Komentari na vest

Zvezda sve jača na Kipru: Priključio se Bukari

k

keruzzi

pre 4 meseca

A kao neće da osvoje titulu hahahaha, pa niko ga neće,dr tvorza prodavac magle za ove pantelije
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Bu-a-ha-ha-ha! Zvezda je jača jer se priključio Bukari, koji osim brzine nema nim jedan drugi fudbalski kvalitet! Nedovoljno tehnički obučen i dekoncentrisan u situaciji "1 na 1". Potpuno limitiran za ozbiljan fudbal! To se najbolje videlo po tome što nije bilo ni jedne ponude za ovog fudbalskog đilkoša, a Terzić nas laže kao, ostavili su ga za proleće! Kakva laž! Nažalost, taj Bukari će na proleće zauzet mesto nekom našem mladom igraču! Pidrška za Vidića!
j

ja ne volim zvezdu

pre 4 meseca

ali bukari vam je jedini vredan igrac..i koji moze ozbiljan fudbal..ostali su za domacu ligu..spori tromi..
U

Uffff

pre 4 meseca

evo sve se tresemo,brrrr….Fk Mala Mostanica
S

Srebroljub

pre 4 meseca

Pali se masina. Neko bi posle velikog takmicenja i uspeha na istom trazio bar 7 dana slobodno. Medjutim Bukari shvata ozbiljnost situacije i zahteve pedantnog strucnjaka. Agenti iz Rusije oblecu oko njega medjutim on zeli samo da radi i da se svojim radom nametne treneru. Konkurencija ce biti zestoka a ulog preveliki. Zato je Bukari odmah bukirao kartu i bez dana odmora, gotovo iz aviona otiso na teren da izvodi slobodnjake jer je ševa vec bila gotova.
L

Leči se

pre 4 meseca

ali odmah!
R

Repac Grizojajac Plandište

pre 4 meseca

Bukari vežba udarce iz mrtvog ugla na treningu! Po tome se vidi o kakvom se profilu igrača radi! On može otici samo u drugu ligu Saudi Arabije, ili na Kipar! Eto, koliko ,je kvalitetan!