(MN Press)
(MN Press)

Zvezdi se ne piše dobro: Italijan u bolnici, pogođen je i sudija

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.11.21. | 09:37

Pomoćnom treneru crveno-belih naprsla lobanja

Loše veče protiv Midtjilanda moglo bi da se završi još gore po Crvenu zvezdu.

Incident koji se desio na kraju utakmice kod tunela ispred severne tribine će teško proći bez UEFA sankcija. Pogotovo što je Zvezda ionako plesala po tankoj žici zbog nekih ranijih incidenata.

Izabrane vesti

Nezadovoljni suđenjem mađarskog arbitra Tamaša Bognara, neki od Zvezdinih navijača su prilikom izlaska aktera sa terena u tunel počeli da ih gađaju tvrdim predmetima. Mete su bili mađarski arbitri, ali je najviše nastradao pomoćni trener Crvene zvezde.

Federiko Panončini, pomoćnik Dejana Stankovića, pogođen je u glavu i hitno je ambulantnim kolima prebačen u bolnicu. Zbog toga Stanković nije ni davao izjave za medije posle meča jer je hteo da bude uz Italijana i pomogne, pa je otišao sa njim u Urgentni centar. Poslednje informacije govore da je Panonćiniju ipak bolje i da bi za nekoliko sati trebalo da izađe iz bolnice.

Međutim, za Zvezdu je još gore što je pored Panončinija pogođen i pomoćni sudija. Nezvanične informacije kažu da je reč o pomoćniku Peteru Koboru koji je bio linijski sudija ispred zapadne tribine. Ako se ti navodi ispostave kao tačni i ako je delegat UEFA taj incident uneo u izveštaj, onda se Zvezdi baš loše piše.

Klub iz Ljutice Bogdana je već u ovu sezonu ušla sa kaznom iz prošle sezone. Tada je neimenovani pojedinac na nacionalnoj osnovi vređao Zlatana Ibrahimovića i UEFA je kaznila Zvezdu zatvorenim tribinama na sledećoj utakmici. Kasnije je evropska kuća fudbala dozvolila da se kazna ublaži i da utakmici mogu da prisustvuju deca do 14 godina, pa je Zvezda protiv Kairata ipak imala podršku.

Sada slede dani strepnje i neizvesnosti kakav izveštaj je delegat poslao sa stadiona Rajko Mitić i kakve sankcije sleduju Zvezdi. S obzirom na dosadašnju istoriju incidenata, ne sluti na dobro...


tagovi

Disciplinska komisija UEFA

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara