Zvezda stigla na Kipar, Žander i Kanjas ostali u Beogradu

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.01.20. | 13:08

Još jedna potvrda da će napusiti klub...

Posle jučerašnje prozivke i prvog treninga u 2020. godini, fudbaleri Crvene zvezde doputovali su na Kipar na prvi deo zimskih priprema. Ekspedicija srpskog prvaka smestila se u hotel "Aleksandar Veliki" nešto posle 10 časova po lokalnom vremenu, posle leta koji je trajao malo više od dva sata.

Najvažnija informacija glasi da se u avionu nisu našli Žander Santana i Hoze Antonio Kanjas, dvojica stranaca koji bi prema najavama trebalo na napuste Marakanu narednih dana.

Izabrane vesti

Na prvobitni spisak zbog toga je dodato još jedno ime. U pitanju je omladinac Jug Stanojev koji će posle dobre polusezone u Grafičaru pokušati da se nametne i u prvom timu.

Novi stručni štab na čelu sa Dejanom Stankovićem u Pafosu će najviše raditi na fizičkoj spremi, dok će drugi deo priprema u Turskoj poslužiti za formiranje tima kroz brojne utakmice.

Na raspolaganju Stankoviću trenutno su: Milan Borjan, Zoran Popović, Aleksandar Stanković, Nikola Vasiljević, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Srđan Babić, Strahinja Eraković, Milan Rodić, Jug Stanojev, Miloš Vulić, Branko Jovičić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Radživ Van La Para, Mateo Garsija, Veljko Simić, Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Tomane i Nikola Krstović.

Crvena zvezda boraviće na Kipru do 21. januara, odigraće i jedan pripremni meč, a već 24. preseliće se u Tursku.

Foto: crvenazvezda.rs


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara