Komentari na vest

Zvezda u Bačkoj: Napad na 112 golova, čeka se tandem Katai-Falko

B

Bodin

pre oko 3 godine

Pustite prepucavanja nego ja kladioničarski postavljam pitanje da li sigurno dolazi 2 i 4+?

Norwegianviking

pre oko 3 godine

Nije katai vise za zvezdu, slobodnu lupajte minuse. On jeg vise van terena nego na terenu i prima ogromnu platu. Znaci hvala ti a sve ali je doslo vreme da lepo ides u kinu ili arabiju pokupi pare i uzivaj
N

Novak majstor

pre oko 3 godine

Važi grobaru poslušaće te on,jos samo dve sezone ce vas rolati na derbiju i igrati sa zvezdom ligu sampiona/evrope pa posle kako ti kazes ide da uzme pare na bliski istok,nikakva frka.Jer da si zvezdas bilo bi ti jasno da nikoga ovaj kraj sezone ne zanima,ide odmor pa letnje pripreme i onda gas u kvalifikacijama.A ti bi da oteras najboljeg igraca ma kako da ne
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Neće sigurno doći iz 1u2 bilo bi previše, ali će doći 7+. To obavezno igram singl za crvenu. Mister pusti Falka da odigra celu.
Ž

Živorad žika živac

pre oko 3 godine

A be će gi pocepamo Baćku, će im turimo 7 komada. Deketa će izvede naj jači tim. U drugo poluvreme dreba dati šansa na Bajakoko. I kupe će oswojimo. Ove godine će uskočimo u ligi od šampioma. Samoda sviju ostanu na okupu. I da Terzeta sa Mrkelu dovedu Dragoviča i Prikovića, i Radojića, i Kovarova. A be će imamo dreem tem. I na pred Zvezda lej, i na pred Zvezda lej.
a

ali bas

pre oko 3 godine

Smorio si grobarcicu
k

kruger

pre oko 3 godine

ali smesan je brate, neka ga... :)
P

Pobeda je resenje

pre oko 3 godine

Prvenstvo je ionako zavrseno nego pogledajte listu slobodnih igraca koji bi mogli da pojacaju nase klubove i iznesite vase misljenje koga biste voleli da vidite u nasim klubovima.

VeljaCZV

pre oko 3 godine

Dobar bi bio Wilfred Boni
S

S visnjom burek

pre oko 3 godine

Pesic
G

Gost4

pre oko 3 godine

Sto nisi jurio golove protiv Rada
S

Sadik Umar

pre oko 3 godine

Hapsi policijo galaktikose. Vucicu ti rece da ces se obracunati sa fudbalskom mafijom, a oni jure rekorde.
9

951357

pre oko 3 godine

Samo neka krenu od ovih sa laznim nizom od 19 pobeda sa gol razlikom 57:4 i sve to bez napadaca u ekipi ;)
I

I...

pre oko 3 godine

... da se ne zaboravi mafija u košarci, ima jedan koji je pobegao u Moldaviju , a zaslužuje dobru robiju.
G

GSO

pre oko 3 godine

Ahahahahaha mala razlika je sto Partizan nije igrao sklanjalice i nije bio galakticki sampion u penalima.
9

951357

pre oko 3 godine

Hahaahahha, ma nikako. Samo između dva derbija 15 komada, gde protivnici ostavljaju prvotimce na klupi ili van protokola, ne žele da daju golove već beže od lopte u gol šansi, dodaju se pozadi i konstantno "greše" ispred svog gola, šutiraju na gol svoje ekipe, sve je to slučajno. A i pre prvog derbija ih je bilo nekoliko sa standardno prijateljski nastrojenim timovima, ali opušteno ;) Vi ste nam poštenjačine :D A tek za penale je smešno. Možda smo mi šampioni u penalima, mada ste vi samo 4 penala manje od nas imali po godini, samo je mala razlika što su naši zapravo bili u 99% situacija, a vaši u nekih 70% nisu. Tačnije 9 od poslednjih 13 su vam izmišljeni. Ali samo nek ste vi nama pošteni.
R

Realno...

pre oko 3 godine

Ovi grobarski botovi su izgleda napravljeni na jedan kalup svi isti....
g

ghost11

pre oko 3 godine

Ne znam šta se toliko čeka sa Falkom, uvek igra u gostima na nekim malim mečevima, ne znam dal je debitovao na Marakani. Kada će da se uigrava ako ne sad? A Katai je više van terena nego na njemu...
G

Gost43

pre oko 3 godine

Zasto da igraju kad je sve rezija. E moj VUCICU. SADA ZMURIS.
@

@gost43

pre oko 3 godine

Treba da posetis lekara

Чорба

pre oko 3 godine

Волео бих и да останемо ,,непобедиви" бар до краја првенства. Овај за голове мање-више али да завршимо са 0 у трећој колони био би успех, можда и непоновљив и значио би улазак у јако малобројно друштво клубова који су то успели.