Dejan Stanković ispred makete Balkan Square centra
Dejan Stanković ispred makete Balkan Square centra

Zvezdaš i partizanovac potpisali ugovor: Na Zlatiboru će se praviti taktika za Ligu šampiona

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.07.22. | 09:30

Dejan Stanković među prvim kupcima nekretnine u objektu koji je izgradio Nikola Peković

Nije uvek lako sportistima da se pronađu kad završe igračku karijeru, ali Nikola Peković je očigledno pronašao način da investira novac zarađen prvenstveno u NBA ligi. Proslavljeni košarkaš i bivši predsednik Partizana po završetku igračke karijere ušao u građevinu, pa tako na Zlatiboru diže već 50.000 kvadrata.

Posle hotela i dve apartmanske zgrade zida se i objekat na šest spratova i podzemnom garažom na tri nivoa. U okviru njega je predviđena i šoping zona, radnje uslužne delatnosti, brojni barovi i restorani, a akcenat je stavljen na privatnost i bezbednost stanara, pa će stanari imati 24-časovni video nadzor, recepciju, profesionalno održavanje…

Izabrane vesti

Među prvim kupcima još jedno dobro poznato sportsko ime: trener Crvene zvezde Dejan Stanković. Po njegovoj žečji projektovan je jedinstven stan s fokusom na prirodnim materijalima. Na poslednjem stanu te zgrade Wellnes&Spa centar sa prostranim bazenom čiji se krov otvara u letnjim mesecima, slana soba, sauna, tursko kupatilo i teretana. Plato ispred kompleksa biće oplemenjen zelenim površinama i fontanama, a tokom zime klizalištem.

Ovo je sigurno razlog više zbog kojeg će Dejan Stanković češće posećivati Zlatibor, na kojem sada već tradicionalno organizuje dečiji fudbalski kamp tokom letnjih meseci”, kažu iz kompanije Nikole Pekovića, ne skrivajući zadovoljstvo što je baš Balkan Square izbor jednog od najboljih srpskih sportista svih vremena.

Pekovićeva kompanija Balkan GS Chance je inače plac koji je nekada pripadao autobuskoj stanici na Zlatiboru kupio 2016. godine na javnom pozivu opštine Čajetine za oko 3.000.000 evra.

Dejan Stanković već godinama organizuje svoj kamp „Deki 5“ na srpskoj planinskoj lepotici, a sada će, u ambijentu nove nekretnine, kovati taktiku za Ligu šampiona, kojoj se ovog leta nadaju svi zvezdaši.


tagovi

Nikola PekovićDejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara