Zvezda odbila 150.000 evra i 50 posto za Petra Stanića!

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.06.23. | 16:50

Zvanična ponuda stigla iz Bačke Topole

Otkrio je prvi čovek TSC-a Janoš Žemberi da će jedan od glavnih zadataka srpskog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona biti dovođenje veziste Crvene zvezde Petra Stanića. Poslali su, ljudi iz TSC-a, i zvaničnu ponudu na Marakanu, ali do konačnog dogovora nije došlo.

Prema saznanjima Mozzart Sporta Topolčani su bili spremni da za slobodu Petra Stanića Crvenoj zvezdi izbroje 150 hiljada evra i 50 posto od naredne prodaje. Međutim, u Ljutice Bogdana su odbacili taj predlog, ali uz poruku da bi priča mogla da bude ponovo aktivirana. Naravno, ako TSC bude opboljšao ponudu.

Izabrane vesti

Bivši član Železničara iz Pančeva je stigao u Crvenu zvezdu leta 2021. godine. Imao je više nego dobar debi u prijateljskom meču protiv Šturma, kada je Dejan Stanković u kamere rekao da je njegov klub dobio igrača ozbiljnog potencijala. Dobijao je šansu Stanić, imao zapažene poteze i u večitom derbiju, ali u žestokoj konkurenciji u ofanzivnom delu manevra nije uspeo da se izbori za minutažu.

Ove sezone je prosleđen na pozajmicu u Spartak. Odigrao je prilično korektno. Na 26 utakmica postigao je dva gola, uz tri asistencije. Pokazao je da bi mogao i na Marakani da bude od koristi.

Međutim, teško da bivši omladinac Crvene zvezde može da računa na ozbiljnu minutađu kod Baraka Bahara. I nije isključeno da do kraja prelaznog roka promeni sredinu.

TSC je pokazao najveći interes za Petra Stanića. Vide ga u Bačkoj Topoli kao potencijalnu zamenu za Luku Ilića, koji se vraća u neki od klubova pod okriljem Siti Grupe.


tagovi

Petar Stanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara