Zvezda odbila prvu ponudu Milojevog Al Ahlija za Bena: Hoće 2.000.000 evra odmah

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.09.20. | 14:38

Klub iz Saudijske Arabije nudi obeštećenje u nekoliko rata

Svima na Marakani je u glavi već naredni četvrtak i duel u okviru plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige Evrope sa boljim iz meča Ararat - Celje. Imaće tih 90 minuta sudbinski uticaj na dalje planove rukovodstva i stručnog štaba srpskog šampiona za ovu sezonu. Međutim, moraju u Ljutice Bogdana da razmišljaju o izlaznim transferima, kako bi zatvorili budžet za ovu kalendarsku godinu. Prodaja Matea Garsije i dalje visi, ali zato interesovanje za El Fardua Bena sa Bliskog Istoka ne jenjava.

Još pre meča sa Omonijom Crvena zvezda je za jednog od najboljeg igrača tima Dejana Stankovića dobila ponudu Al Ahlija vrednu oko dva miliona era. Pod vođstvom Vladana Milojevića, ekipa iz Džede se sprema za totalnu rekonstrukciju, s obzirom da je obezbedila učešće i u narednoj Ligi šampiona Azije. Milojeviću su potrebna pojačanja u svim linijama tima, a nije tajna da bi stručnjak iz Aranđelovca rado u svojim redovima video reprezentativca Komorskih Ostrva.

Izabrane vesti

Ben je blistao pod Milojevićem u Panioniosu, zatim u Crvenoj zvezdi postao jedan od najboljih stranaca u novijoj istoriji. Postigao je 53 gola i upisao 20 asistencija. Imao je čarobna izdanja u kvalifikacijama za Ligu šampiona, posebno ono Salcburgu.

I pored toga što je Crvena zvezda raspoložena za prodaju Bena, posao za Al Ahlijem ne ide tako glatko. Saudijci žele da kompletno obeštećenje podele u nekoliko rata, što Crvenoj zvezdi, vođenoj nekim ranijim iskustvima, ne odgovara. Timovi sa Bliskog istoka su u fudbalskom svetu poznati kao vrlo nedisciplinovani, kada je reč o ispunjavanju obaveza. Zbog toga na Marakani, prema saznanjima MOZZART Sporta, imaju želju da odmah dobiju dogovorenu sumu od Al Ahlija. Zasad su pregovori stopirani.

Međutim, ima sasvim dovoljno vremena da se stavovi dve strane približe. Prelazni rok u Saudijskoj Arabiji traje do 6. novembra... Problem je samo kakav stav će zauzeti ljudi koji vode Al Ahli. Oni su, posle iznenadne ostavke, Vladanu Milojeviću obećali berićetan prelazni rok i igrače koji bi mogli da rasterete Marka Marina i najboljeg strelca tima Omara Al Soma... Verovatno će dve strane sesti za sto posle prvog oktobra. 


tagovi

El Fardu Ben

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara