Marko Jevremović i Bojan Nastić (©Starsport)
Marko Jevremović i Bojan Nastić (©Starsport)

Zvezda traži alternativu za Rodića: Jevremović i Nastić na skeneru

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.12.20. | 08:25

Crveno-beli za sada nisu povukli nikakve konkretne poteze

Godinama već problem Crvene zvezde. Milan Rodić je uvek tu da velike utakmice odigra na evropskom nivou, ali kako već sezonama ne može da odmori, jer nema adekvatnu zamenu na levom beku, dugo već vuče i probleme sa povredama. I sve to vreme klub ne uspeva da pronađe alternativno rešenje. Sada se možda i to desi, jer prema informacijama Sportskog žurnala crveno-beli na oku drže dva pika: Javorovog Marka Jevremovića i Bojana Nastića iz BATE Borisova.

Žurnal piše da je Jevremović “realnije rešenje“ mada je i on pod ugovorom sa Javorom i Zvezda bi klubu iz Ivanjice morala da uplati određeno obeštećenje za 24-godišnjeg beka koji se istakao savršenim centaršutom levicom. Kao standardni izvođač prekida ove sezone je upisao već osam asistencija u Superligi, postigao je i jedan gol.

Izabrane vesti

Nastića se ljubitelji domaćeg fudbala sećaju iz Vojvodine u kojoj je ponikao i proveo četiri godine pre no što je otišao prvo za Genk, pa Ostende i na kraju Belorusiju. Standardan je i u reprezentaciji Bosne i Hercegovine i u prvom timu BATE Borisova za koji je u protekloj sezoni – belorusko prvenstvo je već završeno – zabeležio 10 asistencija. Uz opet taj jedan gol.

Ipak, za sada su obojica samo na listi igrača koji se analiziraju. Zvezda još nije prelomila ni povukla bilo kakve konkretne poteze. I videćemo da li će ih i vući ili će pokušati da pronađe još neku opciju.



tagovi

Bojan NastićMarko JevremovićBATE Borisov

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara