©Starsport
©Starsport

Zvezda otišla po Krasoa: Cela uprava crveno-belih u Francuskoj

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.06.23. | 20:50

Rukovodstvo kluba otputovalo na završne pregovore oko transfera napadača Sent Etjena

Najavio je Zvezdan Terzić na promociji Baraka Bahara angažman dvojice napadača, a prvi deo obećanja koje je generalni direktor šampiona Srbije dao zvezdaškoj javnosti praktično je pred realizacijom.

Kako saznaje Mozzart Sport čitava vrhuška kluba iz Ljutice Bogdana otputovala je u Francusku na završne pregovore oko transfera Žan Filipa Krasoa, najboljeg strelca Sent Etjena u prethodnoj sezoni, i za očekivati je da angažman višemesečne Zvezdine želje bude realizovan u najkraćem roku.

Izabrane vesti

Crveno bela ekspedicija predvođena Zvezdanom Terzićem, a koju još čine i tehnički direktor Marko Marin, operativni direktor Marko Petrović i sportski direktor Mitar Mrkela, pokazala je odlučnost u nameri da angažuje igrača koji je već mesecima na radaru kluba.

Upravo odluka klupskih čelnika da praktično čitavo rukovodstvo otputuje na pregovore pokazatelj je u kojoj su meri crveno-beli rešeni da angažuju korpulentnog napadača, a slična situacija je bila i tokom pregovora sa Barakom Baharom, izraelskim strategom koji je preuzeo kormilo od Miloša Milojevića.

Žan Filip Kraso je tokom minule sezone postigao 17 golova i završio takmičarsku godinu kao drugi strelac Lige 2, iza gruzijskog reprezentativca Mikautadzea, a interesovanje šampiona Srbije privukao je još krajem 2022. godine. Prvi pregovori sa reprezentativcem Obale Slonovače nisu doneli željeni rezultat i Zvezda je potom fokus usmerila ka drugim opcijama, međutim, u međuvremenu je obnovljen kontakt, uz znatno veće izglede da golgeter postane deo raspoloživih snaga Baraka Bahara.

Podsetimo, ranije danas pojavila se vest da bi Kraso mogao da izdejstvuje godišnju zaradu od 600.000 evra uz bonuse vezane za individualni učinak u Ligi šampiona i na domaćoj sceni.

Pored napadača Sent Etjena crveno-beli su pokazali veliku želju da u svoje redove dovedu Emanuela Late Lata, napadača Atalante prethodne sezone pozajmljenog Sent Galenu, dok se čeka i odgovor Zenita kada je u pitanju Mateo Kasijera.



tagovi

FK Crvena zvezdaZvezdan TerzićMarko MarinMitar MrkelaSvetozar MijailovićŽan Filip Kraso

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara