Dioni
Dioni

Zvezda poslala spisak u UEFA: Stanković precrtao Dionija, tu su trojica pojačanja, Đurić i Stanković

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.02.22. | 11:16

Bakajoko sačuvao mesto, na spisku 29 igrača

Kada je postalo jasno da Edmund Ado do utorka neće postati fudbaler Crvene zvezde, spisak Dejana Stankovića za predstojeće mečeve osmine finala Liga Evrope je mogao da se nasluti. Ipak, srpski šampion je napravio mnogo promena u odnosu na preliminarnu fazu UEFA takmičenja.

Nekesu bile inicirane prodajom. Sa spiska su skinuti Marko Lazetić novi fudbaler Milana, kao i Njegoš Petrović koji je kompletirao transfer u Granadu. Međutim, još jednom je potvrđeno da Stanković i Crvena zvezda u drugom delu sezone neće računati na Luia Dionija. Francuskog napadača, posle mršavog učinka u prvom delu sezone, nema na novom spisku poslatom u Nion. Tako nešto se moglo naslutiti posle jučerašnje izjave Dejana Stankovića.

Izabrane vesti

„Dioni se apsolutno nije uklopio, Crvena zvezda nema vremena nekoga da čeka“, rekao je trener crveno-belih.

Za evropske mečeve su prijavljeni Kristijano Pičini, Nemanja Motika i napadač Ohi. Tu su i mlade snage koje su iskoristile šansu tokom priprema u Beleku. Dopisani su vezista Nikola Stanković, štoper Andrej Đurić i vezista Andrija Radulović.

ZVEZDIN SPISAK IGRAČA ZA OSMINU FINALA

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Miloš Gordić i Stefan Marinković.

Odbrana: Milan Gajić, Radovan Pankov, Andrej Đurić, Aleksandar Dragović, Milan Rodić, Kristijano Pičini, Strahinja Eraković, Marko Gobeljić.

Vezni red: Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Nenad Krstičić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Nemanja Motika, Petar Stanić, Veljko Nikolić, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Andrija Radulović, Slavoljub Srnić i Aksel Bakajoko.

Napad: Milan Pavkov, Rišairo Živković, Filipo Falko, Ohi.


tagovi

Lois DioniNikola StankovićAndrej Đurić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara