Komentari na vest

Zvezda ubrzava prelazni rok: Dogovoren i Rodrigao, čeka se samo presuda FIFA

T

Taribo

pre gotovo 2 godine

Jel za zvezdu vazi pravilo neogranicenog broja stranaca?
m

mita i trta

pre gotovo 2 godine

novi pazar like this
C

CZB

pre gotovo 2 godine

Stize Nordin iz Sentetjena kao slobodan igrac!!!
B

Bez takvih komentara

pre gotovo 2 godine

Na transfermarketu već piše da prelazi u Monpelje, a i primarna pozicija mu je levo krilo, što je popunjeno u Zvezdi.
B

Bez takvih komentara dopuna

pre gotovo 2 godine

Sad sam pogledao par klipova golova i istina nije na levom krilu, ali ne znam koliko je istina jer je Transfermarket već napisao Monpelje od 1. juna.
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Ko iz super lige može u Zvezdu i da bude odmah pojačanje?? NEMA!!! Povratnici NEMA. Možda Terzić ako raskine ugovor jer ima još godinu. Radonjić isto. Mladi, u godini koja obezbeđuje grupu LŠ, , teško sem Stankovića ali na desnom beku. Zato bi trebalo broj stranaca na terenu povećati na 5.
Š

Šoping lista

pre gotovo 2 godine

Pre svega, vidim da svi pričaju da nam treba brz napadač. Ne treba nama to, Ohi i Pavkov su sasvim dovoljni, nama trebaju BRZA KRILA. Motika i Katai pokrivaju levu stranu, Ivanić je desetka, a desno imamo samo Bena. Tu samo Motika ima brzinu, i to zbog godina. Treba nam i desno jedan takav domaći mlad igrač. Treba nam i jedan naš igrač da popunjava sredinu terena, sramota je da nam poslednja dva tri meseca Srnić popunjava tu poziciju koliko god on voleo Zvezdu, godine su ga stigle. Domaći levi bek da bude konkurencija Rodiću, i stranac na štopera. Desno ostaviti Pićinija i Gajića. A da odu: Gobelja, Pankov, Bakajoko, Falko, Krstičić, Dioni i Živković. Prvih 11: Borjan - Rodić, Dragović, Eraković/ Stranac, Pićini - Sanogo, Kangva - Katai, Ivanić, Stranac pojačanje - Ohi. I onda da se nadamo LŠ. U Superligi stranci da se rotiraju u zavisnosti od protivnika.
T

Trpke

pre gotovo 2 godine

Druze Motika je novi Spiridonovic
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Naredna tri prelazna roka su naj vaznija za sve nase klubove koji igraju Evropu ili su kandidati. Zvezda sad ima priliku da se podigne za celi nivo. Jako je vazno pametno (ako je moguce) odraditi prelazni rok. I ove godine postoje velike sanse da se odigra LS ali iduce prvak ide direktno.. samo jako i pametno. Rastosiljati se viska i gresaka. Svaka linija tima treba d se osvezi i pojaca ali pravim igracima da se ne ponove punjacine kao predhodnih sezona u LS ..
G

GostSg

pre gotovo 2 godine

Ako po vama stoper koji igra jaku Rusku ligu,vicesampion te zemlje,standardan u timu nije pojacanje ne znam sta bi vi?
G

Grof B

pre gotovo 2 godine

Božovića za skauting zvezde. Nije promašio ni sa jednim igračem dok je bio u zvezdi. Možda nije za kondiciju trener i da obuzda strasti kao Kangu za kojeg je rekao jednog puta kada je kasnio na trening a novinar ga pita a Kanga a Božović: to ti je jedna budalčina, axaxa. Ali svi i Letalek, Donald, Kanga, čak i Sikimić, Srnić, Savić, Račić, Plavšić,Jovičić, Pešić ni jedan igrač u tom sastavu nije propali transfer i igrač.
I

Izrael

pre gotovo 2 godine

I Vared šesta zvezdina zvezda.
L

Lokki

pre gotovo 2 godine

Božović je doveo Donalda, Le Taleka, Kangu i Huga. Znači sve pogotci. Za ostale se zna ko je dovodio. Raznorazne šeme i procenti.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Од странаца на које се рачуна имамо Пићинија Санога Кангву и Охија. Нисам набројао Ришаира Фалка и Бакајока. Плус Мустафа из Новог Пазара. Имаћемо проблем.
G

Gost ali pravi

pre gotovo 2 godine

Rišairo ima srpski pasoš, a Sanogo uskoro dobija.
e

ekez555

pre gotovo 2 godine

mislim da ce se dobro pakazati,vidi se da ima hrabrosti da krene sa loptom napred sto je inace veliki problem u ekipi ne znamo sta cemo sa loptom kad se protivnici povuku u nasoj ligi,Kangu je pregazilo vreme dosta gubi lopte,jaki protivmici ga odma udvajaju i gubi lopte sto velike ekipe ne prastaju.Brzi spic nam je preko potrebam koji moze sam sebi da stvori sansu da pobegne odbrani
G

Gorstak

pre gotovo 2 godine

Sta reci osim da nije tuzno bilo bi smešno. Tesko je uključiti mozak, gostttt govorim o podacima za prošlu godinu, ne moze ova godina da pokriva proslu, u ovoj su rashodi ko zna koliki, prihod ne moze pokriti 87,5 mil evra duga, koan ako nikad bolje nisi ziveo ti si srecan, blago tebi, verovatno sad zivis u luksuznim stanu, vozis mecku, imas platu 1500 evra, stameni milos upoređuje Real i zvezdu, zbogom pameti, Real na prodaji dresa zaradi par stotina miliona evra, uffff sramota je da baljezgas, drzava pokriva dug, ali terza svake godine pravi vece dugove, a kako da on postoji pitaj terzu isto i za to sto je prikazao 12 mil evra prihoda, na glupost kako je drzava pokrila dug od 20 mil evra, a prihodi 12 mil evra nemam komentar, osim pitanja da li si išao u osnovnu skolu. Nista čudno, svakakve gluposti ce licemeri da navode kao opravdanja.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

А какво је оправдање за плаћање лиценце а не знате куд ћете са парама од Садика. Сви трезори попуњени а Асано побеже.
d

dr nele

pre gotovo 2 godine

svi srbi napolje iz zvezde, dobrodošli stranci,,, od leta smo red star, a ne crvena zvezda... to terza
Z

ZOXX

pre gotovo 2 godine

Kad se setim Pašeka, strah me brazilaca.
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Novi Edson 😂

ivan ckrebo

pre gotovo 2 godine

Svako ko voli Crvenu Zvezdu, zna da je ovo sve veštački, uz mnogo sreće, i malo znanja došlo se do nekih rezultata. Igračima i stručnom štabu svaka čast, ali uprava!? Dobri rezultati, i loša konkurecija su prekrili katastrofu od transfera, promenili su ih brdo, da li je moguće da Zvezda ne može sebi da priušti dobro mladog igrača iz naše lige? Kažu skupo? Oni stranca dovedu kao za male pare, a plata? Za tu platu što daju njemu verovatno imaju dva mlada igrača iz naše lige, sve je ovo kratkog daha, kada ode Terza, sve će da se uruši, ne zato što je on presposoban, već zato što on pravi kulu od karata koja nema podlogu. Svako ko voli Zvezdu ovo vidi, a oni što mogu, a ne reaguju, za njih je to veća sramota, nego što nam je Terzić u ovim lepim vremenima alfa i omega kluba. Sramota za Srbiju!!! Da li je moguće da nema ko? Ili ne sme?
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

У првом тиму линг лонга нико ван вечитих. Кад тако добро скаутираш дај неко име.
v

vmz

pre gotovo 2 godine

uglavnom floskule bez realnosti npr kanga 600 hiljada dodao bez obeštećenja ako ode sve sto dobije zvezda dobije Prosli put od Sparte milion bilo koji domaci igrac obestecenje klubu min 300 hiljada igracu trista hiljada obestecenje klubu kad ode 20/ koga bi kupio plus kanga kvalitetniji
P

Pancev i Olmeta,Darko Pancev...

pre gotovo 2 godine

Koliko mi se Kangva svidja toliko za ovog mislim da ne valja
G

Gorstak

pre gotovo 2 godine

Za pismene navijače zvezde, udjite na sajt APRa, za 2021 godinu dug 87,5 mil evra prikazani prihodi 12 mil evra, a rashodi 32 mil evra, razlika 20 mil evra, ko je pokrio, zna se, drzavni bankomat. Bravo Terza magijo, znate li bajku o carevom novom odelu. Bitno je da se zivi bolje, ovo nema nigde na svetu, dugovi sve veci, ali ima ko da pokrije, dovode se novi igraci, koga briga kad zvezda ne placa, i onda lice sa poternice prica imbecilnosti. Svaka vam cast zvezdasi, vidi se da ste ljudi od casti i poštenja.
g

gosttt

pre gotovo 2 godine

Cisto informativno ,na kraju sezone tek stize novac od ls/le/lk tako da je zvezda tu prihodovala dosta,i pokrila je sve to
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Iskreno, nikad bolje nisam živeo. Dođe nedelja a mi šampioni, dođe četvrtak a mi osvojimo kup, dođe petak pa nedelja mi 2:0 vodimo.
S

Stameni Milos

pre gotovo 2 godine

Real i Barselona duguju po milijardu,Mancester isto prezaduzen pa funkcionisu....vas Partizan duguje takodje slicno kao Zvezda! To sto vam Zeljko Pantic puni glavu da mi trosimo milione i milione na dovodjenje igraca....pa ako je to istina,zasto onda na "Transfermarketu" Zvedin tim ne vredi 250 miliona nego 50 miliona,malo vise od Partizan???
f

fffffff

pre gotovo 2 godine

Uvek se nasmejem na ovakve pokusaje iz kojih izbija glupost i neznanje, ako drzava pokriva dug iz godine u godinu kako to da on postoji? Ako je drzava pokrila dug od 20 miliona kako su ukupni prihodi 12? Surutka, samo pokondirena...
M

Mikac678

pre gotovo 2 godine

@gosttt čisto informativno taj se novac računa iako se dobija na kraju sezone, dobiće Zvezda 10.234 miliona evra kao i Partizan 7.159 miliona evra. E sad dolazimo da je Zvezdi grad Beograd dao ukupno 4,5 miliona eura ali ostaje još 5,5 miliona eura, koje je dala država ili već ko a ne piše. Znači Zvezda je dobila za prošlu sezonu 10 miliona evra kao pokon i pored svih ti silnih miliona i Partizanove uprave jedva ste osvojili titulu
@

@Stameni Milos

pre gotovo 2 godine

Porediš dugove Reala,Barselone...sa dugovima naših bankrotiranih klubova?!Najvažnija je struktura duga,oni svoje duguju bankama a naši parazitski klubovi igračima,članovima uprave,državi...I svoje dugove su dobro investirali,imaju godišnji prihod kojim lagano vraćaju taj novac.
D

Dina idiot 2022

pre gotovo 2 godine

Top
G

Gostfkcz021

pre gotovo 2 godine

Rodrigao i Kangva su dva odlična pojačanja za naše uslove i za evropske kvalifikacije i mislim da sa njima neće biti promašaj kao sa nekim strancima u prošlim prelaznim rokovima..Sada povesti računa o rosteru i broju stranaca, osloboditi se svih onih igrača koji nemaju nikakav, ili vrlo mali uticaj na igru i ne gomilati više igrače na pozicijama koje su popunjene.. Pojačanja nam trebaju na pozicijama oba beka,jedan dobar i brz ofanzivac na desnoj strani i još jedan brz i prodoran špic igrač,otprilike 4 igrača..Juče se pojavila informacija da Fiorentina ne računa na Terzića više,možda pokušati ga vratiti i razigrati kao alternativu Rodiću..Boljeg za male pare teško da možemo naći,još je mlad, a i naše je dete..Greška je bila što smo ga i prodali uopšte za male pare,a već 3 godine nemamo rešenje za tu poziciju, osim Rodića..Uz ovu decu iz naše škole, sasvim pristojan roster..
B

Bodibond

pre gotovo 2 godine

Na osnovu cega si zakljucio da su odlicna pojacanja? To sto prelaze u Zvezdanu ne znaci automatski da su odlicni igraci. Panteri, nista niste naucili iz primera Fibela, Matosa, La Pare, Vereda...
@

@Bodibond

pre gotovo 2 godine

Odlična su pojačanja jer su obojica očigledno dobri. I jedan i drugi bi bili preskupi da nije rata. Inače, Rodrigao će ti puniti mrežu opet. Ne sekiraj se.

rty

pre gotovo 2 godine

Covek misli na to da Bozovic do sada nije pogresio kada je dovodio Zvezdi igrace iz Rusije. Ide se tom logikom da kada on da amin da je dobar to je to ( Kanga, Donald, LeTalek, Hugo..) 0 promasaja. Slazem se Mrkela ne zna da pogodi pa je vrv resio da slusa pametnije od sebe ovaj put.
G

Gostfkcz021

pre gotovo 2 godine

Bodibond, na osnovu njihovih igara u prošloj sezoni u Ruskoj ligi,ko je hteo mogao je da prati na sport klubu, a imaš i na you tube, pa možeš pogledati i ti da li su dobri..U našoj ligi nema takvih igrača kao pojačanja, a iz stranih liga takve igrače ne možeš dovesti za sitne novce..Sad ih Zvezda može priuštiti za male pare samo zbog sramne zabrane Ruskim klubovima da igraju evropska takmičenja..Inače,tog Kangvu je htelo pola Ruske lige..
G

Gostfkcz021

pre gotovo 2 godine

Bodibond, ti bi se druže trebao brinuti više za vaša pojačanja i trenera, jer kako vas je krenulo i kakvu upravu i ekipu imate, vi morate pored trenera dovesti bar još 10 pojačanja.. Samo se bojim da vam pored Vučele, Vazure i Ilijeva najveće pojačanje ne bude Džigi Ninković iz Proletera i njihov trener Zumbul Mahalbašić.. Ja bih iskreno voleo da Partizan opet bude jak, jer bi to teralo i Zvezdu da bude još jača.. A pored Partizana i Vojvodina, Čuka, TSC Topola, Radnički Niš i drugi klubovi, jer bi nam onda i liga bila jača klubovi konkurentniji u Evropi.. Ali bojim se da pored raznih Vazura, Tončeva, Zbiljića, Kokeza i drugih, da smo još uvek jako daleko od toga..Dok se klubovi ne privatizuju i neko uloži svoj novac i dovede ljude iz fudbala na čelo klubova umesto ljudi iz politike, od te priče ništa..
M

Milan282020

pre gotovo 2 godine

Terzić ima ugovor sa Fiorentinom do 2024.
G

Gooxy

pre gotovo 2 godine

Ma mozemo se mi sprdati koliko hocemo zvezda se bar pojacava kod nas pojacanja niti prodaje na vidiku.pitanje je i za sredatva ili ti ga pare???nova uprava novi trener i bar deset igraca novih.ogromna rekonstrukcija
L

Lenny

pre gotovo 2 godine

Pa pojacava se od Partizanovih 3 miliona od Almerije. Zar ti nije cudno sto je Almerija usla u Primeru i automatski Serifovici zavrsavaju transfer Kangve, i ovog iz Socija.
@

@Lenny

pre gotovo 2 godine

da ustanes kad izgovaras ime Serifa, jer je u debitantskoj sezoni uspeo da ostvari pobedu u LS, o cemu vi samo mastate 40 godina... Cak je pobedio Real u sred Madrida i malo je falilo da pridje grupu... Suvise ste vi mali, da bi nekog sprdali ..
M

MareCZBGD

pre gotovo 2 godine

Sreca pa nam je drzava gen.sponzor u svemu a kada ode ova vlast opet cemo da saljemo Sms za pomoc klubu.Saznao sam od jednog ozbiljnog coveka da nam je tr.dug 91,5 mi.evra
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Onda dođe druga vlast, barem su tamo svi koji navijaju na nas. 😉
e

ekez555

pre gotovo 2 godine

Xa xa xa,mora da je jako ozbiljan
S

Sladajac

pre gotovo 2 godine

Radoja, Ranđelović,Čumić...

Zelenooki

pre gotovo 2 godine

Za sve ove koji se bune i koji ovde pišu da nam ne treba još jedan štoper pored Eraković i Dragovića i dva klinca Đurića i Lekovića gde je Đurić odigrao 15 minuta u Linglong super ligi a Leković ni minut samo ću reći da Zvezda od sredine jula pa do sredine novembra treba da odigra 32 zvanične utakmice u našem prvenstvu, kupu i Evropi gde ima sigurno učešće u Ligi konferencije. Pa bi vas stručnjake pitao da nije malo neozbiljno da uđeš sa samo dva proverena štopera u sezoni gde možeš mnogo da dobiješ. A svi vi što sada tako pišete bili bi prvi u pljuvanju da nedaj bože igramo neku važnu utakmicu u Evropi a štopere nam igraju recimo Đurić i Sanogo kao prinudno rešenje jer je Eraković povređen a Dragović bolestan. Onda bi svi ovde pisali zašto nismo doveli još nekog iskusnog štopera. Isto tako i za broj stranih igrača, biće ih otprilike 6 koje treba rotirati na 22 utakmice u domaćem takmičenju znači svaki od njih može da odmori svaku treću utakmice ili ukupno sedam u sezoni, priznaćete da je to baš neki optimalan broj jer ako izračunate da će se tri meseca igrati neprekidno dva puta nedeljno trebaće igračima i malo predaha.
T

TzT

pre gotovo 2 godine

To sam ja isto rekao pre neki dan ovde.Stoper, krila, oba beka...Sve nam to treba.
K

Kit Ket

pre gotovo 2 godine

Neka ih ovaj Rikardao sluzi kao Savio, Edson i Bruno Matos, eto to im zelim od srca.

rty

pre gotovo 2 godine

Tesko posto je to grof preporucio bice kao Kanga, LeTalek, Hugo, Donald.... Ovaj put Mrkela je po strani preveliki je ulog da on glumi neko znanje..
Н

Некоо

pre gotovo 2 godine

Само ти пази како ће тебе да служе Лола Смиљанић, Љубомир (није још спреман) Фејса и остала компанија, немој за нас бринути ;)
B

Bodibond

pre gotovo 2 godine

Opet stranac. Da pogadjam, Piciniju, Kangi, ili Onomjaunfu ce dati pasos.
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Nema ili, daće se svima. Da li je u redu?
T

Ttt

pre gotovo 2 godine

Kanga vec ima pasos, takodje i Ben. Aleksandar Dragovic ima pasos, Borjan ima pasos.
B

Bodibond

pre gotovo 2 godine

@Koan Nije u redu, i sta cemo sad?
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Ja da uživam ti se snađi.
O

Ovog

pre gotovo 2 godine

Bodija userava ko stigne, zao mi nesretnika
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

E ako ovaj dodje u Zvezdu, mozda nauci da izvodi penale.
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Zasto ne bi prva opcija za dovodjenje bio Milos Veljkovic?Slobodan igrac a rekao da mu je najbitnije da nadje klub gde ce igrati startnu.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Zato što će dečko opušteno naći klub koji može da ga plati milku i pol/dve.
R

Rolla

pre gotovo 2 godine

Da li neko zna sta se desava sa Nevenom Suboticem? Decko ima 33 god,slobodan je igrac.Cudi me da nasa uprava nije razmisljala o njemu cisto kao jedno od resenja u odbrani u slucaju povreda,kartona,umora...ipak je iskusan igrac dosta.
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Pratiš li ti fudbal? On je odavno prestao da se ozbiljno bavi fudbalom. Ne znam da li uopšte i trčkara, više se bavio nekim humanitarnim radom.
M

Mitrogol

pre gotovo 2 godine

@Rolla Da dovedete Subotica da decko igra za tepsiju ribe? Ahahaha, uozbilji se. Mozete uzeti jedino Nemanju Subotica, bivseg fudbalera vase sestre Vojvodine.
@

@Rolla

pre gotovo 2 godine

Brate, lik nije ozbiljnu tekmu odigrao pet godina. Pridruži se ovom veku.
P

Pitanje

pre gotovo 2 godine

A gde je pecat?
D

Dejan Pizon

pre gotovo 2 godine

Kiks sve se moze kako Djemba Djemba iz aviona pravo na tekmu😂😂😂
G

GhostOne

pre gotovo 2 godine

Al ovi kao insajderi u komentarima haha, sta je sa vama ljudi?
r

riđobradi

pre gotovo 2 godine

Oho, pikirana 2 igrača od tamo nekog "levog" Sočijaa koji je vicešampion Rusije. Pa što ne tražite igrače iz velesila kao što su Omonia, Šerif, Jerevan, Kairat, raznorazni Klužovi i Mićilandi
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Dovelismo igraca iz drugoligasa Arsenala iz Tule tako da nismo mi drzavni projekat da dovodimo igrace iz Londonskog Arsenala (Asano), Rome (Sadiq), Liverpula (Markovic),Celsi (Pantic), kapiten Izraela...Nego se zadovoljimo pojacanjima iz ovih osrednjih ekipa.A uostalom skautovali smo bili pola tima tog Serifa ali su otisli ti igraci u timove koji su im ponudili vecu platu a Adu ne pustaju u Zvezdu jer Zvezda ne moze da im ponudi koliko oni traze.
G

Gost 0408

pre gotovo 2 godine

Polako prijatelju, tek smo startovali sa pojacanjima a ti se nerviras. Cuvaj zivce jer ko zna koga ce sve Terza da angazuje do kraja prelazog roka. I gledaj svoj klub , pusti ti Zvezdu.
a

abc

pre gotovo 2 godine

Sve je ovo Ok. ali nam treba i neko od reprezentativaca, da se Gudelj preseli kod tašte, Filip Đurićić da se vrati...tako nešto.
з

звезда форевер

pre gotovo 2 godine

Тражио сам да нас појача својевремено Родић па се показао као право ријешење.Сада би волио Кастањеду и да вратимо Радоњића.Бен заиста нажалост вше не моше што се тиче Европе,вјероватно нас напушта Иванић.Нипошто задржавати Живковића
J

Jagnjilo

pre gotovo 2 godine

Ti si trazio? Pa bi sada opet da trazis 🤣
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

@ d. g. Real ima godišnji prihod od preko 1,5 milijarde evra, i Real može sebi da dozvoli i promašaje u transferima, Samo neuk i poluinteligent ili (a to je sigurno u Tvom slučaju) čuvar lika i dela Terzića i zaduženi klovn da ulepšava i blago opisuje kao poslovni promašaj očiglednu krađu, MOŽE DA UPOREĐUJE I STAVLJA U ISTU RAVAN ZVEZDU SA REALOM ILI BILO KOJIM BOGATIM EVROPSKIM KLUBOM. TO ŠTO TI RADIŠ U POLEMICI SE NAZIVA "ZAMENA TEZA" , I DA BUDEM POTPUNO PRECIZAN,,,,,, TI TVOJIM ULIZIČKIM KOMENTARIMA ( I JOŠ PAR SLIČNIH) POKUŠAVAŠ DA ZAVARAŠ TRAG I BACIŠ PRAŠINU U OČI NAVIJAČIMA ZVEZDE,,,, RAZUME SE NAVIJAČIMA A NE GRUPI PLAĆENIH BUKAČA NA SEVERU.... PLAĆENIH TAKOĐE IZ ZVEZDINE KASE.
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Nema potrebe da vičeš, razumeli smo šta želiš reći.
T

Tubeki

pre gotovo 2 godine

Dinamo Zagreb je u Eu, pa se ne lozi na strance, ima ih, ali u prvoj postavi 9 hrvata Mi da samo u Eu, ina li bi 22 stranca lagano Gde ce to igrati Lekovic, Djuric, pa kao i Lukic Vezni red imamo talenatovane Stanica, Stankovica i KNEZEVICA, Mituljikice Nikad talentovaniju decu, ALI KOGA BRIGA
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Dinamo ima 11 stranaca od 28 igrača u rosteru. Prvo se malo informiši pa piši. Od toga je doduše 5 iz Bih i Makedonije a 6 stranaca van EX YU.
M

Makijan

pre gotovo 2 godine

Mislis da stvarno sa njima bez dobrih stranaca moze da se igra Evropa? A titula sl.godine donosi direktan plasman u LS. Tteba im dati sansu vecu u Kupu i nekim prvenstvenim utakmicama posto smo dosta jaci od ostalih. Verujem da se tako podmladi tim i ispadne iz Evrrope da bi bio jedan od prvih koji bi se bunio szo smo ispali.
T

Tubeki

pre gotovo 2 godine

9 hrvata u postavi u ligi Evrope... Uglavnom slicna postava, počinje kao kod nas Prvo se informisi...
T

Tubeki

pre gotovo 2 godine

Imaju u roster lepo si rekao Uporedi postavu Zvezde i Dinamo, i onda mi reci broj stranaca
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Tako je. I to ti kaže da oni mnogo više greše sa strancima od nas. Jel ti i dalje nije jasna poenta?
T

Tubeki

pre gotovo 2 godine

Pobedili su Sevilju, da li moram sve da "crtam"
S

Stoperiii

pre gotovo 2 godine

Ne zalazim u to da li ce ovaj brazilac biti pogodak ili promasaj,da li je dobar igrac ili ne. Pitanje je ako dodje kako sve to uklopiti? Osim ako Deki nije definitivno prelomio da se igra formacija sa 3 stopera...ili ako Erakovic ne odlazi...u svakom drugom slucaju ovo bi bilo bacanje para. Ovaj Rodrigo nije stoper za klupu,a poslati Erakovica na klupu zbog njega ili bilo kog drugog,mislim da je katastrofa. U slucaju da se dovodi a da se nastavi igra sa 2 stopera,bice dosta problema,jer prosto Dragovic i Erakovic moraju da igraju a ispastala bi i ona 2 mlada stopera koji bi u tom slucaju dobijali mnogo manje minuta. Mislim da nam je Pankov sasvim dovoljan za tu rotaciju...ne bih ja pozadi apsolutno nista dirao jer je to jedina pozicija na kojoj smo savrseno popunjeni. Erakovic i Dragovic...pankov za rotaciju i plus 2 omladinca...naravno,opet ponavljam,ako se bude igralo sa 3 stopera u tom slucaju nam treba jos 1 dobar stoper....

zvezdanzvezdanic

pre gotovo 2 godine

Pankovu je istekao ugovor i ne mozes da uđes u sezonu sa Dragovicem, Erakovicem i decom koja se prvi put suočavaju sa ozbiljnim fudbalom
S

Stoperiii

pre gotovo 2 godine

Pankovu se ugovor moze produziti! Nije da se otimaju evropski velikani od njega,ako ode otici ce u neki manji klub od Zvezde i to za manju platu nego sto je ima u Zvezdi. A ako ga mi produzimo sigurno ce imati bar 3 puta manja primanja od ovog Brazilca...opet kazem,ovaj je sigurno klasa za Pankova,ali ne i za Erakovica i Dragovica. A dovoditi igraca da ulazi sa klupe je los potez.

zvezdanzvezdanic

pre gotovo 2 godine

pankov je dosao u Zvezdu za 180k godisnje.Pocetkom godine mu je ponuđen novi ugovor koji je ocigledno odbio jer ne verujem da je dobio očekivano povećanje.Sa druge strane dati 300k godišnje, koliko cenim da Pankov traži+- je previše za igrača ograničenih mogucnosti koji ceka sansu sa klupe,a u formaciji sa 3 je ozbiljna rupa
S

Stoperiii

pre gotovo 2 godine

Ako si dobro procitao,ja sam prvi napisao da ga treba dovesti ukoliko budemo igrali sa 3 stopera jer Pankova svakako ne vidim kao nekog ko bi igrao startnog stopera,decko je za rotaciju i vise nego korektan igrac. Nije tacno da mu je nudjen ugovor isto kao sto nije tacno da je odbio i trazio povecanje plate. On je igrac koji ulazi sa klupe,mislis da on toga nije svestan? Mislis da on ocekuje da ga uzme Real i da mu milione? On kao rezervni stoper iz Zvezde moze otici samo u neki losiji klub za manje para. A kad vec pricamo o tome koliko je pankov trazio i koliko vredi. Sta mislis,koliko vredi najbolji stoper vicesampiona Rusije? I to stoper koji je relativno mlad,koji je recimo na transfermarketu procenjen na 3 mil. Koliku platu bi njemu morali dati ako pankov trazi 300?
K

Kiks

pre gotovo 2 godine

Stutgart spreman da ponudi 6 miliona evra za Erakovica. Ako ode Krsticic dolazi Radoja, Krstica hoce Panatanaikos i Empoli.
z

zoom

pre gotovo 2 godine

Krstića treba ga dati džabe. I pod hitno.
Y

Yumis

pre gotovo 2 godine

Ode im napadac Kalajdzic a dovode stopera ahahaha pa ti si genije.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Nenad Krstić je odavno u penziji. Da ne pominjemo koji sport igra. Ajmo malo preciznosti od 7 miliona selektora.
l

linoleum

pre gotovo 2 godine

znaci odlazi cupa posle kvalifikacija
K

Kiks

pre gotovo 2 godine

Stutgart ili Lil,mada ima i dve ponude iz Italije.
G

Gost ali pravi

pre gotovo 2 godine

Srpsko državlkanstvo imaju: Borjan, Dragović, Ben, Živković, Kanga, uskoro i Sanogo. Odlaze: Dioni, Bakajoko, verovatno i Falko. Ostaju DVA stranca: Ohi, Pićini.
K

Kiks

pre gotovo 2 godine

+ jos 3 stranca koja ce doci, to su Kangva, Brazilac stoper iz Socia i jos jedan stranac ce doci spic, to bi bilo 5 stranaca ukupno.
c

comi111

pre gotovo 2 godine

Super da smo doveli Kangwu, brzo i efikasno kao sto to Klop dovodi. Tako bi trebalo stalno da radimo nema tu cekanja. Ovaj Kangwa je najjbolje moguce pojacanje za sredinu, igrac je fantazija. Takodje vidim ovaj stoper je top sa Dragovicem pravi bedem. Bilo bi top da ga dovedemo. Drugo ne mozemo samo to, trebaju nam neki krilni brzi igraci.Evropu ne mozemo da lazemo i taj gasprom kad bi odresio kesu malo vise, vidi se da mozemo da napadnemo trofej Le, ali sam vise da udjemo u Ls zbog novca pa na 3 mesto i dalje u Le. Samo Jos 3 pojacanja i top tim imamo. Nekima ze zahvaliti..
3

3x3

pre gotovo 2 godine

Nebi ja baš spominjao Gasprom jer se tolika prašina u EU digla radi Rusa mogli bi baš radi tog sponzora biti izbačeni iz Evrope.
S

Sky888

pre gotovo 2 godine

Pankov je Kanavaro za ovu nasu ligu ,ne vidim razlog da se ne produzi ugovor sa njim.Za vecinu ljudi ovde vazi da su kratkog pamcenja pa da podsetim da je protiv Kopenhagena 2x izvodio penal a za to treba imati onu stvar.Stranac stoper retko kad bude dobro resenje ali ajde da vidimo i ovo.Sve u svemu nadam se da ne moze gore od proslog prelaznog roka,nadam se!
d

djovani

pre gotovo 2 godine

kanavaro? boze sta ti gledas, njega su na derbiju bušili kao puter... dečko predji na drugi sport
G

Gostinho

pre gotovo 2 godine

Njegov posao nije da izvodi penale, nego da ih ne pravi, a on to cesto čini.
G

Gari 021

pre gotovo 2 godine

Koliko se moglo pročitati u medijima on "Kanavaro" želi da ode!
D

Dex911

pre gotovo 2 godine

E sad pitanje je ako se dovede ovaj, a ostanu i Erakovic i Dragovic kako ce dobiti sansu ona dva mega talenta (tako ih oni iz kluba opisuju) Lekovic i Djuric a da na vrata seniorskog fudbala/tima kucaju i jos par velikih talenata na poziciji stopera
K

Kiks

pre gotovo 2 godine

Brazilac ce biti zamjena za Pankova koji odlazi. Erakovic odlazi ako ne udjemo u LŠ i njegovim transferom bi nadomjestili one milione koji prave razliku izmedju LE i LŠ,a onda Brazilac upada u prvih 11 a ledja covaju mladje snage Djuric i Lekovic, to se zove sistem i sistemski rad, svaki igrac pogotovu mlad najmanje polusezonu mora da bude u prvom timu ali da ne igra, i da ceka, i Vidic kad je dosao iz Spartaka u Man Utd prvih 5-6 mjeseci sjedio i ucio, od jezika do taktike i tek onda poceo da igra, a ne iz aviona na teren...Samo sistem i nema brige.
А

Александар1

pre gotovo 2 godine

Добро појачање, треба нам штопер који је доминантан у скок игри, али не треба продавати Ераковића до зиме. Стижу паре од Бабића, Његоша, Лазетића, а и од Грујића 10%. Довести још Радоњића, а ако је нереална мета, онда Гаћиновића. Ако иде Павков, онда и шпица и то је то.
G

Gost41

pre gotovo 2 godine

filip stojković kao bek umesto gajića i gobelje
L

Lalo

pre gotovo 2 godine

Koliko se secam Serif nije imao nijednog Moldavca u prvoj postavi, i napravili su istorijski rezultat. Da je srece pa da se ukine pravilo o strancima u nasoj ligi. Da bi klub bio uspesan, mora da postoji slobodno trziste, da ima slobodu da kupuje i dovodi igrace koje zeli.
P

Premijer

pre gotovo 2 godine

Bat tako, jer eto gde ni englezi bili kad bi tamo nilo ogranicen broj staranaca… Sigurno ne u vrhu.
E

Eh

pre gotovo 2 godine

Ja ne znam ljude nije sramota da pisu "što stranci", "gde su naša deca" itd. Pa svi klubovi u L5 imaju po 10 stranaca, ali se navijači ne bune. Kod nas kad dovedemo dva stranca, odma kuka i motika.
D

Dr Drvo

pre gotovo 2 godine

Dobro, ali u nasoj ligi moze da igra samo 4. Treba ukinuti to pravilo prvo.
C

Chacarita

pre gotovo 2 godine

Ali ovi sto na vest o dovodjenu STOPERA pisu zasto ne dolaze Radonjic, Ristic ili Djuricic. Majko mila, ko sve "prati" fudbal i daje sebi za pravo da komentarise tj. proziva.
G

Gost816

pre gotovo 2 godine

Kad cete se resiti Dionija, Risaira, Bakajoka i ostalih? Sta rade oni uooste, gde su?
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Диони није наш играч. Истекла му позајмица.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

@ d. g. ....... istekla mu pozajmica, ALI ISTEKLO JE IZ ZVEZDINE KASE PREKO 500.000,00 EVRA, DIONIJEV UTICAJ NA IGRU I REZULTATE JE BIO RAVAN NULI,,,, A PARE ĆE BITI UREDNO PODELJENE, I zapamtite Dioniju je Zvezda poslednji klub u karijeri,,,, osim ako ne bude potpisao za neki klub u Vijetnamu, Mongoliji ili Pakistanu,,,, A Rišaira? Taj će ubuduće igrati fudbal samo ispred svoje zgrade, i to ako ga klinci prime u ekipu 3 na 3.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Dečko pominješ igrače koji su došli za dž i smešne plate za naš pojam. Ako ne znaš da pohvali nemoj ni da kudiš. Ne dovođenje levog beka je razlog za kuđenje recimo. Treba kritikovati ali konstruktivno.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Bakajoko bi vam bio bolji desni bek od svih koje imate
V

Vlada79

pre gotovo 2 godine

...a Bakajoku je isteko ugovor, tacnije istice 30.Juna.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Највећи Звездашу, и Бејлу и Азару истекли уговори са Реалом! И шта сад?
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Ali komentari odmah u fazonu "a gde su Srbi?" "kad cete da date sansu 'nasoj deci'?" "jos jedan stranac" "odakle pare?".
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Kad Real zajebe 160mil za Jovića i Azara nema veze. Sposobni jer osvajaju trofeje. A mi što igramo 1/8 finala lige evrope sa najmanjim budžetom i uzmemo duplu krunu nema veze. Važno da se priča o tri promašaja koja su realno koštali smešne pare.
g

gulla

pre gotovo 2 godine

Odakle pare?Ko ce platiti dug preko 80 miliona.
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre gotovo 2 godine

Koja tri? Zadnjih 5 godina bilo 33
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

@ Gost 123 Mnogi su veće pare za Zvezdu 5 miliona, nego za Real 165 miliona evra. Za klub kao što je Zvezda, sa njenim skromnim izvorima prihoda, i za Zvezdu koja DUGUJE SIGURNO PREKO 50 MILIONA EVRA, A TO SE KRIJE KAO ZMIJA NOGE,( KAO DA JE DUG KOLAC ZA PARADAJZ PA MOŽE DA ISTRULI) i 500.000,00 evra su ogromne pare
i

izointer32

pre gotovo 2 godine

@NajveciZVezda A koliko li su miliona, ups milijardi duzni Barselona, Junajted, Real, Juventus itd itd..
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Да и се Драговић и Борјан рачунау као странци? Које отимање играча из Руске лиге...срамна уефа Боље поред Драговића и Ераковића да буду два наша клинца,ако су толико талентована Ако будемо имали више од 4 странца проблем је...
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Ни Канга и Бен нису странци....па пукни од муке.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Које није,Циган сам...Шта је погрешно речено да је УЕФА срамна?? Странаца треба да имамо колико сме да их игра у лиги ...ко те је питао за кангу и Бена?ид*оте
G

Gostddrf

pre gotovo 2 godine

Kao Grobar kažem dobra politika za ovaj prelazni rok, juriti dobre igrače iz rusije za džabe i dati im lepu, masnu platu... Žao mi što mi nemamo sposobnu upravu, da napravimo dobar tim i da jurimo evropu i da se pobijemo u ligi pa bolji neka bude prvi. Mislim da nikome ne treba pomoć sudija i ostale gluposti, izgubili smo osećaj za dobar fudbal, nema ljudi na tribinama niko neće da gleda ovo!
S

Sove

pre gotovo 2 godine

Lazović, Đuričić, Ristić, Radonjić :(
L

Lord Lukan

pre gotovo 2 godine

Bilo bi lepo bratac, samo Lazovic produžio ugovor sa Veronom, bar se tako prica, a Ristic potpisao trogodišnji ugovor sa Lisabonskom Benfikom! Sto se tice Radonje i Djuricica, DAJ BOZE🔴⚪🔴
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Колико ћемо имати страница? Ако буде више од дозвољеног броја опет праве грешку...а можда буде странаца онолико колико је дозвољено да их буде на терену у нашој лиги...у лиги се уигравају,,набијају статистику
D

Dr Drvo

pre gotovo 2 godine

Bolje da dovedu desnog beka umesto ovih vrljoka koje imamo i rezervnog levog.
H

Hulio

pre gotovo 2 godine

Kojeg naseg ,svi su skupi ...Radonjić,lazovic,djuricic,...eto sto nije Ristić dosao ..
d

ddduka

pre gotovo 2 godine

previse previse stranaca
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

svake godine se pojačamo i opet ne udjemo u LS samo bacamo pare
C

Chacarita

pre gotovo 2 godine

Da, uzeli duplu krunu i igrali osminu finala LE, ali bitno je da si ti ustanovio da samo bacamo pare.
K

Kamber

pre gotovo 2 godine

Ali sledeće godine šampin Ling Long lige ide direktno u LŠ.
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

može li neki naš
H

Hames

pre gotovo 2 godine

Koji? Ristic se normalno opredelio za Benfiku, Radonjic pod ugovorom jos godinu dana sa Marsejom koji ga je platio 12 miliona, za koliko bi ga pustio u Zvezdu? Djuricic pod ugovorm sa Sasuolom..ajmo malo realnosti

Boris Novkovic

pre gotovo 2 godine

A za Rodića zamena ne treba... Opet će dečko sam biti na svojoj poziciji a rotirati po potrebi Srnića, Sanoga i Gobeljića (nikako da ode i ako je najavljeno)

rty

pre gotovo 2 godine

Koliko sam ispratio nece ni dovoditi tu zamenu nego ce forsirati Radulovica kao beka.
E

Eh

pre gotovo 2 godine

Ja lepo kažem, Hancko iz Sparte top igrač, pokriva beka i štopera. Slobodnjak top, centaršut dobar, jak, brz. I nadam se da Deki nije lud da dovede Maksimovića kako se piše. Jeste iskusan, ali kiksara brale samo takva
с

срамота

pre gotovo 2 godine

без обзира на титуле и добре игре у европи једна негативна ствар никако да се реши...гомилање играчког кадра...као да смо челзи...трансфер политика је ужасна,без одговорности,троши се новац...
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Kako se bre niko ne buni na milione zarađene zbog te politike? Sve sami stručnjaci.
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Pa kako gomilanje kadra, kad imamo 2 (DVA) štopera, Dragovića i Erakovića... +dva omladinca Lekovića i Đurića... Pankovu istekao ugovor i neće biti produžen... Sasvim optimalan broj štopera, a da ne spominjem da Eraković može biti prodat nakon kvalifikacija, gotovo sigurno ako me ne uđemo u LŠ...
з

за @Gost123

pre gotovo 2 godine

надам се да се шалиш...који смо трансфер имали већи од 5 милиона иако смо имали "златне коке" у свакој генерацији...хоћемо ли мало да причамо о промашајима,на свака 10 појачања најмање 8 заврши на клупи или трибинама,а кинта само капље...
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Naravno da se ne šalim. Takva politika koju tu tražiš je dovela do 10godina van evrope. Treba ovoj upravi spomenik podići. Ja nisam zaboravio 10 godina patnje jer sam i tih 10 godina proveo sa sezonskom na severu za razliku od 99% ovih koji ovde pljuju kao ti.
@

@Gost123

pre gotovo 2 godine

класичан коментар...ако напишеш критику или се не слажеш мишљењем одмах је то пљување...о србијо мајко