Humanitarni tiket u podne: Borislava Perić Ranković tipuje za letnji kamp Udruženja distrofičara južnobačkog okruga

Vreme čitanja: 4min | pon. 09.03.20. | 11:30

Naša trofejna stonoteniserka – paraolimpijac očekuje plemeniti dobitak od 109.300 dinara

Bila je nosilac zastave Srbije na ceremoniji otvaranja Paraolimpijskih igara 2016. godine. Godinu dana ranije izabrana je za najbolju svetski stonoteniserku sa invaliditetom . Ukoliko se vratimo na Peking i London možemo konstatovati da je Borislava Perić Ranković osvojila po srebrnu medalju. U Riju, četiri godine kasnije, stiže do zlatnog odličja, ali i srebra sa Nadom Matić. Na nagovor Zlatka Keslera, bio je dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne, počela je da trenira stoni tenis, a sad je zaslužan što se Borislava našla u našem plemenitom listiću.

ZLATKO KESLER POSTAO 201. DOBITNIK HUMANITARNOG TIKETA U PODNE

Izabrane vesti

Potencijalni dobitak usmerava za Letnji kamp UDJBO, a u dobrotvorno tipovanje kreće od Rusije. ZENIT – UFA, kao prvi par. Domaći klub je lider sa 21 bodom više od rivala. Zenit je ostvario šest trijumfa, tri remija pa pobedu u poslednjih deset utakmica. Krasnodar je bio bolji od današnjeg gosta. Zenit ima bolji međusobni skor 7:3:1, sa najubedljivijom pobedom od 3:0, ali i porazom u poslednjem okršaju.

“Neka bude od dva do pet golova”.

Borislava nas vodi u Holandiju 2, AZ ALKMAR II – KAMBUR. Gosti imaju bolji međusobni skor, 1:0:4. Takođe, drže lidersku poziciju u ligi i ozbiljni su u nameri da se vrate u elitu. Nanizali su šest poslednjih trijumfa. AZ II nakon dva ubedljiva poraza slavio je sa 3:1.

“Očekujem minimum gol u prvom, uz makar dva gola u drugom poluvremenu”.

Derbi nemačke Cvajte igraju ŠTUTGART i BILEFELD. Domaći imaju šest bodova manje od lidera Arminije. Bilefeld je zabeležio četiri trijumfa u četiri poslednja meča. Štutgart je tri puta trijumfova, bez primljenog gola, a onda je u poslednjem kolu poražen. Klub sa višim renomeom ima i bolji međusobni skor, 13:5:4.

“Jedan, iks, uz tri plus”.

Na kraju jedna utakmica iz Premijer lige, LESTER – ASTON VILA. Gosti su slavili u poslednjem okršaju, ali bolji skor imaju Lisice, 9:10:8. Vila je rivale “tukla” sa 5:0, ali sad mora da se bori za opstanak u društvu najboljih. Lester je iza Liverpula i Sitija sa dva poraza pa minimalnim trijumfom u poslednjem kolu. Čak četiri poraza imaju gosti u nizu, a poslednja pobeda je baš protiv Lestera u kup takmičenju, 2:1.

“Gol, gol, sa tri i više golova na meču”, zaključila je naša plemenita gošća koju upoznajemo da trenutna donirana suma, samo u Humanitarnom tiketu u podne, iznosi 14.808.789, 00 dinara. Odlukom našeg menadžmenta jučerašnji plemeniti listić Dragane Mićalović, koji je odigrala na 8. mart praznik žena,  nagrađen je sa 20.000 dinara koje poznata glumica usmerava ka NURDOR – u.

Nakon naše današnje učesnice Humanitarnog tiketa u podne plemeniti kladioci narednih dana biće košarkaš Dušan Miletić, paraolimpijac Nada Matić, trener Nenad Milinčić, košarkaši Marko Pecarski, Nenad Nerandžić i paraolimpijac Draženko Mitrović.

U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će i dalje donirati u zdravstvo, sport, humanitarne akcije, obrazovanje, kulturu, udruženja obolelih…

Još nekoliko rečenica o našem društveno odgovornom poslovanju. Kompanija počinje izgradnju Mozzart – eko parka kod Štark arene. Krenula je i nova akcija “Za duži životni vek – najduži tiket”. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima, a plan je da kompanija donira novih dvanaest inkubatora. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. U Rektoratu nam je uručena specijalna zahvalnica za naročite zasluge za razvoj sporta na BU. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS-a , FSS-a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Miloš Teodosić, Ivan Paunić, Dejan Ristić,  Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Nebojša Vučićević, Darko Tešović… I tako do 49 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket naše gošće Borislave Perić Ranković dobitak će biti doniran i za Dom za decu  i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević”, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara