Komentari na vest

Zvezdaško leto: Daćemo 8.000.000 za igrača! Glazer je Milojev džoker, s Hvanom džentlmenski

Š

Škrabotina

pre 20 dana

Samo ne Radonja.
B

Bida

pre 20 dana

Xaxa vi cete da date dave vodja iz nemanjine
С

СтоМилиона?

pre 21 dana

Хахаха, одмах појурили Терзини ботови...
b

bravo magijo

pre 21 dana

dace nego sta ...na vece pare se obrce veci procenat
a

aloo

pre 21 dana

8 miliona za igrace a odbrana krs, i tako mislite da igrate Ligu sampiona, gde je zamena za Dragovica?
t

terza ribu sam ti doneo za veceru

pre 21 dana

Ajde ako Nije prva opcija razumem, Milunovic Spajic, al otvorite se za tog Drkusiica ako je bio u planu, 8 millions so rekao, Bice jos 12 miliona sigurno od prodaja, nagovori glazera za jos 1 sezonu, otvori se za Drkusica 2. Miliona ljube te navijaci zvezde Terzicu
G

Ga Stau

pre 21 dana

on pritisne dugme a sutra legne 42 miliona eura! Vau!
М

Марлоне

pre 21 dana

Јак је Терзић, каже лијевих бекова ни за лијека. Ено уђеш на трансфермаркт и нађеш три лијева бека, којима истичу уговори овог љета. Штавише, сви у добрим годинама, тј. за сезону двије се могу добро продати, али треба искеширати лову за уговоре. У питању су Juan Miranda (24) из Бетиса, Sergi Cardona (24) из Лас Палмаса, Gijs Smal (26) из Твентеа. Сви одиграли цијелу сезону и сви би били првотимци у Звезди.
G

Gladiola

pre 21 dana

I svi oni traže bar milion evra platu, a pitanje kako će se uklopiti, videli smo Pićinija i ostale..Nije to baš tako kao na menadžeru
М

Марлоне

pre 21 dana

@ Gladiola Боље не може наћи за мање пара. Нека траже и по два милиона и још за потпис милион. То је 7 милиона на три сезоне. При том рјешаваш горуће питање лијевог бека, добијаш поузданог играча, тим ти је јачи за 10 - 15 %. Ако га прода за 5-7 милиона за сезону и по до двије, Звезда није на неком губитку, чак би могла и профитирати у зависности од продајне цијене и колико је дуго играч у Звезди. У међувремену би и Радојевић ојачао, стекао искуства, а ту је и Адем Авдић. Углавном, Родић је своје одрадио и више није за први тим Звезде, а штета би било да узима мјесто ка резерва Радојевићу и Авдићу.
s

smesan si

pre 21 dana

ej ako je milion evra plata problem 🤡
V

Vaske_tb

pre 21 dana

Pićinija je doveo Deki na konto njegove stare slave kada je bio reprezentativac Italije. Kada je igrao kod nas bio je van forme i iskasapljen ozbiljnim povredama bez kontinuiteta na terenu. A stavili su ga da igra svaku, da bude starter i da igra jake mečeve što se pokazalo loše u porazu od Rendžersa gde je direktni krivac za gol i ispostaviće se ispadanje.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 21 dana

Ko je čitao moje komentare zna da sam uvek uz Zvezdu, nikad nisam kritikovao upravu jer je imala rezultate, branio sam ih od kritika navijača jer po mom mišljenju naše je da navijamo za svoj klub koji postiže odlične rezultate od dolaska Terzića na čelo kluba ALI OVAJ NJEGOV INTERVJU mi se uopšte ne sviđa.Čitao sam njegov intervju i na Telegraf gde je on već sastavio odbranu treneru Milojević a ona izgleda ovako:Glazer koga Miloje ne pušta ni po koju cenu, Mimović koji je po Terzić zacementirao poziciju na desnom beku, isto on kaže da je štoper ski tandem za novu sezonu Điga i Spajić i novi levi bek koji je najverovatnije Jung iz Južne Koreje a on je pre svega desni bek dok levog beka igra po potrebi. Štopera neće dovoditi ako Viljareal ne otkupi Leković a ako ga otkupi onda će nekog dovesti kao rezervnu opciju otprilike kvaliteta Lijanka Vojnović ili Vuleta Jovanovića. Borjana vraćamo i Miloje odlučuje o njemu. Pa zar vi mislite da odbrana koju on planira i sastavlja a to su:Golmani:Glazer, Borjan, Guteša Bekovi:Mimović, Lazar Nikolić, Jung, Rodić, Radojević i Štoperi:Điga, Spajić, Leković, Degenek i Milosavljević može da igra konkurento u Evropi, moje mišljenje je NE MOŽE ovako isto biće sastavljen i ostatak tima i svake godine isto. Umesto za svako mesto u timu da dovede treneru po dva podjednako kvalitetna igrača ti sastavlja ekipu sa pet vekova od kojih bukvalno nijedan nije siguran da može da igra na nekom visokom nivou u Evropi, pet štopera od kojih su svih pet mačke u džaku:Spajić i Degenek skloni povredama nikad neznaš kada mogu da se povrede a Điga, Leković i Milosavljević hodajući rizik sa jako malo jakih seniorski utakmica u svojoj karijeri. Ovako se ne sastavlja tim za LŠ ali upravi je bitno da imamo sigurnu ligu Evropu, ako se uđe u LŠ sa ovakvim igračima to se predstavi kao veliki uspeh i tamo šta se uradi, uradi i tako iz godine u godinu bez ikakvog pomaka ali bitno da se vrti lova.

Dobrica Bozovic

pre 21 dana

Prvo iz zvezde treba da odu marko marin i mitar mrkela jer ti ljudi su napravili toliko stete zvezdi da se nemogu ispraviti za 100 godina posle njih Kanga on je obicno bezvredno ruglo i rezultat rada prethodne dvojice
C

Cipri

pre 21 dana

Al se covek izlupetao. Pa da li neko veruje u ove bajke???
C

Cccc

pre 21 dana

Glupo je tvrditi da ovaj ili onaj moraju da ostanu po svaku cenu i da bez njih se ne može. Može se bez svakog ako dodje bolji, što znači svako je za prodaju ali ne Terzo brate za bud pošto. Terzo ko boga te molim nemoj da drugi određuju cene Zvezdini igračima a vi samo pristanete ako neznatne kako se to radi pa nazovi Mamica neka te posavetuje koliko god za ceni isplatiće se. Još samo da pomenem Ndijaja pazi da nebude molio boga na zimu da ga neko uzme i za milion a sad kako kažeš imaš ponudu od 7 mil € prodaj to po te pare biće ti to posao veka.
K

Kalcopolista

pre 21 dana

Veoma interesantna anegdota koju je za Bosanske medije ispričao Emir Hadzihafisbegovic, poznat po mnogim ulogama, između ostalih po filmu "Karaula" i seriji "Lud, zbunjen, normalan". Ispričao je anegdotu sa snimanja filma ''Karaula'' i priču oko toga kako se grb Partizana našao u njegovoj kancelariji. Rajko Grlić je hteo da u mojoj kancelariji stoji poster Crvene zvezde. Ja kažem: ''On (misleći na lik poručnika Safeta Pašića) nije Delija, on je Grobar. ja ako budem igrao Deliju to neće biti taj lik - rekao je Hadžihafizbegović, pa dodao: Kaže nebitno. Ma, bitno je. Jako je bitno, jer sam ja proverio da su svi oficiri muslimani u JNA navijali za Partizan. Ne postoji nijedan slučaj da je oficir musliman u JNA navijao za Crvenu zvezdu. I ja sam snagom argumenata ubedio Grlića da tu stoji poster Partizana, a ne Zvezde - rekao je poznati BiH glumac!
b

bije dareglo

pre 21 dana

@kalco... Bravo za kom, pravo u centar👌
@

@Kalco

pre 20 dana

Ma da li je Kale,moguce da su ti isti o kojima pises polovinom 80-ih pjevali " Mi imamo svog sultana,Halilovic Sulejmana".
H

Hvala ti Terza

pre 21 dana

...sto si stavio🔒na jsd!

Marko Pavlovic

pre 21 dana

Terza i 2 reči kada progovori. Bolest Zatvor
Б

Блок

pre 21 dana

Спортски директор за ЛШ доведе Томанеа да буде шпиц ...следеће лето за ЛШ доводи Дионија.У сваком нормалном клубу би таквог спортског директора отерали . Ова прича домаћи играчи ,биће више странаца па поређење са Енглеском . Што не упоредиш ...стадионе ? терене? публику коју тамо сваки клуб има. Појавили се Недељковић ,Мијатовић ...ето добрих домаћих играча ,продали сте их после шест месеци . Да нисте пуцали лову на "појачања" Томане,Жандер,Кањас,Диони,Пићини,Кулибали...итд итд ...десет прелазних рокова ,деведесет посто промашаја...можда не би смо журили са продајама .Ајде Недељковић ,Премијер Лига ...ал Мијатовић као Сити ...оно Америка . Домаћи играчи па загризи за :Гајића,Терзића и Јовељића(исто их одма продао ) ,Максимовића,Грујића,Чумића,Ћирковића,Радоњића и ако га откупи Мајорка ,дај им више него што су га платили. Шериф 4м ...4м дати за играча за нашу лигу,само ту прави разлику. За Олајинку сам написао ,пре пар месеци..Биће он топ,јер ће играти на својој позицији ,а не као код Бахара ...Мало клупа ,мало шпиц,мало фул бек. Само Олајинка да буде бољи у један на један. Бахар...довели га летос ,уместо шест месеци раније .Читаву полусезону би имао да се аклиматизује .
P

Placite...

pre 21 dana

Kakva samo CENZURA grbarskih moderatora sa mocarta haha...al vas boli Zvezdina dupla kruna i u fudbalu i u kosarci!
p

peca koma

pre 21 dana

vazura ce dati 0 evra i opet ce morati da se pokrene sva logistika da zvezda bude prva
i

izgubili derbije 11 x

pre 21 dana

@peca koma 6 puta za redom u kosarci i 5 puta za redom u fudnalu gubite derbije ove sezone, to je cak 11 pogubljenih derbija od Zvezde i to ZA REDOM tako da...🤫🤫
8

8

pre 21 dana

Priča o Hvangu i Olaijnki kakvi su profesionalci i daju primer mladima , pa pomene Radonjića kao opciju i tu cela priča o ozbiljnosti kluba pada u vodu . Kajav crni Radonjić , neka se stranci zlopate sa njim ovde od njega samo splavovi imali korist .
7

7god bez titule

pre 21 dana

@8... Poredis ti Radonjica sa 19 godina i sad kad je sazreo i odrastao covek + standardni reprezentativac! Radonja je uvek dobrodosao u Zvezdu!
М

Марлоне

pre 21 dana

Радоњић је дилеја, никакве користи од њега. Има само брзину, а и то ће ускоро да изгуби, стижу године. Тип играча Лазар Марковић, иде брзо, али контрола лопте 0, тј. лопта остаје иза њега, бјежи му и слично. Боље је довести перспективно крило од 20-23 године, па правити играча, него овога од сто лета, који ништа за Звезду неће направити.
D

Dekia33

pre 21 dana

Alo bre koga ovaj zaj.?? Levog beka nema u Evropi a Gruzunia prvom prilikom prodali u Šahtjor gde igra standardno! Mnogo se bre leti u tim pričama, dokle više bre ljudi? Mene bre sramota, dokle će ovaj da nas farba megalomanskim projektima kad bre nismo u stanju da pobedimo nikog ozbiljnijeg a pogotovo ne sa Milojem čiji metodi rada nisu za visok standard Uefa takmičenja.
d

dr.Zvezdan

pre 21 dana

@Dekia33 Jel tesko navijati za klub koji punih 7 god ne zna sta je to titula?
M

Mikilic

pre 21 dana

Ovde ko god ima drugacije misljenje ili kritiku na racun uprave, botovi ga isprozivaju nekim nebitnim i nepovezanim komentarom, tipa je l boli 6 u nizu.
Д

ДРЕД

pre 21 dana

Да је правде и закона у овој банана држави ти би био одавно у бајбоку....
M

Maxom

pre 21 dana

Hvang mora i treba ostati,uz micu ivanica graditi tim na njima,ostali po mom misljenju su prosjek.Sem glazera naravno.
4

4 Dupla za Redom

pre 21 dana

Svi bi mi voleli da Hvang ostane ali ako ga budu trazili klubovi 5-ice otici ce sigurno jer je jedino pod tim uslovima pristao da dodje kod nas a to je da mu ne pravimo problem i pustimo ga da ide ako ga budu trazili najbolji klubovi, tako da to moramo ispostovati jer je takav dogovor postignut sa njim! Jedino ako ga niko od vecih klubova ne bude trazio onda imamo sanse da ga zadrzimo!
S

Steki

pre 21 dana

Nemanja Radonjić je vaše dete???????????
D

Drvo

pre 21 dana

On je postao dete u 19 godini, kasno sazreva.
N

Nemanja30

pre 21 dana

Samo stavite Terzićev ili Čovićev intervju i odmah grobari kreću: 3, 2, 1...
D

Drvo

pre 21 dana

Dovoljna je i slika. Ja bih da sam na mestu redakcije napravio članak, samo slika Čovketovih naočara, bez teksta, i eto 250 komentara bez po muke.
S

Steva ns

pre 21 dana

Olanjinka mora da ostane čovek je u najboljim godinama ima ugovor i ja bih voleo da on bude novi ben posebno što pokriva oba krila a i odlično saradjuje sa bekovima boljeg nećemo naći besplatno sad kad katai ulazi u poznije godine i igraće manje idealno da se kostur tima gradi oko olanjike jer je pokazao da može mada zvezda nema problem sa ofanzivnim delom tima šerifa bi svakako zadržao jer toliko dominatnog igrača u skoku i duelu nismoskoro imali a da daje svaku šansu bio bi urealu a ne uzvezdi nama su pre svega potrebna pojačanja u veznom redu jeste stamenić živnuo ali ja bih igrača poput sanoga a stamenić neka igra ofanzivnije biće mu lakše posebno ako hvang ode tu su nam potrebna pojačanja i uh odbrani na sve tri pozicije faliće nam i štopera mada bih ja zadržao lekovića nije nam hitno da ga prodajemo a biće duplo skuplji dogodine dobro je što glazer nije na prodaju jer stvarno je odličan i voleo bih dugo da ga gledam u zvezdi
D

Drvo

pre 21 dana

prodaja što pre. U godinama kada može da se uzme kinta, kasnije neće moći, a takvih igrača ima na autobuse. bukvalno malo bolji Ben, ništa posebno za Evropu. Ako neko hoće da calne preko 3m, dobija i Borjana pride.
Б

Блок

pre 21 dana

Само што је Беноб учинак на дербијма...нула ,ал огромна. Бен крило без дриблинга. Олајинка мора још боље у један на један .то је за крило битно. Букари реализација нула ...ал стално иде напред ,дрибла
S

Steva ns

pre 21 dana

Ljudi nisam ih uporedio kao igrače nego kao stranog rekordera olanjinka je mnogo bolji igrač
M

Manche

pre 21 dana

Zar smo vec zaboravili izjavu od pre nekoliko meseci: "Kosta Nedeljkovic i Jovan Mijatovic nisu na prodaju" Sad dize cenu Glazeru, tako da ode on uskoro.
D

Dejani

pre 21 dana

Nadam se samo da Mrkela neće traziti tog igrača od 8M
A

Alo bre

pre 21 dana

Dace DRZAVA
S

Storari

pre 21 dana

Pre će dati 8 milki Kostadinu (ako već i nije), nego za igrača.Mučno je čitati isti tekst svake godine sa malo izmenjenim ciframa.
Л

Ли Ади

pre 21 dana

Сви Звездини странци, осим Хванга и Глазера, немају место у првих 11 у било којем клубу лига петице.
M

Manipulator

pre 21 dana

Svake godine složi priču i navijači mu poveruju a mi za uzvrat dobijemo titulu u nejakoj ligi,! Ozbiljan manipulator koji puni svoje džakove sa novcima Crvene Zvezde. Da običan navijač bira igrače manje promašaja bi imao od gospode iz Crvene Zvezde, Iliev je bolje igrače dovodio i za jednog igrača zaradi koliko ovi za trojicu. Mene kao navijača Crvene Zvezde prosto je sramota što je na čelu jedan manipulator kao dotični gospodin.
C

Che t

pre 21 dana

Bahar nije imao sreće... Glup Rodićev penal i derbiju,protiv Švajcaraca je promašeno 6-7 "mrtvih" šansi, protiv Mancestera na Marakani... Ekipa, pa i sam Bahar su izgubili samopouzdanje, on je počeo malo da luta.. Inače je uradio velike stvari za klub-pokazao je da sa top ekipama može da se igra i to sa klincima iz svoje škole,zatim nikad veća zarada...Ubedio je igrače tipa Hvanga, Ndijae, Glazera da dođu u naš fudbal što nikako nije mala stvar.. Sve se to negde urezalo u "DNK" kluba..
e

e moj ti...

pre 21 dana

On ubedio ili smo dali po 5 miliona za njih, sta sam sad procitao
P

Pitanje1

pre 21 dana

Ubedio ih Bahar ili 5 miliona za oba igraca?
A

AMAN

pre 21 dana

Dovedite stopera kvaliteta za Ligu sampiona!
D

Drvo

pre 21 dana

Spaja nema alternativu.
A

Aranđel

pre 21 dana

Misljenja sam da Mimovic vwc sada nije nista losiji igrac od Nedeljkovica cak ima i bolji centarsut
Z

Zaza Paculia

pre 21 dana

Ajmo redom, stoperi, Babic i kada Bohim veceras ispadne, ne znam da li bi Masovic zeleo da se vrati u Srbiju, 25 godina, igrao za reprezentaciju, svakako moze opet da se proda. Levi bek, Ristic ako zeli, mada neverujem. Grujica na pozajmicu da igra, mada ce ga Porto verovatno prodati pre isteka ugovora. Potreban drugaciji napadac, brzi, koji trazi prostor. Moja velika zelja, Cirkovic iz TSC-a, mislim da decko vredi svake pare. Mimovic da igra SVAKU UTAKMICU!!!
d

dottore 73

pre 21 dana

Ako ima ponuda za Šerifa, onda odmah prodati, nikakav napadač !
E

Ejj

pre 21 dana

Prioritet treba da budu Stoperi, Bekovic zadnji vezni pa tek onda krilo.
A

Aranđel

pre 21 dana

Maksimovicu istice ugovor sa Hetafeom
E

Ejj

pre 21 dana

nama trebaju stoperi, dosta samo o napadu, neizbalansiran smo tim, 2x 2 gola u derbiju, 2 od radnickog Vojvodina gomilu sansi...
V

Velur

pre 21 dana

Trebalo bi Konstantinu vratiti pozajmicu.
E

Eh

pre 21 dana

Šta ti je Ristić? Mladenović? Odreši kesu za Srbe za koje znamo da donose kvalitet, a nije da ih nemamo. Posebno sad kad i Ristića i Radonjića možemo da dobijemo po bagatelnoj ceni, daj im lepe plate i eto ti dva kvalitetna Srbina. Ako je tačno da vraćaš Babića, top, pitanje da li možemo boljeg naći. Ali i pored svega, skauting služba nam je 0, koliko igrača ima bilo gde i ti ne možeš da nadješ bar igrača koji je pravi bek, a ne da isprobavamo sa Mijailovićem itd
G

Gostgost

pre 21 dana

Sve mogu da progutam, jer znam zasto to rade. Samo nemojte da vracate Radonjica, ko Boga vas molim. Jeste on bolja opcija, i znacio bi vise u Evropi, ali je isto tako neko kome je bitnije na koji ce splav nego da trenira i unapredi se. Bukvalno se milimetar nije unapredio poslednjih 5-6 godina.
t

tenkista

pre 21 dana

Dajte ovog doktora u Jedinstvo iz Mančestera, da ih podigne na noge i vrati na stare staze uspeha
P

PfkNS

pre 21 dana

Silni milioni a pozajmljuje se 10 miliona evra od fantomske firme da se plati porez.Verovatno će im i ovih 10 miliona evra biti otpisano kao što su ugasili Agrobanku zbog zvezde.Pa svako može ovako voditi klub kad ti vodja oprašta desetine miliona evra i po rečima njegove desne ruke malog na onom snimljenom razgovoru sa svih strana se sipa u zvezdu i njene navijače.
T

Trike

pre 21 dana

Gos.TERZICU siguran sam da vama niko vise nista ne veruje kupujete ZNJ igrace gde je taj LEPTIRIC HVAN bio kad se igralo u LIGI SANPIONA , u fazi napada 2 a u fazi odbrane 00 a o drugim nemam komentar a u BETON LIGU MOZE SVAKO DA IGRA.
T

Trtmrt 1

pre 21 dana

Gramatiku i padeže da naučiš pa da pišeš komentare!
P

Penzioner

pre 21 dana

Mislite malo i na nas dusmani!
r

rrrr

pre 21 dana

Misli vazura uvek na vas,kada mu zafali za licencu.
D

Doktor za Fudbal

pre 21 dana

CESTITAM MAJSTORU TERZI 7-MU🏆 ZA REDOM I 4-TU DUPLU🏆 TAKODJE ZA REDOM...👏👏
G

Gost RS

pre 21 dana

Ja ovom čovjeku ne vjerujem ništa. Kratko nam je pamćenje, generalno u svemu, a više puta je pričao jedno a radio drugo. Šta reći o rukovodiocu koji je ušao u LŠ bez ijednog desnog beka a imao je tačno godinu dana da sklopi tim jer smo znali da imamo direktno učešće u grupi. Samo od tog detalja da krenem i da ne širim dalje priču. Bukarijeva brzina nam je trebala za Evropu, on da ima završnicu igrao bi u ligama 5. Ako je sa Hvanom postignut takav dogovor ne treba ga sputavati. Ode li i Glazer za mene je jasno kao dan da smo mi klub koji samo čeka da dođe prva ozbiljna ponuda a ne klub koji misli o izgradnji tima i takmičarskim ambicijama u Evropi. A Terzić može da priča šta hoće jer je tako trenutno u mogućnosti.
B

Bukari je vec igrao

pre 21 dana

Bukari je vec igrao uspesno za Nant u Francuskoj.... Mnogo nasih igraca i moze da igra u ligama petice za osrednje klubove.. A Bukari da ima bolju tehniku i da je malo disciplinovaniji igrao bi za PSG, Real, Barsu...
R

Realni Arth

pre 21 dana

Prijatelju, ne moras da veruje, ali covek ima rezultate iza sebe, alo bre 7 puta prvak, svake godina evropa, 4 godine za redom duple krune, od kluba gde su nikle pecurke, do konkretnog standarda, postovanje!

Realan lik

pre 21 dana

Zarada 100 miliona, dug i dalje 50 🙂
D

Drvo

pre 21 dana

Investira se dalje. Ima logike. Još samo da shvati da investira u mlađe igrače, govorim mu to već 7 godina, tek je u poslednje dve počeo polako da sluša i evo duplirao profit,a može da ga upetostruči. Iskustvo je precenjeno. Mladi igrači donose ekstra transfere i ekstra pomak i poslovanju. zvezdane, javi se na konsultacije, tu sam na komentarima skoro svaki dan, neče mnogo da te košta, ne brini.
S

Sima Arauho

pre 21 dana

Znaci mora igrac od 8 milki da se ne drhti i ne spominje HIBRIDNI RAT protiv ovako jadnog,bednog i sabotiranog Partizana?!8 milki da ne mora Pavle Ilic da spašava stvar kriminalom?!E moj Partizane toliko si veliki da te se i na samrti boje!
T

Tvojživot....

pre 21 dana

koliko li je samo bola doktor naneo pa to je čudo,ovog ubi zloba i nemoć,svaka vest o Zvezdi on je tu,doktore detinstvo si im uprooastio,plašim se za njeihove živote...
r

rrrr

pre 21 dana

Ne kupujemo ove zbog vas,imamo kvalitetnije igrace u graficaru nego vi u raspadnutom partizanu.
B

Belgrano

pre 21 dana

Godinama su ljudi toliko kritikovali upravu za transfere, da je to toksicno nezadovoljstvo dovelo do toliko zagadjene atmosfere dok se osvajaju trofeji, da to nije bilo normalno. Napravljeni su odlicni potezi dovodjenjem prvo Olajinke, pa posle Hvanga, Glazera, Krasoa, pa i Ndijajea. Napravljen je toliko trazeni iskorak sa sportskom politikom, i nemojte sad da uropastite opet. Drugim recima, nemojte sve da ih rasprodate sad, a sa novim pojacanjima oprezno.
m

milo123

pre 21 dana

suludo je da ti ljudi daju samo minuse na sve ovo. Granice su pomerene u nebesa. Ali nazalost javnost nije u stanju to da isprati, i radije pominje lose poteze poput kulibalija i van la pare umesto dobrih poteza poput marina, Boacea, Kange, Ivanica, Kataija, Rodica, Sanoga, Bukarija, Hvanga... Po javnosti dalo bi se zakljuciti da u Zvezdi niko nema pojma, a da smo igrali sve ove godine sa uspehome evropu jer je eto tako, srecom se zadesilo. Istu mantru pominju navijaci Partizana, ali to je vec neka druga dijagnoza.
S

Srbenda 77

pre 21 dana

Super uspeh napravljen od 32 u LS,,osvojeno 32 mesto,samo da pitam administratora,kad se spomene duh koji lebdi,nema objave komentara,alal vera ni u vreme najvećeg sina oca komunističke SFRJ, BROZA nije bilo ovskve cenzure,samo napredno!
P

Perinco

pre 21 dana

Jel vraceno 10 miliona eura,pozajmljenih prosle godine od fantomske firme,za placanje poreza!?Poslace Terza po golubu pismonosi!
d

dr.Terza

pre 21 dana

@Perinco... 7 godina bez titule, placi 😭
D

Dzi

pre 21 dana

Bice buke a vraticemo radonju i borjana i to onda vise ne mora da se gleda.
N

Ne menjati puno

pre 21 dana

Ne menjati puno sastav. Katai, Kanga i Ivanic su 3 najveca imena Zvezde u 21. veku svaka cast Stankovicu i Vidicu to su mnogo jace karijere ali ne u Zvezdi, u Zvezdi su Katai, Kanga i Ivanic najvece postbarijevske legende i tacka. Kraso ce nam trebati za domacu ligu da probije bunkere zajedno sa njima, a videli smo i u LS jesenas onaj pas za Bukarija... Ja Olajinkom nisam odusevljen ali je taj tip kog Miloje voli pa nek ostane i on... Isto vazi i za Endiaja a ja bih dodao i da malog Sremcevica nis slucajno ne prodajemo svi su nesto videli u njemu od stranih klubova neozbiljno bi bilo da ga pustimo posle 6 meseci... Dovesti levog beka, dva stopera, desno krilo i eventualno desnog beka i to je to.. Ako ode Hvang onda i jednog veznog... Dakle fokus na levom beku i na stoperima... Ako Lekovic igra kod nas onda jedan stoper ali da bude stoper za prvih 11, ako Lekovic ide onda dva stopera.. Krilo i levi bek isto moraju da budu za prvih 11... Mimovic se nametnuo lepo, racunati ozbiljno i na Djigu i na Stemenica svi su oni hot prospekti... Sto se tice domacih igraca njih ima ali su nas ispalili prethodnih godina sta bi sa Mladenovicem, Djuricicem.... Ajde Jovic ne verujem da nam je dostupan ali recimo Joveljic se nikada i nije spominjao okej sad je Endiaj tu ali ranije.. Onda Maksimovic, pa drugi Maksimovic, pa Grujic, Radonjic o kom je rec u tekstu... Milivojevic takodje.... Zapravo Milivojevic mozda i ne bi bio lose pojacanje ako ode Hvang... Sportski pozdrav..
S

Srbenda 777

pre 21 dana

Sve je lako,dok je tu duh koji lebdi,koji je presednik države,da dolazi na proslave titula,koji ima neograničenu moć da da novca koliko god zatreba,zvezda je plaćala milionske plate igračima koji nisu ni rezerve bili,ja mislim kad bi neki igrač od 20-30 mil. hteo da dođe u ovu žalisnu ligu,on bi to ladno platio,jer ovom ludilu se ne nazire kraj,on je i najavio budžet od 90 mil. a mom Partizanu daće 2-3 za licencu, a tandem VV nikad i niko neće smeniti,čisto bolesno iživljavanje,ali ko zna možda ja ovo ne mogu shvatim,možda treba ovo tako bude,možda sam pogrešno vaspitan,ali ja kad vidim likove poput VV i terzića,meni se jednostavno stomak prevrne,ali opet možda ja ništa ne razumem.

Пол Џорџ

pre 21 dana

хахаха само не могу да верујем да би неко довео Вешовића... Нема утакмице да није изашао са лоптом у аут док је био код нас
E

E to je to

pre 21 dana

E to je vas problem sto vi gledate samo i pamtite kada je bio kod nas kao mladi igrac, Vi ste ostali u 2012 godini mentalno i intelektualno
D

Drvo

pre 21 dana

Tad je igrao krilo, sad je bek. Za beka ima fantastičnu tehniku.

bez_EU4ije

pre 21 dana

Borjan dobio ugovor do 38. godine. Gde ima, tu se i prosipa 🤡
m

miile

pre 21 dana

POZAJMIO PARE OD KOSTADINA EJ,ZEMLJOOOO OTVORI SE
S

SotirDjubre

pre 21 dana

Levi i desni bek istovremeno Kristijan Ramirez,bio kod Dekija u Ferencu.U padu forme,ali dovoljno mlad.Zadnji vezni Samaseku(slobodan igrac od leta).Stoper Yeri Mina(takodje slobodan igrac),mozda nije realno ali pokusati.Druga opcija Elijakim Mangala(slobodan).Opcija za krilne pozicije Lazar Randjelovic(slobodan).
D

Don Vito Corleone'

pre 21 dana

Većina vas je pljuvala Bahara a čovek je uradio mnogo dobrih stvari. Zvezda u poslednjih 30ak godina nikada bolje nije izgledala u Evropi nego ove sezone. Isforsirao je mlade igrače za koje je Zvezda uzela 20 miliona evra. Doveo je Glazera, lično je on insistirao da se dovedu Djiga i Šerif, ali sada kada su Djiga i Šerif počeli da igraju kako treba, to niko ne pominje, a kada nisu igrali na nivou, onda su svi pričali e njih je Bahar tražio. Bahar je oteran kada je Zvezda bila u minusu samo jedan bod iza jsd, a znamo svi i da je Bahar ostao Zvezda bi lagano osvojila titulu jer ima za dve klase bolji tim od jsd. Ispada da je Bahar oteran jer je Rodić napravio nepotreban penal na derbiju, jer su Mijatoviću poništena dva gola zbog milimetarskog ofsajda, i jer su Šerif i Bukari u Bernu u prvih 15 minuta promašili tri zicera. Što se tiče prelaznog roka, čim Terzić pominje džentlmenski dogovor sa Hvangom, on će 90 posto otići, jer će sigurno biti ponude iz lige petice, bar od klubova sa sredine tabele. Jedini način na koji Hvang može da ostane je da Zvezda udje u ligu šampiona, a da on dobije ponudu ekipe iz lige petice koja neće igrati Evropu, pa da mu primamljivije bude da ostane i igra ligu šampiona nego da ode u ligu petice gde neće igrati Evropu. U svakom slučaju ako Hvang ode, Zvezda neće naći adekvatnu zamenu za njega, jer čak ni pare nisu problem broj jedan nego što većina takvih igrača tog nivoa neće hteti da igra našu ligu. Terzić priča da će Zvezda biti dosta jača sledeće sezone nego ove, a baš bih to voleo da vidim jer je Bukari otišao, još i ako ode Hvang, koga to zvezda treba da dovede na njihovim pozicijama da bi bila jača, jedino Simonsa i Opendu 😁
a

aloo

pre 21 dana

Cekajte daje se 8 mil za igraca na jednog igraca a onda kao nemamo para za Srpske igrace da ih dovedemo? pa koga on to laze?
m

miile

pre 21 dana

jes čuo nekad za ,,lapo-lapo"...trange-frange

gemathegreat

pre 21 dana

Šta se bacakaš, menjaće krilo za krilo. Bukari ode za sedam ovaj dodje za 8.
r

rsczz

pre 21 dana

A ko donosi prevagu od srpskih igraca trenutno a da je realno da dodje? Maksimovic i Radonjic su svakako mete i jos jedino na beku Ristica pokusati dovesti i to je to od nasih igraca.
X

XD

pre 21 dana

Ne laže nikoga nego ti ne razumeš poentu. On kaže da nema para za one srpske igrače koji bi pravili razliku. I ja se slažem. Ja sam odavnongovorio da potpisujem da reprezentacija Srbije ne bi prošla grupu LŠ. A tebe primoravaju da dovodiš srpske igrače. Postoji možda pet domaćih igrača koji bi unapredili Zvezdinu igru a oni nisu realne opcija. Dovoditi neke momke kao Lazara Nikolića samo zbog pasoša nema smisla a za osam miliona koje pominje nemaš kog našeg igrača da dovedeš osim možda Ristića koji ne želi da se vrati.
M

Muka mi je od nadanja

pre 21 dana

Prosle god su bile pogresne kupoprodaje. 4 mil za serifa. Za te pare smo mogli da kupimo 5 serifa.
G

Galiot

pre 21 dana

Filip Kostic, Nemanja Maksimovic, Marko Grujic, Nemanja Radonjic, Filip Mladenovic....samo dajem primere sta bi moglo biti slobodno na tržištu!!!
B

Belgrano

pre 21 dana

Juventus trazi od 10-12 miliona za Kostica, ne znam odakle ti to da je on slobodan igrac?
Z

Zaza Paculia

pre 21 dana

Maksimovic odavno potpisao za PAO, Kostic prima 3.5m godišnje i igra za JUVENTUS, Mladenovic odbio dva puta, Grujica hoce u Bundes ligi...
K

Kejn

pre 21 dana

Kostic koji ima 3-4 miliona godisnje u Juventusu. Grujic bi bio bombetina da dodje.
d

dzoniiii

pre 21 dana

vesovic desni bek Karabaga, Jedva ih Leverkuzen izbacio, izbacili Bragu pre toga... Ristic ili Mladenovic levi bek
L

Lakkki

pre 21 dana

Zasto je Borjanu produzen ugovor jos 4 godine, a u tom trenutku je imao 36? Pritom je jedan od najplacenijih, a Olimpija mu sigurno ne placa ceo ugovor. Razumem zasluge, ali to nije bila odluka u interesu Zvezde.
Х

Х Х

pre 21 dana

Олимпија му не плаћа ништа, плаћа му Слован.
g

gost77

pre 21 dana

kako nije u interesu kad vraca 200,000
D

Dzi

pre 21 dana

Pa ko pravi ugovore u interesu kluba? Kad nam je glavni interes van kluba? Borjan imao jakog makroa
r

rrrr

pre 21 dana

Saberi se malo pa ne stavljaj Borjana i Olimpiju u istu recenicu.
M

M. R.

pre 21 dana

Terza je čovek koji fudbal razume u potpunosti. I Miloje je od tih. Svaka čast.
Z

Zaza Paculia

pre 21 dana

Da ne ulazimo u price o Terzi, sinovima, trange frange parama, znamo gde zivimo i kako sve u ovo drzavi funkcioniše... Ali je opet sve otvoreno rekao, Hvang je dosao da bi se preprodao, ako klub odbije, on nece da trenira, kao u Grckoj... Glazer ima ponudu iz Francuske, 7m ali nece ga pustiti, jer ne mogu da nadju pravu zamenu. Krasoa ce prodati, bilo kome, jer ga Milojevic ne zeli. Ilic je potpisao, levi bek vec pominjani, trazi se jedan stoper, Milojevic hoce da Degenek ostane, plus Lekovic ili Djuric. Pare se daju na zamenu za Bukarija, novog centralnog/defanzivnog veznog i vrlo verovatno najvise na novog igraca na poziciji 10. Idealan scenarijo je Kiteisvili za dzabe, ali tu je velika konkurencija.
J

Ja sa mojih 27 godina jasno vidim

pre 21 dana

da Partizan u skorije vreme ne može biti konkurentan Zvezdi za titulu.. Ma koliko navijao za crno-bele, išao na mečeve i sve ostalo, jednostavno imaju osnovu dobru, ako na ničemu drugom, onda barem na finansijama... A kad tu dodamo stabilan igrački kadar, solidna transfer politika...
m

milo123

pre 21 dana

Zvezda ima ozbiljan igracki kadar. Mnogi Partizanovci se smeju Serifu (i dalje) a bilo je pre sprdnje i sa Hvanom (te komarac, te nogice, te muva bez glave, te nije dao nijedan gol a placen 5 miliona). Nazalost i neuki navijaci Zvezde su isto pricali (vecina je neuka nazalost), ali su sad te price uthinule. Polako su utihnile i price za Serifa sa Zvezdine strane, a i Partizanovci ga sve manje uzimaju usta nakon svih golova koje im je dao. Uzmimo samo za primer tog Krasoa, koji u zvezdi nema mesta u 11, ili Kataia, ili Kangu. Uporedi ih sa najboljim Partizanovim iz prvih 11 po tim pozicijama, i bice jasno koliko je Zvezda ispred Partizana. Kad je bila drama oko Bahara i sve ostalo, pricao sam sve isto - Zvezda ima preozbiljan igracki kadar za nase uslove, i samo je pitanje vremena kad ce sve da legne na mesto i da krene da melje masina. Partizan je nesto na oruk malo uspeo, ali na duge staze, ovaj tim Zvezde ne moze da bude losiji ni od koga u Srbiji jednostavno. Svi da se ujedine zajedno u jedan klub ne bi mogli imati pozitivan bilans sa ovom Zvezdom. Cak mislim da se ni reprezentacija Srbije ne bi nimalo dobro provela lol
w

webber

pre 21 dana

Vesovic desni bek moze se dovesti odlican u Karabagu Ristic ,Mladenovic levi bek, ko kaze da nema bekova?
P

Plaha

pre 21 dana

Cuj dribling u desno Vesovic pojacanje
Z

Zaza Paculia

pre 21 dana

Je ne razumem da ljudi ne shvataju... LJUDI NE ZELE DA IGRAJU U SRBIJI NI ZA 300-400 HILJADA VISE!!!
X

XD

pre 21 dana

Vešović i Mladenović otišli uz tužbe a Ristić ne želi da se vrati. Ne možeš nekog dovesti silom. Eto, ja kažem da nema REALNIH opcija za bekove.
S

Seoul

pre 21 dana

Pa kad je prodavao zimus Mijatovića i Anđelkovića kaže da je prodaja bila obavezna zbog finansija za funkcionisanje kluba, sad izbacuje računice kao da je neki klub iz liga petice. Ima love nema love, ima love nema love Terza MADJIJA

gemathegreat

pre 21 dana

Novca ima, bilo je i biće i svaki put se investira preko limita. Zato Zvezda i jeste u top 32 i biće i dalje.
X

XD

pre 21 dana

Kog bre Anđelkovića? Niti pratiš fudbal niti se razumeš ali voliš da prozivaš.
a

aloo

pre 21 dana

Vesovic desni bek moze se dovesti, Ristic ,Mladenovic levi bek, ko kaze da nema bekova?
Х

Х Х

pre 21 dana

Ристић не жели да се врати у Србију.
e

exe

pre 21 dana

Nema levog beka? a Ristic? A Mladenovic?
A

Aloooo

pre 21 dana

Mimovic defanzivno nije ni za superligu, Ne moze se sa njim uci u Ligu sampiona... prosto svi ce u borbi za ls imari boljeg desnog beka i to ce doneti prevagu, pogledajte nam uspehe mladjih kategorija... mladi nisu kao pre 20 godina
p

prti

pre 21 dana

Ne moze prvi bek ali moze da odigra bar pola utakmica Superlige sledece sezone jbg mlad je. Neka ga guraju polusezonu u Superligi i neke minute da mu daju u Evropi prodace ga lagano za bar 5-6m u januaru.

Usput

pre 21 dana

možda će zvučati ludo,ali možda je to što mladi nemaju uspeha kao pre 20 godina dobar znak. Generacija koja je osvojila svetsko nije baš vladala svetom kasnije. Možda smo konačno shvatili da sa klincima nije potreban rezultat nego pravilan razvitak a možda smo samo došli do tog da nemamo ni jedno ni drugo...vreme će pokazati...
X

Xyz

pre 21 dana

Koreanac je desni bek, pogledajte klipove. A za ostalo, price za malu decu, Terza ne veruje ti vise niko

Usput

pre 21 dana

Krasov problem je upravo to što se tim gradi od golmana, jer on je igrač za tim koji se gradi oko njega. Barsa je nekad gradila tim da igra za Mesija, Kraso nije svakako taj kvalitet ali je poenta ta da majstor ne mora da bude fizikalac ako ima dobre pomoćnike.Ne tražite od majstora da meša beton. Ne mogu na terenu da igraju i Ivanić i Kanga i Katai i Kraso istovremeno.
М

Мозак у шпицу

pre 21 dana

Сигурно нећемо градити тим око Красоа. Колико год да има технику, није довољно поуздан и важан да добије такав третман. За мене су и Иванић и Катаи далеко испред њега.
K

Kleo

pre 21 dana

Ovaj covek je patoloski lazov, za Serifa mu nude 6-8 miliona, jedino ako placaju milion po golu.
Z

Zaza Paculia

pre 21 dana

Ima ponuda iz Arabije koliko hoćeš, samo ljudi ne kapiraju kako funkcioniše trziste.

gemathegreat

pre 21 dana

Čim se ti potpisuješ kao Kleo i smeta ti šta Terza priča to zaudara na groblje sa kilometar.
D

Drvo

pre 21 dana

Ne plaćaju se golovi, kreni od toga.
d

d.g.

pre 21 dana

Levog beka si prodao za siću, a sad ga juriš. Spisak srpskih igrača povratnika je dug: Grujić( bio bi top pojačanje) , Babić ( dečka smo baš maltretirali) , Ristić, Lazović, pa čak i Račić. Priča se za Hvana da postoji izlazna klauzula od 7 miliona. Šta je sa Lekovićem, Đurićem. Kangva je koliko znam na pozajmici kao i Kabić. Kako onoliko promašiste sa Gluščevićem?
p

prti

pre 21 dana

Sa Hvanom, pisao sam vec X puta imaju dogovor da ide u Nemacku za 10m i Zvezda je samo prelazno resenje kada se sa njima dogovarao jer nisu imali prostora za stranca u tom momentu a zeleli su ga. Iskocili smo im kao opcija on je prihvati mi isto da zaradimo i to je to top posao kluba ali on svakako nije kao dugorocno resenje ni planiran.
D

Djape45||

pre 21 dana

Ne mislim da bi Račić i Ristić ikako doprineli ekipi u ovom trenutku. Gruja bi nas koštao minimum 10 mil, dok je Lazović već u godinama i kapiten je Verone, čisto sumnjam da ima nameru da menja Italiju za Srbiju sada.
@

@prti

pre 21 dana

Ima samo jedan problem u tvojoj priči... Nemačka nema pravilo o strancima
V

Vaske_tb

pre 21 dana

Ristića su zvali više puta i svaki put je odabrao neku drugu opciju pre Zvezde iako je čak prošle sezone imao zagarantovanu LŠ. Sada ga ne bih ni razmatrao posle dve godine grejanja klupe u Benfici i Selti.
A

AJ123

pre 21 dana

Znači Glazer sigurno ide.
s

salesman999

pre 21 dana

molim te prodaj serifa za tih 6-8 miliona! nemoj da nas opet sahrani u evropi, a hoce. za te pare se moze uzeti 10 puta bolji spic.
a

ajde pali

pre 21 dana

evo tebe cemo da pitamo koga cemo da prodamo
W

Welcome to Serbia

pre 21 dana

Madjijo,jel si stavio još neku sliku na zidu ili je samo jedna iznad glave?
M

Mikac678

pre 21 dana

Sve super a onda klub pozajmi dva miliona od firme koja je u vlasništvu sina direktauwZvezde, ozbiljan klub!
F

Fabri

pre 21 dana

Jel moguce da se mi lozimo da je Radonjic pojacanje za Zvezdu? Covek dao 12 golova za 7 godina u evropi i pricamo o njemu kao nekom igracu.. Dal ljudi uopste gledaju fudbal ili samo onako pisu i mlate
m

milo123

pre 21 dana

ne moze fudbal da se gleda tako jednodimenzionalno. Radonjic, i onaj iz prvog mandata bi bio pojacanje za Zvezdu, a pogotovu ovaj. U najboljim godinama, reprezentativac, lud za Zvezdom. Mozemo isto tako da uzmemo primer Kvarezme, koji je samo u Portu dobro igrao. Postoje te neke glave koje samo u svom klubu mogu da ostvare pun potencijal. Radonja je takav igrac. (verovatno lik nema i dalje ne zna jezike, ceste selidbe, realno lezerniji stav i 'luda' glava - milion faktora ima zasto mozda na Zapadu ne postize pun potencijal, ali ovde bi bio sef). Ubedjen sam da ce da da par golova u LS ako dodje, nista manje nego Bukari.
M

Mladic

pre 21 dana

@Milo123 Grešiš druže,upravo je to taj Radonjić,čak i gori.Natopio se para i totalni amater,da mu nije Ramadanija igrao bi u Maloj Moštanici (poštovanje momcima) . Koliko godina je u inostranstvu a napredovao -50 koraka.
e

ejjj

pre 21 dana

dovedite 3 za 3 miliona, uvek nam fali neko, uvek se potrosi previše u napadu a odbrana na nivou superlige gde je pravi zadnji vezni, stoper bek?
S

Starac Foco

pre 21 dana

Otkud to "...da je Radonjic vase dete..."?
Х

Х Х

pre 21 dana

Па ви сте нам филијала, па свако ко прође вашу школу, може да се заведе и као наше дете.

gemathegreat

pre 21 dana

Zato što se i u Partizanu javno deklarisao kao okoreli Zvezdaš. Odatle i ta rečenica.
x

xnxx

pre 21 dana

zvezda se zadovoljava sa 6-7 miliona, dinamo bi uzeo 30 samo na ovog hvanga, na mijatovica kostu da i ne pricam, zvezda oce da bude kao dinamo, al ni po cemu nije slicna, mogu samo da budu po tome da su im glavni i odgovorni u upravama lica sa poternica
g

ggmu czv

pre 21 dana

pa ni dinamo nije odma prodavao igrace za 30m...Zvezda ide ka tome i svake godine je sve bolja
D

Duh koji lebdi

pre 21 dana

👻👻👻
a

alooo

pre 21 dana

dovedite 3 za 3 miliona, uvek nam fali neko, uvek se potrosi previše u napadu a odbrana na nivou superlige
S

Slavuj

pre 21 dana

Za centarfora iz Adane imamo između 6 i 8 milona eura! Šta reći i pomisliti 6 klubu 2 njemu. Svi se utrkuju za Zvezdine igrače, bacaju se cifre, pominje 100 milona, a onda 1 bod u grupi i 32 mjesto od 32 kluba u LŠ, koja ove godine nije zagarantovana. LE ako dođe, bankrot sa prihodom od 15 milona eura.
e

exe

pre 21 dana

nama trebaju stoperi, dosta samo o napadu, neizbalansiran smo tim, 2x 2 gola u derbiju, 2 od radnickog Vojvodina gomilu sansi...