Komentari na vest

Zvezda predstavila novu garnituru dresova: Putovanje kroz vreme i povratak u 1991. godinu

Z

Zvezda!

pre preko 2 godine

Neko bar ima cime da se pohvali,retro dresovi iz najbojih godina Crvene Zvezde,a neko nek nosi retro iz 68 kad su igrali jedino i posledje finale ,crno beli dres koji je smislio njihov tad predsednik franjo tudjman.
b

bb25

pre preko 2 godine

Konacno ceo beli dres
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Bolje čak i ova skroz Bela boja, nego ona maltene Crna boja rezervnog dresa. Stop Crnilu.
T

TzT

pre preko 2 godine

Beli dres ne moze ruzan biti.
R

Rebel

pre preko 2 godine

Oni jos uvek zive u ‘91.
n

ng

pre preko 2 godine

i vi bi da možete
V

Vuc

pre preko 2 godine

I sada i tada isto. Zvezda je najbolja i u Srbiji i u Evropi od nasih klubova. A vi ne zivite od osnivanja u Zagrebu kao 32 Zagorska divizija crveno-plavih boja.
U

Ukqq

pre preko 2 godine

A partizan u 1966.
T

The Nightwalker

pre preko 2 godine

Cak i da jeste tako, imamo u sta da se zagledamo i zakunemo! Brisi suze!
@

@Rebel

pre preko 2 godine

Opusti se Purgo, i vi ste bili prvaci Evrope, celih 15 min. 😂🤣😂🤣😂
.

.i.poVuc

pre preko 2 godine

Pitaj uciteljicu gde ste vi osnovani i s kim je zvezda igrala prijateljsku u Enver Hodzinoj Albaniji 2 meseca pre kapitulacije sila osovine ? I zvezda je svoj prvi susret odigrala u sastavu: Golubičić (Popadić), Stanković, Antun Rudinski , Jovanović, P. Veličković, Šapinac (Stokić), Spasojević, Tomašević, Pečenčić i Horvatović. Dal' bi bio ljubazan da mi objasnis ko su ovi Rudinski, Sapinac, Pecencic i Horvatovic ? "Srbi" cudnih prezimena ?
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Pa dobro, to je normalno. I mi imamo retro dresove u kosarci iz tog perioda. Slavis i podsecas na veliki uspeh koji si ostvario, a to su objektivno najveci dometi koje timovi iz evrope mogu ostvariti. Pitanje da li ce to ikad bilo koji srpski klub ponoviti. I u fudbalu i u kosarci.
d

dejanera

pre preko 2 godine

@.i.poVuc Ne lupetaj bez veze. Antun Rudinski jeste igrao za Zvezdu. Igrao je i za Partizan. Najmladji je reprezentativac u istoriji Evropskog fudbala jer je za repreznetaciju debitovao sa 15 godina i 32 dana. Ali nikako nije igrao na prvoj Zvezdinoj utakmici! Osim ako ne mislis da je neko ko je rodjen 01.10.1937. moze da bude u prvom timu sa 7 i po godina! Crvena zvezda je svoj prvi susret odigrala u sastavu: Vlastimir Golubičić (Živko Popadić) - Branko Stanković - Dragiša Filipović - Milovan Ćirić - Miodrag Minda Jovanović - Pavle Veličković - Momčilo Šapinac (Miloš Stokić) - Živorad Spasojević - Kosta Tomašević - Vladimir Pečenčić - Đura Horvatinović. Sto se tice Djure Horvatinovica ....rodjen je 20.04.1918. u Sremskoj Mitrovici. Ima jedan sto se zvao isto tako a bio Djeneral i ministar vojni 1886-1887. Vladimir Pecencic. Srbin, rodjen 05.11.1921. u Beogradu. Momcilo Sapinac. Srbin, rodjen 1922 u Pancevu. E sad ako ti navedem imena Partizanovih igraca koji su nosili dres Paveliceve Hrvatske nece ti biti dobro.