Komentari na vest

Zvezda ne sme da mimoiđe Mimovića

N

Nikola Stanković #24

pre 10 dana

Desni bek koga Zvezda ne sme da ispusti. Pogotovo ne nakon polusezone koju je odigrao na toj poziciji. Brzina, agresivnost, sposobnost ponavljanja i tehnika veznog igrača. Jednom rečju, sve što je potrebno na toj poziciji. Nedostaje još malo iskustva i rutine, ali to ionako dolazi sa utakmicama kao i potencijalno zarada.
m

molim?

pre 10 dana

Stamenić i Điga nakon evropskih utakmica, a biće ih 10, 2 u kvalifikacijama i 8 u grupi, mogu da budu prodati za solidan novac. Mimović je dobar, ne kao Nedeljković ali je dobar. Treba mu dati šansu što češće, kroz utakmice u prvenstvu. Po mom mišljenju, mogao bi da igra svaku, a ako se pokaže, kao do sad, kao nagrada bi mogla da dođe i neka u Evropi. Kneževiću i Šljiviću takođe dati priliku na utakmicama u prvenstvu, naročito protiv osrednjih i slabijih ekipa i spremati ih da od zime budu standardni članovi ekipe.
M

Mrč

pre 11 dana

On je već prodat, ni sam još ne zna.
M

MORAMO

pre 11 dana

imati jednog Gobeljica (Mijailovic) u ekipi, inace se mi ne bi zvali Zvezda
S

Saguenay

pre 11 dana

Koja je poenta trositi milione, osim suvog pranja para, na ponekad ocajna pojacanja iz drugih francuskih liga kada imamo decu koja su motivisana da napreduju. Forsirati mlade moze samo biti prednost i dobijanje na kvalitetu kako Zvezde tako i reprezentacije. Ajde da je Zvezda sad konkurentna pa zeli polufinale lige sampiona, vec svake godine ista prica, velike reci, busanje u prsa, trosenje miliona na strance i na kraju jedan mrsav bod. Pa bolje onda daj sansu nasoj deci da okuse Ligu sampiona i oni ce taj bod da uzmu i da na to dodaju nevidjeno iskustvo.
N

Nenad1246

pre 11 dana

“Sve to su pažljivo pratili na najvećem srpskom stadionu i u drugom delu sezone ga (Mimovića) priključili Milojevićem sastavu”, iščupano iz konteksta! Ah, kakva farsa! Verovatno da novinara Mozzartsporta, g. N. Jovanovića nisu obavestili da Zvezda u svojoj koncepciji razvoja nema vremena da stvara nove igrače! Zvezda (čitaj Terzić/Milojević) kao koautori takve koncepcije ne vide ni jednog mladog igrača u timu Zvezde! Njihova koncepcija je veoma jednostavna i u isto vreme vrlo lukrativna, oni dovode radnike obezbeđenja iz nacionalnih parkova po Africi, obuku im dres Zvezde i predstave ih kao “pojačanja”! Prema tome, Mimović ima izbor, ili da ostaneiI bude ikebana na klupi, (kao i do sada), ili da ide na pozajmicu (iz koje nema povratka)! Treba samo biti realan!
D

Don Vito Corleone@Dragioo

pre 11 dana

@Dragioo – bravo, druže Dragioo za komentar! Neka si im rekao! Tačno u centar! Naravno, da nije bitno kako ti kažeš, jer “Igra ko ima kvalitet nije bitno da li je domaci ili straninfudbaler ili je star ili mlad”! Kakva detaljna elaboracija! Samo jaka analitička svest daje ovakvu stratešku analizu! Kao potvrda tvog komentara je i činjenica da su u grupnoj fazi LŠ, igrali čak sedam strašnih internacionalaca iz Afrike, koji su osvetlali obraz Zvezde! Sa njima smo osvojili sjajno četvrto mesto u grupi! Nek’ igraju najbolji, ovakvi kao ovi iz Afrike!
D

Dragioo

pre 11 dana

Daj budi realan, LS je svjetlosnu godinu ispred nase lige i nasih timova. Da bi bili konkurenti onda bi morali dovoditi pojacanja po 10-20 miliona. Zato ne pametujete previse.. za nas je Liga Evrope prava mjera. Ali je cast kad igras LS i ugostis Man City, Lajpcig, Young boyse, da ne pricam o Liverpulu, Bayernu, Totehemu, PSG...
M

Miloje dunster

pre 11 dana

Džaba miloju dunsteru da dovedu i Roberta carlosa Kad će njemu i dalje da igra Mićko i Rodić i Kanga i svi 33 plus

pancevac992

pre 11 dana

2 lige sampiona,liga evrope,prezimljavanje u istoj,pobedjen prvakml evrope,vas nikad ni jedan to nije uradio,dunsteru
9

96

pre 11 dana

Taj dunster vas odrao gde vas je stigao
V

Vlado Milojoje

pre 11 dana

Nikako mu sad ne davati sansu nego ga ekspresno prodati na leto u neki evropski klub gde sigurno nece igrati , neka se potuca po Evropi par godina da greje tamo klupu i onda kad se vrati ceka ga mesto u prvih 11. Tada ce biti iskusn igrac.Ovo su ozbiljne stvari
L

Laki92

pre 11 dana

Ne kažem da je decko loš, ali daleko od ozbiljnog potencijala i ozbiljnog desnog beka, ne vidim ni jedan izrazen vrhunski kvalitet kod ovog dečka, ako grešim neka me neko ispravi. Ok kao backup.
н

нс бој

pre 11 dana

Слажем се,ништа посебно,сем што је млад и из цз.Свакако му дати шансу,можда покаже сав потенцијал. Кубури се са бековима,цела лига је у дефициту,о вингу да не причам.
T

Tubeki

pre 11 dana

Prioritet bi treba da bude Maksimovic, Sljivic i Avdic u prvom timu
J

Ja bih

pre 11 dana

Dodao i Alekseja Vukicevica. Pismen stoper, okretan za standarde svoje pozicije, standardni representativac i dobrog ucinka u Graficaru.
B

Bivša petica

pre 11 dana

Momak ima brzinu, ima i hrabrost (ubacuje se napred). Treba mu utakmice. Sva 4 zadnja kola mora da igra po celu utakmicu, rešio bi se problem desnog beka.
Đ

Đeneral Draža

pre 11 dana

Ako ima istine da je završeno sa Ulsanom za Vua ili kako se već zove, trebali su odmah tamo tražitii i levog beka pa bi imali zujalice i radilice s obe strane koji imaju urođenu radnu naviku i trkačke sposobnosti, a ne bi verovatno bili preskupi. Spomenuo kolega Arnautovića za leto, mislim da bi nam njegova doza energije i "ludila" odlično legla u napadu, toga sada nema ni u tragovima.
r

rajaram

pre 11 dana

Mimovic, Radojevic, Lazic da se vrati iz Česke i centralni onaj takodje Andrej Đuric, te Lekovic iz Viljareala, ako ga ne otkupe..kakav Điga, i drugi..jednom dati povjerenje nasim momcima.. samo Spajić, i ovaj iz juzne koreje, jer moze na obje strane, dati jednom sansu našima...
g

gostinjo

pre 11 dana

Zasto ste forsirali Nedeljkovica ako ste mislili na Mimovica?
D

Djjdbdbd

pre 11 dana

Ko zašto je forsirao koga ako je mislio na Nedeljkovića! Dečko ovo novinar piše ne cigani!
G

Gostinjo

pre 11 dana

Novinari ga forsirali
g

gemathegreat.

pre 11 dana

Šta će nam Mimović i slični, hoćemo igrače iz Afrike. Hoćemo na leto još jednu turu Afričkih kapitalca pa da napadne o četvrtfinale lige šampiona. Budućnost leži u Afrikancima.
B

BokiUSA

pre 11 dana

Tako je brate, skroz te podržavam. Dokle više da dovodimo drugoligaške Afrikanace. Imamo u ekipi preko 10 igrača iz Afrike. Sa njim smo zauzeli odlično 32 mesto u ligi šampiona.
Z

Za boki

pre 11 dana

A bez njih bili jos bolji 32. u kupu Srbije,Evropu nismo ni videli,a o Ls glupo i pricati
D

Don Vito Corleone'

pre 11 dana

Arnautović i Krunić u Zvezdi na leto, daće Bog.
P

PDK

pre 11 dana

To bi bila pojacanja tooop za nase uslove.
s

srki13

pre 11 dana

Jos kada bi bili ludi da dodju...
D

Don Vito Corleone'

pre 11 dana

@Srki13. Neka budu ludi isto kao Dragović.

Srpski samuraj

pre 11 dana

Hajde, ne sanjaj!
T

Trener

pre 11 dana

Koje kompetencije vam dozvoljavju da komentarišete igrače i procenu trenera. Da li ste školovani treneri, skauti ili..... Na osnovu čega dajete sebi za pravo da komentarišete taktiku i igrače ! Pa ima valjda neko ko je odgovoran za to? u slučaju neuspeha možemo ga pozivati na odgovornost! Ako pričamo o evropskim takmičenjima ne zaboravite da ceo naš tim vredi koliko i pojedinci i najkvalitetnijim klubovima! Trebq biti realan.
9

988

pre 11 dana

Bravo! Ovde ljudi misle da su kompetentni jer vise u kladionici po ceo dan. Doduše imala i onih koji su plaćeni da pljuju po treneru ili odaberu jednog igrača i svi pljuju po njemu. Ako tu dodaš i nezadovoljstvo životom i neostvarene ambicije...
D

Djjejeje

pre 11 dana

Opusti se! I ja sam Zvrzdaš pa mi se komentariše! Nije nuklearna fizika već igra koja se igra, zamisli nogom?! Čuj ko je kome dozvolio?! Bože sačuvaj, o fudbalu se radi!
9

988

pre 11 dana

Fudbal danas je malo više od guranja lopte ali vidi se da ti to ne razumeš. I čovek nije napisao da neko treba da vam dozvoli komentare već zašto se smatrate kompetentnim da ocenjujete ljude koji su se školovali i dokazali u svom poslu.
D

Daj faul

pre 11 dana

Sta vi smatrate potencijalom kad to napisete? Da, ima motoricki potencijal, ali smisao za igru, tehnicka obucenost…uzas! Pa on nista ne prepoznaje na terenu, Milojevic ga sve vreme navodi sta treba da radi…
B

BokiUSA

pre 11 dana

Za 4 kola da se svi momci puste u igru I da se proceni ko moze a ko ne da konkurise za prvi tim. Sto se tice Mimovica do sada tanko ali neka nastavi da igra po poluvreme I neka polako gradi samopouzdanje. Vreme ce da pokaze..
g

ga

pre 11 dana

Stvarno nisam u fazonu da treba gurati nasu decu zato sto su nasa deca... ali ovaj momak ima potencijala.. Ima solidan centarsut i ume i da predribla (mada to nije ni toliko bitno. Setimo se da je Ben igrao krilo pa nije imao vise od 2 prodora po sezoni). U odbrani igra solidno. Ako bude rastao i pravilno se razvijao, moze da bude solidan bek. Nema razloga da mu se ne pruza sansa u kontinuitetu... pa makar i odigrao neku utakmicu slabije. Erakovic je poceo katastrofalno pa smo ga docekali. Na kraju, stalno guramo Rodica i Micka na bekovske pozicije, kao oni su iskusni, a vecinu utakmica primamo golove bas preko njih (ili barem preko Rodica)

Zvezda ispred svih!

pre 11 dana

Sve je ovo lepo sto ste napisali ali tesko ce se fudbala naigrati mlad igrac kod Miloja. Ne bi me cudilo da do kraja prvenstva solidnu minutazu zabelezi Milunovic. Ja sam uvek za decu iz nase skole ali...
D

Dragioo

pre 11 dana

Pa onda gledaj Graficar. Smarate sa tim hocemo nasu dexu hocemo nasu decu. Igra ko ima kvalitet nije bitno da li je domaci ili straninfudbaler ili je star ili mlad. Na kraju se gledaju rezultati.. bolje titula sa ovim sastavom nego 3 mjesto sa Zvezdinom decom
J

Jack Sparrow

pre 11 dana

Do kraja sezone Sljivic,Knezevic,Sremcevic,Mimovic i Radojevic moraju dobiti znacajnije uloge u startnoj postavi i vise minuta.
Н

Никола РС

pre 11 dana

И Максимовић
g

gost1234

pre 11 dana

misljenja sam da se kvalitet odmah vidi ako ga ima... Nedeljkovica su svi zvezdasi primetili odmah kad je zaigrao, na turniru u Rusiji, dok od ovog momka nismo videli nesto do sad. a igrao je koliko toliko......................................................................
А

Александар1

pre 11 dana

Треба клинцима дати шансу у последњих пар кола, т.ј да играју пуну минутажу - Мимовић, Радојевић, Шљивић, Максимовић, Сремчевић, Милосављевић. Ако се још не могу да играју на неопходном нивоу, онда их следеће сезоне послати на позајмицу, по могућству у неку јачу лигу, типа Грчка, Аустријска, Португалска... Много клубова из доњег дела табеле из поменутих лига би врло радо позајмило наше таленте.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 11 dana

Evo već treći tekst istog autora gde se potencira da Koreanac Jung može da igra oba beka i da dolazi kako bi bio konkurencije i Rodiću na levom beku, šta to treba da znači? Opet se izgleda neće dovoditi levi bek već će Rodić i dalje biti prva opcija a Mimović će igrati desnog beka kada Rodić ne bude mogao dok će Jung preći na levu stranu. Svake godine isto se radi. Pripremni period i prolećni deo sezone je pokazao da Nikolić i Radojević ne mogu igrati desnog i levog beka za Zvezdu a pogotovo u Evropi, treba se rastati sa Nikolić em a Radojević u neki tim superliga na pozajmicu da stiče iskustvo i ojača fizički. Ostaju Mimović na desnom beku i Rodić koji je u padu i pri kraju karijere na levom beku. Za napredak i iskorak u Evropi treba dovesti kvalitetna oba beka. Znači Jung kao desni bek i kvalitetnog levog beka. Mimović je dobar potencijal za desnog beka ali je po meni znatno slabiji od Nedeljković a iz ovog teksta u kojoj prevladava želja da se on isforsira do kraja sezone meni se čini da je već doneta odluka da se dovede samo Jung i da se Mimović, Rodić i on rotiraju na mestu bekova a da se ako nedaj bože dvojca od ove trojice ne budu spremna koriste Mićko, Nikolić i Radojević da ih menjaju. Svake godine radimo isto samo da bi Rodić igrao 70 posto utakmica i onda u Evropi prođemo kako prođemo bez napredak. I još nešto ja bi do kraja sezone svaku utakmicu na desnom beku stavljao Nedeljković a ne Mimović kako bi Nedeljković ušao u ritam utakmica i otišao na EP jer uopšte nije luksuz staviti ga u 26 igrača pa makar ne odigrao ni minut tamo ali dobiješ reprezentativac na desnom beku za narednih 10-15 godina.
S

SUNĐER BOB

pre 11 dana

Daje bolji od Mićka na beku jeste, da je neki top kvalitet i nije..da li mozemo sa njim ? Realno ne!
R

Raša P

pre 11 dana

Mimovića treba staviti u standardnih 11.Biće po neka greška ali će Zvezda dobiti odličnog desnog beka.Potreban mu je kontinuitet!
G

Gost26

pre 11 dana

Mimovic Terzina kombinacija s Ofkom majstorski, o njemu kao igracu bas ne znam sta bih rekao…nit smrdi nit mirise igrac, Nedeljkovic mnogo bolji. U svakom slucaju Mimovic dobar za rotaciju dok ne dodje ponuda da se obnovi vozni park. Ali cak i ako dodje Korejac nama opet fali jos jedan bek.
P

Pi_le_

pre 11 dana

Ne lupetaj majke ti. Ti si baš veliki znalac pa treba da komentarišeš da li Mimović smrdi ili miriše. Aj sedi dole i ćuti. Zaključujem ti 1. Mimović treba da ima kontinuitet jer kvalitet nije sporan. Biće reprezentativac za 2 god maksimalno.
L

Legolass

pre 11 dana

Videla se razlika kad je ušao protiv TSC-a. Jednostavno, momak je školovan za beka. Samim tim, pomeranjem Mićka u sredinu dobijeno je osiguranje u vezi. Zna da se zagradi, postavi u defanzivi, fizički je jak. Treba mu kontinuitet. Isto mislim i za Radojevića levo, a ne da Mijailović igra levog beka u Novom Sadu pa da ekipa izgleda kao skup rekreativaca i na stranu p
L

Legolass

pre 11 dana

Na stranu priče o igri sa pola snage i rešenoj tituli...
4

4564090

pre 11 dana

Radojević, za razliku od Mimovića, deluje kao kadet u odbrani. Dečko da cepa sklekove ko Kristijan ako hoće da igra na ovom nivou. Pozajmica ko kuća. Mimović je druga priča.
E

Eseks

pre 11 dana

Ja koji radim sa mladim igracima svakodnevno,u Mimovicu vidim veliki potencijal i prostor za napredak..
@

@Esex

pre 11 dana

Izvini Murinjo nismo te prepoznali.
E

Eseks

pre 11 dana

Sledeci put kad pokusas poniziti nekoga barem se potpisi pa de te se setim kad Mimovic bude presao u lige petice.Ja sam trener klinaca do 15 godina a igrao sam profi fudbal od 18 do 33 godine..Jedan od nasih igra sad u MLS u i pre neki dan je dao prelep gol..
@

@Eseks

pre 11 dana

Толико си моћан и успешан да имаш потребу да се хвалиш непознатим људима на порталу.
3

34000

pre 11 dana

Zašto da se ne hvali ako je uspeo u nečemu dobrom? Najlakše je sedeti u fotelji i ismevati i mračiti po ceo dan ali to je omiljena aktivnost većine ovde. Ja lično u Mimoviću ne vidim vrhunski potencijal ali nadam se da nisam u pravu.
@

@

pre 11 dana

Само несигурни људи имају потребу да се истичу и хвале, али изгледа да смо другачије васпитавани.
3

34000

pre 11 dana

Samo nesigurni ljudi imaju potrebu da ismevaju i potcenjuju nečiji uspeh. Verovatno zato što su svesni da oni ne mogu da urade ništa slično. U ovom moru negative uvek treba isticati pozitivne stvari
G

GABI GO

pre 11 dana

Eseks VERUJEM KAD BI SE PRESTAVIO KAKO SE ZOVES DA BI MNOGI SE POSTIDELI ZATO STO TE PODCENJUJU .
d

d.g.

pre 11 dana

Ja mislim da mu nije pružena dovoljna šansa i iskazano poverenje.

rty

pre 11 dana

Ne deluje da ima potencijal kao Nedeljkovic. Deluje kao klasa ispod mozda i dve.
A

Acaaaaaaaaaa

pre 11 dana

Nedeljkovic mi mozda deluje fizicki spremniji i ulazio je u utakmice sa manje straha iako je mlađi, ali je Mimović nešto bolji sa loptom i više se nudi napred
G

Gost GM

pre 11 dana

Bravo za naseg Milanovcanina iz Majdana!