Komentari na vest

Zvezda ne sme da čeka Ranđelovića: Čavrić na pol poziciji!

M

Miksea

pre gotovo 2 godine

Nema sanse da je ovo tacno, ne napada se LS sa Cavricem. Mozda ako hoce da igra desnog beka, ali tesko. Dimna zavesa, a i dize mu se malo cena prijateljski da nadje neki drugi klub.
A

Alen RS

pre gotovo 2 godine

NE hvala ovaj nije pojacanje , decko je za ujpest , minsk ili tbilisi a Ne za Zvezdu . Tipican menedzerski igrac
b

babangidaaa

pre gotovo 2 godine

vrlo interesantan igrač,ima i brzinu i visinu,medjutim mnogo bolje domaće opcije su Radonjić,Ranđelović i Pantović,kojem ističe ugovor.Ako odlaze napadači, idealna zamena za Pavkova je Milan Djuric,kojem ističe ugovor,199cm,a Kasiera je idealan za prvog špica.Za štopera Spajića,taman dok se oporavi od povrede,otići će Eraković i sa tandemom Spajić-Dragović imamo nazad zid.Rodrigao je odličan,ali je skuplji i stranac je,a Spajić i Veljković (kojeg ne verujem da mozemo da dovedemo) imaju i tu crtu liderstva i zvezdastva i na duge staze mogu da školuju mladje igrače baš kako to i Dragović radi. Ako odu oba špica i Eraković od ovih bitnijih igrača, onda pojačanja Spajić,Terzić za levog beka ako se otvori,Radoja,Pantović ili stranac za krilo,npr. Tokmak,a napred Djuric i Kasiera.Prodati ili ne produžavati ugovor sa Gobeljicem,Falkom,Risairom,Dionijem,Ohijem, Pavkovim,Erakovicem (njih 3 da napune budžet),a ove godine dosta očekujem i od Nikolića koji je izgubio celu godinu,kao i da će se pružiti Burmazu ili Babiću šansa makar kao trećem špicu.
J

Johnny''

pre gotovo 2 godine

U Zvezdu neces!!!!!
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Spiridonović 2.0.
g

gdd

pre gotovo 2 godine

Ovaj nije ni rang Vukanovica nego ovo je vise Simic. On ne bi pio pojacanje za Vosu koja pravi tim a ne za Zvezdu.. Nije nista bio u Slovanu niti je standardan, vecu vrednost i bolji ucinak ima Saponjic u SLovanu. Tamo ako bas hoce da nesto vredi je Jermen Berseghijan i Ceh Zmrhal koji imaju kao i Cavric 28 godina ali vecu trzisnu vrednost i bili su kao Katai i Ivanic kod Zvezde. Bio bi pojacanje i solidan je Englez iz Slovana Grin koji ima 23 godine i sansu za napredak. Ali mozda ova 3 igraca i to je pitanje dal bi bili pojacanja, ostalo nije ni za nase manje klubove kao pojacanje. Ovo vise sa dolascima je bruka i sramota, najavljuje se neka cuda od pojacanja, stranci, pa onda eto nema stranaca i zauzimaju mesto mora da se dovedu bolji pa zato dovodi domace kojih ima malo brzih pa je dobar svaki ovakav. Ovo se vidi ove price da dolaze iz iste kuhinje, isto prica i ovaj iz Cuke pre neki dan, isto Toncev iz Radnickog, Isto iz Vose. Svi ce oni dovesti bolje igrace, strance vrh koji prave razliku i najbolje nase povratnike i mlade igrace. Samo sto Zvezda ima uspeh i visi je nivo igraca ali prica i postupci su isti kod svakog funkcinera ovih nasih klubova.
S

Sbedok

pre gotovo 2 godine

Pa mazu se oci ljudima sa igracima koji su igrali bilo koju inostranu ligu. Po tom ispada da mi omamo igrace ali i celu ligu verovatno najgoru u Evropi. Namerno se zaobilaze klinci. Onaj mali iz IMT je pojacanje u odnosu na Bakajoka,Falka pogotovo Van La Paru. Ko je doveo ove igrace. Ime i prezime coveka. Zvezda nema pravo da to neko proba pa ako pogodi pogodio. Za te pare ce neko sigurno posteno odraditi transver bez ugradjivanja jer je ocigledno da je dovodjenje nekih radjeno sa debelim ugradjivanjem u transver. Randjelovic je igrac koji bi igrao ali ako postoji promil sanse da dobijemo Radonjica dizem obe ruke.
S

Spiri

pre gotovo 2 godine

Donović
G

Gost98

pre gotovo 2 godine

Čavrić bi mogao biti dobro rešenje. Odličan je tehničar, izuzetno brz i spretan sa loptom kada se krene u kontru, ali problem može biti veliki pad forme. Iskreno se nadam da će, ako ga dovedemo, biti onaj stari iz perioda od 2016.-19. kada je razvaljivao u Slovanu.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Pa,kako tako brz i spretan gde god ode greje klupu???
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Jel su ovo te bombe za LŠ. Jel svake godine ista priča, najjači tim od Barija, sada je priča da najjači tim ikada. A onda nova tura rekreativaca koja sisa krv Zvezdi. Samo te priče više ne prolaze, bar kod nas koji vidimo o čemu se ovde radi. Čovek je mrtvo ladno rekao da će sada Zvezda biti jača neko ikada, alooooo eeeej JAČA NEGO IKADA.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Samo ugradanja je bitna a sa ozbiljnim,igracima toga nema sa ovkvima sto nigde ne igraju moze sta hoces das im 200 hiljada i oni splavare po BG bez problema a naravno po papirima kostaju 5-600hiljada i svima lepo masa moze da menja dzipove svakog dana...
G

Gost121

pre gotovo 2 godine

To su ta nasa "braca"-Olimpijakos.Sto pre shvatimo da nemamo bracu na svetu,to bolje po nas.Sve je samo goli interes...
P

Pancev

pre gotovo 2 godine

Izuzetno brz igrac,eksplozivan igra duboko moze igrati i kao ofanzivni vezni ali bolje ga koristiti na krilu kvalitet za Zvezdu ima i verujem da ce to brzo pokazati,sada je u najboljim fudbalskim godinama a nista ne kosta jos je domaci igrac,jedino treba napraviti dobar medecinski pregled i pomoci mu da se oporavi posto su ga povrede unistile Cavric je dobar igrac koji ima kvalitet za Zvezdu!!!
C

Cccc

pre gotovo 2 godine

Još ako ima centarsut kao Gajic onda će biti velike koristi od njega.
M

Marko1105

pre gotovo 2 godine

Novi Aleksa Vukanovic! A Terza nas ubedjuje da ce biti korak napred!? Pa koga vise zezate? Da je to Radonjic, Larson iz Spartak Moskve, Larin iz Besiktasa, Veljkovic iz Verdera itd...onda bi bio korak napred. Ovo!? Pa ne zezajte nas. Dajte sansu Mituljkicima, Lucicu itd ...vise ce da doprinesu. Necu prestati da volim Zvezdu ako je ovo istina, ali nece me stadion videti neko vreme zbog prevare!
E

Eh

pre gotovo 2 godine

Ja se ne žalim da bude novi Vukanović. Dao gol za ulazak u LŠ, da gol u derbiju, kad god je igrao bio je dobar. Ostaje mu mrlja onaj derbi u kojem je imao dve dobre šanse. Ali džabe... kod nas se pamte pet loših, a ne ono najbolje.
M

Marko1105

pre gotovo 2 godine

Eh.. jesi li realan da mislis da je Vukanovic nivo koji nam je potreban za ulazak u LS!? Ne verujem sta citam
N

Nezvani gost

pre gotovo 2 godine

Aj ne pričaj, ako ne znaš. Vukanović je izuzetno zahvalan igrač i Zvezdi je dao mnogo više nego neki tzv. ljubimci navijača. Gol Jang Bojsu, gol u derbiju, igrao je na svim pozicijama (čak i kao bek) i nikad se nije bunio .... Dakle, veliko poštovanje i zahvalnost Aleksi Vukanoviću. Što se tiče Čavrića, on nije za nas. Zvezdi treba mnogo bolji igrač od njega.
G

Gostfkcz021

pre gotovo 2 godine

Velika glupost ako je ova vest tačna..Kao mlad igrač Čavrić je bio solidan i obećavao, sada je već u zrelim godinama i koliko čitam često je povređen.. Ako ga nismo doveli tada, ne znam zašto bi ga dovodili sada,a plus ga posle ne bi mogli prodati nikome.. A druga stvar,šta će nam Čavrić, samo da zauzima mesto nekom od naših mladih igrača..??? Šaljete Lučića, Babića, Mustafu, Mituljikiće na pozajmice, a pitanje je da li je Čavrić trenutno bolji od njih.. A da ne pričam o produženju ugovora Gobelji i moljakanju ispod prosečnog Gajića da potpiše novi ugovor za 450 hiljada godišnje.. Zvezda je preveliki klub za takve igrače i treba da imate i malo dostojanstva kada pregovarate u njeno ime, a ne da u svemu pravite "kombinacije"..
A

Alessandro

pre gotovo 2 godine

Možda nije neki igrač ali hoće da se tali
O

Opet moram da kažem

pre gotovo 2 godine

Mituljikići ni u Grafosima nisu ništa specijalno, a ne u Zvezdi da budu za napad na LŠ. Jedan je kao desno krilo, drugi to nije. Ostali pobrojani nisu desno krilo.
Ј

Јосиф

pre gotovo 2 godine

Гајиќ и Гобељиќ дају 30% од своје плате знасе коме, ваљда тије јасна њихова прича, као и Крстичиќа и сличних
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Да ли да вратимо Алексу Вукановића и увијек незгодног Јововића из никшићке Сутјеске, то би била екстра појачања у нападу на лигу шампиона! Шта раде Мркела и Терза, ово је вријеђање здравог разума… Појачања људи, требају нам ПОЈАЧАЊА а не само још по који играч јер је дуга сезона!
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Nadam se da ovo nije istina!!!!! Apsolutno nemam poverenje u kvalitete ovog momka. Nije ovo za Zvezdu i ligu sampiona. Jedini 'kvalitet' koji ima je srpski pasos.....
O

Ojo

pre gotovo 2 godine

Mrkela od Zvezde pravi Fudbalski otpad
d

domacin2345

pre gotovo 2 godine

Ovaj ako dodje u Zvezdu ne dolazim na stadion uopste, zao mi zbog Kangwe i ostalih koji su doneli titulu..
M

Mb87la

pre gotovo 2 godine

Zvezda u Pazaru ima na pozajmici Mustafu, koji je kvalitetniji, brzi i vispreniji od Čavre.
9

91

pre gotovo 2 godine

Rece Terza necemo polovnjake i onda dovede Cavrica.
M

Mb87la

pre gotovo 2 godine

Pre njega doveo stopera iz Rada
b

bodin

pre gotovo 2 godine

Cavra je odlican igrac ali nazalost ima ozbiljnu povredu zbog koje nije igrao proslu sezonu i dovela mu u pitanje nastavak profesionalne karijere tako da me bas cudi ova vest
B

Bodin

pre gotovo 2 godine

Čavra je odličan igrač ali nažalost ima povredu zbog koje je propustio celu sezonu i zbog toga je dovedena u pitanje njegova dalja karijera tako da me baš čudi ova vest
e

esex

pre gotovo 2 godine

Cavric najbolje igra drugog spica polu levo..desno krilo moze da odigra al je defanzivno slab u tom slucaju..gledao sam ga mnogo puta uzivo i odlican je igrac..
T

Tanasije

pre gotovo 2 godine

Ovako izgleda kad gledalac pikada komentsriše fudbal...
M

Munja91

pre gotovo 2 godine

Što smo onda pustili Aleksu Vukanovica , njih dvojica su identicni igrači , ovaj će samo da traži više para .. totalno nepotrebni
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Zaista ne razumem ove iz Zvezdine uprave. Imaju u našoj ligi top igrača na toj poziciji a oni traže propale talente po inostanstvu. Zašto ne dovedu Prestiža ?Trenutno ne mogu da se setim za koji klub igra kod nas ali sam ga gledao i lik je brz kao metak.Jak,brz,zna igru .Stvarno mi nije jasno da se o tom igraču uopšte ne razmislja.U Zvezdi bi bio samo takav igrač.
B

Bodin

pre gotovo 2 godine

Čavra je odličan igrač ali nažalost ima povredu zbog koje skoro celu sezonu nije igrao i koja dovodi u pitanje dalje igranje i karijeru tako da me baš čudi ova vest
G

Gost15152

pre gotovo 2 godine

bukvalno vukanovic vidi mu facu, rekao je terza pravi se još jači tim, ne verujem da ovaj dolazi vrv je spin!
j

joxjox

pre gotovo 2 godine

Jesu li to pojacanja za Ling long ili za Ligu sampiona ? Ove najave o prodaji Ohija, novom ugovoru za Gajica i Gobeljica, kupovina igraca koji nikada nije igrao jake utakmice, samo nam ulivaju zebnju.
E

E moj ti

pre gotovo 2 godine

Ko još veruje Madjioničaru. Svake godine ista priča, trese se gora, rodi se miš.
K

Kindadoga

pre gotovo 2 godine

Koji bre Cavroc za napad na Ligu sampiona? Terzicu, da li si normalan?
д

ддпз

pre gotovo 2 godine

AЛ НАЈЈАЧЕ СУ МИ ОВЕ ТЕРЗИНЕ БАЈКЕ - СКАУТИНГ СЛУЖБА, ДЕТАЉНО ПРАТИМО ТРЖИШТЕ, НА РАДАРУ СУ МНОГИ ИГРАЧИ ИТД. И НА КРАЈУ OД СИЛНОГ СКАУТИНГА ДОВОДЕ ЧАВРИЋА КОГ ДОВОДЕ ЈЕДНО 10 ГОДИНА СИГУРНО СВАКИ ЈЕБЕНИ ПРЕЛАЗНИ РОК. НАШ СКАУТИНГ СЕ САСТОЈИ ТАКО ШТО ТЕРЗА ПОЗОВЕ ГРОФА И ПИТА ГА ИМА ЛИ ШТА У РУСИЈИ ЗА НАС ИЛИ МРКЕЛА ПРЕЛИСТА ТЕЛЕФОНСКИ ИМЕНИК И ПОШАЉЕ ПАР ПОРУКА БИВШИМ ОФКИНИМ ИГРАЧИМА САДРЖИНЕ БИ ЛИ ДОШО КОД НАС. ОСТАВЉАМ МОГУЋНОСТ ДА ПОНЕКАД УКУЦАЈУ НА ГУГЛУ ФРИ АГЕНТС ТРАНСФЕРМАРКТ. ЕНО ФЕРЕНЦВАРОШ ДОВЕО АДАМУ ТРАОРЕА ИЗ ШЕРИФА ЗА ДВА МИЛИОНА. ЗА ДОБРОГ ИГРАЧА МОРАШ ДА СЕ ОТВОРИШ, А НЕ ДА ДОВОДИШ ИСПУШЕНЕ МУШТИКЛЕ КОЈЕ НЕЋЕ НИКО ЗА ЏАБЕ.
s

sddfssssssssssss

pre gotovo 2 godine

Nisi za Zvezdu i tacka!!!
Š

Šahmat

pre gotovo 2 godine

Katai desno,a levo može Radulović.Kakav bre crni Čavrić.Toliko kvalitetnih igrača na tržištu,a mi zapeli za njega.
C

Czvbgd33333

pre gotovo 2 godine

Terza bajke priča da moramo da rastemo sa igračima da nećemo dovoditi polovonjake, pa šta je ovaj od 28 godina i 500k vrednosti nego polovnjak isti takav onaj Spidi a Jirka je dosta bio bolji od obojice. Ali razumem da tražimo Cavrica ako hocemo u ligu konferencija i 2 mesto u ligi i naravno i da i dalje samo imamo jednu napadačku stranu koja valja. Ovo pojačanje ispod svakog mogućeg očekivanja pravog navijača ali i mi mnogo verujemo Terzicu i očekujemo igrače koji sad vrede od najmanje 5 pa do 10 miliona ali neće to skoro . Ovaj sto je došao u Cuku Djordje je bolji od Cavrica.
4

4312

pre gotovo 2 godine

Odlican igrac i najbrzi uz Radonjica od nasih igraca,samo ga ceste povrede sprecile da igra u ligama petice,u svakom slucaju iskusan i spreman da podigne kvalitet,solidno pojacanje ako dođe...
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Cavric? Brate, koja komedija.

Forzza

pre gotovo 2 godine

Darjane brate daj sta pises ovo, sta ce nam ovaj igrac ove sezone 15 utakmice u fortuna ligi koja je slabija od nasu 2gola, 33% u startnoj on nije igrac za Radnicki Nis a kamo li za Zvezdu, jadno da pravimo iste greske kao sa Spiridonovicem valjda smo nesto naucili
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Hhahahah!!! Daj nemojte me zajebavati. Ovaj je zaboravljen pregazen, nebitan... Nije to pojacanje za crvenu zvezdu koja hoce da igra ligu sampiona. Zar nije bila prica ne dovodimo vise polovanjake?
B

Bodin

pre gotovo 2 godine

Čavra je odličan igrač ali nažalost ima povredu zbog koje nije igrao cele prošle sezone i koja mu čak dovodi u pitanje dalje igranje i karijeru tako da me baš čudi ova vest
D

Djule13

pre gotovo 2 godine

Znam momla licno, iz istog sela u Republici Srpskoj i extra je momak, ali stvarno nije kvalitet za Zvezdu, posebno ako planira ligu sampiona.
G

Gostxxxx

pre gotovo 2 godine

lik iz zrenjanina
B

Bejli

pre gotovo 2 godine

44 utakmice,4 gola, 3 asistencije, pravi desni krilni, alal vam vera. Bolje da vratimo Van La Paru, eno slobodan je, nece ga niko osim nas, al za 2 miliona funti.
O

Ovaj

pre gotovo 2 godine

je pojacanje za LS. Komedija
M

Miloš-BGD

pre gotovo 2 godine

Ovo oko Aleksandara Čavrića je samo bacanje koske Olimpijakosu da popusti a za medije i navijače paravan. Budite malo pametni !!!
N

Ngdlaufer

pre gotovo 2 godine

Gde je Trisovic i Djordje Rakic da popunimo navalu to nam samo fali, a mogao bi i ovaj Pavlovski.. samo se pitam dal ce trening kompezacija ici OFK Beogradu hahah
G

Gost iz Draznja

pre gotovo 2 godine

I ovaj izgleda opasno isto kao spiridonovic kad je dolazio, tetovaže svuda a sa loptom nema pojma, cavruc tek pojma nema
G

Gost99

pre gotovo 2 godine

Sve je jasno bivsi igrac OFK BGD igrac nista posebno.. nepotreban nema kvalitet da doprinese klasican Vukanovic ili Nemanja Milic
_

_000459.195ed99a21c8410b90061d3611f5491c.1430

pre gotovo 2 godine

Aj vukanovic tu i tamo…ali si lupio za milica…decko je odigrao odlicno svoj period u zvezdi
M

Makijan

pre gotovo 2 godine

Neverovatno kako ljudi tako olako bez utemeljenja pisu ovde svasta. Cavric je veoma brz igrac koji konstantno trazi dubinu. Moze da bude koristan u Evropi ako bude bilo kontri. Drugo, dolazi za dzabe nikakav trosak. Trece, primarna pozicija mu je desno gde smo najtanji samo Ben. Cetvrto, prvenstvo je veoma dugo potreban je sirok roster. To nema veze sa mladima koje ovde potencirate jure se ulasci u ls i titula koja donosi direktan plasman u ls sl.godine. To bas sa mladima nisam siguran da moze. Opet na nekim utakmicama posebno kuci bice mesta i za njih nesumnjivo.
Ћ

Ћелави препотенко

pre gotovo 2 godine

Чаврић (1.5М Генк), Дражић (1.2М Селта), Антонов (1.2М Грасхоперс), Гајић (1.0М Бордо), Голубовић (1.0М Рома), Павловски (400К Лимасол-Порто?! - Лука Јовић Лимасол-Бенфика), Игњовски (500К Вердер) Милан Родић (1.5М Зенит), Саша Здјелар (?! Олимпијакос, власник је добар пријатељ)… од играча који су играли за вечите Саша Марковић, Марко Петковић, Богдан Планић, Вељко Николић, Урош Рачић, Немања Милић, Милан Лукач… све у свему солидни трансфери и солидан тим макар за Суперлигу, а зашто је данас ОФК Београд ту где јесте, и зашто нема за струју и грејање, мислим да одговор на то питање сви знате.
G

Gost99

pre gotovo 2 godine

Terzic-manija masawolfi style
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Пре тих трансфера је отишао. Договорите се јел бежао или крао. После функције у офк био у фсс. Битно је нешто написати и онда људи помисле истина. Него шта је са бункером?
Ћ

Ћелави препотенко

pre gotovo 2 godine

“Испоставило се да је то усавршавање (у Америци) заправо било бекство због потернице коју је полиција расписала у јануару 2008. због сумње да док је био на челу ОФК Београда противправно присвојио милион и сто хиљада марака од трансфера фудбалера Вање Грубача. Током бекства, полиција је против Терзића поднела још две кривичне пријаве у којима се терети и за сумњиву продају фудбалера Срђана Станића, Бранислава Ивановића и Стевана Стошића, од чега је, по пријави зарадио 3.4 милиона евра.” Изгледа да је и крао и бежао.
C

C7

pre gotovo 2 godine

Ja razumem da sa klincima ne mozes da razmisljas o LŠ, ali da ne mogu bar prve izmene da im budu ovi iz nase skole (graficara) onda stvarno ne znam cemu uopste sluzi ta nasa skola. Pritom imace male plate za razliku od Krsticica, Srnica ili evo sada Cavrica, aa niti su bolji od nasih klinaca niti kasnije mozes da zaradis na njima.
R

Rsb

pre gotovo 2 godine

Ode Spiridonovic,dodje Zivkovic.Kad ode Zivkovic,evo ovog.Pre toga Vukanovic...uvek ima neko da prima platu za grejanje klupe.
G

Gostbaltezovde

pre gotovo 2 godine

Ovaj igrao kod Terze u Ofki...To je to kreceeee spin masinerija hahaha
O

Odlican potez

pre gotovo 2 godine

Kakav Aleksandar Čavrić alo pa jel to pojačanje ? Kanta od 500k pa bolji je Falko od njega , ovo pojačanje za ligu šampiona ili našu ligu? Sa ovim ćemo sigurno u Ligi Šampiona !
f

fusbaler

pre gotovo 2 godine

nista nam ovaj ne znači
M

Maestro

pre gotovo 2 godine

Mozda gresim,ali mislim da bi Cavric bio dobra opcija ali kao igrac u rotaciji,rezervno desno krilo al tu vec imamo Bena.Randjelovic je najbolje resenje definitivno pogotovo sto cemo imati problem sa brojem stranaca.
Н

Ноле

pre gotovo 2 godine

Нема од Ранђеловића ништа.Ту не може да се уграде јер да су га хтели могао је у Звезду за 500.000 евра а они довели ЛаПревару за 2 милиона.Ранђеловић је добар играч и био би појачање ал' неће доћи.Као што ни Гале Обрадовић из Чуке није хтео да послује са багром јер је искрени Звездаш па су измислили са Бирманчевића нису хтели навијачи.Ал оће Гобељића.
V

Vidoviti

pre gotovo 2 godine

Dok se dovode istroseni strani igraci najbolji kadet Nikolic ide u Bazel za Dz,Mali Luka klasa za pola iz makar Graficara,Terza cuvaj nasu decu
C

Caki 97

pre gotovo 2 godine

Tako je Mali kida ko je gledao Zvezdine klince novi Grujic pojacana verzija
M

Mr. Maslar

pre gotovo 2 godine

Odakle Vam ta informacija,ne pise nigde da prelazi u Bazel?Svakako najbolji kadet I sramota je sto vec nije debitovao za prvi tim.
M

Mr. Maslar

pre gotovo 2 godine

Odakle Vam ta informacija nema nigde u vestima da prelazi u Bazel? Svakako sramota za Zvezdu sto Nikolic nije debitovao jos za prvi tim.
V

Vidoviti

pre gotovo 2 godine

Koliko znam on je pod ugovorom vrv ga vode na pripreme sa prvim timom cim istekne ugovor ode,prate ga vec dugo pogotovo posle Napretka zadnje kolo u Krusevcu I umesto takvi da igraju dovode se neki polupani igraci
G

Gost344a

pre gotovo 2 godine

Pa kad je dosta ovih poluigraca, sa kojima se pravi tal ? Daj bre dovedite krstenog igraca! Ne morate se bas na svakom ugradjivati! Citam Gajicu nude 400 000 (verovatno njemu ide max pola od tog).. Dosta je te politike... Dajte pojacanje, koje ce to i biti!!!
h

hehehe

pre gotovo 2 godine

Sto da ne dovedu polovnjake i ugrade se kada se zna unapred ko ce osvojiti titulu? Ziveo Terza!
K

Kako

pre gotovo 2 godine

Je moguće da će covek koji nije standardno igrao u Slovanu biti pojačanje to bi voleo da mi objasni neko
G

Gost RS

pre gotovo 2 godine

Pa jel nam valja ili ne valja uprava? Odlučite ili ste ko list na vjetru, kako duva tako letite. Juče hvalospjevi, kritikuješ Terzića proglase te grobosom, pa šta ako kraducka ima rezultate, bolje i to nego ni para ni rezultata....danas opet lud,lopov,kombinacije.....šta jel treba da se tješim propalim Partizanom ili situacijuom u kojoj smo bili do prije 7-8 goina, pa da kažem šuti dobro je i ovo?!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

...... i zapamtite svi : RAZLOG ZA Dovođenje ČAVRIĆA bi bio samo i isključivo UGRADNJA KOMBINACIJA. On je sigurno bolji od Dionija i Rišaira, ali od te dvojice su bolji svi napadači i u prvoj i u drugoj ligi Srbije, TAJ DVOJAC NIJE NI ZA KAKVO POREĐENJE, ONI SU NAJGORI U ISTORIJI ZVEZDE, I NIKAD GORI U ZVEZDU NEĆE DOĆI DOK KLUB POSTOJI.
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Nemoj zajebavati.Jel moguce da se ne sećaš Parkera?Nije veća skula dosla u Zvezdu od njega.
L

Lik

pre gotovo 2 godine

Kakav je lik ovaj Terzic, samo pogledajte izjave u zadnjih mesec dana. Rekao je ruskim medijima da pregovaraju sa Djubom, i kad ih je ovaj ohladio onda je rekao da niko iz uprave nije kontaktirao sa njim pre neki dan kaze da su dugo pratili Kangwu i da je onda zvao Grofa, nece da kaze direktno da mu je Grof preporucio igraca, samo da bi on ispao glavni, covek uziva kad dodju prelazni rokovi, samo se setite price oko Prijovica.
L

Lik

pre gotovo 2 godine

Kakav je lik ovaj Terzic, samo pogledajte izjave u zadnjih mesec dana. Rekao je ruskim medijima da pregovaraju sa Djubom, i kad ih je ovaj ohladio onda je rekao da niko iz uprave nije kontaktirao sa njim pre neki dan kaze da su dugo pratili Kangwu i da je onda zvao Grofa, nece da kaze direktno da mu je Grof preporucio igraca, samo da bi on ispao glavni, covek uziva kad dodju prelazni rokovi, samo se setite price oko Prijovica.
l

linoleum

pre gotovo 2 godine

evo citam luka adzic u cukarickom.u cuki nisu ludi nikad nisu omanuli za mlade igrace,djordja jovanovica za sezonu izvukose iz bedaka i ode za 3.4 miliona,rakonjac 2ipo,tedic isto par milki.kamenovic.oni su akitivirali i nemanju radonica itz maltene penzije itd itd .luka adzic veliki talenat steta sto tad nije bilo pravilo o bonusu,valjo nam je kad je doneo bodove protiv metalca za titulu a possto vladan milojevic i onako ne voli mlade igrace nikad uz duzno postovanje,i obzirom na los odnos i sa lukinim caletom ivanom jos iz igrackih dana decko prrodno napustio klub ,bukvalno primoran,je postao persona non grata na marakani i navijaca.sad mi krivo sto nije kod nas.a cavricx ako je bolji skidam kapu
W

Walt

pre gotovo 2 godine

Sve Terzini igrači dobijaju ugovore i dovode se. Gajić, Čavrić i tako dalje.
S

SamoDaNapišem

pre gotovo 2 godine

Kako se ljudi ovde po komentarima frljaju pozicijama. Neka shvate već jednom da Zvezda ima samo 1 desno krilo trenutno, a to je Ben. Zvezdi su potrebna 2 nova desna krila. Čavrić i taj stranac. Spominju se zbog lajkova Mitiiljukići, a nisu se dokazali ni u Grafosima, treba da porade na sebi kako bi izgledali kao seniori.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Ovaj je taman kao bakajoko samo ce biti skuplji.... manite se gluposti sa tim propalim igracima zar vam nisu za nauk bili meleg i causic ....
D

Da dopunim

pre gotovo 2 godine

A i koliko sam pogledao par klipova i u Graficaru luta kao da nije tipično desno krilo koje nam treba ili ga mešam sa Jovanom. Zvezdi trebaju dva nova ozbiljna krila koji imaju seniorski fudbal iza sebe. Bar jedan od te dvojice mora imati kvalitet za LŠ
P

Partymaker

pre gotovo 2 godine

Slabo je to
P

PDK

pre gotovo 2 godine

Ben, Lucic mali, Motika, Mituljkic....cemu Cavric? Od koga je bolji ..Jos se planira I top stranac... Van la Para, Zivkovic, Spiridonovic....I niko iz base skole
S

SamoKažem

pre gotovo 2 godine

Ben je jedino desno krilo od svih koje si spomenuo.
S

SamoDaKažem

pre gotovo 2 godine

Ah, propust, videh da si napisao Mitiljukić - nema građu za seniorski fudbal, nije se dokazao ni u Grafičaru.
V

Vlada79

pre gotovo 2 godine

Druze, bez uvrede ali svi koje si naveo su leva krila osim Bena....
a

andjus

pre gotovo 2 godine

ovaj ne moze da igra u begaljici
4

4321

pre gotovo 2 godine

Aleksandar Cavric Skills / mayscout https://www.youtube.com/watch?v=dt21Zt2uhhg
z

zvezda1

pre gotovo 2 godine

pa imamo motiku kao rezerno krilo sta ce nam ovaj panj
S

SamoKažem

pre gotovo 2 godine

Motika je levo krilo, ne desno krilo.
G

Goci bez Zare

pre gotovo 2 godine

Ja ne mogu da verujem, pa onda ostavite polivalentnog Gobelju, nema potrebe da se trosite. Los potez, ako je istina..
T

Tubeki

pre gotovo 2 godine

Terzin igrac, svi klinci su bolji od njega, i to mnogo
v

vule ilić

pre gotovo 2 godine

Čavrić=Trišović. Pametnom dosta.
P

Prti

pre gotovo 2 godine

Gde se seti Trisovica :D Mada bio je on dobar u reprezentaciji...
4

433

pre gotovo 2 godine

Cavric odlican igrac,zivi bili pa vidjeli...
b

boze pomozi

pre gotovo 2 godine

daj boze da ne dodju ni on ni randjelovic
g

ghost11

pre gotovo 2 godine

Ovo je smešno ljudi. Igrač koji se nije isticao u Slovanu, da bude pojačanje u Zvezdi? Zar nemamo naše talente? Ovo mogu da pokriju još i Motika, Lučić, Radulović pa i Mustafa iz N. Pazara...
F

FKCZ991

pre gotovo 2 godine

Kaze Terzic "iskorak" i dovede Čavrića... A Ferencvaroš plati 2m Adamu Traorea. Bruka!
G

Gost030109рои

pre gotovo 2 godine

Вратите онда Спиридоновића.
G

Gostvavavav

pre gotovo 2 godine

au gde i sta radi nekadasnji SPEEDY? HAHAHA Koji je posle 3 tekme bio novi Nemanja Radonjic? ILI HAHAHAHA
G

Gostauu

pre gotovo 2 godine

Za sad bas lose poteze vucemo,u sezoni koja moze da nam donese Ligu Sampiona i spektakle mi dovodimo Cavrica,molimo Gajica,produzujemo Gobeljica jer se decku ne ide iz Beograda kao da se tamo rodio...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Ranđelović bi bio istinsko pojačanje za Zvezdu, bio bi starter odmah, napadač koji sigurno pravi razliku, Kao i Kangva, STARTER ODMAH. Čavrić ????????? Čavrić sigurno nije bolji, pogotovo ne mnogo bolji od bilo kog napadača koga Zvezda već ima, i ne bi pravio baš nikakvu razliku a naročito za LŠ, I ČAVRIĆA NE TREBA DOVODITI NI ZA DŽABE.
P

Postic

pre gotovo 2 godine

Mozda je dobar za rotaciju,posto nam treba just I igraci za ove nase oranice
G

GostBM

pre gotovo 2 godine

Klasika...1 pa 3, 1 pa 3. Jedan dobar, pa tri promašaja.... Baš sam se ponada da će konačno da "preseku" sa ovakvim glupostima i naparave ozbiljan iskorak. A onda Gajić, Gobeljić, Čavrić...
Y

Yumis

pre gotovo 2 godine

182 meca i ucinak 35 golova ahahaha, Terzoni daj ovog Cavrica, evo ja cu da platim decku avionsku kartu i deseti deo njegove buduce astronomske plate posto u Zvezdani niko ne igra ispod pola miliona evra.
G

Gambino

pre gotovo 2 godine

Ako vam treba desno krilo, gurajte malog Nikolu Mituljikica, kakav bre Cavric!? Ili jednostavno rasformirajte omladinsku skolu...
T

Treba dovesti 2 desna krila

pre gotovo 2 godine

Nisam pročitao ceo tekst i krenuo da napišem da bi Čavrić bio odlična rezervna opcija, ali da bi trebao i stranac neki da dođe i onda pročitam i ceo tekst pa vidim da se to upravo i radi.
B

Babaroga

pre gotovo 2 godine

Cavric je dobar igrac ima 28 godina u najboljim je fudbalskim godinama izuzetno je brz e sada koliko od njega ocekivati ,nesto mi govori da ce i on biti promasaj ali opet bi mu dao sansu,predlazem da potpise maksimalmo na dve godine !!
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

nate vucic je grobar
a

argh

pre gotovo 2 godine

To je to, 500 hiljada plata, 250 njemu, 250 Terzi. Ako je Čavrič pojačanje za LŠ...
P

Petar1234567

pre gotovo 2 godine

Toliki skauti i na kraju Cavric..Pa njega skautiramo svake godine i dovodimo u svakom prelaznom roku poslednje 4 sezone.Bravo Marko,Bravo Marine.
X

XD

pre gotovo 2 godine

Kakve Marin ima veze sa tim kada počinje sa radom 10. Juna?
Z

Zrenjaninac

pre gotovo 2 godine

Čavra je desno krilo kakvo čekamo.
B

Bodibond

pre gotovo 2 godine

Toliko o snazi sampiona kad jure pojacanja na sve strane.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

InStat Scout baguje!
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Pa imamo Zivkovica sta ce nam jos jedan? A jos je pod ugovorom Spiridonovic i on tu ulogu dobro obavlja...tamAn kad pomislim uozbiljili smo se odmah sutra demant...
K

KojMoj

pre gotovo 2 godine

Kakav sad Čavrić, odakle sad njega izvukoše?
Z

Zvezda pre svega

pre gotovo 2 godine

Moze,ako dolazi bez obestecenja i ako plata ne opterecuje puno budzet.Jbg.ima 28 god.Za nasu ligu je ok,ali na toj poziciji imamo nekoliko naših klinaca koji bi trebalo da dobiju minutažu.
B

Bolje nego Ranđelović

pre gotovo 2 godine

Bolje pojačanje nego izvikani Ranđelović. Konačno u Zvezdi. Da mu se ostvari san, a mi konačno dobijemo nekog po desnom krilu. Još da Pićini uđe u formu, pa da imamo opciju imamo i po desnoj strani, a ne da nam sve zavisi od Kataija i Ivanića. Treba dovesti i stranca na desnom krilu, Kahima Perisa iz Kopera, mlad je a ima brzinu i dribling. Na levom krilu Katai i Motika.
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Pa sta ce nam Cavric ili Randjelovic, ako Marin zavrsava stranca zavidne karjere?
Z

Zigi

pre gotovo 2 godine

Zvezda već ima jednog Spiridinovica pod ugovorom ne treba joj drugi.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Juče mi ćale pričao da je Terza kao mlad imao dugu kosu i bio štoper koji krlja. Ne mogu to da zamislim.
P

PeraRus

pre gotovo 2 godine

Nije te slagao

Zelenooki

pre gotovo 2 godine

Bio je jak kao bik i sve što je znao to je da udari loptu glavom i da krlja odnosno lomi protivničkog špica odnosno centarfora kako se nekad nazivao najistureniji napadač. Sa loptom nije znao ništa sem da ispuca što dalje od gola tjst napamet i da doda najbližem do sebe. Ali drugačiji se fudbal tada igrao, taj štoper što je čuvao špica je striktno bio zadužen za njega i išao je za njim i kad ovaj ode do klupe da se osveži. Iza tog štopera je igrao libero koji je ispravljao greške štopera. Tako su igrali i Belodedić i Najdoski, Terzić je bio sličan igrač kao Najdoski. Oni uopšte nisu učestvovali u građenju bilo kakvih akcija, a nq sadašnji kriterijum suđenja nijednu utakmicu ne bi završili do kraja, bili bi isključeni. I da imao je dugu crnu kovrdžavu kosu.
O

Ofkan

pre gotovo 2 godine

I nosio mini val...
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Zaboravio da ti kaže ,imao kosu kao Mehmed Bazdarevic,i x noge,nežna da trči,trči nepravilno.A štoper bio tipa Spasić iz Partizana što otišao u Real,stariji znaju kakav .
G

Gost 000

pre gotovo 2 godine

Terzin igrac, dobar za Radnicki Kg
R

Rolla

pre gotovo 2 godine

Da l ste realni...

Bojan Gvozdic

pre gotovo 2 godine

30+
J

Jesse Custer

pre gotovo 2 godine

Tip već deset godina ne može dalje od Slovana iz Bratislave, a nama je pojačanje. Pa ako je za rotaciju, pustite Lučića ili Mustafu, lošiji od Čavrića sigurno neće biti, a samo mogu da napreduju.
A

A?

pre gotovo 2 godine

Lučić je levo krilo. Mustafa isto, iako može da odigra desno. Koliko ne volim kad se tako po komentarima mešaju babe i žabe, pratite li vi ljudi pozicije igračima ili onako samo ofrlje napišete nešto.
G

Gosvavavat

pre gotovo 2 godine

Momak tek 28 godina,o cemu ti pricas? Strasan igrac,videces. Na racunu ima milione,a ti ga pljujes nemas za kafu
E

Enzo

pre gotovo 2 godine

Motika je Mbape za ovog
S

Strasnohahaha

pre gotovo 2 godine

Nikad veca ulaganja ne dovodimo polovnjake vise i to nista a Terza madjija
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Planiramo napad na ls sa igracem koji je visak u slovanu? Daleko cemo dogurati.
G

Gost RS

pre gotovo 2 godine

Ma tako je Terziću, baš nam treba ovaj što je dao 3 gola da ostvarimo visoke ciljeve koje nam najavljuješ!
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

Ovi su ludi
B

BoraB

pre gotovo 2 godine

Nisu oni ludi, nego treba i oni od neceg da zive
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Ahahahahaha pa jel mora svaki put neko ovakvo "pojačanje". Odigraće 10 mečeva daće 1 asistenicju uzeće platu kao da je dao 100 golova i posle sezoene ga nema.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Ukinute pravilo o strancima !!!
2

252323

pre gotovo 2 godine

Mrkela i njegova pojacanja, il ih zna iz reprezentacije il su nasi bivsi igraci. Skautirane strance bolje da ne dovodi kad vidim kako se do sad pokazao. Ali na stranu Mrkela, koliko mi pogresno radimo sa transferima: dovescemo Cavrica koji nece biti prva opcija(jer kazu stize stranac top desno krilo), dacemo tom istom Cavricu masnu platu da bude rezerva, a npr mali Lucic koji je u IMT odusevio, a Boga mi i na pripremama nasim opet nece imati mesta. Sa druge strane brda su uvek mudrije i pametnije radili sa klincima, nije da su bili talentovaniji, nego su ih prosto gurali u vatru mlade za razliku od nas.
s

smf

pre gotovo 2 godine

Zasto smo onda dovodili Motiku ako trazimo 2 nova krila plus nam je tu i Ben, a sa Zivkovicem se ne zna sta ce biti da li odlazi ili ostaje. Dovedite samo jedno krilo i to krilo neka bude vrhunsko. A vidim bekove ne trazimo ni ove sezone opet ce Rodic cele sezone da igra svaku utakmicu, jer zamenu nema.
A

Aлександар1

pre gotovo 2 godine

Тачно се види како Звездина управа муља са трансферима. Није им у интересу да доводе пар правих појачања, већ пун камион половњака, да се уграде! Ако хоћемо искорак, не требају нам Чаврићи, Чумићи, Ранђеловићи. То су играчи за Војводину, Раднички и Чуку. Боље не доводити никога, нек игра Мотика. Дати шансу и Митуљикићима. Ово је невероватно!
S

SamoKažem

pre gotovo 2 godine

Mituljikići se nisu dokazali ni u Grafosu.
Đ

Đukin fan

pre gotovo 2 godine

Ali Van la Para ga škartirao!!!Dal je ovo moguće???
C

C7

pre gotovo 2 godine

Bukvalno juce Terzic kaze trebaju nam mladi i brzi igraci i odma bam danas, zelimo Cavrica.. 28 godina, dalje ne mozes da ga prodas, a i nema neki kvalitet tipa Katai, Djuricic paa da mu zanemaris godine jer ce ti doneti puno na terenu. Prosle god na 44 utakmice 4 gola i 3 aistencije, a inace igra u slovackoj.. novi Srnic-Milic-Vukanovic igrac kojeg cemo mrzeti svi verovatno.. valjda nema nista od ovoga
G

GhostOne

pre gotovo 2 godine

Ma daj bre kakav Cavric, pa imamo svoje mlade igrace koji su bolji od njega, nista ali bukvalno nista ne bi doneo Cavric, ili dovedite neko pojacanje koje ce praviti razliku ili ne dovodite nikog od ovakvih polovnjaka, i sam Terzic je rekao pre neki dan da necemo vise dovoditi polovnjake
а

армата

pre gotovo 2 godine

звезда би требала да је прерасла ниво квалитета овог играча. Не сјећам се да је брз једино што је наш.
Š

Šizojinjo

pre gotovo 2 godine

O da, to je LŠ pojačanje ako sam ikada video jedno. Posle Spidija i Rišaira nastavlja se tradicija dovođenja domaćih propaliteta u klub koji će se dizati kao mini Mesiji dok logično ne završe sezonu sa 1 golom u prvoj rundi kupa, posle čeka uprava kaže ups greškica i dovedu nekog drugog propaliteta.
k

kaboom

pre gotovo 2 godine

Nemoj da dovodite nikog, ako je ovaj jedino resenje. Cavric nije bolje od Bena, a tu su jos i Radulovic, Katai i Ivanic koji mogu da konkurisu, Motika, Lucic iz IMT-a, Mituljikic... Zaista ne vidim potrebu dovodjenja ovog prosecnog igraca, koji je u rangu Zivkovica
9

9999

pre gotovo 2 godine

Ja bih ovog terzica motkom prebio kad citam ovo...pa iskesiraj 2 3 miliona za kvalitetno pojacanje na desnoj strani, bicemo 50% bolji!!!
G

Gostbsvsvsva

pre gotovo 2 godine

Mislis Motikom?
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Komsija sa Duvanike...nije ni blizu kvalitetom za Vojvodinu,kamoli CZV
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Nije losa opcija za rotaciju ali da bas od njega se ocekuje da bude nosilac igre tesko.Dobro je sto je slobodan igrac ali pitanje je kolika mu je plata.Ako ce imati do 200k godisnje onda okej ali ako mu se da 300-400 da bude u rotaciji onda je besmisleno.Ja sam njega ocekivao u Zvezdi direktno iz Ofk-a čim je Terza preuzeo klub.Tad bi sigurno bio korisniji sto zbog slabije konkurencije sto zbog godina i brzine.Mogli smo ga iskoristiti i unovčiti.Sve u svemu ako dodje srecno pa cemo onda proceniti kakav je.
Z

Znojko

pre gotovo 2 godine

Dajte ljudi koji vam je racku?!Pa Slovačka liga je na nivou naše prve lige!Slovan tamo odskače zato što su ostali timovi smešni.Smatram da ne može da nam donese boljitak,setite se samo onog iz Poljske od pre dve sezone,ne mogu ni imena da mu se setim.Jednostavno nije pojačanje za Zvezdine ambicije!
P

Pantela24

pre gotovo 2 godine

Jos jedan propali transfer Terze magije!
P

Pera genije

pre gotovo 2 godine

Još jedna Terzina kombinacije!!!
G

GostBM

pre gotovo 2 godine

Znao sam...čim su onako dobro krenuli sa prelaznim rokom, morali su da se srozaju.
P

Pezzela

pre gotovo 2 godine

Sta ste dobro poceli sinovac? Doveli ste nekog Kvangu, Kamavingu ili kako se lik zove, za kojeg niste culi dok ga Grof nije pomenuo i preporucio.
P

Prti

pre gotovo 2 godine

@ Pezzela Pa grof jos promasio nije. A ovaj je cista Terzina kombinacija kao i onaj mali iz Rada...
G

Gost1978

pre gotovo 2 godine

ovaj ziv jbt
v

vuca mali remorker

pre gotovo 2 godine

pre no sto cu otici u pecalbu u Kinu, drustvo me odvelo na hipodrom - postoji snimak trke i dan danas. neki autsajder od konja , a meni dragog imena Partibrejker - reko' daj oma na njega sitan dinar. Elem izlazi on pred trke na prikaz kako god da se to zove. reko lebe mekani isti Cavric! dugacak, noge do plafona - ovaj mora biti pogodak! ljudima i dan danas cudno, sto ih poredim, ali kp braca blizNaci xD moj konj je pobedio fakat. Cavric zahvalan fudbaler, ali realno nije za ono sto tezi ebropski projekat uz sve postovanje momku i svu srecu u daljoj karijeri.