Komentari na vest

ZVEZDA – TIM ZA DERBI: Koliko će minuta dobiti Olajinka?

G

Ggostt

pre 12 dana

Napišemo dokle rodić i evo.
G

Ggostt

pre 12 dana

Evo vam ga mijailović ispada kao amater.
g

gamethegreat

pre 12 dana

Počeo sam da gledam konferenciju za medije Milojevića, ali nisam mogao da izdržim pa sam prekinuo! Čovek ne može da poveže složenu rečenicu. Na konferenciji je izgledao nekako zabrinut, odsutan! Ne miriše mi na dobro!
V

Vidite li šta?

pre 12 dana

Kada bi se računala krila kao krila, sve najgora krila Ivanić i Bukari u poslednjih 7 godina. Ni jedan od njih nema ništa što krilo treba da ima a to je centaršut na centarfora. I onda se budite što ni jedan centarfor ne daje golove. O Hvangu i njegovim asistencijama i kornerima da ne pričamo (apsolutno ništa) naslednik Kante koji ne može iz kornera da dobaci do peterca ili ako prebaci onda je to balonka koja putuje 2 minuta.
D

Da, vidimo

pre 12 dana

Fudbal se promenio. Krila su sada golgeteri, sve je manje klasicnih centarfora. Ivanic i Bukari su nivo iznad lige. Nisu klasicna krila, pravolinijska sa centarsutom nego ulaze u sredinu i daju golove.
u

uhuh

pre 12 dana

Da, vidimo vidimo kakvi su golgetera. Bukari nije dao gol 6 meseci ni u ovoj našoj ligi i to ni sa 4 ekipe poslednje u ligi slično je sa maloletnim Ivanićem. Za sve njih je spori deda, Kataji doktor lično.
m

mucko

pre 12 dana

Misliš uvučena krila bez brkova. Vidi se taj napredak. I onda se čudite što ni jedan centarfor nam ne valja.
z

zzzzzzzzz

pre 12 dana

Koga zanima fudbal u srbi pogotovo veciti derbi
L

Lee Addy

pre 12 dana

Očigledno tebe, čim si ušao na vest i ostavio komentar. 😉

Igokea since 2007

pre 12 dana

Милојевић: Авиону сломићу ти крила
S

Slavuj

pre 12 dana

Kad se sjetim koliko ste kritikovali Bahara zbog Mijailovića na desnom beku, kad ono i Klark Kent to isto radi, ali vama ne smeta. Bravo za doslednost.
C

CaleB pravi

pre 12 dana

Ova formacija sa slike, nikako se ne naziva 4141....Neki to nazivaju kao 433, a neki opet kao 451. Kako god, trenutno Zvezda ne moze da igra omiljenu Milojevu 4231, iz prostog razloga sto smo veoma tanki u sredini sa samo 2 igraca, zbog nedostatka kvalitetnih igraca sredine, a da ne spominjem fizicku inferiornost nasih "srednjaka". Stamenic jeste ostar, ali je ipak pero laka kategorija igraca. Kanga i Hwang jos gori po tom pitanju, ni jedan duel ne mogu dobiti.Dzaba Hwangu sto moze da trci kao navijen, sto bi narod rekao - mnogo zuji, a malo meda daje. I dalje je Kanga glavni kreator igre, i tako mora da bude, jer za Hwanga je to misaona imenica. U narednom prelaznom roku Zvezda se mora ozbiljno pozabaviti sredinom terena, i dovesti neke bolje igrace. Isto vazi i za bekovsku liniju, u suprotnom nemamo sta da trazimo u Evropi.
z

ziko10

pre 12 dana

Zvezda treba da preoda Olajinku i Krasoa jer je greh da takvi igraci ne igraju a Kangu ako bi mogao da se klonira jjos 2-3 puta
G

Gostina

pre 13 dana

Mene muci samo jedno,dokle Bukari???? Samo to i nista vise!! Sebicni se.onja koji nas je kostao pobede u proslom derbiju,kada nije dao loptu Mimovicu kad je trebalo,nego sam sve hoce! Ja nemam reci vise za taj ocigledan bezobrazluk! Eto!
D

Don Vito Corleone*

pre 13 dana

Tim koji se oslanja na fudbalske tragikomične kreature tipa Kange (41), Nedaje i Brukarija, zaista nema perspektivu! To ovi slepci koji vode Zvezdu nisu shvatili ni posle istorijskog debakla u LŠ (poslednje 32, mesto).! Džaba njima sve, ne razumeju oni fudbal! Oni su pomešali babe i žabe, tj., pomešali su igrače neuke ozbiljnom fudbalu, sa ličnim koristima iz ugovora Afrikanaca! Tako se ne vodi klub!
r

req

pre 12 dana

a vi koje ste mesto bili a da nema vas u evropi sezona kupanja po 5 ili 6 komada i pravac ada
7

7 za redom...

pre 13 dana

STO SE MENE TICE MOZE I NERESENO A ONDA POBEDA U KUPU,TO CE VISE DA IH BOLI NAKON IZGUBLJENE 7 TITULE!

gemathegreat

pre 13 dana

Ja to sve vreme pričam. I ono najlepše, ima žuči da proliju u komentarima onako i onoliko.
j

joksaaa

pre 13 dana

ne spavan nocas racunam
A

Aca LJotic 89

pre 13 dana

Sutra ocekujem tri pobede Crvene Zvezde u fudbalu novi korak ka Tituli u odbojci da overimo Titulu i u zenskoj kosarci gde smo uvek bili pojam za Partizan jer su oni tu osnovani osam godina posle nas.
S

Srki987

pre 13 dana

Mijailović ne može i ne sme da igra beka!
0

0211

pre 13 dana

To onim mucenicima da se da sansa negde da napadnu
R

Realno istina

pre 13 dana

Nazalost vec par sezona cekamo da ih poderemo. Da smo za koplje ispred njih definitivno jesmo. Mada i oni koliko god kukali nisi bez novca. Da ih dobijemo sutra na Mari o na Banjici a onda da polako se spremamo za abu i tri tekme u areni kod nas.
D

Delije Stepeniste

pre 13 dana

Ako Miloj ne dobije ovo sutra, na leto slobodno neka kupi prnje. Ako ne moze Partizana da pobedi i nije za Zvezdu.
m

mrss

pre 13 dana

pali bre nesreco

Proficap

pre 13 dana

Nisi ni ti Zvezdin nacijac
h

hbbb

pre 13 dana

nekq se vrati Bahar ili Cokna po tebi...

gemathegreat

pre 13 dana

Šetnja grobose, Miloju možeš samo znaš već šta.
D

Dean Miloica

pre 13 dana

Nereseno a Partizan dobija u kupu. Miloj uzima titulu i prica sa visine. I jednima i drugima onda sledi potop u Evropi. Surova tealnost. Duljaj ostaje a Nadj leti/sam odlazi. To je zivot, idemo dalje. Sledece sezone vraca Deki. Tigar smo!

gemathegreat

pre 13 dana

Jel Deki imao loš rezultat sa Ferencvarošem ???
s

spiritus movens

pre 13 dana

Ako damo gol na vreme, mozda se ponovi 110. veciti derbi.
R

Raki Delija

pre 13 dana

Pobedicemo oba derbija slavice se jos jedna dupla kruna
z

zvezdasss

pre 13 dana

potpuno je druga situacija bila na -2 nego sad, tad nam je trebala pobeda Miloje mora da ih motivise maksimalno.
D

Dragan Lolčina

pre 13 dana

Da ih motivise za derbi? Pritom svak od njih dobija 30, 40 hiljada evra mesecno pa da ih jos dodatno motivise!?
d

dzoniiiii

pre 13 dana

ovaj tim je izgledao slabo protiv zeleznicara nadam se da zna sta radi
M

Maxim

pre 13 dana

Kanga je odmarao protiv Zeleznicara i to odma nije ista Zvezda.
a

anelej110

pre 13 dana

1:1 goh i ndiaje
P

Pobeda je resenje

pre 13 dana

Mozda posle ovog derbija Zvezda veze nekoliko kikseva.
E

Eseks

pre 13 dana

Zvezda ima neku igru i cvrstinu u defanzivi..Ima brzinu bukarija i ivanica ali i radilicu hvanga ali mnogo tu jos ima posla za ozbiljnije rivale u evropi na leto...Partizan nema igru,los je nazad ali derbi je derbi i ja ne bih prognozirao..Partizan ima par igraca koji potezom mogu napraviti problem Zvezdi,na prvom mestu zahid pa onda i severina..Sve u svemu Zvezda ogroman favorit al to nista ne mora da znaci
t

ti si

pre 12 dana

slep kod očiju, a i mnogi drugi.
B

Burek

pre 13 dana

Ispravka novinari - Zvezda je sad za vikend igrala sa Železničarom na Marakani, ne u Pančevu
n

navijacirezultata

pre 13 dana

Manje od 1000 karata prodato za jug za sutra, gde ste verni grobari, gde je 20 hiljada ljudi iz arene, gde je najvernija publika u evropi, gde je avangarda i tango smrti? navijaci rezultata skolski primer za udzbenike a bogami ovo je i vasa realnost trenutno, one brojke iz arene okacite na znate vec gde. vidimo se na Marakani!
P

Prti

pre 13 dana

Culi bice kisa a krova nema a ni sedista nisu udobna... Opusteno u areni je toplije ima da se pojede i popije a i fudbal je ionako sranje budzet kluba je 3 puta manji nego kosarkaskog l...
R

Realni Arth

pre 13 dana

Ajde malo objektivnosti, bas treba da bude slepo zaljubljen u Partizan i nemati bas nista da radis, pa da ides na stadion i da gledas. Partizan nema ni tim, ni menadzent, ni sponzore a eto ispada da nema ni navijaca. Ja mogu da se naklonim Duljaju ali posebno igracima Partizana, pocevsi od Natka pa do golmana, uz sve ove poteskoce oni se bore, trce, znoje se i do pre tri nedelje bili prvi, sto je za postovanje. Zvezda je bas jaka, pa na svakoj poziciji je jaca od Partizana, i ako i bila malo ozbiljnija i grizla kao sto to radi Partizan onda nema spasa Partizanu, jer zaista ne vidim kako mogu da ugrozi Zvezdu. Da, bilo je 2:2 prosli derbi, ali da li se seca neko sta su sve ispromasivali igraci Zvezde. Ako budu malo koncentraniji to ce lako da rese i dobiju tekmu, i zatvore prvenstvo. Neko ce da kaze, pa pare ne igraju, slazem se sa vama koji tako mislite, ali 99% ti znas da gubis od jace ekipe, zato sto je jaca, ne zato sto neces, jednostavno ne mozes, a 1% je stvar iznenadjenja! Naravno, za kraja bih pozelelo pobedu Zvezde u derbiju, uz zelju da se sacuvaju od povreda i jedni i drugi! Pozdrav!
R

Ralenzakis

pre 13 dana

Ako ih ne omlatimo 2,3-0, kao da smo izgubili
a

ajde

pre 13 dana

ne lupaj
P

PFC

pre 13 dana

Pa koliko ste skuplji stvarno sramota da nas bar jednom u sezoni ne pobedite🤡🤡
@

@PFC

pre 13 dana

Toliko smo skuplji da imate sve same strance, a da je pricam da ste duplo skuplji u kosarci od nas i opet uzeste 1 trofej za tri godine a mi jurimo ka 9om toliko o tomr da pare igraju
l

laker

pre 13 dana

bonusi Stamenic i Djiga hahah...
B

Burek

pre 13 dana

Bonusi Kastiljo i Severina ahahahah
l

laker

pre 13 dana

Kako? 2 bonusa na svakoj tekmi, Kovacevic i Bazdar!
z

zvezdas-

pre 13 dana

ovo je trenutno najbolji tim zvezde
P

Prcko33

pre 13 dana

Dasta je legendo, prejak sa Mickom na beku 👍
9

98765

pre 13 dana

zadnja 4 igrača 200 godina
e

e

pre 13 dana

Bez Kataija ne moze nikako biti najbolji,da je to Barah shvatio na vreme,jos bi bio trener Zvezde.
E

Eeej

pre 13 dana

Sa mijailoveć o rodićem teško.Meni ovo vuče na iks.Aj pa sutra da vidimo.