Zvezda odbila 800.000 evra od Benfike

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.06.20. | 10:17

Posledice odličnih igara u Ligi šampiona za mlade

Navijači Crvene zvezde su euforično za vikend propratili debi Andrije Radulovića za seniorski tim. Mnogo se pisalo prethodnih dana o momku iz Kotora, ali žiža zaposlenih u redovima srpskog šampiona prethodnih nekoliko dana bila je usmerena ka još jednom članu „klase 2002“, Milošu Pantoviću.

Pisalo se zimus da je za usluge talentovanog krilnog igrača zainteresovan Mančester Siti i da želi da ga dovedu u paketu sa Slobodanom Tedićem. Bio je to samo lagani flert i raspitivanje, a Crvena zvezda je konkretnu ponudu za Miloša Pantovića dobila sa druge adrese.

Izabrane vesti

Portugalska Benfika je poslala ponudu tešku 800.000 evra, za momka koji je, kao i Radulović, imao odlična izdanja u Ligi šampiona za mlade timove. Postigao je i pobedonosni pogodak za tim Slavoljuba Đorđevića u beogradskom meču sa Olimpijakosom.

Odmah je prebačen u Grafičar, stecište Zvezdinih talentovanih igrača... Iako pod komandom Milije Žižića nije imao veliku minutažu, čelnici Crvene zvezde su odbili ponudu Benfike. Procena je da će Miloš Pantović u slučaju da se razvije kako treba vredeti mnogo više.

Benfika je poznata po kupovini talentovanih igrača iz ovog regiona. Nije bilo precizirano u toj ponudi, ali Pantovića bi u Lisabonu, sasvim sigurno, čekalo stažiranje u drugom timu Orlova. A primeri nekih srpskih igrača govore da je to put u nepoznato, da ne kažemo u zaborav.

Pantović bi u narednoj sezoni, zajedno sa još nekim članovima ovogodišnjeg tima Crvene zvezde, trebalo da predstavlja okosnicu Grafičara. I da u slučaju dobrih igara krene putem Željka Gavrića i Veljka Nikolića, koji su u prvoligaškom karavnu pokazali da su dostojni dresa Crvene zvezde. 


tagovi

Miloš Pantović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara