Zvezda poslala ponudu – Egipćani ćute

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.06.19. | 09:46

Na Marakani očekuju brz odgovor po pitanju Karima Hafeza

Sve je bilo spremno da posle Radovana Pankova dres Crvene zvezde zaduži povremeni egipatski reprezentativac Karim Hafez. Iskusni levi bek je velika želja Vladana Milojevića, označen je kao igrač koji može da predstavlja ozbiljnu konkurenciju Milanu Rodiću. Čak i da uskoči u kompoziciju srpskog šampiona u slučaju da standardni član defanzivne četvorke ode u inostranstvu.

I dalje je Hafez ozbiljna opcija, ali na Marakani i dalje čekaju da se o transferu izjasni njegov  matični klub, egipatska Vadi Degla. Ljudi iz Crvene zvezde su poslali ponudu na adresu pomenutog tima, ali povratna informacija nije stigla u Beograd. Jednostavno – Egipćani se nisu izjasnili.

Izabrane vesti

Ipak, na Marakani očekuju da će dobiti odgovor vrlo brzo, možda i do kraja sedmice. Pogotovo što je Karim Hafez velika želja Vladana Milojevića sa kojim je sarađivao u Omoniji. Nezvanično, i momak rođen 1996. godine ne bi imao ništa protiv da se preseli u Beograd, ali... Čeka se amin Vadi Degle, pošto Crvena zvezda želi Hafeza da pozajmi na godinu dana, te da narednog leta pregovara o kupovini nekadašnjeg člana Lirsa, Omonije, Lensa i Kasimpaše.

Poslednjih šest meseci Hafez je igrao za Kasimpašu kao pozajmljeni fudbaler Vadi Degle.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara