Zvezda završila pripreme na Kipru i pohvalila se na sajtu: Igraćemo još tečnije, prekidi će biti ubojiti

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.01.21. | 11:18

Sad sledi glavni deo priprema u Beleku od 20. do januara do prvog februara

Fudbaleri Crvene zvezde su završili prvi deo priprema u Pafosu. Trener crveno-belih Dejan Stanković iskoristio je sedam dana rada na Rajskom ostrvu kako bi podigao nivo fizičke spreme igrača. Takođe, radilo se i na taktici, ali ono glavno sledi tokom boravka na turskoj obali.

Crveno-beli su odradili 11 treninga na Pafosu. Bilo je i žestokih sekvenci kao u subotu kada su se istrčavale deonice. Danas je na programu bio rad nešto slabijeg intenziteta. O tome je bilo reči na zvaničnom klupskom sajtu.

Izabrane vesti

Ako je verovati ljudima iz marketing tima Crvene zvezde, navijači imaju razloga za zadovoljstvo.

“Dodatno se uigravaju fudbaleri Crvene zvezde, ono što smo mogli da vidimo nagoveštava da će igra našeg tima biti tečna, da će prekidi i dalje biti Zvezdino sjajno oružje i da ćemo moći da se radujemo golovima iz ovih situacija. Tako je završen poslednji i trening na Kipru. Imaće crveno-beli priliku malo da se odmore, s obzirom da znamo da je iza njih težak test izdržljivosti koji su juče odradili, kao i gotovo dva treninga svakog dana upućuje da su taj odmor i više nego zaslužili.U popodnevnim časovima našu ekipu očekuje povratak u Beograd, gde će imati dva slobodna dana, a zatim 20. januara putuju u Tursku gde će odraditi drugi deo zimskih priprema”, piše na sajtu crveno-belih.


tagovi

Dejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara