©Starsport
©Starsport

Zvezdin đak bez prave šanse napustio Vojvodinu, naredna destinacija Voždovac

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.01.24. | 15:54

Miletić pred pomocijom u Zaplanjskoj, Novosađani upražnjeno mesto žele da popune angađmanom fudbalera Novog Pazara

Paraf Vladimira Miletića, đaka Zvezdine škole, predstavljao je leta 2020. godine malu pobedu Vojvodine, međutim igrač koji je u Ljutice Bogdana bio označen kao jedan od najsjajnijih bisera klase 03, posle tri i po godine napustio je Novi Sad bez konkretne šanse i dubljeg traga.

Kako saznaje Mozzart Sport, Stara dama je dogovorila transfer defanzivnog veziste u Voždovac čime će biti stavljena tačka na period koji je fudbaler iz Brusa proveo na stadionu Karađorđe. Miletić, član svih mlađih reprezentativnih kategorija, stigao je u Vojvodinu kao projekat za budućnost, međutim u Novom Sadu nije dobio konkretnu šansu, te nedorečen napušta sredinu u kojoj je napravio prve seniorske korake.

Izabrane vesti

Skromna minutaža, u prethodnom periodu, usled koje je od zamenika kapitena Orlića stigao do prekobrojnog u reprezentativnim redovima, uz želju stručnog štaba Voždovca da ga angažuje, doneli su očekivani rasplet, te će Miletić proširiti koloniju Zvezdinih đaka u Zaplanjskoj. Centralnog vezistu će u redovima Zmajeva dočekati niz igrača koji su prošli kroz školu u Ljutice Bogdana poput Andrije Katića, Aleksandra Lukića, Alekse Katića i Bogdana Jočića.

Upražnjeno mesto usled odlaska igrača rođenog 2003. godine Novosađani će pokušati da popune angažmanom Abdulajea Sisea iz Novog Pazara, a čelnici Vojvodine već su inicirali pregovore oko igrača iz Gvineje.



tagovi

fk voždovacFK VojvodinaVladimir Miletić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara