(Star sport)
(Star sport)

Zvezda napravila plan priprema za leto

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.05.22. | 18:14

Crveno-beli će se pripremati u dve faze

Aktuelna sezona još nije gotova ali u Crvenoj zvezdi su već napravili plan priprema za sledeću. Srpski šampion se nada odbrani duplu krune u naredne dve nedelje a onda posle finala Kupa Srbije protiv Partizana 26. maja sledi odmor.

Stručni štab i prvotimci će imati samo 15 dana odmora jer naredna sezona na svim meridijanama kreće ranije zbog Mundijala u Kataru koji počinje 21. novembra. Posle dve nedelje odmora, fudbaleri Zvezde će se 11. juna pojaviti na prozivci kod Dejana Stankovića na pomoćnom terenu Marakane. Dva dana će trenirati u Beogradu posle čega sledi prva faza priprema na Zlatiboru od 13. do 21. juna.

Izabrane vesti

Sa Zlatibora se vraćaju u Beograd gde će opet provesti samo dva dana a nakon toga sledi druga faza priprema u Sloveniji, u okolini Maribora. Crveno-beli bi tamo trebalo da imaju provere protiv najjačih slovenačkih klubova Olimpije i Maribora a kraj priprema je planiran za 3. ili 4. jul.

Već 9. jula kreće Superliga Srbije kada će Zvezda imati premijeru u novoj sezoni. Što se evropskih izazova tiče, Zvezda će ako odbrani titulu u Srbiji startovati od trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona koje je na programu 2. avgusta. U scenariju da ne odbrani titulu u Srbiji, start u kvalifkacijama za Ligu Evrope zakazan je za 4. avgust, a u Ligi konferencije je nešto ranije – 21. jul.


Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara