Komentari na vest

Zvezdan Terzić: Milojević se pokazao kao Zvezdin vojnik, zaslužio je duplu krunu

B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

samo Vladan Milojevic ili Robert Prosinecki.To su ti dva najbolja trenera za Zvezdu.Daj boze da bude pun pogodak sa Baharom ali nesto ne verujem u cuda sa strancima
S

Sladajac@Luja

pre 11 meseci

@Luja - Naprotiv, ne smetaju mi tzv. obojeni igrači (ako misliš na to), smeta mi što ovi opsenari koji vode Zvezdu dovode olupine iz Afrike i pokušavaju da ih predstave kao pojačanja i nas navijače Zvezde, pokušavaju na vulgaran način da naprave debilima! O kakvim pojačanjima se radi vidiš i sam, jer ni jedan od njih ne može da ostvari transfer iz Zvezde. Što se tiče kvaliteta, mislim da tzv. obojeni igrači iz Brazila su neprevaziđeni. Uvek sam uživao u igri Ronalda (Brazilca), Ronaldinja, Nejmara i ovu trojicu, uz Maradonu smatram najboljim igračima sveta ikada.
U

U inat dusmanima

pre 11 meseci

Samo napred Terza legendo svi pravi Zvezdasi su uz tebe,nek crknu svi dusmani,idemo i po 7-mu titulu po redu u inat svima!
L

Luja

pre 11 meseci

Sa Terzom na čelu strmoglavo i nezaustavljivo jurimo ka bankrotu i katancu. JSDP i ostali zvezdomrsci samo treba da se mole da ovaj lik i dalje vodi Zvezdu.
Н

НАЈВЕЋИ ЗВЕЗДАШ ИКАД,.

pre 11 meseci

Терзићу , Један пласман у лиги шампиона вреди више него 10 (десет освојена купа). Ту причу о "историјском успеху" могу да прогутају само они са бесплатним годишњим улазницама на северу, ,,а шта је са ИСТОРИЈСКИМ ПОЈАЧАЊИМА као што су : Фалко и Кулибали који су још увек на платном списку.... да ли и њима следују медаље и премије за титулу.
K

Kegevara87

pre 11 meseci

To znaci zbog tri LS Terzica moras dizati u nebesa? (:
n

nemač pojma

pre 11 meseci

SLAVUJ, nije nacionalni koeficijent 0, nego svi klupski koeficijenti se dele sa 5 od jeseni pa je to nac.koef. Npr: CZ dobija 4 za grupnu fazu, TSC 3, Čuka (i Partizan nadam se) po 2.5 i to je ukupno 12/5= 2.4 Sa tim krećemo sezonu ako grobari udju u grupu, ostali su sigurni. Nije teško biti informisan, a neostrašćen.
p

prizeman

pre 11 meseci

Mala ispravka, igraju se i kvalifikacione utakmice, tako Da TSC, Cuka, Partizan i Vosa igraju i kvalifikacione utakmice, tako da postoji sansa da donesu po neki bod i pre ulaska u grupu, mada ruku na srce, sanse za to realno imaju samo Partizan i Vosa ako dobiju protivnike s kojim mogu da se nose, jer TSC i Cuka tesko da ce moci sa svojim rivalima.
n

no name_

pre 11 meseci

Pa sta si ti onda + nemač pojma+ ostrašćen+ neiformisan??? Sabrao si babe i žabe. Sabrao si nacionalni i klupski koeficijent. Samo 4 bonus boda za Liga Šampiona su za nacionalni koeficijent. Bez Partizana u grupi možemo da zatvaramo sezonu.( mada isto bi bilo da je Partizan 2 ili 3) Na primer iz sezone koja nam se briše iz kvalifikacija 18/19 smo doneli 17/4= 4.25 boda. Ove sezone svaki bod će biti bitan iz kvalifikacija za pobedu 1, u grupama za pobedu 2 za remi pola od toga.I zašto se lako gube te pozicije na vrhu Uefa rang listi? Sorry sto ti razbijam iluzije. I na kraju, pa zato sto sezonu startujemo sa 4/5= 0.8 boda.
n

no name_

pre 11 meseci

DPa sta si ti onda + nemač pojma+ ostrašćen+ neiformisan??? Sabrao si babe i žabe. Sabrao si nacionalni i klupski koeficijent. Samo 4 bonus boda za Liga Šampiona su za nacionalni koeficijent. Bez Partizana u grupi možemo da zatvaramo sezonu.( mada isto bi bilo da je Partizan 2 ili 3) Na primer iz sezone koja nam se briše iz kvalifikacija 18/19 smo doneli 17/4= 4.25 boda. Ove sezone svaki bod će biti bitan iz kvalifikacija za pobedu 1, u grupama za pobedu 2 za remi pola od toga.I zašto se lako gube te pozicije na vrhu Uefa rang listi? Sorry sto ti razbijam iluzije. I na kraju, pa zato sto sezonu startujemo sa 4/5= 0.8 boda.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Pitanja tipa kako je posle toliko godina igranja Evrope i nevidjenih prihoda (za 8 godina 200 miliona), dug narastao na 76 miliona (realno i veći) su čista provokacija zlonamernih koji ne razumeju postulate virtuelne ekonomije. Oni ne razumeju da je Zvezda 2014. sa dugom od 52 miliona bila na korak od bankrota, a da je 2023. sa dugom od 76+ miliona stabilan klub koji normalno posluje, podiže lestvicu svake sezone i projektuje 50+ miliona prihoda! Ne razumeju da je Zvezda primer ekonomskog čuda koje će se izučavati na Kembridžu/Oksfordu. Ne razumeju da u zemlji od 6 miliona stanovnika, ne postoji niko ko može bolje da vodi Zvezdu. Zašto? Zato što ne razumeju postulate virtuelne ekonomije! Gde kažeš 30, zaradiš 25, misliš 50! P.S. Prodavci magle? Ko je to rekao?
K

Kegevara87

pre 11 meseci

Terzic je reko da je realan budget nedge oko 35 miliona. A morao bi biti 50. Mozes ga kritikovati koliko hoces, al molim te ne lazi. Inace nisi ni kap bolji od onih koje kritikujes.
G

Goss

pre 11 meseci

Oćeš reći nameštenu
G

Gosthjk

pre 11 meseci

A zasto bismo bilo sta namestali kad imamo 10x jacu ekipu od ostatka lige? I za koju utakmicu sumnjas da je namestena? Koji gol je sumnjiv?
о

оооооо

pre 11 meseci

Па 0 0 са гробарима наместили
s

ssssssssss

pre 11 meseci

jel ima kod vas fudbalera ili su sve vojnici, gerilci, gardisti, specijalci....
1

1/1

pre 11 meseci

Ima osigurac. Srnic
S

Sladajac@ssssssssss

pre 11 meseci

udbaleri su neki drugi! To su afrički "kapitalci", koje posle sjajnih igara, prošle jeseni u grupnoj fazi LE, traži pola Evrope. Prvi je povukao nogu "sjajni" Ben koji je odmah našao angažman u prestižnom Apoelu sa Kipra, Zatim Sanogo, negde u drugu ligu Francuske, Mustafa u drugu ligu Austrije, izvanredni Kulibali je posle sjajne sezone u Zvezdi, odmah pronašao angažman u treću ligu Francuske! Mogu zamisliti koliko je Zvezda zaradila na ovim "kapitalcima"! Zato je dug Zvezde svega tričavih 65 miliona evra, da nije bilo ovako dobrih transfera, dug bi bio i preko 100 miliona evra!
L

Luja

pre 11 meseci

@Sladajac, ti si neki rasista kada ti smetaju samo Afrikanci uz Srniće, Gobeljiće, Krstičiće, Borjane, Rodiće ... ?
T

TAKOO JEEE

pre 11 meseci

Ako je vojnik generale ,zasto si ga otpustio??
K

Kegevara87

pre 11 meseci

To se zove respekt prema delu i coveku. Jesili cuo za to?
h

hahahaha hahahaha

pre 11 meseci

još jedan vojnik....
e

edo555

pre 11 meseci

Ostaviti Baharu da sam bira pojacanja a ne da mu se namecu igraci.Dovoditi igrace za ligu sampiona iz klubova gde nece da produzuju ugovore sa njima je suludo.ne zivi se od stare slave i sta nam je koji igrac doneo pre 3-4 godine
G

Gost1976

pre 11 meseci

Naravno da će svako pojačanje da odobri Bahar.Zar stvarno neko misli da će njemu neko nešto da nameće? pa nije on lokalni trener iz Barajeva,čovek dolazi iz najorganizovanije države,čuvaće ga Mosad i u Beogradu,ima ozbiljan tim ljudi oko sebe ,svi koji misle da će naše kokošarenje kod njega proći su površni i malo znaju.
K

Kegevara87

pre 11 meseci

To je u svakom klubu drugacije. U nekim klubovima to odlucuje sportski direktor, u nekima triumvirat sportkos direktora, skauting sluzba i kadrovski planer. U drugima trener i sportiski direktor. Tako da tvoja prica je jedna opcija. Meni se najvise svidja solucija (kod nas) da Bahar i Marin trebaju da imaju najbitniju rec.
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

“Zvezdan Terzić: Milojević se pokazao kao Zvezdin vojnik, zaslužio je duplu krunu”! Jeste, posebno zato što je Zvezda imala lako prepoznatljivu igru, koja privlači gledaoce na tribinama. Zato, je sinoć u finalu Kupa Srbije, Marakana bila ispunjena do poslednjeg mesta (ali sa svežim vazduhom)!
Z

Zvlat BG pokret@Don Vito Corleone

pre 11 meseci

@Don Vito Corleone - Iz tvojih čestih komentara, shvatio sam da si pravi doajen među navijačima Zvezde, sa komentarima koji su uglavnom namestu. Zato, budi ljubazan pa nam reci šta ti misliš o hipotetičkim pojačanjima i odakle da ih kupimo, kada dugujemo 65 miliona evrića?! Da li je to realno, ili mi svi živimo u nekom nadrealnom svetu?!

Звездаш

pre 11 meseci

Наравно да је војник. Прави војник слуша сва наређења без поговора. У војсци нема демократије.
G

Gastarbeiter

pre 11 meseci

Ajmo braco cigani kupimo što više sezonskih ulaznica i tako pomozimo klubu da se koliko toliko pojača i bude konkurenta u LS. Nadam se da Terzić, Mrkela I Marin neće ove godine promašiti ko do sada. Evo ja cu kupiti sezonsku a ne verujem da ću moći gledat dve utakmice. Nadam se da ću uspeti doći za LS bar na jedan meč ali uzimam paket kao i uvek do sada. Pozdrav mojim zvezdašima.
G

Gost 323

pre 11 meseci

Kupujmo sezonske karte ??? a onda ce don terza da pozajmi 10 milki za porez a vratice naravno sa kamatom 12 milki i onda ce lepo on i njegovi ortaci da se istale a mi kupujemo sezonske da bi pomogli klubu .
y

ygv

pre 11 meseci

Kad ce pojacanja koja su neophodna za LS..
m

maestro

pre 11 meseci

Prejaki smo za superligu...zelimo da budemo jos jaci... takodje zelim da i Vojvodina i TSC i Cukaricki imaju sto kvalitetnije timove a da partizan ispadne iz lige...
s

slavuj

pre 11 meseci

E moj maestro, želiš da Partizan ispadne iz lige, pa da budete vječiti prvaci koji će igrati LŠ direktno bez kvalifikacija. Malo sutra bez bodova nikad lošijeg Partizana, bili bi 20 liga i vi bi igralu kvalifikacije od 1 kola. Zapamti Čuka i TSC neće donijeti ni jedan bod osim onih koji se dobijaju za start u grupi i to ide klubu, a nacionalni koeficijent 0. Tako da ti i dalje sanjaj . Oni nikada, kao i Voša nisu prošli kvalifikacije , a mlatili su ih ko god je došao bez obzira iz koje lige. Sjećaš li se Voše i Vaduca iz Lihteštajna, kao i mnogih drugih, a i vi ste prošle godine u LE bili zadnji u ne tako jakoj grupi.
L

Lagano123

pre 11 meseci

Nadji ribu neku.