je jedno krilo bilo neprobojno.
N

Ne lupaj

pre oko 3 godine

@@@Menadjer. Katai levo, Ben desno, Falko u sredini. Falko je 10ka. Iza njih Ivanić kao lažni zadnji vezni, i Sanogo kao zadnji fezni. Ubitačna 5ica u sredini. Treba nam napadač gol ubica, kao zdravi Boćko. Desni bek, i Dragović. Pa pravac LŠ.
G

Gostina

pre oko 3 godine

Zar stv mislis da ce Falko da igra pleja? Tu će smenjivati Ivanić i Nikolić, Kanga iza sa Sanogom ili Njegušem, tako da ce Falko sigurno biti desno krilo.
T

Tišina

pre oko 3 godine

Dok god je Ben u Zvezdi imaće zagarantovano mesto u 11, a ostale igrače rasporedjujte gde hoćete.
s

serMudro

pre oko 3 godine

Ja bi ipak probao kao najjaču postavu; Borjan Degenek,Milunović ,Rodić Sanogo Kanga,Ivanić Ben,Falko,Kazai Falćineli
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Kakav Bakajoko. I to malo što je igrao, kao da je sa marsa pao. Daj bože da bude nešto od njega, ali ne verujem. Falko je dobro pojačanje. Šteta što su Jirku oterali, mislim da bi pokidao na desnom beku.
G

Gost ali bukvalno

pre oko 3 godine

Pa da bi onaj kome su navijači menadžer mogao da igra svaku utakmicu, zato je Kirka oteran... Zbog glupog Govnelića.
G

Gostujući

pre oko 3 godine

Da vidimo da li će izaći oslabljeni kao protiv Partizana ili će im se svi igrači oporaviti do sjutra.
S

Spaja

pre oko 3 godine

Vadite se vadite.
S

Spaja

pre oko 3 godine

Hahahahaha. Vidim moj komentar je pogrešno protumačen. Mislio sam da se vade administratori mocart portala a ne Stanković i družina.
J

Jagnjilo

pre oko 3 godine

Jel se Vozdovcu za ova tri dana oporavise svih 11 igraca?
t

tumbasi

pre oko 3 godine

oporavise se,sad ce da gaze protiv nas....stara je to filijala nk partizaia