Komentari na vest

Zvezda zatvara prelazni rok: Mićko se vraća na Marakanu

t

text

pre preko 1 godinu

text
m

madjija

pre preko 1 godinu

Opet ne ide na sudjenje... Nece ici ni kad dodje vreme za ovakve stvari koje sad radi! Madjija je to! Cuvar ga duh koji lebdi,i neimari sa Senjaka!
G

Gostksksmsm

pre preko 1 godinu

valjda je dobrobit Zvezde u interesu svih nas. dokle vise podele. sad se delimo na terzine botove, grobare botove(svako ko kaze jefnu negativnu rec protiv madjije ke grobar?) ja sam isao nekada na sever, sada na istok, placam clanarinu od prve godine i uzimam sezonsku! zasto meni neko pise da sam bot? ja sam iskreni navijac Crvene Zvezde, koji je na stadionu od 7. godine(sa dedom sam cak isao). e to je ljubav gospodo. zasto su prodati pavkov i ohi, evo jedno misljenje. ben ima platu 650 soma, ne pada mu na pamet da ide,pavkova je malo lakse resiti se, a tek ohija koji je izmislio fudbal se sve njih. pesic ne moze sam da izgura sezonu, a kulibali je tu da popuni broj j izvuce pare. krsticic(za predjasnji mandat svaka cast), sada nrma sta da trazi ovde! dioni falko zivkovic, pre njih la para zander,mnogima sam imena zaboravi! nama mijailovic treba( ne zato sto je dobar, nego je manje los od srnica a i krsticica)! kriminal na max gospodo, bukari i kangva su nam bili dobar znak pocetkom leta, a onda je neko resio da izvlaci lovu. i ne nisam grobarski bot! NAPRED ZVEZDA, SAMO NAPRED ZVEZDA!
M

Mare Dužni

pre preko 1 godinu

Cemu tolika sekiracija? Kad napises bilo kakvu dobronamernu kritiku, sluge ovde piskaraju i lupaju minuse. Koga je briga, kao da su komentari ili minusi neko merilo. Kao da smo slepi kod očiju. A bot uvece pred spavanje neka bude spokojan. Šteta je već napravljena.
d

dejanera

pre preko 1 godinu

Kad nam je gorelo (i svaki dinar nam bio kao kuca) bio je jedan od retkih igraca za kog smo imali ponudu! Bilo kakvu!!! A on je podneo zahtev za raskid ugovora na stetu kluba u kom je proveo omladinski staz, u kom je debitovao u seniorskom fudbalu i stigao do reprezentacije! I sad ga neko dovodi nazad?! Sto se mene tice NIJE DOBRODOSAO!!!! Neka je ziv i zdrav, neka igra gde hoce ali u Zvezdi ne zelim da ga vidim! A ako dodje najvise sto bih voleo je da mu ceo stadion zvizdi kada god dodirne loptu! A licno bih mu zvizdao sve da postigne gol u derbiju za overu titule!!!!
M

Mićko tužibaba

pre preko 1 godinu

Ako Mićko dodje, na svakoj utakmici, svaki put kad on dodirne loptu, sa celim društvom ima da mu zviždim sa zapadne tribine!!! Nismo zaboravili kad si tužio Zvezdu! Mićko tužibabo MARŠ SA MARAKANE! Idi u Partizan!!! UPRAVA NAPOLJE!!!
T

Tako je care

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar! Izaziva mi mučninu i pomisao da Mijailovića vidim u Zvezdinom dresu. I njega i Srniće i slične koji su tužili klub. DALJE OD ZVEZDEEEEE!!!!!!!!!!!
L

Lapo Lapo

pre preko 1 godinu

Nema kvalitet ali je dobar za kombinaciju. Naduvaš mu platu pa 50 50.
T

Terza Interpol

pre preko 1 godinu

Ko je menadzer ovom klipanu. Lik ni u srpskoj ligu ne bi odskakao kvalitetom. Jos jedno trkacko grlo koga se posle 2 god niko nece secati.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Dzjuba, Kasijera, Desers, a dodju Pešić i Kulibali, pritom oteraš Ohija koji ima daleko bolji prosek golova od Pešića i Kulibalija zajedno. Rodrigao, a dodje Milunović. Ado, a dodje Mijailović. Pritom produžiš ugovore Gobeljiću, Srniću, Pankov, a Motika od 1.5 ili 2.5 miliona evra nije više ni bitno, sedi na klupi ili atletskoj stazi. Za Krstičića koji ima 450 hiljada evra godišnje više niko i ne zna šta taj radi. Ben koji ima 600 hiljada evra ni približno onog Bena iz prve dve sezone, a i on greje klupu. Da ne nabrajam onih brdo i brdo preskupih promašaja. Ali važno da smo najjači tim od Barija, znači čak i jači od tima koji je 92' igrao sa Sampdorijom za finale KŠ na Vembliju. Da nije tužno bilo bi smešno. Ali važno da je tu Bot U INAT DUŠMANIMA da diže u nebesa Madjioničara. I da ostavlja po 20 takvih komentara sa različitim Nikovima. Bravo, bravo.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Ne diraj mi Benčugu, on se barem bori. Sve ostalo stoji. Ipak, najveći problemi (na terenu) su Katai, koga boli uvo za sve, i Ivanić, koji, ruku na srce, "sanira povredu" od neprimanja plate. Ovo je sada Bukarijeva i Kangvina ekipa. Vreme da se gradi oko njih.
A

Anunake

pre preko 1 godinu

A,di ga je Micko?

Sliks17

pre preko 1 godinu

Definitivno NE. Zbog nacina na koji je otisao iz Zvezde kad je bilo mozda najteze ne treba mu dati ni da pridje stadionu, pa cak ni u protivnickoj ekipi
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Mijailovic je rang trenutnog Nenada Krsticica, mozda eventualno malo brza verzija.
6

6543

pre preko 1 godinu

Jedino dobro u svemu ovome sto se upravi blizi kraj.. Nece pomoci ni neimari ni veliki vodja... Nerviraju svake godine po malo.. Al kap je prelila casu.. Uprava napolje
m

miki bg

pre preko 1 godinu

a koliko para ? na transfermarketu vredi 1,2 miliona e , realno igrac kostolomac mogla cuka jedino u rusiju ga uvali jer je jedino snazan a terza neverujem dao neki kes pa mi i nije jasan transfer jer su postojale ponude za njega , dao jedan go ( drugi u karijeri u 29 godina)sad ce sutira ko lud u zvezdi a za 2 godine imace 31 i kako ga prodati , u sezoni kad zvezda ima 100% titulu umesto prave mlad tim sa iskusnim strancima dovedu dobra pojacanja na leto jer ce igrati ligu sampiona pa ce hteti mnogi u zvezdu tvorza pravi dom pezionera mada micko najmladji desni bek povucena pozicija u zvezdi realno nema ni spica pesic posti a kulibali neupotrebljiv nema snage ni bus stigne, borjan uskoro 35 oni mu produzili do 2026 umeto dovedu nekog i polako ga ubacuju u igru evp na pr petrovic iz amerike nekad cuke blista tamo rodic isto umesto ga menjaju oni produzili ugovor eto bilo mladjih iz cuke roganovic tosic ili nekad kamenovic , stopera ima talenata uz dragovica stasavaju a ne cica od 33 godine stranci osim bukarija katastrofa kataji bez benzina igra ko tristac bez benzina nece vise nikad se pojavi neki stanovic bar ne u zvezdi jer madiju to nezanima samo profit ali za svoj dzep
D

Dragan 1985

pre preko 1 godinu

Nije bas 100%, 5 bodova se moze stici, sa obzirom da ce Zvezda u narednom periodu vecinom gostovati. Partizan je bio jesenji sampion, pa se to istopilo. Zvezdu ceka gostovanje Cuki, TSC-u, Vosi, Vozdovcu, dva derbija...mozda ce se jos neki klubovi probuditi...ali moze da se kaze 70% da je resena titula, a nikao 100%. Partizan sve bolje igra, Zvezda losije. Sve zavisi od zimskog prelaznog roka ko ce bolje igrace dovesti, jer slede 2 derbija.
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Jedan Micko "spalio" EDB, evo sada drugog Micka da nam "spali" Zvezdu....U svim sferama zivota u Srbiji - mora da bude neki Micko....

lakindza

pre preko 1 godinu

UPRAVA NAPOLJE!
e

esex

pre preko 1 godinu

Odlican za superligu a los za evropu..to sto on igra moze odigrati i stankovic,sanogo pa cak i krsticic..
V

Vlajko Jagodinac

pre preko 1 godinu

Za koju Evropu?
c

crveno bela mašina

pre preko 1 godinu

Meni ovo ima smisla jedino ako ga koristi u prvenstvu a raskinu ugovor sa Krstičićem. To opet znači da ćemo Srnića da gledamo na poziciji desnog beka, baš kao i Gobeljića. Mora Ado da stigne na zimu. Mali Stanković mora da dobije minute, dečko je borben, agresivan, ima široka pluća, mlad je a i nije loš, makar ono što je do sad igrao, igrao je dobro. Ovo može da znači i da Sanogo ide na zimu, što je greška. O kvalitetima Mićka ne bih pričao, vreme sve pokaže. Ako se do zime ne pokaže, onda bi stvarno bio red da neko odgovara za dosta toga, ne samo za ovaj transfer. Ako se pak pokaže, treba pohvaliti.
P

Posrednik

pre preko 1 godinu

Cukaricki je nadmudrio Zvezdu, svaka cast. Nzm koliko vas je pratilo Čuku u zadnjih par kola ali mali Nikola Petkovic (zadnji vezni, kapiten u19 repke) je pokidao zadnje 3-4 utakmice i sigurno ce dobijati sve vise i vise prilika u toku sezone, cime bise dozirala minutaza starijim Docicu i ovom Mijailovicu. Umesto da su ona dva klipana Mrkela i Terzic namirisali Petkovica i videli potencijal i uzeli njega, oni vracaju ovu ragu koji ce sledece sezone u ovo vreme imati isti status kao Krsticic ove sezone nazalost. Bas su postali ocigledno bezobrazni sa Kulibalijem, Mijailovicem, skartiranjem mladih (Stankovic, Motika, Stanic, Radulovic) i ne dovodjenjem famoznog desnog beka.
У

Укратко

pre preko 1 godinu

Погубили су се у својим комбинацијама, крађом, мешетарењем, сад се види да нема за шта кер да нас уједе, и да смо у жестоком каналу
w

wawa

pre preko 1 godinu

Živim za dan da ovaj trenutni dvojac dobije nogu, a to neće samo od sebe se desiti. Merkela i Terziću nije vam djede ostavio Zvezdu, sjeme vam se zatrlo jednom za svagda.. Ja vise ne mogu ovo da progutam ove njihove bombe
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Boga mi primakao im se kraj! Još 6-7 vezanih titula i odoše!!!
F

Filip9922

pre preko 1 godinu

Čemu onda mali Stanković služi? Ovo je užas šta rade lopovi iz uprave, vredjaju nam inteligenciju…NAPOLJE BAGRO!
K

Kup

pre preko 1 godinu

Stigao Ado, ali iz Čukaričkog... Smešno vam pravi ceo prelazni rok, sve milionska obeštećenja i na kraju... Koliko su jadni naši klubovi da se zaduže, i kupe tri igrača kvalitetna za 10 miliona...koliko bi im se ulazak u ligu šampiona isplatio...
T

TNT

pre preko 1 godinu

Mićko i Mića još fali Žiča. :)
l

lik iz klake

pre preko 1 godinu

Au jbt...au...au...molicu boga da LS osvoji totenhem i da ne bude u prva 4 da nas ne gledam u LS...jer ovo sto prave od ovog tima sledece godine ima da bude takvo razvaljivanje u LS da nam dobro nece biti...dovedes jednog igraca da valja (bukarija) i onda opet dovodis 10 raspada...gde je krsticic, sto ga niste dali jekom da barem pola plate vraca...spiridonovic nam je na grbini, eno ga bata kupio m4....pa kupio bi i ja m8 ne m4 da su mi gazde nesposbne i prave kombine...kako cemo da zviznemo o pod ne dozovu li se pameti...juce tekst o brizu kako da bi bio konkurentan moras da ulazes, jutros zvezda dovodi ovog lika...odlicno...jedva cekam da mi sl godine terza i pravi zvezdasi objasne kako cemi mi u grupi da pobedimo tim kalibra briz i jos jace od njih....bitno je da je degeneka prerasla zvezda...
K

Kamenko

pre preko 1 godinu

Ovo komentariše lik koji je nakad pisao kao "Džaba ste krečili", ovo "kombine" samo on piše hehehe čuj "kombine". Inače na utakmice ne ide, pise ovde po deset komentara za vreme utakmice.
k

krcalica

pre preko 1 godinu

Krcanje potez
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Zasto se ne dovede Radoja isto je slobodan,a 10 puta je kvalitetniji od ovog nazovi igraca,plus ima veliko iskustvo igranja u primeri gde je proveo skoro celu profesionalnu karijeru
h

hopaop

pre preko 1 godinu

Zato što Radoja neće nazad u Srbiju.
G

Gostenhof

pre preko 1 godinu

Zemljo, otvori se!
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Opa, podmladjujemo ekipu, Mićko ima samo 29 godina
I

Immobile

pre preko 1 godinu

Jel ziv Nenad Krsticic i za koju platu on igra odnosno ne igra???
@

@Imobille

pre preko 1 godinu

Ima 420 000 evra po sezoni iliti 35 000 mesečno...
G

Gostgovnjakovic

pre preko 1 godinu

A J..O li vam Mićko sve po spisku, kakve vi grobove dovodite u Zvezdu, sa takvima da igrate Evropu, a ne valjalu naša djeca, naravno i on je dijete, ali nije bio za nas, otišao je, a sad nazad, eeee pretužna Zvezdo
k

kako bre

pre preko 1 godinu

druze nije bio za nas decko je bio dete i pokidao je dok je igrao u zvezdi u veoma teskom trenutku
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Sramota sta mi dovodimo.....nazadujemo kao klub u svakom pogledu. Neko mora da zaustavi ovo unistavanje Zvezde. Mi navijaci, to ne mozemo. Ali ima ko moze, Rekonstrukcija uprave, od samog vrha, pa sve do dna - je neophodna, kao i ciscenje severne tribine od kriminogenih elemenata, i vracanje te tribine u "zdravo" stanje.
S

Samo Sever

pre preko 1 godinu

hahaha... A vidi ti ko ovde spamuje hiljade narucenih poruka protiv dr.Terzica,Kulibalija,Miloja i uprave FKCZ,99% tih poruka potice od navijaca amaterskog kluba koga petlici iz Fejnorda oducili od fudbala za sva vremena sa 8.komada pa sad imaju tolike komplekse da na svakoj vesti o Terzicu ostavljaju na stotine istih hejterskih komentara sa laznih "zvezdaskih" profila,toliko su PROVIDNI da nema dalje,i dete iz obdanista bi ih provalilo! Ali dobro,treba ih razumeti,dr.Terza im ugasio bunker za sva vremena,titule videli nisu cak 5.godina a LS preko 20.godina,tako da znaju i oni sami da dok je Doktor fudbala Zvezdan u Zvezdi oni titule nikad vise videt nece,zato i pokusavaju na ovaj nacin lazno se predstavljajuci da ga teraju preko propagande po forumima i spinujuci poruke protiv njega i uprave! Dzaba vam sve,titula i ove godine u Terzinim i Zvezdinim rukama,vi je opet videti necete 6 godinu za redom!
l

lool

pre preko 1 godinu

Ja evo placam clanarinu i meni i deci i misljenja sam da Kulibali, Pesic, Ben, Gobelja, Srnic nisu igraci ni za Graficar
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Dobro je klinac, dobro je....bice danas sendvic bez podriguse u njemu...moze li neki pileci parizer ?
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Svako kome je imalo drazi Partizan navija da Terza i ekipa tu ostanu. Nek osvajaju i titule. Gubitak titule za Partizan u ovako smijesnoj namjestenoj ligi je mala cijena za ono sto ce se desiti Zvezdi vrloo brzo. A po potezima u ovom prelaznom ruku i sami slutite sta ce biti.. Samo polakoo..:)
@

@999

pre preko 1 godinu

Gledaj ti, svoje dvorište. Šta se tamo radi, to je za zatvor.

Marko Pavlovic

pre preko 1 godinu

Samo gomilajte sredinu, a beka će igra grobelja. Aman
j

juzny

pre preko 1 godinu

ako smenimo upravu, mi mozda i ove godine šampioni 😄😄😄😄
d

dužni yužni

pre preko 1 godinu

Kakva genijalna ideja. Sendvič za gospodina
L

Lazni navijaci

pre preko 1 godinu

Kako vas bre vise nije sramota Lazni nazovi navijaci takozvani "simpatizeri kluba" sto jednom u 10.godina dodjete na stadion! Sta bre vi uopste znate o fudbalu! Lezite samo na internetu po 24h. zivite od plata i penzija svojih roditelja,sedite kuci sa telefonom u rukama po ceo bozi dan i serete nesto na svim vestima o Zvezdi! Idite radite nesto, zaradite za sebe,kucu i decu! Nije do vas da ocenjujete upravu,Terzica i da smenjujete trenere preko interneta jer u zivotu loptu ni na fizickom sutnuli niste smem da se kladim! Ako si Pravi navijac, lepo odes na stadio kupis Sezonsku ulaznicu i navijas za Zvezdu licno sa Marakane, a ne ovde po ceo dan lazes,spinujes i botujes protiv Uprave,Trenera,Terze,Igraca..bukvalno svega zivog a ovamo primas socijalu jer si nesposoban da zivis! I vi takvi ce te nekog da menjate i "terate" iz Zvezde i slicno ccc...jad i beda! Milojevicu i upravi puna podrska!!! Napred Zvezdo uz tebe su svi Pravi i Orginalni navijaci DELIJE sa Severa,ubaceni i placeni botovi i sendvicari preko interneta nikad vise nece moci da menjaju nista u Zvezdi i u klubu,tome je dosao Kraj!
С

Симпатизер клуба

pre preko 1 godinu

Јеси ти професионални навијач? Чему вређање и поделе? Делије север су навијачи а сви остали симпатизери и …Чему претње? Имаш снимљену поруку па само лупаш copy-paste. То се зове spam, а на српском смарање. Ако ниси плаћен за ово што радиш већ то радиш из убеђења, онда имаш озбиљан проблем. Желим ти сву срећу у животу.
J

Jad i beda

pre preko 1 godinu

Jednom si sastavio ovu poruku i pejstuješ je sada na svaku vest o Zvezdi. To se savršeno uklapa u sliku o svima vama krimi strukturama koje zvanično i nezvanično kontrolišu klub. Samo je mnogo providno.
ч

чега

pre preko 1 godinu

Си ти оригинал? Криминала, простаклука, неписмености? Колика је твоја плата, од чега живиш, како зарађујеш? Ти ћеш овде да причаш о правим навијачима, и љубитељима клуба. Одеш на север, нарољаш се као говедо, дерњаш се шта ти се каже, и идеш кући. Јеси ли слеп да не видиш шта се ради са клубом, или си само глуп? Ти знаш да ли је неко шутнуо лопту, ти знаш ко има карте...Ти и такви као ти, којима је лако манипулисати, као са дететом са чоколадом, сте нашли да паметујете о клубу. Ми овде причамо, јер немамо где, свуда сте затворили информисања, на северу певате о подршкама управи, бившим тренерима и играчима, ОВЕ ЛОПИНЕ ВЕЛИЧАШ, њих нема нигде да се јаве, да кажу нешто о дуговању, плитак ти је мозак индијанац. Видиш ли својим очима крађу испред носа!?!?!
S

Sladajac

pre preko 1 godinu

Bolje da su vratili njegovog mlađeg brata iz Voždovca koji je dosta mlađi i u Voždovcu igra desnog beka a primarna pozicija mu je zadnji vezni...
T

Terza...

pre preko 1 godinu

...OSVOJI I 6-TU🏆ZA REDOM SA ZVEZDOM I ODE DIREKTNO U LS SL.GODINE,A VI PRICAJTE STA HOCETE,NEVAZNI STE!
v

vucelini botovi

pre preko 1 godinu

Ce sad masovno da placu na tvoju poruku,pogodio si ih pravo u bolnu tacku!👍😂
K

Kakav lik

pre preko 1 godinu

Čovek sam sebi odgovara na poruke, a do sad je napisao trećinu poruka, na ovoj vesti. Blago ti se, nemaš ti ni brige, ni pameti.
n

nebo

pre preko 1 godinu

ma bitno da je terzinju odlozeno sudjenje po 100put
6

6-ta u nizu...

pre preko 1 godinu

Od 100% komentara ovde koji botuju,lazu i sire propagandu protiv Terze i uprave,98% ih dolazi od strane ubacenih i placenih vucelicevih botova sa laznih "zvezdaskih" profila! Izgleda da ih bas boli sto im dr.Terza stavio katanac na bunker i sto ove vec 5 punih godina titulu mogu samo da sanjaju a EL igrali nisu 25.god najmanje,zato im i smeta Terzic,jer znaju i oni sami da dok je on na celu Zvezde oni nikad ali bukvalno nikad titule i LS videti nece,zato i spinuju i botuju ovoliko preko poruka,jos samo im je to ostalo jer im je klub u bankrotu zbog duga od 78.mil i pred gasenjem!
G

Gostllll

pre preko 1 godinu

ti si ubacen i placen Terzin bot da pises to sto pises. Kakav je sendvic???
B

Botino

pre preko 1 godinu

Ti što se zoveš U INAT DUŠMANIMA, i Terzić, vas dvojica ste najgori korov Zvezde
A

Anakonda

pre preko 1 godinu

Ma bitno je da si ti posten i neiskvaren kao i gosn. Terzic. Videcemo kada bude otisao nadam se u zatvor kojiko je nama ostalo do zatvaranje . Mislio sam da posle Vesica ne moze biti gore , ali Terzic
U

Ub ub ub

pre preko 1 godinu

Ajde Dete ponovo na spavanje.Vucelicevih Botovi i vasi Navijaci sa Severa su jedne iste Osobe,Osobe velikog Vodje ali mi ce se uskoro ocistitih od takvih a vi ce dalje da sluzite za pranje Novca isti tih tvojih Botova.
@

@6_u nizu

pre preko 1 godinu

Druže, ja nisam bot, pre bi si odsekao onu stvar, nego bio bot. Ti si bot, i sam znaš da se rade nelogične stvari u Zvezdi, ali tebi je posao da hvališ ovu upravu, meni nije. Kad se nešto ne radi kako treba, mora se kritikovati, da bi ovi shvatili da rade pogrešno. Ne kritikujemo mi što mrzimo Zvezdu, nego zato što je volimo. Ako ovako nastave, svi će ih kritikovati.
D

Deda11

pre preko 1 godinu

Verovatno moze da pokrije i beka, e cirkuzanti, pajaci, mediokriteti. Sahranili ste nas, vratili nekoliko godina unazad, sad smo odlicna ekipa, al za kvalifikaciju za ligu konferencije.
N

Nidzazvezdaš

pre preko 1 godinu

U inat bih voleo da budemo šampioni,da najzad odu iz kluba Mrkela i Terza.Kakva smejurija,sve igrači pred gašenjem,koji jedva da mogu poluvreme odigrati.Sa ovakvom formom i igrom veoma teško do titule.
Z

Zivi bili,pa videli

pre preko 1 godinu

Igrace beka umesto Gobeljarda
V

Vazno

pre preko 1 godinu

da je crvena zatvorila prvenstvo a prelazni rok ,ma koga briga.
N

Neko ko podrzava povratak

pre preko 1 godinu

Dragi Mićko, dobrodošao nazad. Ovo je sjajna vest.
M

Manche

pre preko 1 godinu

U prevodu, Edmund Ado je otpao jer smo nesposobni da ga dovedemo tri prelazna roka. Seku Sanogo na zimu ide jer mu istice ugovor, pa eto Mićka da zakrpi rupu. Predlažem da vratimo na levog beka Nikolu Ignjatijevića, na štopera Đoleta Tutorića a na levo krilo Luku Milunovića i pali se mašina.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Ajde ovako, za sve koji se zale da dovodimo prosecnog igraca i "zasto dovode njega a Stankovica i Stanica salju na pozajmice!?" i slicno, par objasnjenja. Prvo, dolazi zamena za Sanoga ili ako nam treba drugi zadnji vezni. To znaci da ne mora vise Srnic da igra u sredini. Drugo, svi vi sto kukate za Stanicem i Stankovicem ste prvi koji krenete da ih pljujete posle prve greske. Mijailovic dolazi da bude bekap na poziciji na kojoj nam vec dve godine treba bekap i krpimo likom od 50 kila koji je juce poceo da igra tu poziciju i uz sav trud njegov se pokazalo da ne moze to da radi. Jeste, nismo doveli Adoa, jeste mogli su i boljeg od njega da nadju ali i ovo resenje je bolje od toga da nema resenja. Jel moze sad spic i/ili desni bek molim?
G

Gost1990

pre preko 1 godinu

Druze kao bekap opcija je doveden Krsticic za 500k godisnje. Decko trenira rekreativno cisto da odrzi liniju, a sad po tvom ispade kako nismo imali bekap opciju pa dolazi Micko da zakrpi. Kako god okrenes uprava sto se tice pojacanja debelo promasuje vec godinama. Konstanto se vracaju neki bivsi igraci (pri tom ne ovi koji su uspeli preko i ostavili trag u inostranstvu) , umesto da posle silnih uspeha i zaradjenog novca prethodnih godina unapredjujemo tim. Mogli su bar svake sezone da dovedu po jed o pojacanje tipa Bukari na razlicitim pozicijama. Ne racunam tu Dragovica, koji nije dosao zbog uprave u Zvezdu.
M

Miksea

pre preko 1 godinu

Stani malo, koje greške Stanića i Stankovića, momci što su igrali malo vrlo dobro su odradili, ali izgleda ni to ih nije spasilo da ne budu škartirani.
B

BREkalo

pre preko 1 godinu

koja karijera hahahahahah zvijezda, kajzeri, kirlja soveto, čukarićki.... hahahahahahh pa vi i nogomet.. smejurija
M

Milosiccikagic

pre preko 1 godinu

Ti nabrojane ni na pesu ne mozes uzeti a komentarises fudbalera koji je igrao tamo.
G

Gostivoje

pre preko 1 godinu

Više te vole u Zvezdi kad ih tužiš nego da si sedeo na klupi Partizana sa 7 ipo godina (Birmancevic)
M

Mito bekrijo

pre preko 1 godinu

Da li popularni Micko oseca dres i grb ? Poceli smo kao komsije, da dovodimo propale igrace,isluzene kljusine koje niko nece.
c

cirkus

pre preko 1 godinu

Hahahahah sreca pa se Partizan nije dogovorio sa Cukarickim,pa nas zaobisao "popularni Micko".
B

Brnke

pre preko 1 godinu

Posle prodaje Ohija, ide se unazad
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Odličan igrač!!! Titula je prioritet sve ostalo su sitnice! Nikada više 2017.
l

laufer

pre preko 1 godinu

Koji si ti biser! I bas on falio da se nebi ponovila 2017.? Nemas veze sa fudbalom.
G

Gost99

pre preko 1 godinu

Secundo Kastiljo najbolji zadnji vezni vratite ga.. Marjan Markovic desni bek, U napad Zoran Jovicic, moze i na zadnjeg Leo Lerinc za Trerera Ciga Djordjevic ajmo Terza reaguj
M

Miksea

pre preko 1 godinu

Ozbiljno, ta omladinska škola bolje da se zatvori ako ne može da promoviše ni krštenog zadnjeg veznog, a tek da ne pričamo o bekovima, već godinama. Poklanjamo decu drugim klubovima za procenat, za tepsiju ribe u inostranstvo, bolje onda da se ne troši novac na to ako nema rezultata za prvi tim.
G

Gostllll

pre preko 1 godinu

moze sve to ali sta mislis koliko bi bili dobri lazni doktor i figura direktor kada nebi dovodili Ramadanijeve igrace koje im nalazi Marin..Ramadanijev igrac
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Pa ovo je sprdnja sta nam radi doktor
M

Muhamedanci Zvezda

pre preko 1 godinu

Ocemo Muhameda Isaha !
S

Sashki85

pre preko 1 godinu

U zvezdi rade isto kao u svetskoj politici. Rade kako im se ćefne, uništavaju svetsku ekonomiju a u medijima pišu kako nikad nije bolje. U prevodu Znači rade kako im se ćefne, uništavaju klub a u medijima pišu kako nikad nije bolje.

a Asov

pre preko 1 godinu

Da ne bude motika solo???
H

Hteo u partizan

pre preko 1 godinu

Dogovorio da ode u partizan pa mu propalo... ko je ovde lud? Pa takvog ne bih doveo da plati pet miliona, a ne ovako... sramota
D

Dobri duh

pre preko 1 godinu

Ovaj transfer, samo potvrđuje priču da smo švorc.
S

SUNĐER BOB

pre preko 1 godinu

nismo šforc nego u debelom smo minusu
G

Gostivojevic

pre preko 1 godinu

Zna li neko uopste kako ozgleda ovaj Jegora Pruceva.E moj Mrkela i Terzicu sta ste vi nagomilali u Zvezdi.
M

Miksea

pre preko 1 godinu

Idem prvo da eliminišem Renata, pa onda pravo u Dunav sa Pančevca. Šta ovi rade ljudi..
G

GS

pre preko 1 godinu

Poznavajući način našeg rada, igraće vjerovatno desnog beka.
C

C7

pre preko 1 godinu

Novi vojnik stize, verovatno je vujadin preporucio ovo. Lik u rangu gobelje i srnica, od tehnike zna samo da trci.
E

ET-1

pre preko 1 godinu

A Gobelja glavni desni bek. Bože baci ciglu i budi precizan.
D

Dragan 1985

pre preko 1 godinu

Kada jedna Barselona nije mogla sa veteranima da igra, pa je morala remont igrackog kadra, ali to uvek jako puno kosta. Zvezdu to isto ocekuje sledece godine nakon finala kupa, jer ovi trenutni igraci nece moci zbog starosti ni 40 minuta da igraju u sezoni 2023/2024. Zvezda sa ovakvim igracima moze samo LK da igra. Tvorza najavljuje prihod od 100 miliona evra po sezoni od 2023 godine, a sve mi se cini da ce biti rashoda 15 miliona evra od sledece godine sa obzirom na gubitak klupskog koeficijenta koji ce usledeti u narednim godinama zbog loseg i starog igrackog kadra. Zvezda ce morati da dovede 17 novih igraca, jer ce toliko biti njih koji ce imati 30 i 30+ godina sledece godine. To ce Zvezdu kostati ogroman novac, ako ne misli potrosene fudbalere sa istekom ugovora da dovodi, sto inace radi 3 godine unazad, a vec ima 80 miliona evra duga.
G

Gost❤️❤️❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

Ovi su nas sa ovim prelaznim rokom vratili 3-4 sezone u nazad.... Pakao sta su uradili, totalno ne izbalansirana ekipa, ekipa koja je imala neku fizionomiju vise nema ni glavu ni rep. Terzicu, Mrkela vreme je da se pakujete, pa niste vi Bogom dani da nemate nikakvu odgovornost za vase brljotine, a bilo ih je samo sto su predhodnoh godina te brljotine maskirali rezultati ali ove ce i rezultati da izostanu u Evropi skoro sigutno a ako se ovako nastavi i u domacoj ligi. Zato UPRAVA NAPOLJE!!!
G

Gost334234

pre preko 1 godinu

Još samo Orlando Izbacivač i pali se mašina
C

Camil

pre preko 1 godinu

Kad stize Basta na desnom beku?
G

Gost RS

pre preko 1 godinu

Too, kolji rakiju otvaraj prase stigo desni bek!................. A šta nije bek? Jel bar napadač? Pa nije valjda opet vezni zaboga?! Ode prasence nizašta.
U

U inat dusmanima

pre preko 1 godinu

SAMO VI SPINIJTE,SL.GODINE DIREKTNA LS I 6-TA🏆PO REDU! PODRSKA SA SEVERA ZA MILOJA,TERZU,UPRAVU I SVE IGRACE!
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Ovaj put si zasluzio i kisele krastavce u sendvic 🤣
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ti ni na karti ne bi znao gde je sever tugo mamina
M

Mileee1234

pre preko 1 godinu

Odlican igrac...a vama ovde ne vi valjao ni levandovski ,rekli bi verovatno ili je star ili ne bi dozvolio bajern da vredi da ode...malo podrske,nemojte kao ovi sto zvizde kataiju,nasem najboljem igracu u zadnjih 10 god..
G

Gost1990

pre preko 1 godinu

Naravno da je tako. Pogledaj mu inostranu karijeru. To sto kazes za Bajern je apsolutno tacno. Ovde je Motika predstavljen kao top projekat Bajerna, al gle cuda pustili ga u Zvezdu za 2 milke. Gde je i sta radi? A da skuplja iskustvo na treninzima za sezonu 2026/27 kad se Katai penzionise da bude rezerva, jer je i Mitrovic ispred njega.
V

Vratite

pre preko 1 godinu

Degeneka, "opasnost" je prosla.
G

Gost9977

pre preko 1 godinu

Da li se oprasta ruzna proslost igracu koji je tuzio Zvezdu, kome je bio zabranjen dolazak na Marakanu od strane navijaca i koji je bio (ako je tacno ovo u tekstu) na korak od prelaska u Partizan posto im je dao usmeni pristanak? Mogli bismo da mu organizujemo neki docek, vraca se Micko ej!
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Covek nas tuzio i hteo u Partizan. Plus vec je mator, a nije neki poseban kvalitet. Milina. Mrkela i njegovi povratnici.
I

Ibrahima Gueye

pre preko 1 godinu

Ja vidim samo da su svim funkcionerima i trenerima puna usta naše dece, mladih igrača, a istim se ne pruža prilika...
G

Gost011

pre preko 1 godinu

Vratite Nenada Kovacevica
D

Dragan VG

pre preko 1 godinu

Pa u odnosu na ove koji se licitiraju na konto sprdnje u vezi ove vesti ( Kasalica, Orlandic, Tutoric, Mikic, Blazic, bogdanovic itd.. ) Kovacevic je klasa. Kovacevic iz prvog mandata u Zvezdi. Da je srece pa da imamo takvog igraca sada. Taj Zvezdin tim iz 2003-2006 je u odnosu na onaj do 2015-e svemirski brod.
C

CRAZY NORTH

pre preko 1 godinu

ljubo nenadić desni bek? džoni mijailović levi? 🔴⚪
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Dovedes Krsticica da ti sedi na klupi i prima 450k godisnje, produzis ugovor Srnicu i Gobeljicu i tu izgubis ukupno oko 500k godisnje. Pankov je bezveze tu i on ima 200-300k godisnje,dovedes drvo Kulibalia i das mu platu 400k nizasta,platis Motiku 1.5-2.5m da nosi vodu,platis nekog Azarova 300k, dovedes nekog Rusa za 400-500k,dovedes nekog Bogdanovica storera. Od svih njih nemas nikakvu korist a bacis 10-ak miliona eura.Mustafa isto nema kvalitet za Zvezdu. Oteras Dejana Stankovica jer je verovatno znao sta ce da urade ako se ne udje u ligu sampiona, prodas Pavkova koji je konacno usao u formu i dovedes trenera pocetnika i u strucni stab ubacis Vujadina Savica. Pa onom lazovu Zeljku Panticu da das da vodi Zvezdu ne bi je ovako urnisao. Ne znam koja je svrha Mrkele u Zvezdi ali najiskrenije.
F

Fantazist

pre preko 1 godinu

Uf, top pojačanje u zadnji tren. Odradi zvezda dobar posao.
N

Neutron

pre preko 1 godinu

Lidija pomozi da oteramo Mrkelu iz Zvezde, daj neki savet molim te!
1

11211

pre preko 1 godinu

Koristiće nam Mićko u ligi ako je vest uopšte tačna. Vešto ste iskoristili ovaj spin da bi skrenuli pažnju sa skandala oko izbora u JSD.. Brzo ste sklonili vesti o krivičnoj prijavi,falsifikatu, nezakonitom postupanju APR... Direktiva odozgo?
Z

Zelen

pre preko 1 godinu

Sta ce nama Mijailovic pored Krsticica nije mi uopste jasno,,,,
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Odličan zadnji vezni!!! Biće pojačanje za Zvezdu a i igraćemo daleko brže nego sa Sanogom. Titula je prioritet sve ostalo su sitnice!!! Nikada više 2017.
O

Ovo vec nije zdravo

pre preko 1 godinu

Sve kao da se radi kontra!!!! Mali micko ej!!!!!!!! Sta se ovo radi? Koji je ovo sunovrat!? Dokle bre vise ovako!? Kao da se neko sali sa nama….
G

Goust

pre preko 1 godinu

Isto kao i za Monako, gde nam je kladionica poklonila 2,20 sad na Trabzon 2,45. Pe jel iko veruje da Zvezda moze da pobedi u sred Turske? Turskog sampiona? Na duplu sansu 1,4 kvota? Hvala vam na jos jednom fixu i poklonu 🙏🙏🙏
D

Delija33

pre preko 1 godinu

Cisti x
O

OKidiKidi

pre preko 1 godinu

Ooo veliki Mozzarte. Sto ne napravite tabelu zvezdinih kupovina u poslednje 3 godine, za koliko para je dosao, kolika mu je plata i koliko minuta je igrao (moze i doprinos gol, asistencija) Mislim da bi svima bilo zanimljivo da vide taj pregled
d

dexiko

pre preko 1 godinu

Tužio klub i otišao a ovi ga sad vraćaju.Inače na poziciji zadnjeg veznog gde ovaj igra imamo sanoga,kangu,krstičića,kangvu,srnića,stankovića,stanića(pozajmnica).Znači stanković će grejati klupu da bi ovaj igrao.Plus imao usmeni dogovor sa partizanom.Ogadiste mi zvezdu.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Нови шпиц: Марко Мирић. Да се настави тренутни тренд.
n

npet

pre preko 1 godinu

Jezivo! To je slika i prilika mrkele i kompanije! Jos je hteo lik da ide u nk partizaи
V

Violator

pre preko 1 godinu

Beli Ado.
G

Gostionko

pre preko 1 godinu

Dovedite Suzukia,Eli Babalja i Tutorica
p

parma

pre preko 1 godinu

Umesto Petra Orlandica da dovedete,zezate nas sa Mijailovicem...
G

Gost5689

pre preko 1 godinu

nisu normalni
N

Neutron

pre preko 1 godinu

Savio nema klub!
G

Gostionko

pre preko 1 godinu

Dovedite Savu Pavicevica,gumu Bogdanovica i Avala Isaha
G

Gost22

pre preko 1 godinu

Vazuro, ti lisi?!
G

Gostionko

pre preko 1 godinu

Dovedite Krnetu,Reljica i Savia
m

mirijevac

pre preko 1 godinu

Koji vijetnamski fles bek na ta imena..
G

Gostionko

pre preko 1 godinu

Dovedite Causica,Kasalicu i Veseljka Trifunovica
G

Gost fkcz021

pre preko 1 godinu

Doveli onu banderu od Kulibalija, a našeg klinca Kahvića prodali Makabiju za "tepsiju ribe", za bednih 400 hiljada.. Sad doveli ovog prosečnog Mijailovića, a malog Stankovića vraćaju u omladince, a Stanića na pozajmicu u Spartak.. Evo, neka mi neko kaže, da Kahvić nije mogao da igra po tih 10-15 minuta u našij ligi pre nego ovaj Kulibali..??? Ili mali Burmaz kojeg su poklonili Voždovcu, a on tamo daje golove..??? Ili da je ovaj Mijailović sa 29 godina bolji igrač od malog Stankovića, ili Stanića sa 21 godinom..??? Katastrofa šta rade ovaj Terza i Mrkela,kako se ponašaju prema našim klincima, i kakve poteze prave u prelaznim rokovima..
G

Golem

pre preko 1 godinu

Kahvić da prođe pored tebe,da li bi ga poznao?(čuveni tv.navijači).
P

Podrska za Kulibalija

pre preko 1 godinu

Pa kad bi Kulibaliju trener dao 70.minuta po svakoj utakmici kao sto daje 40-to godisnjem drugoligaskom spicu Pesicu koji bazen ne moze da ubode onda bi i Kulibali krenuo da postize golove redovno,ovako decko odigrao samo 40.min ukupno u zadnje 4 utakmice po 10.min pred sam kraj i odmah se nasli debili da ga napadaju i spinuju kako je on "promasaj" a Pesic koji igra svaki mec skoro do samog kraja i daje po 1 gol na svakih 15 meceva im "dobar spic" haha,boze boze nista gore nema nego kad neobrazovanim ljudima sa osnovnom skolom das telefon i internet da iz fotelja kucaju i spamuju poruke ovde po ceo dan i odredjuju da li neki igrac valja ili nevalja i da li uprava radi dobro ili ne,a oni ovamo loptu ni na fizickom sutnuli nisu,nikad Sezonsku kartu kupili nisu i nikad nogom krocili na Marakani nisu,a sve "strucnjaci" koji napadaju Kulibalija nakon samo 40.min koliko je ukupno proveo na terenu od kako je dosao u klub! Kakvih ljudi se nakotilo u ovoj zemlji pa to je sacuvaj boze i sakloni! Nije ni cudo sto nam sport generalno propada kad oni nesto komentarisu cccc....🤦
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Brate upravu si, ali kako više ne možete da shvatite da čovek radi kombinacije. To je toliko očigledno.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

I to su pretplatili. A i nije naš klinac.
G

Gost fkcz021

pre preko 1 godinu

Golem@ Bitno je da bi ti prepoznao Kulibalija.. To i nije neki problem..

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Au koliko samo pojacanja u vreme svetske krize! Odakle vam toliki novci odgovorite delije momci?
G

Gost121

pre preko 1 godinu

Kad igraš Evropu imaš i para,nije kao kod vas od poreskih obveznika.
s

samo pitam

pre preko 1 godinu

A koliko po tebi vredi ovaj AS??? Koliko smo dali
e

eh

pre preko 1 godinu

Odakle pare za Pantera, Ledeja, Željka, Nanelija, Papapetroua, Lesora?
G

Gostivojevic

pre preko 1 godinu

Do sada 11mil od Evrope.Sada to odgovori odkle KK Pobegulji 25mil da plati vajd kard i za pojacanja.
i

istina

pre preko 1 godinu

dao nam nordeus
F

Futsalista

pre preko 1 godinu

Zasto?
M

Micas

pre preko 1 godinu

Da se ugrade jos malo..nazalost eto zasto.
T

Terza magija

pre preko 1 godinu

Ovo je sramota koliko novih igraca dovode, svako malo. Sta je sa motikom zastovne dobija priliku, gde je veljko nikolic
J

Jack Sparrow

pre preko 1 godinu

Uprava kao da tera inat navijacima i logici i ne zele da dovedu desnog beka. Jer svi uporno kritikuju ne dovodjenje istog,uporno novinari postavljaju pitanje,a odgovori uvek isti. "Imamo Gobeljica,moze Erakovic,tu je i Stankovic...". Tolko imamo da je na kraju Srnic igrao na toj poziciji. Nadaju se ljudi da ce nas pratiti sreca kao u nekim sezonama,da cemo proci okej u evropi,uzeti titulu i onda ce moci da kazu da su bili u pravu iako svakako nisu. Ukoliko ne budu zna se u neku rupu se sakriju i trener koji je odlican kao i dva prethodnika"znam kad je vreme da odem"
G

Gost Mark Markez

pre preko 1 godinu

Dovedite pod oznakom "hitno" centarfora Čukaričkog Badamosija(24 godine,198cm),koji daje golove k'o od šale (za Kulibalija je Levandovski) i obećanog Edmunda Ada i završite prelazni rok kako dolikuje C.zvezdi!
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Zato igra u Čukaričkom.
r

ranGo

pre preko 1 godinu

хош један омладинац стиже да оојача дом пензионера
G

Gost99

pre preko 1 godinu

A plata Nenada Krsticica od 450 k a Covek statira evo druga godina svi cute... Dovode Micka koji je tuzio zvezdu delije mu zabranile da kroci na marakanu... Vratite decu Stanic mali Stankovic dajte im sansu... pa i Cupa Erakpvic je bio los dok mi nije data sansa Kiksao gresio na derbijima pa uspeo
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Čuj delije nekom zabranile. Koga bre briga. Jel oni plaćaju ili su plaćeni od strane kluba?
@

@Gost99

pre preko 1 godinu

Da stvarno! Šta se desilo sa čovekom, odjednom zaboravio igrati fudbal...
G

Gost1976

pre preko 1 godinu

Stanić ne igra ni u Spartaku,a ne u Zvezdi,šta lupetate..naša deca bi bila treća u ligi. Kahvić nije kvalitet za Zvezdu,ko ga je gledao to zna,Pešić će dati 30 golova za godinu dana i 10 asistencija.. kad se vrate u formu Mića i Kataji gazićemo sve redom ,a od zime ćemo biti brutalno jaki ,toga se i plaše neprijatelji i pljuvači.
A

Aa

pre preko 1 godinu

Sto je tuzio klub nikom nista …..
G

Gostvavavava

pre preko 1 godinu

Normalno ti ne bi tuzio svog gazdu koji vozi dzipa i ima milione a ti ni za kiflu? radio bi posao za dzabe?
p

poooosss

pre preko 1 godinu

A što da ne tuži?
g

gost77

pre preko 1 godinu

da li vi radite dzabe ako uopste radite negde
A

Aa

pre preko 1 godinu

I treba da tuzis , al onda se ne vracas kada je dobro i nemas gde da igras. Budi onda gospodin.
K

Kucamo na vrata

pre preko 1 godinu

zaboravljenih asova: Krneta,Tutoric,Reljic,Eli Babalj,guma Bogdanovic,Takajuki Suzuki,Aval Isah,Savio,Slavko Perovic,Kasalica
x

xhee

pre preko 1 godinu

Gavrić igra u Pazaru, umesto da pojaca konkurenciju na platnom spisku Zvezde.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Kontam da se sad već namerno zezaju sa nama.
m

medjed

pre preko 1 godinu

Gde je i sta radi Eli Tadeu, mozda bi i on dosao rado....
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

A di ga je Mićko?

07.08.16

pre preko 1 godinu

Na sve ovo,lose i nelogicne transfere,mi imamo i Vujadina u stabu.Ovo prevrsuje svaku meru.
I

Idemoo

pre preko 1 godinu

Zna li se šta kad stižu čuveni štoperski par Rendulić - Savo Pavićević, i uvek neugodni Sikimić da pojača konkurenciju u špicu? Šta nam rade ovi iz uprave ovo više nije ni smešno.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Zakonom bi zabranio povratke u klub kad napune 29,30. Prošle sezone zbog Jojića, Pavlović nije igrao. Ne kažem da je bolji ali od Jojića gori nije mogao biti. Vi sad vraćate ovog koji se protiv Tventea pokazao kakav je igrač za ozbiljan fudbal a klinja Stanković vam ponovo ne igra. Garantovano nije lošiji od ovog. Bez vizije bez ikakvog pokušaja ići napred, već daj da se natrpamo para. Nešto ne vidim Terzića da cvrkuće po medijima u poslednje vreme. Ono od preksinoć kod nas je jadno bilo. To je ogledalo našeg fudbala i sporta.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Eventualno Nemanja Matić, Milivojević. Kod nas Jovetić, mada je u poslednje vreme konstantno povredjen. Od njih bi klinac nešto i naučio. Šta od Mićka, Zeke, Markeca mogu. Raspali igrači koji se vrate kad ih više niko neće. A realno ne igraju ni ovde za malo novca
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

Par dana ne komentarisem i vec su napravili problem. Salu na stranu,samo cu reci da se ovi sprdaju sa nama i da cemo ih na kraju usranim motkama juriti po gradu i stadionu. Puu sram vas bilo!
P

Pedja60

pre preko 1 godinu

Samo nam je jos on trebao, mali nam je roster igraca koji ne prave razliku.
L

Laufer

pre preko 1 godinu

Zar ovom Micku nisu trajno zatvorena vrata zvezde zbog toga sto je tuzio zvezdu... to je bio stav delija ... nista mi nije jasno sad
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

A oni se pitaju zašto? Da možda oni ne plaćaju Zvezdi ili Zvezda njima?
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Из Чуке једини вредан пажње је Бадамоси.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Из Чуке једини вредан пажње је Бадамоси.
R

Realni Arth

pre preko 1 godinu

Zaista ne razumem ovu hajku na decka, sta vam je ljudi, pa Micko je sigurno najbolji igrac u ovoj ligi na svojoj poziciji, i absolutno ce pomogati veznoj liniji, borban je, a i bolji je od Krsticica. Drugo, ne dovede se on kao pojacanje za Evropu nego za nasu ligu, ADO vecdogovorio dolazak, kad Serif nije hteo da ga proda dolazi bez obestecenja u Junu, e sad u kakvoj formi ce da bude to je druga prica. Polako sa kritikama, ja va garantujem da i kad bih Ado danas potpisao, krenuli bi sa kritikama, kao nespreman je, te ovo, te ono... sve sami eksperti. Do nas je, da navijamo, podrzimo klub, platimo sezonske, e da manje tupimo, ako volis Zvezdu, ako ne volis, ne moras, ali ne pretvarajte se ko Zvezdasi, jer pravi Zvezdas ce da bude srecan i kad se jedna ograda na stadionu isfarba, ili bilo kakva manja investicija u klubu. Dosta vise kritika, zar ne vidite da i Milojevicu i ekipi treba podrska, a ne popvanja, te igra ovaj te ne igra ovaj, pa citam sad jo ovaj novinar Mozzarta pita "da ste vi Milojevic ko bi igrao Srnic ili Gobeljic", Boze koje su ovo gluposti, pa ljudi ceo moji strucni stab misli 24 sata kako, ko, kad, i koji igraci treba da igraju, i kao da ce neki strucnjak sad da objasni i da argumentuje zasto prvi nesrecnik ili zasto onaj drugi nesrecnik treba da igraju! BOZE!
m

mhm

pre preko 1 godinu

Druže, mi gledamo fudbal nismo slepi hvala Bogu... Koliko je ljudi kukalo kad su videli da će Srnić igrati protiv Monaka? I šta bina kraju? Sad ja treba da odem kod Terzića i da mu kažem: " E Srnić je borben igrač, ali ako ne vidiš VEOMA SKLON KIKSEVIMA NA ŠTETU KLUBA?" A on razmišlja 24h, pa šta razmišlja?
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Gde je Motika od 2.5 miliona evra. Za njega da ne igra ima para, a za Ada koji bi odmah doneo kvalitet nema para. Koliko ste desetina i desetina miliona evra bacili na rage i krševe, a kada trebaju da se pljunu pare za pravog igrača onda jajarenje, onda nema para.
N

Ne Lazi....

pre preko 1 godinu

...Motika je placen 1.5 mil a ne 2.5,ali sta ti znas,ti si ovde zarad🥪 da spinujes protiv Terzica,to ti je posao!
D

Dr Laza

pre preko 1 godinu

Pa ne može da ima dovoljno para za nove automobile, stanove, poslovne prostore i šampanjce da se dete kupa i za nove igrače, igrači su luksuz bato
Z

Zahvaljujem

pre preko 1 godinu

Čukaričkom što Mićka nije pustio u Partizan.
L

Luja

pre preko 1 godinu

Kad potpisuju Žiga i brat Pantela?
u

uprava uzas..

pre preko 1 godinu

Ovo je smesno...Terzic i Mrkela kao da igraju sa zvezdom.. Sta vam je ljudi jel ste naduvani?? Pored vec 5,6 igraca boljih na toj poziciji mi dovodimo Micka..boze sacuvaj... Bekove nemas godinama i ne dovodis nikog.taman kad smo imali pristojan napad ti ih razjuris i dovodis Kremenka (kulibalija) ..sa marsa covek pao.. i sad jos gomilas na sredini... poslednji potezi uprave su za najvecu osudu...
Ž

Žiksi

pre preko 1 godinu

Na ovo sve uopšte me nebi iznenadilo sa Vujadin obuje kopačke vrlo brzo.
V

Vinnie Jones

pre preko 1 godinu

Mene brine da se ne sete i Milijasa...
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Nemoj da im daješ ideje!
I

Istorija

pre preko 1 godinu

Gde je i šta radi Andrija Kaluđerović ima još vremena do kraja prelaznog roka ja verujem da bi pristao da igra za 600 000 godišnje
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Kad smo kod njega, Kaludjerovic igra za Graficar!
S

Simao

pre preko 1 godinu

On i Kasalica su u Grafičaru. To znači da će sledeće godine u prvi tim...
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

U Grafičaru, sprema se za Zvezdu!
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Al je ubledeo ovaj Ado...
g

gustavklimt

pre preko 1 godinu

Gahahahahaha! Nece moci ove noci!! :-)
J

Joe Lesh

pre preko 1 godinu

Branko Jovicic i Zule Stojkovic su letos bili slobodni. Mogli su ih dovesti za dzaba. Uz ostanak Pavkova prikrpili bi sve problematicne pozicije bez potrosenog dinara. Ako su dobri za Rapid i Lask valjda bi bili dobri i za nas. Za Ada je bio problem 500 hiljada evra ali zato nije problem 1 milion za nekog Rusa ili 2.5 za Motiku ili za jos 50 raznoraznih La para i Spiridonovica koji sada sluze da po instagramu reklamiraju kako su " bacili " 70 hiljada zvezdinih para na sponzorstvo nemackih auto proizvodjaca vrlo sumnjive kvalitete.
M

Maljko

pre preko 1 godinu

Koliko ne mogu da docekam to "UPRAVA NAPOLJE" sa zapada i istoka
G

Gost88

pre preko 1 godinu

Podrdavam te u tome
9

987

pre preko 1 godinu

Sve mogu da progutam i prećutim. Ali jednu stvar, nikako. Zašto Zvezda ne veruje u svoje mlade igrače. Setite se izmena kod Stankovića, umesto na 3,4,gola razlike, da ubacuje klince, on je ubacivao, Sanoga, Bena i ostale iskusne igrače. Zašto ne igra ovaj mali Stanković, ni Stanić nije dobio neku šansu, Radulović, Lučić, ima ih još da ne nabrajam. Srećom pa su progurali Erakovića, možda je to bilo i zbog bonusa, pa je momak iskoristio šansu, znači ni to nije planski, nego na silu. Kako mislimo da zaradimo na transferima, da je dobro, nije. Ne želim da pljujem po nikome, ali ovakva politika ne vodi napretku, proći ćemo mi u našoj ligi, ali za evropu mora bolje. Ko je jutros čitao tekst o Klub Brižu, sve mu je jasno.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

U principu se slazem sa tobom, treba da se daje vise sanse mladima, narocito kad vodis 2-3 gola i vise razlike. Ali od svih nabrojanih, samo Stankovic zapravo u ovom trenutku ima kvalitet za Zvezdu i ono sto joj treba. Ne kazem da ovi nemaju ili nece imati, ali u ovom trenutku nisu na nivou koji je potreban, i ove pozajmice ce im dosta znaciti.
Ц

Цицко

pre preko 1 godinu

Дај бре мудринског
G

Gostrider

pre preko 1 godinu

Auuuuuu,ovi se sprdaju sa nama
G

GostBM

pre preko 1 godinu

Je l' makar povukao tužbu?
Ц

Цицко

pre preko 1 godinu

Ради у трафици и буни се кад му газда одбије кашњење од 10 мин, али се пита дал је неки лик повукао тужбу због силних неисплаћених уговором гарантованих плата. Дал је повукао тужбу, па само идиот би повукао.
G

GostBM

pre preko 1 godinu

@Cicko Kako si znao brate da sam ja? Kakve veze ima što radim u trafici, je l' to sramota?! Natavno da ću da se bunim kada mi odbije 500rsd na platu od 40000 rsd. Ovaj traži 30000e a zbog Zvezde je zaradio 1.200.000e.
G

Gost 0508

pre preko 1 godinu

Jok, oprostice nekome svoje pare. pa nije lud. Sto ne idete vi koji se pravite pametni pa ne radite svoj posao za dzabe, kazete lepo gazdi nema potrebe da me placate, radicu dzabe.
I

Iz zvezde

pre preko 1 godinu

Sve je to tačno, samo neka od*e*e od zvezde
R

Realnooo

pre preko 1 godinu

Sledeci je Kaludjerovic i daj Nenada Gavrica, slabo smo pokriveni po boku...
K

KladovoFC

pre preko 1 godinu

Kaludjerovic je tu u Graficaru, njega samo da prekomandujemo, imamo tamo i Kasalicu. Salu na stranu nije Micko toliko los, ali daleko od toga da resava probleme koje imamo.
E

Ej ti

pre preko 1 godinu

Umesto Sanoga stiže guma Bogdanović, a kao treći špic Slavko Perović
G

Gost 2112

pre preko 1 godinu

Kao dugogodišnji član kluba (dajem sebi za pravo) tražim od uprave da do kraja prelaznog roka realizuje transfer Ada u Zvezdu i na taj način ispuni obećanje dato navijačima; znam da ne može da igra Evro ligu,ali može prvenstvene utakmice kroz koje bi se pripremio za iduću sezonu u kojoj ćemo nadam se biti direktni učesnik Lige šampiona!!!
P

PENJAROL

pre preko 1 godinu

Ima delije ali profitere ,na Severu..Boli njih uvo za klub.
R

Realnoooo

pre preko 1 godinu

E zivote promaseni, kad se ovaj trut predstavlja kao pojacanje. Srdjan "alibi pas unazad" Mihailovic... Pa ovo sto nama rade Terza i Mita, ovako nam sveto grobarsko trojstvo VVV ne bi dovodilo pojacanja. Sto je napisao neko, na stranu sto se dogovorio sa grobarima i sto je tuzio klub kad je bilo najgore, covek ne zna da hoda i to je cinjenica...Pa onaj mali Stankovic je za njega Toni Kros licno. Stid i sram, nema sta drugo reci..
l

lool

pre preko 1 godinu

Mali Stankovic je za njega doktor!
m

medeljin

pre preko 1 godinu

Jeste. Samo što ne igraju istu poziciju!
l

lool

pre preko 1 godinu

Koju poziciju igraju?
m

medeljin

pre preko 1 godinu

Srđan Mijailović igra na poziciji zadnjeg veznog (6). Sličan Sanogu, ali sitniji, što znači i brži. Nikola Stanković igra na poziciji veznog igrača (8). Po karakteristikama je "box to box" igrač i za takvog nema mesta u 4-2-3-1, barem ne na mestu gde stoje 2 zadnja vezna. Mirko Ivanić je isto osmica, ali tkz. "mezzala", odnosno "wide midfielder" ili "wide playmaker" pa može da igra na krilu.
1

123566

pre preko 1 godinu

Stanković je desni bek, a Mijailović zadnji vezni.
l

lool

pre preko 1 godinu

Hahahaha aaa znao sam
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Bajke o Dzjubi, Kasijeri, Desersu, pa dovede Pešića i Kulibalija. Pritom otera Ohija. Bajke o Rodrigau, pa dovede Milunovića. Bajke o Adu, pa dovede Mijailovića. I tako svaki prelazni rok bajke, bajke, bajke. I posle se kao čudimo što tri godine ne možemo u LŠ. Ali važno da smo najjači tim od Barija.
Z

Zigi

pre preko 1 godinu

A što se produžavaju ugovori igračima (vojnicima) koji imaju 30+ godina to je posebna priča.
S

Sischke

pre preko 1 godinu

Bajke i jesu z a decu
G

Gost56

pre preko 1 godinu

Eto gde su pare. Samo se upumpavaju
I

Iz sljivika

pre preko 1 godinu

Mrkelini potezi jednog očajnika kao i svake godine. Čeka se smiraj roka da se dovuku igrači koji ne mogu da povuku klub napred, poput u ovom roku Kulibalija i sad ovoga. Dokle bre? A neimari podržavaju raspad kluba.
S

SUNĐER BOB

pre preko 1 godinu

Bolje onog centarfora iz Čuke da su doveli..
6

646346376347

pre preko 1 godinu

За ветеране да игра, таман са Пижоном и Карасијем.
П

Професор Окултис

pre preko 1 godinu

Хејтери, хејтери, тежак ли је животић ваш... ДОБРО ДОШАО КУЋИ МИЋКО БРАТЕ! ГАЗИ ШАМПИОНЕ!
R

Rsma tamo!

pre preko 1 godinu

Ti ako si navijac Zvezde ja sam onda gremlin!
I

Iz zvezde

pre preko 1 godinu

Nije to njegova kuća
k

kakakq

pre preko 1 godinu

Brate sve sve ali stvarno nema smisla,ljudi su doveli samo u zadnja 2 prelazna roka buljuk katastrofalnih igraca,dokle bre vicem da je super kad nije super.Da li znas da smo doveli ,KulibalijaFalka,Dionija,Risaira,Ohija,Krsticica,Motiku,Rusa,sad ovog,verovatnon sam zaboravio jos nekoga,covece to su pare i pare bacene,to kosta sve, a pre toga, posle 2 lige sampiona umesto da napravimo iskorak,dovedemo proverene igrace a ne buljuk polu amatera
Z

Zvezdas89

pre preko 1 godinu

Ko nas je kleo, nije dangubio!
M

Marko1105

pre preko 1 godinu

Bravo Zvezdo! Ocekujem jos Orlandica, Blazica, Krnetu i Luku Milunovica...a u Graficaru vec imamo Kasalicu i Kaludjerovica....pa da reaktiviramo Bajkovica, Mikica i Milijasa i masina moze da se upali!!
V

Vinnie Jones

pre preko 1 godinu

A Salami Fuad?
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

Хахахахахахахаха распада се црвена комуњарка
z

zaks

pre preko 1 godinu

Ma ko to nama piše o raspadu ?
b

boranin030

pre preko 1 godinu

Da l' ste bre vi ljudi normalni!?
S

SUNĐER BOB

pre preko 1 godinu

ništa od Ada i sad dovode njega? čemu ? za koju ligu nam treba? oprosti im boze ne znaju sta rade!
9

95

pre preko 1 godinu

Nemojte bre da palite botove od ranog jutra. Izgoreše ljudi
U

UPN

pre preko 1 godinu

Uprava napolje. Nemojte da mislite da smo kao groblje da cemo bojkotirati, ne mi cemo doci na stadion i traziti vas odlaz… uprava napolje.
@

@upn

pre preko 1 godinu

Šta je to, bojkotirati.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Šumadinac, kaže se bojkotovati, ali da bi se to radilo moraš da ustaneš iz fotelje i da znaš u opšte gde je stadion.
B

BoskovMali

pre preko 1 godinu

Daj još pokušajte dovesti i Čaušića pa da skinemo kapu majstor Miti.
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Kanga ,Kangva, Sanogo, Ivanić, Srnić, Veljko Nikolić, Krstičić i sada Mićko. Ko je ovde lud? Osmoricu igrača imamo na istoj poziciji, a bekova i krštenog napadača nigde.
K

Ko,kome,čemu?

pre preko 1 godinu

Ko lupa minuse na logično pitanje?Do duše,ja mislim da su Pešić,Bukari i Ben dovoljne opcije za napad ali što se bekova tiče,koga imamo?
L

Lokki

pre preko 1 godinu

Kako te ne mrzi da pišeš jedne te iste komentare. Kako se nisu oglasile delije i kako mu treba zviždati. Video si ti stadion samo na televiziji.
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Nije mi bitno što je tužio Zvezdu kada je otišao, ni što se dogovorio sa Partizanom, nego što dečko nema kvalitet. Ne treba nam još jedna rupa ne sredini. Ko je gledao Čukarički - Tvente zna o čemu pričam. Nije znao šta ga snašlo.
G

Gost66

pre preko 1 godinu

Nosice lopte ,bice neka vajda od njega.
M

Madridistaaaa

pre preko 1 godinu

ovaj je bio dobar samo na FM. Koliko samo ljudi zivi na Zvezdinoj grbaci, to je nerealno. preko 30 igraca, od kojih tesko da je 17-18 za prvi tim i izmene. Sta se ovde radi...
n

nebo

pre preko 1 godinu

Jel to onaj, sto je tuzio Zvezdu zbog neisplacenih para, nema nesto ovih licemera sa severa da se jave, izgleda da se dobro podmazalo
T

Terza precednik

pre preko 1 godinu

Kazete Ada? Ada ciganlija? Micko dolazi ovamo!
C

Crveno-Bela Crkva...

pre preko 1 godinu

Bravo bravo za upravu,ljubilarno dvestoto pojacanje pod nazivom kombina dodjem ti dodjes mi.Svaka cast!!!
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Bukvalno su u poslednje 2-3 nedelje unistili sve sto su stvarali godinama. Pustis trenera nicim izazvano, pustis dva napadaca koja znaju da daju gol, dovedes dasku. Igrao si godinama bez rezervnog levog beka, sad nemas desnog beka. Gobelja, Srnic, Erakovic i Stankovic to nisu, samo prinudno pokrivaju tu poziciju. Prodas Kahvica za sicu, ali ajde, macka u dzaku, nije igrao do sada seniorski fudbal, nikad ne znas hoce li da eksplodira ili propadne. Dakle, od jedne-dve deficitarne pozicije, zadnjeg veznog i rezervnog levog beka, dosli smo do 3 deficitarne. Ajde, ovaj sad kao dolazi na zadnjeg veznog, i sem toga sto je tuzio Zvezdu i hteo u Partizan, sto govori vise o njemu kao coveku nego kao igracu, ok je pojacanje u ovom trenutku. Za nasu ligu je stabilan i dovoljno dobar, za Evropu ce Sanogo dok mu traje ugovor i to je to. I ovo je bukvalno sve krpljenje dok ne dodje januarski prelazni rok, pa da se dovedu (nadam se) igraci za prvih 11 na sve 3 deficitarne pozicije.
n

nebo

pre preko 1 godinu

Ako sam dobro razumeo, jel od januara stize onih obecanih 100 milki ili sta
G

Gost rajder

pre preko 1 godinu

Desni bek? Onda ništa...
G

Gost62555

pre preko 1 godinu

hahahhaahahah e moj Terzicu, pocece pocece prozivke na stadionu polako sa zapada i jstoka, ne brini nista.
V

Vamos

pre preko 1 godinu

Cukaricki nije htio da ga pusti u Partizan a sad lagano za Zvezdu jer se jednostavno mora. Postala je Cuka mala filijala CZ. Znamo i pricu oko Sase Ilica kako je oteran iz kluba i zbog svega toga, zelim im brz odlazak nizu ligu i da tamo sto duze ostanu.
g

gosttt

pre preko 1 godinu

Jeste svi znamo i treba kazniti jedan drugi klub a to nisu ni cuka ni zvezda…sale je hteo da izvede drugu postavu protiv partizana,dobio upozorenje da to ne radi,i pored toga je tumbao,zatim na kraju utakmice samo sto nije plako sto je uzeo bod partizanu…
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Веће су шансе да Партизан оде у ниже лиге него Чукарички. Реално је да ове сезоне буду испред Партизана.
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Pa dobro, ovaj Mićko i nije neki igrač. Ali slučaj Čumić, već se zaboravilo. Stopiran transfer u Partizan ali u Vojvodinu može. Sve čisto, regularno da da....
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Steva Majami! On i Terza se igrali u pesku, nekada davno!
u

uf

pre preko 1 godinu

mozes li, molim te ,da ispricas tu pricu za sasu ilica
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Мајами је дошао у време Лукића, он је за Терзу ситна риба.
G

Gost Mrki Terza

pre preko 1 godinu

Ukucao sam na vikipediji Edmund Ado i iznenadio se kad sam pročitao da je on član Crvene zvezde; na transfermarketu pak piše da je član Šerifa.No,njega nema ni u Zvezdi ni u Šerifu; izigran je od oba pomenuta kluba. Pitam upravu da li je trebala da kupi Ada za 2 miliona € (sa sigurnošću tvrdim da bi pravio razliku),ili da se bace znatno veće pare za dovođenje Azarova,Kulibalija,Pruceva,Motike i još nekih pijuka i ašova, od kojih nema,niti će biti ikakve koristi?
g

gosttt

pre preko 1 godinu

Moguce da ce ado doci u zvezdu na zimu,on ima ugivor jos 6 meseci
u

uf

pre preko 1 godinu

wikipedija je pouzdana kao i kurir
@

@gosttt

pre preko 1 godinu

Nisi u pravu, mislim da ima ugovor do 2024.
@

@legendo

pre preko 1 godinu

Ahahha, "sa sigurnošću tvrdim da bi pravio razliku", izvini Milojevicu nismo te prepoznali. Drzi se ti vikipedije.
g

gan

pre preko 1 godinu

Овог не бих вратио кад би ми улазак у ЛШ зависио од тога. Зар немате трунку достојанства? Сећате ли се како је отишао? А био је играч кога смо гурнули у ватру са 17 година и трпели његове грешке док се није афирмисао. Сећате ли се захвалности коју је показао. И сад га враћате... Зашто? Зато што са њим можете да се талите? Ја ћу му звиждати. Стадион ће му звиждати. Сви ће му звиждати и псовати мајку и сетити му се и ближе и даље родбине
G

GostKGCZ

pre preko 1 godinu

Bukvalno mu niko neće sviždati. Klub je tužio jer mu nije isplatio pare koje je zaradio, i za to nije kriv ni Terzić ni niko iz sadašnje uprave, i ne loži se tu bezveze, nisi ti video ni stadion ni Zvezdu, samo si dežurni pljuvač, tastatura huligan.
D

Dex911

pre preko 1 godinu

Gde su i sta rade Delije? Zabranili su dovodjenje Birmancevica koji je Zvezdas ali odigrao 2 utakmice za Partizan ali izgleda nemaju problem sa Mijailovicem, koji jeste Zvezdas, ponikao u Zvezdi ali je tuzio Zvezdu kad je odlazio i pritom pre samo par meseci pristao da igra u Partizan
G

Gost 22

pre preko 1 godinu

Da je pristao da igra za Partizan, igrao bi.
n

nebo

pre preko 1 godinu

Koje Delije???Zar se oni nisu ugasili kad je ovaj dosao na celo kluba??
G

Gostttttttt

pre preko 1 godinu

Ma koje delije
M

Makijan

pre preko 1 godinu

Ne znam ni da li ima pravo da igra LE, mislim da Ne. Ovakvo pojacanje je krpačina opet, sta drugo mozemo mi obicni navijaci? Secam se ne tako davno Terzic izjavio bolje da novac koji bi smo dali za Ada ulozimo u napadaca on nam dovede Silju Pesica i sumo rvaca Kulibalija? Kada je otisao Gajic rekli su nam imamo desnog beka Picinija znate da kada je dobar Manciniju sto ne bi i nama. Na kraju nam desnog beka glumi stoper Erakovic i Gobeljic koji je frapantno limitiran. Zamena za Rodica toliko cekana je podvala Gruzin koji nije ni za drugu ligu. I na kraju koga mi to imamo da prodamo? Igrace u godinama niko nece. Sta je sa Motikom? Doveden za tolike pare da sedi na tribinama? Kada cete podmladiti igracki kadar jer nas to ceka? Iz aviona se vidi da su pojedinci prezasiceni.Postali smo taoci improvizacije i licnih interesa pojedinaca.
7

777

pre preko 1 godinu

Zasto sada ne reaguju Delije? Ovakvim tilovima treba zabraniti prilaz Marakani covek tuzio klub i otisao za dzabe. Ljiga, fuj!!!!
Ц

Цане

pre preko 1 godinu

А што би им опростио, треба и да живи од нечега... па и ти са шипке живе на рачун звезде, а баш ме занима чему они тачно доприносе?!
A

Archie

pre preko 1 godinu

Jel tužio bez razloga ili klub nije ispunjavao neke obaveze prema njemu?
7

7777

pre preko 1 godinu

@Archie Druze dugovalo se tada i Daudi pa je momak iz Nigerije odbio da potpise za Vitese dok Vitese ne uplati barem simbolicno saopstenje Zvezdi. A Mijailovic nije napravio Zvezdu nego je Zvezda napravila njega da nije bilo Prosineckog ne bi taj otisao dalje od nasih livada. Za razliku od vas ja Zvezdu pratim 30ak godina. I vece ljige od Marka Vesovica i ovog tipa nema... Zvezda im je dala minute i ako po kvalitetu nisu to zasluzivali a oni su tuzili klub. Mali je ljiga isapo i neka uci od Nigerijaca Daude kako se poatuje klub, TOLIKO!
G

Gost1212

pre preko 1 godinu

Sačuvaj Bože...
A

Angelinho11

pre preko 1 godinu

Covek koji se dogovorio sve sa Partizanom, sada prelazi.u Zvezdu I jos je bio igrac Zvezde. Na svakoj utakmici.koju bude igrao, od mene dobija zvizduke. On bi bio pojacanje Al pre 6 godina, sramota sta nam rade od kluba...
A

Angelinho11

pre preko 1 godinu

Covek koji se dogovorio sve sa Partizanom, sada prelazi.u Zvezdu I jos je bio igrac Zvezde. Na svakoj utakmici.koju bude igrao, od mene dobija zvizduke. On bi bio pojacanje Al pre 6 godina, sramota sta nam rade od kluba...
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Čovek poznaje tržište, poznaje ekonomiju, poznaje predsednika, poznaje policiju/službu/sudstvo, sve zna, nema boljeg, Tito je mali igrač za njega, uz to je Crnogorac ... NEMA PRIČE! TAČKA!
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Тражили смо Ада а добили Мићка. Ово значи да Саного не продужава уговор. У задњих месец дана нисам чуо једну лепу вест из Звезде. Мрки и Терза нису свесни колико им се дрма фотеља. Прво крилни центар Кулибали, а сад Мићко. Они се то спрдају.
9

993

pre preko 1 godinu

Terza može otići samo ako ga potera onaj ko ga je doveo.Navijači se ama baš ništa ne pitaju zato ćutite i trpite i naravno opet na uzborima glasajte jer glasanjem za Vučka glasate i za Terzu.
v

vladan czbgd

pre preko 1 godinu

kad nije bilo para tužio klub sad nam ne treba pa da je mbape a ne krš kakav jeste
G

GA

pre preko 1 godinu

да ли смо могли ниже да паднемо?
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

A sto je hteo u Partizan?!
N

Nigde...

pre preko 1 godinu

...ne pise da je hteo, nego da je Partizan postigao usmeni dogovor sa njim, a zna se koliko u Srbiji vredi kad neko iz Partizana kaze tako nesto, oni ne postuju ni pismeni dogovor, a tek usmeni...
z

zaks

pre preko 1 godinu

Je li to on tebi rekao da je htio u partizan ?
s

shulz

pre preko 1 godinu

Već vidim kako pocinje utakmice u Evropi umjesto Sanoga.. strasno!
D

Draškooo

pre preko 1 godinu

Mićko je protiv Twenta pokazao svoj veliki kvalitet, to je brzina, Holanđani nisu znali šta ih je snašlo. Jedina mana mu je što slabo ulazi u duele, retko kada dobija kartone, mislim da zbog suspenzije nije propustio nijedan meč za Čukarički.
e

eh

pre preko 1 godinu

Druže, ove godine ima samo 4 žutih i 1 crveni u ligi. Kvalitet je imao, više ga nema
e

eh

pre preko 1 godinu

Bolje da smo dali po 1.5 za Banjca i Gordića, nego vraćamo ovog
B

Bonus

pre preko 1 godinu

Taman da nam se i Banjac uklopi u sivilo Kataija i Ivanića. Može mnogo, ali retko. Kada ga ne mrzi.
i

iza gola

pre preko 1 godinu

lepo uzmem pocepam i godisnju, pa onda i paket karata za LE i mirna glava da se ne nerviram zbog dva doticna vise,koji vedre i oblace
R

RTS 2

pre preko 1 godinu

Nije Ado al je zato Jado.

маркец™️

pre preko 1 godinu

Шта раде ови људи?
I

Igor78

pre preko 1 godinu

Izostala lova od LŠ za bahaćenje, pa sada moraju da prave privatne kombinacije za izvlačenje love sa "proverenim" domaćim igračima.
G

Gosty

pre preko 1 godinu

Milion zadnjih veznih, a ni jednog desnog bočnog.
G

Gost1310

pre preko 1 godinu

Ovaj ni u Čukarickom nije bio neki igrač 🙉
Z

Zeka Manijak

pre preko 1 godinu

A di nam je još jedan sidraš?
e

eh

pre preko 1 godinu

Dečko mi je zaseo na živce protiv Tventea kad sam gledao. Šta Milojević vidi u njemu, ni Bog sam ne zna. A kad je krenuo da juri povratnike, treba nam bek, nek zove Mladenovića
K

Keket

pre preko 1 godinu

Konacno neko mlad 😂
R

Radovan treći

pre preko 1 godinu

Gledajući prvu postavu i njihove godine ovaj je mlad tek mu je 28 u proseku je mjađi 4 godine od prve postave.
n

nešto onako

pre preko 1 godinu

29 punih, uzima 30-tu... U najavi blaga katastrofa
I

Istina

pre preko 1 godinu

Ja pričam od početka sezone, da Zvezda nema jedan dobar tim, a ne dva. Kako su mnogi pričali, setitite se priče i sa drugim timom, osvajamo titulu. Iz aviona se vidi, propao plan ulaska u LŠ, zato i nije bilo pojačanja, nema para. Sad nekako treba zaktpiti rupe, i sve je usmereno na domaće prvenstvo.
G

Gošća

pre preko 1 godinu

Ahahahahahahaah
G

Gost444

pre preko 1 godinu

Falim te boze pa sad sigurno nece u Partizan.... Uprava napolje!!!
m

mhm

pre preko 1 godinu

Pitajte Piksija selektora, možda bi on opet obuo kopačke, pa da ga vratimo? Koje je ovo uništenje zvezde, Terza odlazi!!!!
Š

Šljaka

pre preko 1 godinu

Vi ste žešći, nego mi, sve kanta do kante tamo i ovamo, 2 prestavnika u LŠ. Komedija
A

Ah19104

pre preko 1 godinu

10 godina unazad…
9

933

pre preko 1 godinu

Svuda pođi kući dođi na zimu očekujemo Pavkova.U Zvezdi prilikom transfera strogo zabranjena pesma od Cece"Kupi mi kartu u jednom smeru".
d

dzonikeda90

pre preko 1 godinu

Ja mislim da oni sede na Marakani i smeju se, kao e kog pacijenta bi mogli da dovedemo da nerviramo ljude. nema drugog objasnjena. sramota
D

Dejani

pre preko 1 godinu

De nek uzmu i Rogana u zamjenu za Gobelju. Ali dobar je Gobelja kada se igra protiv Pazara.
Z

ZV

pre preko 1 godinu

Sramota...
M

Madjija bre

pre preko 1 godinu

E ovo je prevršilo svaku meru!UPRAVA NAPOLJE! Koga bre vi vise zavlacite 6.godina!?Od kako se Salzburg izbacio,unististe klub od vasih kombinacije, i propalih stranaca! Ovo je kriminal, sram vas bilo sve!
3

3x3

pre preko 1 godinu

Što se Ado promenio nekako izbledio a i ime promenio ja sam šokiran koliko čovek propade za pola godine kako ga nisam video.
9

987

pre preko 1 godinu

Nije Ado, nego Mićko. Nisam ga uopšte pratio, niti gledam Čukarički, nemam pojma kako igra. Ako neko zna, da čujemo.
A

Acaaaaaaaaa

pre preko 1 godinu

Nije loš, za našu ligu i više od toga. Ali za Evropu, tanko dosta...
H

Hames

pre preko 1 godinu

Nije važno kako igra, mada čisto sumnjam da je to neka vrhunska igra posle tih njegovih drugih liga na istoku, ali ne treba ga vratiti iz principa. Podsetio bih na njegovo tužakanje da bi dobio čiste papire kada su mu zakasnile 2 plate a on balavac od 18 godina nije mogao da sačeka malo. Neka ga opet nek ide u Tursku.
Ц

Цане

pre preko 1 godinu

ахахххахххахххх ови више не знају ђе ударају
n

neverovatno

pre preko 1 godinu

Sad su se setili kada nismo usli u LS????
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Дечко је бољи од Крстичиќа и Срниќа на задњем везном, е сада господа неимари и подузетници дали се слажу дасе тужитељ врати?
G

Gostmiki1234

pre preko 1 godinu

od Ada do veterana Micka...e moja uoravo... katastrofalan prelazni rok ..oterali napadace, doveli dva losija, sem bukarija sve ostalo sto su doveli polu krs...
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Ког ветерана?
K

Kemp

pre preko 1 godinu

Da li je neko realan prema nama navijačima, koji volimo klub više od ovih što ga vode ?!?!?! Pa je l' ovo došlo vrijeme da nas moraju ukanaliti ?! Terziću odlazi !
Z

Zippo

pre preko 1 godinu

Neverevatnom brzinom se približava OFK scenario.
T

Targaryen

pre preko 1 godinu

Izuzetno pojačanje. Bravo Mrkela, bravo Terzo, spavaš li mirno Barselono?!
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Boze sacuvaj i sakloni.