Komentari na vest

Zvezda raspucana ide u Bugarsku: Prvenac Dragovića, projektili Kataija i Sanoga, Dioni iz popravnog (VIDEO)

D

Deda Mrgud

pre preko 2 godine

Po meni Zvezda nije trebala otkazivati sa Vozdovcem jer bi to sa pola snage dobila. Ovako se stvorila nepotrebna tenzija. Ko god pazljivije prati sport, znao je da ce Zvezda dobiti Pazar. Prvo to je tim skromnih mogucnosti a drugo kaznjen je da igra bez publike. U takvoj situaciji nisu imali sanse. Cak i da su okolnosti bile bolje oni protiv Zvezde ne bi imali sanse. Mene ni pobeda Partizana protiv Spartaka nije iznenadila. Imaju dobar tim, igrali su kuci, i sam trener Suboticana Buvac, veliki zvezdas je izjavio da je rezultat realan. Ja koliko vidim, Zvezda i Partizan su toliko dominantni da ostali timovi mogu samo na puku srecu ili da veciti imaju los dan, da ih dobiju. NIje samo tako u Srbiji. Pogledajte Francusku, Nemacku, Portugaliju, Skotsku, Rusiju... vodeci klubovi tesko da gube.
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Raspucana? Dajte jednu ligu i jedan tim kom se odlazu utakmice zbog povredjenih igraca? Igraju omladinci bre sto puta sam gledao, ali ne i miljenici, ona je zasticena. Pazar se kaznjava naravno, da se igra prijateljska bez navijaca i za svaki slucaj, igraci pazara ne igraju prvo poluvreme. Stidite se bre, zato vas je j ispucao onaj serif, i braga je trebala ali imate vise srece nego pameti. Najvece ste zlo srpskog sporta
З

Зорањ

pre preko 2 godine

Живот црно-белих често није лак!
s

serMudro

pre preko 2 godine

slažem se sa tobom,nema lige gde se utakmice odlažu zbog povreda igrača,osim u slučaju bolesti... Povreda nije isto što i bolest ! NA primer ti odeš na derbi,navijaš za taj tvoj klub,odeš na svoju tribinu i dobiješ batine,u ponedeljak ne ideš u školu ne zato što si bolestan već zato što si povređen i obrnuto... Izuzetno je jadno što se ti kidaš da li je sedam(7) fudbalera kluba koji očigledno mrziš imalo dijareju i još nekoliko neke simptome ili nije... Imaš svoj klub,imaš svoje vesti,tribinu,navijače,rezultate...šta te boli ona stvar za moj klub,koga je i kako pobedio...šta te boli ona stvar za bilo šta vezano za moj klub...imaš var koga nadležni organi prate(uefa) i nema da brineš,sve ide na svoje mesto... Sta te briga što sam ja jeo paštete i 'leba za doručak a ti nisi ni 'leba imao,koja je to logika...znači ja bi trebao siktati na onog što je jeo pečenje a ne na sebe što nisam sposoban da ga sebi obezbedim... naša avlija naš ponos/naš smrad<>vaša avlija vaš ponos/vaš smrad !!! Dakle,idi svojoj kući smrdi,mrš od moje !!!
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Evo jedne lige gde se oldazu utakmice: to je nasa liga i Partizan je 10. avgusta odlozio mec zbog umora i povreda igraca. Prvi put sam cuo da se nekome odlaze mec zbog umora igraca. Inaca Npvi Pazar je igrao bez navijaca upravo zahvaljujuci Partizanu, protiv kog su navijaci divljali i zato su bili kaznjeni. A da se ti imalo razume su fudbal, ne bi ovde lupetao.
l

linoleum

pre preko 2 godine

vi sto pljujete Dionija i zivkovica,setite kolko smo cekali ivanica a i milunovica ,jace od sezone pa je djed proglasen za naj stopera lige evrope a ivanic je nas ponajbolji igrac, ko bi reko...treba istrpeti ih,niko ne zna domete ove dvojice dionija i risaria .ko bi reko da ce i silja pesic biti najbolji strelac izraelske i turske lige.

Dwight_Gayle

pre preko 2 godine

S tim da je Ivanić bio dokazan igrač u Vojvodini i BATE-u i znalo se da može, a Dioni i Živković nisu ništa uradili u seniorskoj karijeri.
D

Drogba

pre preko 2 godine

Boze,Boze...hahaahaa
M

Molim

pre preko 2 godine

Jel postoji neki nacin da se dioni izbaci iz tima.pa da zvezdinoj deci dajete ovoliko vremena da igra bili bi top igraci za zvezdu. Ovako moraju se terzic i mrkela ugraditi i tu su ovi promasaji stranci koji pohedose cz sanenormalnim platama da bi dio isao terzicu i mrkeli. Jel ijedan igrac iz zvezde i igrao negde za pribliznu platu koju je dobijao u cz. Kada ode terzic u junu ostace ogroman dug i jaki ugovori za ove matore krseve koje je doveo dase naplati.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Utakmica u kojoj je Francuz još jednom ispunio naša očekivanja, čovek igra standardno, tačno kako mi navijači očekujemo od Njega. Dioni nikad neće da nas izneveri , uvek će dati svoj minimum, a pošto mu je i maximum sasvim blizu minimuma , onda nema šanse da nas izneveri. Prema priznanju Terzića i Mrkele došao je nespremam (kao i Živković),,,, više od pola godine nisu igrali nigde, a u Zvezdu su došli kao pojačanja. Takve splačine mogu da progutaju bez građenja samo profesionalni navijači Zvezde. I takvom igraču Lazetić je rezerva. I da budem sasvim jasan : DIONI NEMA MESTA NI U STARTNOJ POSTAVI TEMNIĆA IZ VARVARINA. SAMO BUDALA, I POTPUNA FUDBALSKA NEZNALICA MOŽE DA POVERUJE DA ĆE TAJ IKAD BITI IGRAČ.
Z

Zvezdaoo

pre preko 2 godine

Dioni asistencija i gol.💪
О

Оу ноу

pre preko 2 godine

Не зна се шта је грђе хахах
F

Familija

pre preko 2 godine

ČESTITAMO ŠAMPIONI odlična utakmica raspucano sigurno ubedljivo fantastična pobeda prvenac Dragovića gol Dionija majstorija Kataija i nov pogodak Sanoga čestitke svim igračima na utakmici sada sledi jedno vrlo zanimljivo gostovanje okrećemo se narednom protivniku ČESTITAMO LAVOVI i samo napred gazi familijo
z

zvezda šampioooon

pre preko 2 godine

Stanković trener ortak xD
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Ma dobro,,,, rezultat,,, igra,,,, ovo,,,, ono,,,, ali braćo draga, šta uopšte ne u ovoj najgoroj i najslabijoj ligi u Evropi nego u fudbalu traže :Proleter, Voždovac, Kolubara, oba Radnička, Metalac, Spartak, Mladost, Radnik, N. Pazar,,,,,,, itddd Da se pošteno pitamo međusobom: ŠTA MI I KOGA , GRDNICI, UOŠPTE KOMENTARIŠEMO OVDE ? IMA LI TO IKAKVOG SMISLA ? Molim sve komentatore da napišu ovde, kad su i gde u poslednjih 3-4 godine videli goru igru, gore timove, gore igrače od gore navedenih ?

gemathegreat

pre preko 2 godine

Kako si zadovoljan kvalitetom krompira na pijaci ??? Ti si stvarno budala ali neovejana.
d

djile

pre preko 2 godine

Slazem se, kome je potrebna ova smejurija od lige... Pod hitno smanjiti ligu na 12 klubova da bar neka koncentracija igrača se svede. Ovo nema smisla
N

NN3

pre preko 2 godine

Uz Dragovića je najveće letnje pojačanje Stanić. Kakav Dioni, kakav Rišairo Bože me oprosti. Izdržati do januara i dolaska Ohija, koji je dokazan kvalitetan špic. E ako se on ne bude snašao u Zvezdi, onda je očigledno do kluba i sistema, a ne toliko do samih igrača. Do tad moliti Boga da se Pavkov što pre oporavi.
Г

Грдне ране

pre preko 2 godine

Нјјачи су ми ови што се диве Дионију дао гол из пенала, и то из другог покушаја. Човјек ни у једној шанси се није нашао, и кад се нађе промаши наравно.
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Risairo Zivkovic,smesan kao crtani film.Bolje dati klincu od 16 godina da igra.Covek izgubljen slucaj,ali bas nula.Dioni se trudi,ali jbg ogranicen,prosecan igrac,koji nikako nije za Zvezdu.Falko odlican,kao i Erakovic,Nikolic,Petrovic.Katai,Ivanic,Dragovic,top kao i uvek.Cak mi je i Gobeljic bio dobar,samo da ne gladam onog grbavog Gajica..
J

Jadro

pre preko 2 godine

Treba doktore Zvezde u krizni stab,za dva dana izlecili sve igrače
O

Ojo

pre preko 2 godine

Mrkela Odlazi i povedi sve što si doveo.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pa ovaj Risario ni Pazaru ne moze gol da da.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Vidim kako hvale onog bika Dionija, pa lik je kesa od igraca, ja ne znam koji su njegovi kvaliteti osim borbenosti, pa i Gobeljic je borben ali je tuka za fudbal. Kaze baja asistencija kod gola i iznudjen penal, koja bre asistencija ono glavom sto se pracaknuo ko sarance na suvom, pa on ako je hteo da asistira ja secem nogu i ruku odmah. Iznudjen penal, pa covek skapirao da ne moze da sutne pa kao aj da je cusnem samo, zato sto je prespor i ne zna banderu da predribla. Dva penala mu trebaju da bi dao jedan gol. Koji ste vi fudbal ikad gledali i koga ste gledali u svom zivotu ja ne znam ali nemate blage veze sa zivotom. Stankovic koliko god da mi ide na zivce po nekad je lepo rekao, centarfor Zvezde iz 2 mrtve sanse treba da ubode dva gola i tacka. Covek nema skok igru, nema igru glavom, nema brzinu, nema dribling, nema pas a sto je najbitnije, nema zavrsnicu, frajer bre jedva dobaci do gola kad sutne. Pa sta je on uradio da zasluzi Zvezdin dres i da igra u prvih 11?! Ono u kvalifikacijama sto je dao, jedan na prazan gol i jedan iz suta koji bi i moja pokojna baba u kolicima odbranila, ma smesno. Onog sakatog Zivkovica necu ni da komentarisem, to je neka Terzina kombinacija da mazne jos koji evro. U ovoj Zvezdi jedino Katai, Ivanic, Kanga, Dragovic, Sanogo, Rodic, mozda Falko iz prvih 11 mogu da nose dres po kvalitetu, ovo ostalo mozete sa livade da pokupite isti bi bili kao ostatak ekipe. Osim Erakovica, deca su nam nestala, godinu dana bili nosioci ekipe a sad su zaboravili fudbal, ma vazi.
G

Gost haha

pre preko 2 godine

Stvarno, ako si ti igrao fudbal,mi ostali nismo.
a

ako te bas zanima

pre preko 2 godine

Dioni je lik za izvlačenje para iz klubske kase . Isto se radilo i sa Falcineljem
@

@Veca

pre preko 2 godine

Vise bizon nego bik
F

Firenca

pre preko 2 godine

Dionijev kvalitet je što ništa ne zna a ipak je fudbaler
p

podesen

pre preko 2 godine

Dioni budak, Risairo od 420 000 e plus bonusi, ja mislim da nece imati ni gol ni asistenciju ove sezone.
З

Злоћа

pre preko 2 godine

Добро да си се јави неподешени. Који ћеш ник да употребуш буде било обрнуто са поменутим играчима - неуравнотежен?
a

ako te bas zanima

pre preko 2 godine

Ljudi jel stvarno neko ocekuje da neki Risario dođje u Srpski fudbal pored tolko jakih liga, klubova , budžeta ... i ovde bude neka igracina ?? Pa jel su svi ludi i slepi a mi jedini pametni ? Lik je prevara za istovar klubske kase
d

d.g.

pre preko 2 godine

La para je više obećavao.
R

Rogilo

pre preko 2 godine

Da nije bilo onog golmana Pazara bilo bi 10:0

Sakur

pre preko 2 godine

Ovi igrali u sredu pa sad opet u nedelju dok je velicina od kluba odmarala zbog proliva borjana,nema bas ste jaki i bas ste velicina od kluba
G

Gostttt

pre preko 2 godine

drugar zvezda vec 4 godine unazad igra 2x nedeljno ne vidim u cemu je problem?
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Brt, ne vidimo vas od sopstvene veličine. Hehehe

Delija

pre preko 2 godine

Za vas nedostizni, prejaki preveliki TOKYO BARI ko ste vi u stvari?
D

Daj faul

pre preko 2 godine

U kom sastavu igra Spartak!?
В

Вокри капитен

pre preko 2 godine

Само против Метслца је дозволјено одгодити утскмицу.
I

Iks Tb

pre preko 2 godine

Seljoberu, pogledaj i zapitaj se sto ne igraju Nikolic i Mihajlovic za Spartak?! Ili, pak neces da se zapitas sve ti je jasno.. Bas kao i svima :)
S

Scorch

pre preko 2 godine

Koliko mi je drago sto je Dragovic potpisao za nas, i sada dao gol. Vidi se da je covek zvezdas. Kako slavi svaki gol kad damo, kako daje podrsku, gura napred... Ne znam, ali ako ovako nastavi, odmah mu dati traku, i da do kraja karijere ostane ovde, ne zaliti para. Dodje mi dodjem na stadion samo zbog njega. Izraz na njegovom licu kad je dao gol, pa bio sa druge strane i Novi Pazar govori dosta, i onda trk ka Luis-u... Mogu da pricaju ljudi sta hoce, vise volim kad vidim zelju i strast da covek igra, nego suv kvalitet ili talenat. Gobeljic nema kvalitet ali decko ima volje pa kompenzuje, Dragovic ima i kvalitet. Zato kad vidim ove mladje, mrak mi padne na oci. NIkakva zelja, nikakav karakter, bledo sve... Sta im nije uredu sa glavama, ne znam... Nije sve u parama. Pa koliko smo samo talenata izgubili zbog oceva i majki koji su slali decu, kao gladijatore, zbog para... Nikolic i Petrovic, totalno razocaranje. Secam se sta su ljudi pricali za Racic-a i Grujic-a, kako nemaju pojma, a njih dvoje su za ovo sto sada imamo, izmislili fudbal. Sportski pozdrav!
b

brrrrt

pre preko 2 godine

nesh yebat
q

qqzqq

pre preko 2 godine

danas ste pazarci u četvrtak bugari... do nedelje više ni sami ne znate ni ko ste ni šta ste... ludogorec će ili da bude nikad slabiji ili mi nikad veće neznalice,u super ligi nam se svi sklanjaju ili ako ne pobedimo nema više nameštanja,sve je ok dokle god ste vi prvi. Liga evrope nikad slabija,ali zato liga konfederacija nikad jača,vi ste šampioni univerzuma i prvaci u svakom sportu,samo vam vučić ne dozvoljava da pokažete šta znate. ua vucicu al nam pare daj,uprava napolje-mi smo najbolji,ako nismo prvi nema nas na tribini ni 300... I tako svake sezone u krug u krug,lažni šampioni,protiv države,protiv sistema,protiv uprave jer ih je vučić tu postavio da unište partizan ali mi ga branimo od upliva silnih miliona koje nam država daje šakom i kapom. Danteovih 9 krugova pakla lako štivo u odnosu na razmišljanje jednog navijača jugoslovenskog sportskog društva...
M

Mop

pre preko 2 godine

Dečko pogledaj vesti o Partizanu pa će ti jasnije biti da lupetaš. A šta ste vi na našim vestima gde njih desetak dominira najvećim pljuvačinama. Sad će provereno i posle Spartaka ista fora biti. Vi ste patentirali mrznju
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

@Mop, stvarno? Mi patentirali mrznju? 😄 A vi ste, ako pratimo vasu logiku, patentirali cuveno "intergalakticko postenje", je l? 😄 Cime vas hrane, ili sta li vam vec rade, pa ste poverovali u tu bolestinu?!
B

Bata Željko

pre preko 2 godine

Za sve one kojima se nije dopao moj malopređašnji komentar o Dioniu i Živkoviću da pojasni stvar mada verujem da to svi znate Živković nije odigrao kršten meč više od 4godine tačnije od kada je otišao u Kinu odakle se selio na pozajmice na kojima se isto nije proslavio a što se tiče te priče o Ajaksu pa on tamo nije sastavio ceo meč od 8-9 utakmica gde je bio u protokolu dao je valjda jedan gol i to u ligi koja je raj za napadače i krilne igrače toliko o tome a ovaj drugi je služio da greje klupu saigračima da kada ovi izađu iz igre ne sede na hladnom o efikasnosti dotičnog netreba komentarisati on je direktan naslednik Tomanea igrača koji je završio u Turskoj drugoj ligi a doveden da bi igrao LŠ a isto je bio efikasan kao i ovaj sada, generalno gledano pogledajte sve strance dovedene unazad 6-7godina kao bombe sve je to završilo po drugim ili trećim ligama negde po svetu mali broj je negde u prvoj ligi a neki su ubrzo i završili karijeru po odlasku iz Zvezde ista sudbina čeka i ova dva panja a pitanje za skautsu službu i sportski sektor je DALI STE SLEPI???
G

Gost e

pre preko 2 godine

Jel Pantic?
G

Gost tri pitanja srrucnjak

pre preko 2 godine

1.Ko je namestio gol Dragovicu 2.Nad kim je bio prekršaj kod gola Kataija 3.Nad kim je bio penal
t

trange frange

pre preko 2 godine

Koga briga ... udje kinta od LS onda dovedes Risaria , Dionija gurneš im više nego sto vrede oni ti vrate kintu kroz keš , nema dokaza svi sretni a mi se posle pitamo gde su one pare i kako dug od .... eto moji prijatelji neupućeni kako se radi u srpskom fudbalu

gemathegreat

pre preko 2 godine

A da li si ti glup ??? Zvezda sa tim "raspadima" igra evropu petu godinu i 42 je na UEFA listi. Ti pljuj i serindžaj do mile volje ali taj Dioni je sa dva gola do sada zaradio Zvezdi kilo para. Stvarno ima umišljenog aneukog sveta.
D

Delija Istok

pre preko 2 godine

Raduje igra Falka ali tek od trenutka kada ulazi u sredinu iza napadača. Rišairo deluje nezainteresovano i odsutno. Ne znam da li je ikada bio brz ali sada nije. Ni prijem, ni dribling a do šuta nije ni stigao. Totalno razočarenje. Stanić deluje onako kako bi trebalo da izgleda svaki mladi igrač u Zvezdi. Biće pojačanje.
Г

Грдне ране

pre preko 2 godine

Жалосно је што се упорно гура Диони који ништа конкретно не доноси екипи, и који ће отићи својим путем послије истека позајмице. Зар не би било боље гурат Лазтића за којег ћете некад узети обиљне паре, и тек напредује..
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Данас је Диони био асистент и стрелац, што би ти? Да вози авион! Звезди требају бодови, нормално да играју искусни играчи. Неможеш са Станиќем и Лазетиќем да јуриш трофеје и европу. Позз
9

951357

pre preko 2 godine

Lazetić trenutno doprinosi igri koliko i ja. Sa njim polako, dozirano, dok ne počne da stvarno pravi razliku.
G

GostKg

pre preko 2 godine

Pa sem sto je asistirao kod prvog gola(prebacio loptu glavom do Dragovica, iznudio penal za cetvrti i dao gol, i jos par lopti osvojio i sacuvao drugo nista nije doprineo igri.
с

североганац

pre preko 2 godine

Cuti pametniji si
9

951357

pre preko 2 godine

Dobro odigrana utakmica do 3:0, posle odrađivanje. Dioni danas gol i asistencija, a vi pljujte koliko želite. Dečku očigledno fali samopouzdanja, ali se trudi, i za to treba da bude nagrađen podrškom, a ne pljuvačinom. Ali mi zato deluje da od Živkovića neće biti ništa, i da smo opet bacili pare. Nadam se da će me razuveriti, ali mi je totalno mlak, kao Ivanić što je bio prve sezone. Pritom je očigledno da i njemu fali samopouzdanja i hrabrosti, i da bira sigurna rešenja umesto da malo rizikuje. Drago mi je isto zbog Dragovićevog prvenca! I da pomenem sudiju, ako imamo VAR, mora da se koristi, a ne da rešimo da ga ne koristimo jer je vruć teren i visoka razlika. Svaka čast što su ponovili penal, dobra odluka. Pazar na kraju još i dobro prošao jer je golman odbranio odlične šuteve na kraju. Ajmo sad jako protiv Ludogoreca!
n

ne čekajte ni minut

pre preko 2 godine

Prodati Dionija u Pazar sto pre , dok su još uvek pod impresijama
G

Gost22

pre preko 2 godine

Opet komedija sa vama Ponavlja se nepostojeci penal Borjan celu karijeru iskace pogotvo u finalu kupa , ovo je sramota
9

951357

pre preko 2 godine

pogledaj ti ponovo taj snimak iz finala kupa...
R

Raša P

pre preko 2 godine

E bre grobari sada ni VAR nije dobar.
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Druze ja znam da nas mrzite i da jedva cekate da ostavite komentar negstivan ovde. Iskreno penal je bio skolski ali zasluzen. Ni govora o ne postojecem. Iskreno nisu trebali da ga ponavljaju. Jeste bilo elemenata da se ponovi ali samo se raspiruje mrznja. Bilo je 3-0 nista se nebi promenilo... liga slaba i mora da se skrati iskreno. 12 max... da krene ranije da se igra i ranije zavrsi. Pre zime bljuzgavice i pre kval za Evropu. To ce podici formu pred Euro kval ....
B

Bum 92

pre preko 2 godine

Sta je ovo.... Komentarisu komsije o odlozenoj utakmici i dalje... Pa jbg mi opet igramo sa Ludogorecom a vi igrate protiv koga xaxaxaxaxa estonija bese... Jaooo
L

Lazdjdh

pre preko 2 godine

Ko da igrate protiv Juventusa a ne protiv Bugara hahhaha
G

Gost za Lazdd

pre preko 2 godine

Nisam bas siguran da su mnogo slabiji trenutno od Juventusa.
M

Mauro Tasoti

pre preko 2 godine

Velicanstvena pobeda Zvezde nad izuzetno jakim protivnilom koji nezna za poraz jos od proslog kola.Doini je pokazao svoj kvalitet rasnog strelca i nije mu bilo potrebno vise od dva penala da se upise u listu strelaca. Pobeda Zvezde jos vise dobija na znacaju jer je ostvarena sa igracima koji nisu imali pampers pelene na sebi.
9

951357

pre preko 2 godine

Dobro odigrana utakmica do 3:0, posle odrađivanje. Dioni danas gol i asistencija, a vi pljujte koliko želite. Dečku očigledno fali samopouzdanja, ali se trudi, i za to treba da bude nagrađen podrškom, a ne pljuvačinom. Ali mi zato deluje da od Živkovića neće biti ništa, i da smo opet bacili pare. Nadam se da će me razuveriti, ali mi je totalno mlak, kao Ivanić što je bio prve sezone. Pritom je očigledno da i njemu fali samopouzdanja i hrabrosti, i da bira sigurna rešenja umesto da malo rizikuje. Drago mi je isto zbog Dragovićevog prvenca! I da pomenem sudiju, ako imamo VAR, mora da se koristi, a ne da rešimo da ga ne koristimo jer je vruć teren i visoka razlika. Svaka čast što su ponovili penal, dobra odluka. Pazar na kraju još i dobro prošao jer je golman odbranio odlične šuteve na kraju. Ajmo sad jako protiv Ludogoreca!
M

Mekmanaman

pre preko 2 godine

Falko definitivno mora dobiti dosta veću minutažu. Kod tri od četiri gola je direktno učestvovao. Tehnički potkovan, dobar centaršut i šut, dosta faulova nad njim. U drugom poluvremenu sa par proigravanja ( penal nad Dionijem ) dosta dobar u sredini. Mogao bi Stanković da ga koristi i na toj poziciji. Eraković prijatno iznenadio, Dioni nije loše, ali mora ta realizacija što pre, želja nije upitna. Ostali očekivano.
l

lazni mister

pre preko 2 godine

Ovom prilikom zelim da se zahvalim golmanu pazara koji nam je omogucio pobedu u sklanjalici
G

Gost13

pre preko 2 godine

Čovek je imao 10 odbrana, ja ne znam, jedino 18 da skupi pa da vi Grobari nešto kažete kako treba. Golmani ekipa koje su igrale protiv vas nemaju 10 odbrana u 6 kola sve skupa.
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Kasno mu zahvaljujes tvoj partizan je igrao odavno sa pazarom
l

lol12

pre preko 2 godine

Covek imao okruglo 10 odbrana.Toliko partizaiev Popović nije imao za celu sezonu.Ne moze ni imati kad mu samo Zvezda šutira
G

Gox1312

pre preko 2 godine

nije bolest sve sto boli.. poješće vas mržnja

Jastreb

pre preko 2 godine

Moli boga što su izbori na proleće pa do tada mora da budete prvi inače bi bilo kao i predhodnih godina......Već sada minus debeli ali otopliće do pehara ima vremena......
l

lazni mister

pre preko 2 godine

Ja sam od vas cuo da 70% Srbije navija za crvenu ljubimicu,tako bar kazu tvorzan i coki,on brojali...sto se onda plasite izbora? Hehehe
l

lazni mister

pre preko 2 godine

jastreb@ Objasni mi kakve veze imaju izbori kad 70% Srbije navija za ljubimicu ? A mozda i ne ?
M

Maestro

pre preko 2 godine

Mislim da fali pola teksta od maestraiz Srbobrana
M

Momak

pre preko 2 godine

Popovic - Gobeljic -Dragovic - Degenek - Rodic- Sanogo - Kanga -Ivanic - Katai - Ben(Falko od 60og) - Dioni(ili Pavkov)...nisam bas u toku sa povredama i virusom ko otpada, ali ovo je tim za Bugare.
S

Sklanjalica

pre preko 2 godine

I jedne i druge u beton ligu

VeljaCZV

pre preko 2 godine

Daj argument zašto ?
G

Gost123

pre preko 2 godine

Da groblje napokon uzme titulu.
S

Sklanjalica

pre preko 2 godine

Ti jos pitas zasto ?
T

To su Kikersice

pre preko 2 godine

Surova dominacija. Znao sam da ce Dioni da proradi. To je napadac finog kova. Uprkos prolivu (koroni), zvezda se izdigla iz pakla pokraj Josanice u Raškoj. Momci su bili pravi i zasluzeno su pobedili. Najveca zasluga ipak ide Dejanu Deki Stankovicu, od cije se velicine slabo sta vidi. Takodje g-din gen. direktor svojim likom i delom nosi zasluge.
@

@odgovor

pre preko 2 godine

Gde si tvorzin botu… Dioni proradio iz ponovljenog penala
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Terza...ti li si?
K

KLOKI

pre preko 2 godine

opet nema Vukanovica,treba mu dati sansu i u kupu?
O

Odabranisoj

pre preko 2 godine

Privatna liga… kako odjednom zvezda plese kada ae ne igra derbi..ovaj jadni pazar sa 14 igraca u rotaciji igra cetvrtak nedelja…sta reci vise..
B

Bata Željko

pre preko 2 godine

Danas sam ostavio komentar da će biti teškom mukom 1:0 za nas i srećom sam pogrešio ali sam za jedno bio u pravu a to je da Dioni i Živković nemogu da daju gol taman da igraju dva dana bez prekida ovaj prvi čak ni iz penala nemože da pogodi a Živković pa taj dečko je igrač manje kada je na terenu i pokazaće se kao definitivni promašaj od 500000e godišnje koje će na kraju da dobije preko suda !!!
P

Pampers

pre preko 2 godine

U Bugarskoj 5:0 za domacina.
9

951357

pre preko 2 godine

Stavi kuću i imanje na to
n

niszvezda

pre preko 2 godine

2:2, 2:3, 1:3... Jedan od ova tri rezultata dolazi...
G

Gost e

pre preko 2 godine

Sta tebe briga,ipak je to za vas grobare visi nivo fudbala.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Stavi par hiljada na rezultat baba Vanga.

VeljaCZV

pre preko 2 godine

U primljenim golovima :)
s

skaut89

pre preko 2 godine

Falko ,Sanogo ,Kanga ,Zivkovic, Dioni igrali smo sa 5 stranaca
9

951357

pre preko 2 godine

A možda Živković ima dvojno, šta misliš?
9

951357

pre preko 2 godine

A možda je i Sanogo izašao kad je ušao Živković?
K

Kartel

pre preko 2 godine

Zivkovic I'ma Nas pasos
K

Koj Moj

pre preko 2 godine

Ajde sad se malo obrazuj, evo šta kaže novo pravilo o strancima.Pravilo o broju stranaca takođe je korigovano, odnosno, ekipe će i dalje smeti da imaju najviše četiri stranca u isto vreme na terenu, ali će u protokol moći da uvrste neograničen broj stranih fudbalera.
9

951357

pre preko 2 godine

Kad je izašao Sanogo a kad ušao Živković? I da li Živković ima naš pasoš?
Z

Zivko

pre preko 2 godine

Zivkovicu je majka Srpskinja ima nase drzavljanstvo tako nije stranac
k

kurodokolenko

pre preko 2 godine

Apelujem da se onima koji ovog dionija podrzavaju i govore da mu treba vremena da su ga zvali bik i da se vidi da je dobar i da se trudi da im se zabrani da vise prate zvezdu da im se zabrani pravo glasa na predsednickim i parlamentarnim izborima i da im se oduzme vozacka dozvola...takvog konja forsiramo koji ni penal ne može da da iz jednog suta umesto pavkova koji i kad nije u formi i kad ima stomacinu da gol bilo kome i talenta lazetica a ovi ga podrzavaju
B

Bata Željko

pre preko 2 godine

Pa da zovu ga bik jer je jak kao bik ali isto toliko i pametan!!!
G

Gost2404

pre preko 2 godine

A da mozda podrzimo citav tim bez izuzetaka?
G

Gost danas

pre preko 2 godine

Najbolji Falko,pa Dioni a ti ako imas tu vozacku i pravo glasa bolje vrati ili vozi taksi,fudbal nije za tebe.
G

Gost13

pre preko 2 godine

Tog Lazetića ne bih podržao nikad jer je standardna guralica, stričevi samo rade. Ako već hoćete mladog eno Kahviću dati šansu a ne obiđ maminim i tatinim sinovima tipa Velja selja od prošle godine.
b

brale

pre preko 2 godine

#dokolenko ja bih tebe zamolio da ne gledas vise fudbal uopste daj argument zasto je dioni danas bio los barem jedam molim te kad si strucnjak toliki?? evo ja cu ti navesti nekoliko zasto je dioni danas ubedljivo najbolji igrac zvezde. 1. asistencija dragovicu 2. iznudjen prekrsaj nad njim kod gola kataia 3. iznudjen penal 4. postignut pogodak. e sad ako to nije dovoljno od jednog napadaca na utakmici u pravu si i ja zabranjujem sam sebi da gledam vise zvezdu,ali posto ti se ovde sad i oni sto dionija ne vole smeju molim te za pocetak nemoj vise komentarisati...ogranicen si kao i tvoj nick! sportski pozdrav!
k

kurodokolenko

pre preko 2 godine

Nemam toliko jake argumente kao taj vas da je nad njim napravljen faul iz kog je katai dao gol i da je slucajno asistirao dragovicu...covek nije za zvezdu ne zna da da gol iz igre i pavkov je bolji i treba da igra pre dionija ili lazetic da se gura ili kahvic i samo cekam ludogorec pa da se cujemo opet
k

kroyf

pre preko 2 godine

klasicna sklanjalica
P

Proliven

pre preko 2 godine

Sto se pobedjivalo povedjivalo se sad ide rasodija ludogoreca
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Cestitke komsije na zasluzenoj pobedi. Odučili ste pazarce od fudbala. Svaka čast!
Б

Българче

pre preko 2 godine

В луда гора няма забавяне.
l

lol12

pre preko 2 godine

Ne znam kad sam vidio 14 šuteva u okvir gola kod jedne naše ekipe.Falko treba da počne i u Bugarskoj.Jedina nedoumica je špic.Zbog brzine bih možda Živkovića pre Dionija.Erak još jednu utakmicu bez greške.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Nisam uopšte video da je Zivkovic brzi od Dionija.
R

Realno123

pre preko 2 godine

Odlicna igra samo Pazar nemoze da bude reper. Drago mi je za Dragovica jer mu puno znaci. Lijepo je sto je dosta mladih zavrsilo utakmicu. Sa ovakvom igrom nema zime
B

Bond

pre preko 2 godine

Grobarima ostala samo nada
G

Gostujući novinar

pre preko 2 godine

Alo,novinari... utakmica se igrala u Novom Pazaru, Raška je u komšiluku.
A

Alessandro

pre preko 2 godine

Grad Novi Pazar se nalazi u Raškoj oblasti koja se tako zove po starom Rasu gde je Stefan Nemanja stvorio srpsku državu!
S

Syo

pre preko 2 godine

@Alessandro Ta oblast se zove Sandžak.
P

Padina korps

pre preko 2 godine

Bravo ciganiiii,gazi Zvezdoo silo nebeskaaa💪

ANALIZA

pre preko 2 godine

Nek se spremi Ludogorec!