Zvezda video klipom najavila Motiku

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.02.22. | 15:39

Posao je završen

Dolazak u Beograd kasno sinoć, pregledi u jednoj beogradskoj klinici i potom potpis na ugovor sa Crvenom zvezdom. To je put koji je u poslednja 24 sata prošao omladinski reprezentativac Srbije Nemanja Motika.

Sada već bivši fudbaler Bajerna potpisao ugovor na 4,5 godine sa Zvezdom. Posao je praktično potvrdio srpski šampion video objavom na društvenim mrežama. Na kratkom video zapisu vidi se kako krilni fudbaler velikog potencijala trči na traci. Nije mu otkriven identitet, ali je jasno da se radi o sada već bivšem igraču Bajerna.

Izabrane vesti

Zvezda će naime za 18-godišnjeg srpskog reprezentativca platiti 1.500.000 evra, u tri rate od po 500.000, a Bajern će zadržati i 15 odsto od naredne prodaje. Bavarci će imati i pravo preče kupovine.

Motika i jeste preozbiljan potencijal, ove sezone je za drugi tim Bajerna na 24 utakmice postigao čak 15 golova uz osam asistencija u četvrtoj ligi Nemačke. Davao je golove i u Ligi šampiona za Mlade i juniorskom Kupu. Trenirao sa prvim timom Julijana Nagelsmana, ali nije baš mogao do minuta u konkurenciji aždaja kakvi su Leroj Sane, Kingsli Koman, Serž Gnabri i Džamal Musijala.

 


tagovi

Nemanja Motika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara