Komentari na vest

Zvezda uhvatila Turke u klopku, veliko finale u Monte Karlu!

P

Provizija

pre preko 1 godinu

Neverovatno koliko je duvala promaja u odbrani sve zato što Miloje na silu da drži spore stopere zajedno umesto da igramo sa Erakovičem i Dragovičem Gobelju na beka a Erakoviča na mesto stoper ovako nekome je nešto obečava ui igrači igraju pozicije koje igraju loše a Gobelju Gobeljič mora da sedi umesto da igra sve zato što je Miloje nekom nešto obečao a Erakovič odlazi posle ove godine umesto da igraju najbolji na svojim pozicijama Milojevič se igra i opet se deasilo klao u utakmici kad smo nepotrebno ispali iz igre za lige šampiona.
k

klopka sebi

pre preko 1 godinu

Ma kakvu klopku samo sreča i Katai nas izvadili i to sve zbog toga što sde nešto dogovorio dal sa Erakovičem ili Milunovičem igramo bez D.beka gde sjajno igra Gobeljič a na stoperu imamo 2 spora stopera gotovo da smo sami sebe pobedili formacijom bez des.beka koju na silu gura Milojvevič.Erakovič je duplo bolji od Milunoviča na mestu stopera a Gobelja duplo bolji od Erakoviča na beku.
D

Drmrpr

pre preko 1 godinu

Takticki dobro odigrano! Miloje ima sanse i u Francuskoj samo da Kanga ne zajebe neku loptu...
p

pa1

pre preko 1 godinu

Bravo Zvezdo,bravo ljubavi!
I

Ibrahima Gueye

pre preko 1 godinu

Niko na svetu nije očekivao da će Ferencvaroš biti prvi u ovoj grupi. Još kolo pre kraja. Ni samo rukovodstvo i igrači Fradija...
l

lik iz klake

pre preko 1 godinu

Kao sto sam i napisao na izlacenju parova, mozes biti i prvi i poslednji...vrlo lako je moglo da se poklopi da sve ekipe imaju po 9 bodova ali da ne idemo tako daleko, scenario ce vrlo verovatno biti da ce pevi imati 10 bodova, a poslednji u grupi 6(ako to bude monako 7)...sto je jasna razlika koliko je grupa izjednacena...madjari bukvalno nemaju nikakav motiv da igraju i vrlo verovatno cemo se boriti za LK...sto je i najbolja opcija, da se proba tamo da se prodje 2 kola i nakupe bodovi
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Bravo Zvezdo!
s

shulz

pre preko 1 godinu

Samo da ne zaboravimo da je u pitanju prvak Turske! Protiv Monaka samo hrabro pa sta bude, kako god da bude jos jedna dobra evropska sezona, koja je uz malo sreće mogla biti i odlicna pa i vise od toga, al da se nesto nauci iz svega ovoga pa da se sledece godine ojacamo bar 30% za Ligu Sampiona! Bravo Zvezdo!!!
B

BokiUSA

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar
g

gx

pre preko 1 godinu

Sta je tebi dobra sezona,nadali se lige sampiona,pa ajde liga Evrope ..pa sad daj boze liga konferencije ..da dobijemo Monako i to u goste...kojima isto treba pobeda...daj boze ali bice tesko...
M

Mekmanaman

pre preko 1 godinu

Dobro je što je Dragović dobio žuti i što ne može da igra u Monaku jer ovo mučenje sa Erakovićem na beku više nema smisla. Upariće se na štoperima Milunović i Eraković, a Gobeljić i pored toga što nije idealno rešenje mislim da je bolji od Erakovića na beku. Mislim da može da se pobedi Monako. Od početka ući jako u utakmicu pa šta bude. Ako je Ferencvaroš pobedio može i Zvezda.
l

lazaridou

pre preko 1 godinu

Koje mučenje, druže? Muva nije prošla po desnoj strani. Kroz sredinu ostavljamo pustinju i zamisli da je tu bio Gobelja umesto Čupe, pa masakrirali bi nas. Napad malo trpi, ali pozadi je sve zaključano.
G

GostPa

pre preko 1 godinu

Ne verujem da ce igrati Gobeljic, jer je velika rupa u odbrani. Ocekujem da u postavu udje Pankov. Dakle, ocekivani sastav je Borjan, Erakovic, Milunovic, Pankov, Rodic, Srnic, Kanga, Katai, Mitrovic, Bukari, Pesic. Danasnja utakmica takticki i borbeno gotovo perfektna. Srdacan pozdrav.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

U Nišu nas Gobeljić koštao gola čim je ušao. On je promaja u odbrani što smo videli isto i u Mađarskoj. Eraković možda napred nije baš nešto al zato odbranu igra više nego dobro.
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Vidim da neki zale za trecim golom !! Pa sve je to lepo ali nikad ne znas sta moze da se desi iz kontre, ili neki copavi odbitak kao kod njihovog gola. Jeste bitan medjusobni susret, sve stoji, gol razlika takodje. Bolje k.... u ruci nego p.... na grani. Nismo mi bas toliko mocni da jurimo treci gol u 70 minutu, nije bas ni Trabzon losa ekipa, realno. Da smo jurili 3 i primili za 2-2 onda bi bilo, sto nismo cuvali pobedu, uvek ce neko biti nezadovoljan. Kako mogu da budem nezadovoljan pobedom nad Trabzonom, 3 boda. Imamo sanse u Monaku, pobijemo se muski pa sta bude. Daleko od toga da ne znamo da odigramo poslednje kolo za prolaz, ne bi bio prvi put u Evropi.
J

Jova1245

pre preko 1 godinu

Kakvo sramno suđenje i pljačka crvene zvezde. Sudija mimo svih fudbalskih pravila ne svira kraj kada je zvezda dala gol i povela! Pa kako je to moguce!? kraj je kad zvezda da gol i tačka!!!
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Ма, не брини, само си мало фрустриран јер није победио тим за који си навијао. А има и оно- ЉУЉАЈ ЈАВОРЕ!
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Brate, šta ti je, ko ti srušio sneška ?!
Z

Zvezda padalica

pre preko 1 godinu

Po tempu večerašnja utakmica je bila bliza našoj super ligi nego ligi šampiona
c

cirkusaneri

pre preko 1 godinu

Pa kad je Trabzon bukvalno taj nivo...kakva ekipa, neće biti u prvih 10 u Turskoj ove sezone
s

socinajjaci

pre preko 1 godinu

Najjaci soci ikada pobedio 0:4 na poluvremenu Zenit. Soci je najjaci.
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Kako reče pokojni Nebojša Glogovac, a važi i za Monako...."Znas kako se postaje šampion? Kad je najteže, izađes na teren i pobediš"...
B

Bzvz

pre preko 1 godinu

Dobio ih Ferenc u Monaku, a da Zvezda nema šansu, sve vrsni kladioničari koji tiket nikako da ubodu.
g

gostiksoks

pre preko 1 godinu

Slucajna pobeda,uz srecu i dve precke gostiju! Zadnje kolo,Trabzon pobedjuje Madjare koji su vec prosli,Monako dobija zvezdu,eventualno i nereseno da bude zveda ispada,to je realno,sve ostalo je veeeliko iznenadjenjeee😂
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Rece grobar i izgubi od Nice
F

Familija

pre preko 1 godinu

ČESTITAMO ŠAMPIONI napred lavovi idemo dalje majstori spektularan gol Katai Magika i Šiljina osobina da nanjuši slabosti protivnika i nanese štetu veliku protivniku i to kada je najbitnije bravo ljudi čestitke kompletnom stručnom štabu i igračima na pobedi idemooooooooo ciganiiiiiiiiiiii NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo

ivan2nina@gmail.com

pre preko 1 godinu

Da se razumemo, za sve neznalice i pljuvače, mi u ovoj grupi igramo sa prvakom Turske, prvakom Mađarske i drugom najskupljim ekipom u Francuskoj( ako se ne varam), znači ne igramo sa ekipama koje su bile ispod petog mesta u prvenstvima, kao što neki igraju sa tim ekipama!! Tako da su ove dve pobede ogromne!! A pozdrav za sve pljuvače Pešića i Kataia...Bravo Zvezdo za borbenost i želju!! Milunović i Bukari igrači utakmice!!
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Џабе им пишеш. Не могу или неће то да схвате.
b

brxysd

pre preko 1 godinu

Svaka cast na komentaru. A pljuvaci ce vec naci drugu zrtvu..... SAMO ZA TEBE....
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Zasto onda prozivate Dinamo, oni igraju sa prvakom Italije, prvakom Austrije, preebogatim i prejakim Celsijem koji je prije godinu dana bio prvak Evrope?? Koja je logika da vi njih prozivate i omalovazavate, a hvalite se sto ste u igri sa prvacima zemalja "lijevog svijeta"? Ili cemo pretpostaviti da ovi kriterijumi ne vaze kad nije u vasu korist??
@

@ivan2nina@gmail.co

pre preko 1 godinu

Igrali smo i sa prvakom Izraela, to si namerno zaboravio??
d

dijakhate

pre preko 1 godinu

Ne blamiraj se, raspali Trabzon, Monako koji igra sa pola snage i Ferencvaroš čuveni. Kad se setim kako ste veličali pobedu protiv Kelna posle onog bunkera i tamo i u Bg a oni bili u drugoj ligi pa i da te shvati neko za ozbiljno
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

@Dijakhate,mi kada smo igrali protiv Kelna, igrali smo u ligi evrope. A to znaci da su morali tada da budu na vrhu tabele, a vi igrate konferenciju. Neuporediva je nasa grupa i vasa, nas nivo takmicenja i vas.
b

bob b

pre preko 1 godinu

Trebali da jurimo još 1 gol, a ne čuvamo 2:1
g

gangs

pre preko 1 godinu

Tako se igra u školskom dvorištu. Ozbiljan fudbal se igra taktički. Probaj da razumeš fudbal,nije dovoljno da ga voliš
G

Gosa Smederevo

pre preko 1 godinu

@ gangs Ne. Uravo se igra kako je covek rekao, dakle posle 2:1 se ide na 3:1, tako to rade ozbiljne ekipe.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

@ gosa Smederevo idu ekipe kao Bajern al na Augsburg i Majnc. A ne Zvezda na ekipu od 100mil. Lepo reko Kolarov da prosečan navijač nema pojma o fudbalu.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

@ Smederevo a da su isli na 3:1 i primili gol ti bi prvi pljuvao.
M

Mrcina

pre preko 1 godinu

Bravo za večeras momci,idemo hrabro do kraja.Milunoviću,Dragoviću i Erakoviću 9 za večerašnju partiju.Alal vera momci.Borjanu se mora naći zamena,ovo je već strašno,nema meča u Evropi bez kiksa u poslednje 2 godine.Hvala mu na svemu.Koliko je Katai korisniji kao ofanzivni vezni,nema on više brzinu za krilo.Pešića su morali krenuti golovi,nije on uopšte igrao loše ove sezone,sad su i golovi krenuli.Dobre izmene je napravio Milojević,uveo trkače.Ali onaj Bakasetas,što nam je dao gol.Strašan igrač,pravi box-to-box igrač.I da ne zaboravim Bukarija,jedan na jedan ga je skoro nemoguće sačuvati.
G

Gost344a

pre preko 1 godinu

Slazem se tobom. Borjanu hvala na svemu, ali vreme je ili za klupu ili rastanak...mislim da je krajnje vreme da Popovic dobije sansu da brani u kontinuiteti, zasluzio je!
B

Boban1

pre preko 1 godinu

@Mrcina,kakav bre kiks druze,pa lopta je od Mitrovica i promenila smer. Ne bi to niko uspio odbraniti. A zaboravljas da je spasio dva gola,jednom u stativu a drugi put u prečku i to sve posle Borjanovih vrhunskih odbrana!!!!!!!
b

brxysd

pre preko 1 godinu

Ovaj go veceras nije Borjanov kiks. Lopta je zakacila igraca u zivom zidu i promenila putanju..
M

Mrcina

pre preko 1 godinu

@Boban1,šta je spasio,bilo bi sramota da je primio ono što je usmerio u stativu,pre toga onaj šut odbija u korner,mogao je živu hvatati.Nemoj da misliš da pljujem Borjana,hvala mu za sve,od Krasnodara,kopenhagena,Salcburga,jednostavno je vreme za promenu,svežu krv.Ove godine nas je koštao lš,prošle godine protiv Šerifa kiksao,da ne nabrajam..
K

Kumovi Vrbas

pre preko 1 godinu

Bice pravo cudo bude li bilo samo 3 nula za Monako, sve mislim da ce puci petarda.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Немој да размишљаш толико! Заболеће те глава.
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Немој да мислиш, молим те!
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

treba da ispadnu i zvezda i partizan , samo otimanje para u obe uprave podpomognute sipkom
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Nismo mi partizan. Pa da nas tovare i slabiji kao Petač tikva i Rapid da ne idem dalje.
i

ispisamtisenakevu

pre preko 1 godinu

I na misljenje.....
G

Gost eto

pre preko 1 godinu

Što bi rekao profesor Vujić,čime ti misliš?
M

Marko1105

pre preko 1 godinu

Svaka pobeda Zvezde je vazna, a ova nekako vaznija jer ostavlja nadu. Bojim se samo da se sve zaista svelo na nadu. Mi moramo da budemo srecni ako protiv jednog Monaka u Fra izvucemo i bod, a Madjarima ne treba nista i Trabzon ce jako lako da pobedi. Sad se vidi koliko svaka greska i nedostatak koncentracije znace u utakmicama protiv jacih klubova od nasih superligasa. Sve ovo je posledica ocajno slabe lige jer nasi nisu navikli na ovu vrstu pritiska svakog vikenda i nema te rutine pa se u strahu cesto gresi. Ako hocete jacu Zvezdu, pored boljeg skautinga i rukovodjenja finansijama (mislim na bacanje para na nepotrebne fudbalere) potrebno je da igramo regionalnu ligu sa Madjarima, Rumunima, Bugarima... Srecno!
c

cccc

pre preko 1 godinu

Ja bas rezunujem drugačije Madjari su sigurni a nije za baciti 600000 € koliko pobeda donosi plus koeficijent. Znaci imaju oni I te kako zašto igrati ali nas nebi trebalo interesovati šta se u Turskoj dešava ako mi pobedimo.
G

Gagi197

pre preko 1 godinu

Kako su smešni komentari o smanjivanju Superlige na 12 klubova ili pravljenju Regionalne lige... Mozak na nivou petogodišnjaka
U

U Monaku

pre preko 1 godinu

Pjeske gube.
L

Laku noc

pre preko 1 godinu

Nit' je pjeske, nit' gube.
D

Deda11

pre preko 1 godinu

Niste ovde nije bilo dobro, igra katastrofa, krila odsecena i neupotrebljiva, ne znamo ih koristiti. Ko se nada da cemo ovom igrom da dobijemo Monako on je lud. Los je primer, al pogledajte komsije, koliko lopti imaju samo Menig i Dijabate po utakmici, koliko prilika da probiju, da igraju 1 na 1,mi prvi put tako nesto kad smo imali na utakmici dali smo gol. (Bukarijev prodor). Sa nasim krilnim igracima nema ko dupli pas da odigra. Ubacivanje Ivanica umesto Srnica pun pogodak. Sportski pozdrav!
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Где нађе да вечерас помињеш Дијабатеа?
G

Gost e

pre preko 1 godinu

Samo ti gledaj komšije.
D

Deda11

pre preko 1 godinu

Veceras je odigrao lose Dijabate, al ja ne pricam o tome, pricam o nacinu na koji igramo, jalovi smo do zla Boga, al dobro sve ce da se vidi u Monaku, nemojte posle da nisam rekao.
B

Bukari

pre preko 1 godinu

E na ovakvim utakmicama dolazi do izražaja Bukarijev kvalitet, gdje ima prostora ispred sebe... U ligi Srbije ne može puno pomoći kad ima dvojni blok ispred sebe, svi na 20 m od svog gola.
O

Odokativno

pre preko 1 godinu

Zasluženo smo pobijedili bolju ekipu Trabzona,nesrećno smo primili gol ali srećno je lopta pogodila našu stativu i prečku.Samo da Sanogo bude spreman za Monako,baš nam nedostaje na sredini terena.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Саного је завршио полусезону, а то значи са Звездом. Питај Мркија што немамо његову замену.
1

1346

pre preko 1 godinu

Upravo je obrnuto. Možda smo nezasluženo pobedili zbog njihove prečke i stative za nijansu slabiju od nas ekipu Trabzona. Tamo bi im uzeli bod da Kangwa nije dobio crveni karton.

ФКВ1914

pre preko 1 godinu

Намештено. Играју браћа турци, домаћин побеђује, обоје испадају.
i

iskenjamsenatebe

pre preko 1 godinu

I na tvoju 'predikciju'.......
E

EU

pre preko 1 godinu

Zvezda gubi u Monaku, Trabzon pobedjuje Ferencvaros, Zvezda ispada...
@

@eu

pre preko 1 godinu

Neces ti nikada doziveti da tvoj tim pobedi prvaka evrope. Jos neces ni doziveti da tvoj tim pobedi prvaka turske ni prvaka bugarske ni rumunije ni madjarske ni grcke
G

Gost997

pre preko 1 godinu

Nema veze, ti se pojede ziv sto vi niste ni za kup semse suljakovic pa se tesis, sad mi jos draze zbog gola u 97, valjalo bi sledeci iz izmisljenog penala u 103
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Idi ti sine veseli se vasoj skoro pobedi nad Nico. A mi zvezdasi ce mo slaviti i docekati prolece u evropi.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Неће бити смак света. У овој групи је свако могао бити и први и последњи.
E

EU

pre preko 1 godinu

@eu, Gost 997, Gost Djape Haha, kakva ste vi komedija, inace ne navijam za Partizan, za vasu informaciju. Samo sam dao predikciju sta ce se desiti.
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Ма, само ти реци шта желиш, нема проблема...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

,,,,, i Zvezda opet ostaje ČLAN PORODICE EVROPSKIH I SVETSKIH ŠAMPIONA U FUDBALU, A Ti, doživotni mali komšija EVROPSKOG I SVETSKOG ŠAMPIONA U FUDBALU CRVENE ZVEZDE IZ BEOGRADA. Ajd sad sikter odavde i da Te ovde više ne vidim.
E

EU

pre preko 1 godinu

@ NAJVECI ZVEZDA Evo, vidis me opet ovde, sta cemo sad? Sikter kazes tvom tati, ne meni, jasno?
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Proradio Pesic, nema vise stajanja, dace preko 25 ove sezone u svim takmicenjima.
B

Bogdan58

pre preko 1 godinu

Čestitke Šampionima, velika pobeda uprkos sudiji, koji je navlačio za Trabzon, kao da se igralo u Turskoj. A u Francuskoj, sudija navlačio za Partizan, kao da se igralo u Beogradu. Zvezda je život, sve drugo su sitnice !!!
R

RNK

pre preko 1 godinu

Ne lupetaj. Kakav crni sudija...Zvezda se povukla na 2:1...da bi igrao utakmice u Evropi moras da imas m..., a ne da se povuces kao veceras...uzas...
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Bravo momci! Bravo za trud, borbu, karakter! Samo jako do kraja pa sta nam Bog da! Nego, koga pljujemo veceras? I aman, pustite komentar, sta ovde cenzurisete?
s

sadasdasdasd

pre preko 1 godinu

Dzaba sve kada ne mogu betonligasa da dobiju u gostima...
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Bravo momci! Bravo za trud, borbu, karakter! Samo jako do kraja pa sta nam Bog da! Koga pljujemo veceras?
A

Acaaaaaaaa

pre preko 1 godinu

Danas je ovako to izgledalo- Katai stoji u mestu čeka loptu, preseku ispred njega i baš se vukao po terenu; pogrešan pas više puta u prvom poluvremenu.. Posle je više puta povukao dobro, kombinovao, sve ukupno ok, zbog gola odlično. Pešić je imao opet više loših poteza, ali je prečesto sam i baš ga biju tokom svakog meča i imam razumevanja za greške. Fenomenalno kretanje kod gola. Kanga opet imao 2 opasne situacije u prvom poluvremenu- dao loptu njima na desnoj strani i jednom dodavao poprečnu loptu i umalo da pogodi Srnića, ali je generalno držao loptu odlično kad treba i nije davio igru niti šutirao sa 40 metara. Ivanić dosta loše, ova igra me podseća na njegove početke u Zvezdi.. i ono što mi nije jasno, kako je Srnić izgubio brzinu sa 30 godina, nekad je jurcao samo tako.
r

ranGo

pre preko 1 godinu

колко смо несрећни били када смо примили гол више смо имали среће због њихове стативе и пречке... али победи се у зубе не гледа
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

A i oni su imali toliku srecu, svaka odbijena lopta njima u noge, e sad sto nisu znali da iskoriste to i sudijsko navlacenje, nismo im mi krivi. Napred Zvezdo, udri sve do koske, idemo prolece u Evropi.
P

Pobedi se

pre preko 1 godinu

u zube ne gleda ali mi smo veceras igrali jedno veliko nista i pobeda nad monakom bi bila ravna cudu
G

Gledaj

pre preko 1 godinu

Nije bilo lepo ali je bilo korisno,sta ti vredi da igrača lepo ako izgubim?
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

I sta kazu,zna li sta ovaj Cokna? Sad se cuti mhm? Bravo Milose,odlicno spremljena tekma sa ovim limitiranim timom!!
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Ajde reci evo sta je dobro?
G

Gagi197

pre preko 1 godinu

evo šta je dobro
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Борјан-5.5(време за клупу) Ераковиќ-7,Родиќ 6.5,Драговиќ 7,Милуновиќ 7.5(објаснио пуно тога), Срниќ 5(стелт), Канга 6(нервозан непотребно) Катаи 7(мора,да игра) Митровиќ 5.5(има још мнооого да учи) Букари 7.5,Пешиќ 7.Честитке момцима на победи!
Љ

Љубан

pre preko 1 godinu

Утисци, мене лаика за фудбал, одличан потез што је Катаи пребачен на офанзиног везног, неоспоран техничар ал нема више брзину за крило, жеља, борба, хтење и да не заборавим, жута коса Мустафе, честитам нашој Звезди, али мислим да не можемо тамо ништа, слабо ми на гостовању, Мара је чудо, ја им желим да са оволико жеље одиграју са Партизаном!!! Победе и да се у миру појачамо и припремимо за Лш.
G

Gost e

pre preko 1 godinu

A šta imamo od ovog što ima brzinu za krilo,kad ne može da predribla ni jedan na jedan?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

TO JE TA ZVEZDA !!!!!!!! BRAVO!!!!!!! BRAVO!!!!!!!! BRAVO!!!!!!!! PO STO PUTA BRAVO!!!!!!! Ponovo smo pobedili i bolji (ali ne u toj meri bolji tim da Zvezda ne može da pobedi) i kud i kamo skuplji tim od Nas. Pre svega čestitka na borbenosti na posvećenosti, na slozi, momci su ginuli do zadnjeg sekunda.💪💪💪💪💪💪💪💪💪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴🥇🎖️🥇🎖️🥇🎖️🥇🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴 Napred Zvezdooooooooooooo.
G

Gost1436

pre preko 1 godinu

Druze, dal si ti gledao utalmicu, sta je tu dobro? Povukli se nazad posle 2:1, sta je tu dobro?
G

GostovanjeR

pre preko 1 godinu

Sta je tu dobro? Umesto da ides na 3:1, ti se povuces. To ne rade velike ekipe.
7

79

pre preko 1 godinu

Oni da dobiju monako haha,pa nije to nasa šaban liga da se igra dok ne daju gol.4-0 sigurica kao ladna voda
P

Penzioner

pre preko 1 godinu

Auuu brate, uzmi nesto za smirenje! Pusti Zvezdu vi ste bolji, mi smo najgori. Cuvaj zdravlje covece Boziji!!
3

33 titula

pre preko 1 godinu

Sreća je pa ste vi pobedili danas.Kako se završila utakmica u Nici nisam gledao do kraja.
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Важи, 'ајде стави кућу на то...
Ч

Чокот

pre preko 1 godinu

Па иступите из те лиге, фолиранти! И не прави се глупљи него што јеси. Три минута надокнаде је изгубљено због искључења.
G

Gostbanjalucki

pre preko 1 godinu

Bravo Pesicu lave i naravno cjeloj ekipi strucnom stabu upravi sjeveru cjeloj Marakani ZVEZDAAA
p

prti

pre preko 1 godinu

A u Francuskoj na terenu sigurno Srnic I zbog kartona Dragovica Gobeljic.
V

Voždovački

pre preko 1 godinu

E ovo će tek sad da nas "boli" tek sad na površinu izlaze ludorije Kanga što je driblao protiv Makabija pa gol i izgubismo LŠ, a sad Srnićevo ludilo i penal protiv Monaka, da je bilo 0-0 imali bi 7 bodova a Monako 5 . I remi opušteno, a Ferencu netrebaju bodovi i otići će u Tursku i glat izgubiti, e znam pravila šta bi nekim teškim slučajem bilo da mii+ i Trabzon imamo isto bodova, mali Mitrović nas uništi sa onim sklanjanjem u živom zidu.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Borjan i Srnić za Makabi krivi jer se grle i ljube dok je lopta u igri. Danas Rodić pobegao iz živog zida.
D

Duka333

pre preko 1 godinu

Svaka cast na veoma bitnoj pobedi, ali ovaj nas komentator je katastofa
r

ranGo

pre preko 1 godinu

Браво браво....заслужли смо победу... пешића сам критиковао много мислим да саа се огрешио... написао сам и да су бољи од нас али драго ми је да сам и ту погрешио... Катаи сјајан гол и његова игра је вечерас на моменте личила на старог Катаиа.... Иванић мора и може боље букари одлична асистенција... одбрана у скоку одлични...
g

golst

pre preko 1 godinu

Kakvo bre finale u monaku , da je zvezda dobila makar 2 gola razlike turke sad bi imala bolji međusobni ovako čak ako zvezda dobije monako turci ako dobiju mađare(a olešiće ih) biće u cipiripi kupu
p

paaaaa

pre preko 1 godinu

bolje cipiripi nego le gde dolaze barsa sevilja atletiko,ajax salzburg izd,ne zna se ko je tezi,tako da 3 mesto milina
д

д.г.

pre preko 1 godinu

И шта онда?
g

golst

pre preko 1 godinu

Ko ti grantuje da dobijamo monako kad bunker igramo i kući bićemo 4 svakako
m

medeljin

pre preko 1 godinu

Koji su to oni i koji ste to vi?!
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Pozdrav od Magika i Pešića za sve neznalice na ovim portalima,da ih ne nabrajam,prepoznaće se oni i sami vrlo brzo.
d

dzon vajs privislav

pre preko 1 godinu

Sta je potrebno da bi Zvezda bila druga?
S

Stanislavonije

pre preko 1 godinu

Levi i desni bek.
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Da pobedi Monako većom razlikom ,nego Trabzon Ferencvaroša.
D

De jàn

pre preko 1 godinu

Bukari covjek odluke. Svaka mu cast, kad god ima loptu na njihovoj polovini, odbrana Trabzona se use*e.
B

Bravo

pre preko 1 godinu

za mog Nisliju,bravo za ceo tim.
p

plitak potok

pre preko 1 godinu

Milojevic pronasao poziciju Kataiju.. Polako se slazu kockice.. Bice ovo sve dobro, verujem u ovog trenera.. Bravo momci, sa ovim presingom od veceras moze i Monako da padne..
У

УЛТРА.....

pre preko 1 godinu

БРАВОООООО МОМЦЦИИИИИ БРАВО ХЕРОЈИИИИ КАКАВА ЗВЕЗДА СИЛНААА ЗВЕЗДААА !!!!!!!!! БРУТАЛИТИ !!!!!!!! БРАВО МИЛОЈЕЕЕЕЕ БРЕЕЕЕЕ БРАВОООООИ БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Z

Za "stručnjaka"

pre preko 1 godinu

Pešića OPET pogodili?!😏
G

Gost83

pre preko 1 godinu

Ako novinari mogu da isprate dali je turski trener kupio dres od Pešića nakon utakmice...rekao je da ce da ga kupi za sina. Napred Miiilooseee!!!
A

Aco CZ

pre preko 1 godinu

Rekao je pre utakmice, inace bi mu ovaj vcrs poklonio za dugo secanje 😉

mosic.zivan@gmail.com

pre preko 1 godinu

Као Краљевић Марко: "Јао мене до Бога милога ђе погубих од себе бољега!" Честитке на храброј борби и лепој игри обема екипама. Идемо Звездо, нека Бог да среће...
S

Skopje

pre preko 1 godinu

Sta kazu dezurni kriticari??? Ne valja Pesic ?????
G

Gostblabla

pre preko 1 godinu

valja u sistemu 4 4 2, i kao napadac koji ulazi sa klupe. ako se zna da nam je nudjen onaj razbijac iz makabija, za male pare, a da krsticic, kulibali, sanogo koji je povredjen svaku drugu tekmu ili ima parne kartone primaju zajedno 1.5 godisnje, zapitam se sta se desava. gde je logika. ako nista drugo uboli su bukarija i mitrovica tako da ajde napadac na zimu i barem jedan od bekova. i da, koji car je doveo mijailovica sa zakasnjenjem za registraciju u evropi. taj isti "raspali" mijailovic bi nam znacio vise i od srnica i od kangve, a i od sanoga.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Bukari suvo zlato.
p

prewara

pre preko 1 godinu

5 000 000 na transfermarketu trenutno vredi
p

plavac

pre preko 1 godinu

ja kao grobar kažem da je za bukarija 5m fantazija dil,dečko je za lige petice i to ne neozbiljan tim.
b

bu2

pre preko 1 godinu

Steta sto nemamo jos 1 igraca kao kanga ili marin..
D

Dijego

pre preko 1 godinu

Pesic trebao da pokloni dres treneru Trabzona...