Zvezda pustila mladog štopera u Voždovac

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.06.23. | 10:30

Kapiten „klase 2002“ Aleksandar Lukić seli se u Superligu

Voždovac se prethodnih godina profilisao kao klub spreman da u najjačem rangu pruži šansu mladim igračima. Dešavalo se da utakmice Mozzart Bet Superlige Zmajevi igraju sa osmoricom bonusa, a takav kurs će na Dušanovcu da zadrže i u narednom periodu.

Tome u prilog i vest da će prvo pojačanje Voždovca u letnjem prelaznom roku biti bivšpi kapiten Zvezdinih omladinaca i jedan od predvodnika „klase 2002“ Aleksandar Lukić, saznaje Mozzart Sport.

Izabrane vesti

Mladi štoper postao je poznat široj javnosti kada je ekipa Slavoljuba Đorđevića, u jesen 2019. godine, igrala u Ligi šampiona za mlade protiv Bajerna, Totenhema i Olimpijakosa. Imao je Lukić imao svetle momente, potom i produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2024. godine, šansu u prvom timu nije dobio.

Crveno-beli su ga pozajmili IMT-u gde je proveo dve takmičarske godine. Imao je značajan učinak u istorijskoj sezoni Traktorista kada je izboren plasman u Mozzart Bet Superligu.

Aleksandar Lukić je odigrao 18 mečeva uz jedan gol.

Dovoljno da zapadne za oko ljudima iz Voždovca. Prema saznanjima Mozzart Sporta Aleksandar Lukić će preći u Voždovac bez obeštećenja. Ali uz jedan uslov. Crvena zvezda će imati pravo preče kupovine mladog štopera ukoliko poželi da ga vrati na Marakanu. Ili jop šreciznije: ukoliko Voždovac dobije ponudu trećeg kluba, crveno-beli će imati tri dana da izjednače ponudu ukoliko žele da se Aleksandar Lukić vrati u Ljutice Bogdana.


tagovi

Aleksandar Lukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara