Komentari na vest

Zvezdin jasan stav: Sedmorica najboljih ne mogu da idu do juna 2023!

S

Srbija Majka

pre oko 2 godine

Najbolja varijanta bi bila kada uzmemo titulu ove godine koja sada nebi trebala da se dovodi u pitanje je da zadrze ovaj glavni kostur ekipe i izguraju kvalifikacije za Evropska takmicenja...a onda u toj famoznoj 2023-oj kada budemo isli direktno u Ligu Sampiona gurnuti kompletan omladinski pogon u vatru i izlog i pokusati finansijski da se iscupamo iz duznickog ropstva sa najmanje pet dobrih transfera koja bi bila neminovna i onda lagano sklapati dobar tim bez pritiska i moranja prodaje pod svaku cijenu kao sto to ima Zagrebacki Dinamo.
B

Bane15

pre oko 2 godine

Erakovic? Halo lopovi?
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

Objektivno, ako se cekaju pare od prodaje Pavkova, nacekace se na te pare.
3

33 titula

pre oko 2 godine

Jos objektivnije obrati paznju na svoje dvoriste,onako malo vise cvarkisu.
d

dosta price dosta lazi

pre oko 2 godine

a gde da idu i ko njih pa trazi ???
l

linoleum

pre oko 2 godine

i jos par top pojacanaja a to su ado ,pesic ili arnautovic radonjic i ako ode erak spajic ili veljkovic
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Za neke igrace i razumem, ali sa kojom logikom sve ovde pominju dolasci Arnautovica, Matica, Luke Milivojevica?! Daj, nemojmo se zezati. Ovo je ipak realan svet.
l

linoleum

pre oko 2 godine

ovi koje sam ja naveo su realni a ZVezda ako misli da napravi iskorak obavezno jos matic luka milivojevic uvek zanimljivi darko lazovic ali oni su mi realniji za sezonu dve
I

Internet stručnjaci

pre oko 2 godine

Jao evo ih ovi sa prosekom godina. Odmah me blam uhvati kad se krene sa prosekom godina. Što se mene tiče može prosek biti i 50 godina ako ćemo imati ovakve rezultate. Pitam se u kom tom ozbiljnom klubu strani navijači razglabaju koliki im je prosek godina u ekipi. Ili kad kažu zaslužio je da ode - čuj razmišljanje da nam ode tek tako najbolji igrač - jer šta će nam najbolji igrač smorio nas je, dajte nešto novo. Haos šta se sve po internetu može pročitati. Zamislite šta bi sve mogli da pročitamo da se ne igra Evropa ovako dobro i osvajaju titule.
r

ranGo

pre oko 2 godine

Tacno tako, samo ko je jos nesti osvojio sa timom koji ima prosek 34-5 god???
D

Dusmanin

pre oko 2 godine

Milan pokorio Evropu i svet, imao jedan od najbolja 3 tima u ovom veku (uz Barsu pre 13-14 godina i Zidanov Real). Nosioci igre imali u proseku 35 godina.....
A

A onda

pre oko 2 godine

I onda je nakon toga isti taj Milan kad je došlo vreme za rekonstrukciju tima potpuno pao i nije se vratio u Ligu Šampiona 10 godina.
A

Au brate

pre oko 2 godine

Pa tog leta 2023. prosek godina prvog tima ima da nam bude jedno 35. Lepo je to što sada beležimo ovakve rezultate, ali mora se malo razmišljati i dugoročno. Razumem da su do sada morali da se prodaju mladi igrači jer drugih prihoda nije ni bilo, ali šta će nam sada pare od Erakovića kad već imamo garantovanu LIgu Šampiona? Opet kažem, svaka čast na rezultatima ovih poslednjih godina ali sve dok prioritet klubu bude bio produžetak ugovora Sanogu koji ima 33 godine a ne zadržavanje mladih igrača tipa Eraković ovakvi uspesi na duže staze neće biti mogući.
з

зиив

pre oko 2 godine

Повратак Радоњиђа,Кастањеда и Синистера!Трио за лигу шампиона и да не губимо по 5 о ако уђемо у лигу шампиона
M

Mop

pre oko 2 godine

Sinister vredi oko 10 miliona evra. Budite malo realni.
P

Pitam...

pre oko 2 godine

Ovo je jedina logična sportska priča,to su iskusni i kvalitetni igrači.Ali ono ali!Nikolić je povrijeđen,Radulović ne dobija šansu,Gavrić ne igra ni u Mađarskoj,Stanić tu i tamo,Đurić,Stanković veliki upitnik..Tolika priča o Grafičaru a slaba vajda za klub,puko preživljavanje.
M

Mirko nemirko

pre oko 2 godine

Kad pročitam da je posle dve godine ZASLUŽIO da se oproba u jačoj ligi odmah mi je muka!Gde će sa 30 godina?Pa u LL ne može konstantno da izgura neki tempo a kamoli u ligi petice.Dajte malo realnosti!Da je taj kalibar igrao bi pre 5 godina tamo.Volim Mirka ali sam objektivan,neka izgura ovo sa Zvezdom do kraja i to je to Zarađuje sasvim pristojno u klubu i uz Katai je naš najbolji igrač.Prema tome,ne vidim neku preku potrebu da se seljaka negde za par stotina holjada više jer ne verujem da će negde dobiti milionski ugovor.Ostani u Zvezdi,odigraćeš još dve sezone LŠ i bićeš prvak dva puta i šta ćeš više!
д

д.г.

pre oko 2 godine

Међу најбољима је и Ераковић али је он очигледно већ уговорен. Питам се шта после годину две. Овој екипи ће требати озбиљан ремонт.
L

Lav Polugajevskij

pre oko 2 godine

Kakav ozbiljan tekst! Bravo!
D

DejanZvezdaraCZ

pre oko 2 godine

A prosek godina ekipe je 33. Stankovic ne zna ni kada vodi na tabeli ni kada na utakmici vodi 2 ili 3 nula ne zna da ubaci nekog klinca da se kali malo. Vodi čovek 3 0 a u igru ulazi Krsticic ili Ben ili Srnic, znaci momentalno gasim TV kada to vidim. Stanović ne zna od mladog talenta da napravi igrača, jednostavno ne zna. A tripuje se evo par godina sa nekim fudbalskim kampovima Deki 5 i te fore. Pa brate mili valjda si našao nekog talenta, nekog klinca da nešto pokazuje. Kod njega nijedan klinac ne igra. Bitno da mister svaki prelazni rok dovede po jednog italijana i to ne da podigne kvalitet ekipi već da on ima sa kime da priča na italijanskom.
D

Daj faul

pre oko 2 godine

A ja bas mislim da trener ipak zna malo vise od tebe kako se to radi i mozda bi on trebalo da radi svoj posao, a ti svoj… ti bi klince castio minutima, ajde deco malo da vidite kako je igrati za prvi tim Zvezde… e oa ne moze tako!! Odes na svadbu pa lepo castis muziku, ovde se sansa i minuti zasluzuju odnosom, radom…bas zato sto se deci daje i vise nego sto zasluzuju i ne mozemo da napravimo bolje igrace!
G

Gost1986

pre oko 2 godine

Шта причаш, Мотика ушао сваку а Станковић скоро сваку.... Чак је и Ђурић играо...
p

pancevac92

pre oko 2 godine

zvezdara? ti gasis tv? samo ti gasi tv kad te stadion nije video.
r

ranGo

pre oko 2 godine

Gost 1986@ mislis da motika ulazi zbog kvaliteta??? Da da ako hocemo da se lazemo...
G

Gost1986

pre oko 2 godine

ranGo.... Слажем се да није показао никакв квалитет...време ће показати да ли је добар или не
M

Mekmanaman

pre oko 2 godine

Odličan trenutak da se Ivanić proda, uz njega i Ben može da ide jer mislim da ne može da pruža partije koje je pružao. Pokušati dovesti Radonjića i uz Kataija bi ima dva strašna krila, a onda gurnuti Falka u sredinu, na njegovi prirodnu poziciju. Falko se mora iskoristiti jer čovek ozbiljno zna da igra fudbal. Ukoliko dođe i Ado iz Šerifa uz Pićinija za koga očekujem da u kvalifikacijama pokaže zašto je doveden i dosta zrelijeg i za godinu da iskusnijeg Erakovića biće to respektabilna ekipa.
B

BD

pre oko 2 godine

Ako Falko zna ozbiljno da igra,onda bratić ti ozbiljno nemaš pojma o fudbalu.
M

Mekmanaman

pre oko 2 godine

@BD Falko je do sad odigrao 25 utakmica za Zvezdu i dao 6 golova i imao 4 asistencije. Od tih 25 utakmica samo jednu je odigrao 90 minuta. Znači, kad mu se saberu svi minuti koje je odigrao verovatno je to nekih 12 - 15 celih utakmica u proseku. Na osnovu toga dolazimo do zaključka da je čovek na svakoj drugoj utakmici dao gol i svakoj trećoj imao asistenciju. Pronađi statistiku Ivanića iz prve godine u Zvezdi kad su ga svi terali i kad je bar tri puta više igrao od Falka i shvatićeš da je Falko bio bolji. Po meni fudbalski najpismeniji stranac koji je igrao u Zvezdi. Igrao je seriju A i to nije mala stvar. Neopravdano je zapostavljen i mislim da mu se mora dati šansa sledeće sezone ne njegovoj prirodnoj poziciji.
B

BD

pre oko 2 godine

Mekmanaman@Ako ja ne znam,100%sam siguran da Stanković zna zasto FF greje fosnu.Bratić,takvi igrači su za KUD ABRAŠEVIĆ I FK PARTIZAN.
F

Familija

pre oko 2 godine

DOSLEDNI UPORNI VERNI idemooooooooo ciganiiiiiiiiiiii NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo

Sakur

pre oko 2 godine

Sada ce opet da pisu gradskom sekretarijatu da im da nekih 5 miliona da bi sacuvali ekipu a vesic ce da im odobri kao i prosle godine
J

JT

pre oko 2 godine

Sampioni i treba da dobiju, a sta da kazemo za one koji dobiju 20 miliona za sedmo mesto?
0

0211

pre oko 2 godine

Hahahahha a voleo bi ti još jedan Teleotik, pa da imaju gde da treniraju vaše trećeligaške olupine.
T

Terzinjo

pre oko 2 godine

Pa naravno, bolje dati 5 meleona pa da si i zadnji u EL, nego 10 meleona a da si poslednji u Cipi ripi kupu !
D

Dell

pre oko 2 godine

Ako pretekne nešto kada plate vašu evro licencu.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

@ Nenad 1246 Ćuti budalo.
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Smiri se dete.
7

777

pre oko 2 godine

Sledeca sezona je cisto rutiniranje. Opet da nam se desi Surdulica i prosipanje 5 bodova nema sanse. Samo dq vidimo jel Stanoje ostaje na klupi ili stvarno zeli u ludnicu da ode.
R

Raša P

pre oko 2 godine

Treba ojačati desnu stranu!!! Nisam baš za produženje saradnje sa Sanogom ako dolazi Ado i vraća V. Nikolić.
A

Alessandro

pre oko 2 godine

Od Sanoga se protivnici odbijaju kao od stenu a Nikolića oduvaju u svakom duelu kao ventilator pero! I Nikolić igra više na Kanginoj poziciji nego na Sanogovoj a od Kange sigurno nije bolji!
L

Ljubanjac

pre oko 2 godine

Ful ke ova zvezda. Treba još tekstova jer su vanzemaljci. I svi su mogli da igraju po najvećim klubovima nego nisu hteli. Vrh igrači, vrh klub, vrh uprava, vrh trener. Sve naj naj naj.

Delija

pre oko 2 godine

Jedino imamo malog ko siju za razliku od ostalih velikana!!!

Delija

pre oko 2 godine

#KOMŠIJU
9

9339393

pre oko 2 godine

Dajte vise tekstova o turi fruti bursi
M

Momak

pre oko 2 godine

Pisi nesto o "momku iz Srbobrana"
3

394939

pre oko 2 godine

Ofmah posle tuti fruti momaka..
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Ja mislim da će Zvezda i ove godine igrati u Ligi šampiona i to najverovatnije kao direktan učesnik. Što se tiče igračkog kadra, naravno da je važno da ova sedmorica ostanu, a među njima, po meni najvažniji je Kanga. Neophodno je u svakoj liniji dovesti po jednog novog dobrog igrača , kako ne bismo u Ligi šampiona imali ulogu tepiha za brisanje cipela ili džaka za udaranje. Ali , pošto znamo KO I KAKO I SA KAKVIM NAMERAMA I AMBICIJAMA DOVODI POJAČANJA NEMAMO PRAVO NA OPTIMIZAM. DA se podsetimo : ZA predhodni ulazak u LŠ kao POJAČANJA su dovedeni od strane Zvezdana Terzića Bakajoko, Falko, Rišaira i Dioni ,,,,, dakle po stoti put da ponovim RAGE KOJE NIKO NE BI KUPIO NI NA ŠABAČKOM VAŠARU, trojica od gore pomenutih nsu mogli, niti sada mogu, niti će ikad moći da igra ni u jednoj prvoj ligi na PLANETI ZEMLJI. Pre toga dovođenje su VEDETE kao npr. Kafu, Žander, Kanjas, Meleg, Spiridonović, Ebisilio,Jevtović,,,,,,, itdddddd i bar još 10 sličnih, KLASIČNE UGRADNJE KOMBINACIJE, a to je trebalo staviti u zaborav osvajanjem titule u o ovoj komičnoj ligi. Dakle za pristojan novac i da se bez potrebe uveća dug kluba koji je i ovako ogroman , mogu se dovesti tri ili četri sasvim dobra igrača, i uz ovo što imamo da odigramo sasvim pristojnu sezonu u 2023. godini.
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Dobri igrači koštaju daleko više od pristojnog novca. Veze ti sa fudbalom nemaš. Bolje kreni zakasnićeš u školu.
K

KLJAJICEVO

pre oko 2 godine

Veliko ti hvala sto si me podsetio na hrpu promasaja koje ozbiljan klub sebi ne sme da priusti.
I

Iz sljivika

pre oko 2 godine

Ne mogu da prežalim što nisu uspeli da vrate Lazovića iz Verone. Time bi nam i desna strana bila jednako opasna kao leva. I da se nekim čudom vrate Matić ili Milivojević...
r

ranGo

pre oko 2 godine

Jos ako bi mogao da aktiviras biska jankovica nikolu zigica .... bili bi za veteranske turnure ne pobedivi
K

Klokot

pre oko 2 godine

Istraživačko novinarstvo na delu..."Nema zvanične potvrde, niti će to neko javno reći, ali u Crvenoj zvezdi imaju jasan stav."
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Bravo, OVO JE VRLO LEPO PRIMEĆENO ..... Dodao bih samo ,,,,,, ovakav stil više podseća na pokušaj otmenog vođenja abrova.
P

Pedjahhh

pre oko 2 godine

Priliv se očekuje i od prodaje Milana Pavkova!Ahahahahaha prava praznična fora!Vrrrrhhhhh!!!
Ž

Živorad žika živac

pre oko 2 godine

A be evegi naše igrače na sliki. Radovaju se posle datog gol. Napred na Deketa da spremi ekipa za sledećo sezonu i igranje u ligi od šampioma. Samoda sviju ostanu na okupu i dase dovedu još kojo pojačanjo. Deketa je bijo golem fudbalist će bidne i golem trener. Deketa je mag na fuzbal. Bravo ti ga na Terzetu Mrkela i Deketa, samo nji oba trojica mogu da nas vodu u pobede.
B

BokiUSA

pre oko 2 godine

Druze extremno glup komentar...
M

Mare CZBGD

pre oko 2 godine

Grobari trpe teror godinama a sledece sezone kad prvak ima prohodnost u LS direktno pa njima ne bi pomogli ni Mesi i Ronaldo.
Z

Za Mrkelu

pre oko 2 godine

Motika, N. Stankovic, Radulovic, Djuric, Lekovic, Stanic, braca Mituljikic, Babic, Matic, Bacanin, ako se njima doda i Velja Nikolic i jos par momaka koji se nadaju pozivu prvog tima u ekipi nastaje guzva mladih igraca za koje sadasnja uprava tvrdi da su vanserijski talenti ali po nacinu rada trenera Dejana za dokazivanje sansu ce dobiti samo dvojica. Ostalima ce godine da prolaze u nizerazrednim klubovima po raznim pozajmicama a nama ce i sledece sezone Srnic, Krsticic i jos par Mrkelinih majstor da cerece budzete i da predstavljaju okosnicu koja zauzima mesto zvezdinoj deci. KADA CE OVAJ COVEK ODGOVARATI ZA SVOJE BRLJOTINE I PROMASAJE?!!!

gemathegreat

pre oko 2 godine

Kad ti budeš preuzeo odgovornost neosvojenih titula na sebe a samim tim i težu prohodnost kroz evropu a pošto ti to nećeš samo ti se kazuje. Samo da napomenem da bih momke voleo i ja da vidim na tetenu ali uspeh je primaran pogotovo sada kad od ifuće godine i do 50 miliona treba inicijalno da se sliva u kasu. Samo budala se igra sa time. Ni jedan od ovih klinaca nije vredan tih para.
Z

Za Mrkelu

pre oko 2 godine

@gemathegreat U redu, to stoji ali sta cemo sa Bakajokom, Risairom, Dionijem, Falkom, Garsijom, Tomaneom, Zanderom, Kanjasom, Van la parom, Rikardinjom? Jesi li svestan koji minus u kasi su napravili sa ovim promasajima? Tvrdis da su ovi igraci kvalitetniji od zvezdine dece? Nisam stekao takav utisak. Samo su im ugovori kvalitetniji..

gemathegreat

pre oko 2 godine

Ništa, ne znam šta bi ti hteo. I ostali klubovi dovode igrače koji se ne adaptiraju, ne uspeju da se nametnu etc. Barcelona dovede onoga za 75 miliona pa čupaše kosu sa glave i da dalje ne nabrajam. Najprostije ću da te pitam a ti odgovori sam sebi, jesi li svaki put kupio dobru lubenicu. Tu ti se negde krije odgovor. Pri tom gledano na cene bilo kakvog kvaliteta uzmi u obzir da se mi bavimo grabuljanjem dna. Jer za 500 000 ne možeš da očekuješ munje i gromove. Kolike su to pare za tebe i iz tvoje perspektive je sasvim irelevantno.
r

ranGo

pre oko 2 godine

Tacno tako, da nije bilo pravilo bonusa ne bi niko od njih ni video teren...
G

Gost23

pre oko 2 godine

Još više bi koštalo da Zvezda ne udje u LE ili Ligu šampiona... Zato i treba ovim igračima poboljšati primanja, dići Zvezdu na još veći nivo i spremati njihove zamene temeljno i studiozno, bez izleta i promašaja tipa Živković, Falko, Bakajoko i slični. Falko ajde i nekako, ali ostali katastrofa. Treba naći ili školovati alternativu Kangi, jer Zvezda nema zamenu za njega, a ako se ne dao Bog povredi, šta onda? A i Kanga neće igrati večno, pa dobra organizator igre se ne nalazi na svakom koraku, već polako školuje i stvara.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre oko 2 godine

Citam ovde komentare i ne verujem sta ljudi pisu. Kakav mi sindrom sirotinje imamo kao ljudi, to je strasno. Ako bi mogla kuca da se zida bez para, kola da se kupe dzabe, svadba da se pravi gratis... Jel smo u top poziciji na leto za kvalifikacije? Jel sledece sezone direktno lš? Pa to je za dve sezone 60+miliona,plus sponzori,karte. Dovodi sve ! I Spajica, Ristica, Djuricica, Luku Milivojevica, Radonjica i Pesica. Daj Kataiu sta trazi, potpisuj sa njim do kraja karijere, da njega nije bilo igrali bi cipiripi kup kao Partizan. Sve ovo da se sabere godisnje cirka 10 miliona. Pa zemljaci hocemo u Lš a da nas tamo ne pune. Mi smo to vec osvojili, nismo bilo ko, Zvezda elitni klub, top 10 sveta i Evrope. Sada je taj trenutak, sada Terza napinji! Nema vise nazad a i necemo! Sportski pozdrav!

gemathegreat

pre oko 2 godine

Upravo tako brate moj, ja to trubim već dve godine da Terza zna šta radi ali imaš pvde jednu ekipu koja 24/7 pljuje po svemu i sprovodi neko čistilište i moralne pridike dok se milijarde okolo tumbaju u svetu po istom principu.
J

Jf

pre oko 2 godine

Koliko god obozavao obojicu iz dvojca Katai-Ivanic, mislim da bismo ako ne ove sezone, onda sledece trebali da prodamo jednog od njih.Razlog je taj sto nas njihovo igranje po krilu udaljava od modernog fudbala, brze igre i visokog presinga, jer oni nisu krilni igraci vec ofanzivni vezni.Da jedan drugom budu rezerve na ofanzivnom veznom - to je jako tesko.Po meni bi najbolje bilo ostaviti Mirka jer je mladji, i onda, ekipu sledece 2-3 godine graditi oko njega ekipu sa dva brza krila po stranama. Sportski pozdrav i srecni praznici!
D

Dovesti desno krilo, nemamo ga

pre oko 2 godine

Kahim Peris je postigao 10. gol. Prvi iz penala. Koper naredno kolo (4 kola do kraja) igra protiv Maribora, maltene za titulu. Zvezda nema takvog brzinca u svojim redovima, a pritom se ne libi sa driblinzima. Dao je par odličnih golova sa distance, a ono što je prednost jeste što je tek napunio 22. Dovesti desno krilo, nemamo ga.
D

Dopuna upisa

pre oko 2 godine

U Koperu ima i zanimljiv robusni napadač Koli, ali već ima 28 godina i nema impozantnu karijeru iza sebe, ali je prosto zapalo za oko koliko je snažan, ne krupan ali odnosi u duelima, jači i od prvog strelca gromade. Krupniji i na oko je Estupinjan, napadač za kojeg se interesujemo iz Vitorije Gimaraeš. Verovatno se takav profil napadača juri, ono što smo ispustili sa Dionijem koji izgleda nije sasvim ok u glavi. ps. nemoj samo neko da mi spomene onaj najomiljeniji internet "argument" i Parker je davao golove u Sloveniji. Parker nije loš igrač, ali je igrač poput Dionija, kao što ni Van La Para nije loš igrač, ali su ih od bolje karijere udaljile njihove lude glave. Gledao sam Perisa i mislim da može biti od velike koristi, za razliku od impotencije koju imamo na desnoj strani.
G

Gost122345

pre oko 2 godine

druze jesi li ti gledao uzivo nekad tog momka?Jesi li ti svestan da bi se taj koper u nasoj ligi borio za opstanak?
O

O Perisu

pre oko 2 godine

Za neupućene Kahim Peris je u Sloveniju stigao 2019/20. 2020. je bio najbolji strelac druge lige za Krku, u baražu za prvu ligu dao gol Koperu za koji je potpisao po završetku sezone. 19 golova na 16 nastupa. Ove sezone za Koper se bori za titulu u prvoj ligi, 10 golova na 30 nastupa, uz 3 asistencije. U Kupu na 3 nastupa, 2 gola. Bio bi najbrži u ovom timu Zvezde, a i u celoj ligi mogu reći bez okolišanja. Odličan osećaj za igru, osećaj za prostor, voli da dribla pa možda nekad ima i dribling višak, ne libi se da dribla ni kad ga trojica opkruže. Još kad bi bio nešto snažniji, ali to je verovatno prednost u brzini. Ponavljam prednost je i to što je tek napunio 22.
D

DžoniRS

pre oko 2 godine

Peris, Paris, kako god, nije na nivou Zvezde. Sem što je brz, ništa više. A mi ne igramo fudbal u koji bi se on uklopio.
@

@Gost122345

pre oko 2 godine

Druže, pogledao sam nekoliko utakmica Kopera ove sezone, kao i sve hajlajtse Kopera. Ne pišem napamet i ne služim se poštapalicama "I Parker je davao..." "Koper bi se borio za opstanak". Oba "argumenta" su nikakva i apsurdna. Ovaj sastav Kopera bi se borio za Evropu u našoj ligi.
@

@Gost122345

pre oko 2 godine

Da dopunim. Svakako bi se borili za Evropu, kad kažem borili, ne mislim da bi jurili Evropu, već da bi bili u prvih 5 timova. Koper je izuzetno disciplinovana ekipa, protiv Robijeve Olimpije su napravili jako malo faulova, a Olimpija za celu utakmicu napravila tek 1 ili 2 šanse. U drugom poluvremenu nisu mogli prići golu Kopera. Sa druge strane kontranapad koji imaju ne verujem da mnogo ekipa u Srbiji može da se pohvali sa time. U napadu Maks Barišić, Peris, brzanjci i dribleri, u špicu robusni Koli, sa klupe uđe i Osuđi. Takav napadački potencijal nema ni Čukarički sa Rakonjcem i Ndiajem. A Čukarički ubedljivo treći jelte. Ko je napadački potencijal TSC-a? Ko je u Vojvodini napadački potencijal? Bivši igrač Matić ili onaj Mrkaić?
M

Mrcina

pre oko 2 godine

Ja ne mogu da verujem da ima ljudi koji pljuju Sanoga.Čovek je zadnja 4 derbija pojeo sredinu Partizana.Ok,pogreši nekad,ali pogreši i Kante,Fabinjo,pa ih niko ne pljuje.Na ovu listu dodati Erakovića obavezno.Ohija zacementirati da igra stalno,Pavkova prodati ako može ikako,neozbiljan je mnogo,vidi se da ne vodi sportski život.Probati na leto dovesti nekog od Ristića,radonjića,radoje i ostalih koji će biti slobodni.
n

nikola1992

pre oko 2 godine

Da ima volje da ovaj klub postane ozbiljan, ovaj spisak bi pocinjao sa Erakovicem. Decko igra ozbiljan fudbal pored Dragovica, a tek ce da napreduje. Sledece 2 sezone su potencijalno 2 Lige Sampiona, uz neku dobru partiju i skupljeno iskustvo u Evropi i sa 23-24 godine (sto je tek neki pocetak ozbiljnije stoperske karijere), lagano bi moglo za njega da se dobije minimum 10 miliona, ozbiljniji pregovarac i par dobrih partija bi to digli i na 15+. Ovako ce otici na leto za 5-6 miliona, zakrpice se kratnorocno budzet, a onda opet neki legionar ko zna odakle, jer klinci ne mogu da igraju LS...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Mislim da mirka treba pustiti. Jeste mozda i najbitniji igrac, al treba da se oproba na nekom visem nivou. Ima vec 28 godina i ovo mu je poslednji voz, a i zvezda bi dobri zaradila. Sto se dolazaka tice, ristic, veljkovic, radoja su slobodni, radonja otpisan u marseju, svi bi bili bas velika pojacanja. I naravno, osloboditi se viskova, falko, risairo.
a

abc

pre oko 2 godine

Sine, vi ubiste ovde sa tim Radojom kao da je Rivaldo, Zidan...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Pa vidi, nije neka svetska klasa, ali je za nase uslove odlican. Igrac od zadatka, zna svoje mogucnosti, ne filozofira previse. Vec 7 godina je standardan u primeri, nije to mala stvar… Pritom ima 29 godina, nije u cvetu mladosti, ali nije ni premasio zenit. Spominjem ga jer mu istice ugovor i bukvalno je zicer.
B

BokiUSA

pre oko 2 godine

Izdaja.. prvo navodis Ivanica koji ima 28 hod i da treba da uzme lovu (zadnji voz) a zatim navodis zamenu sa 29god... gde su njegovi vozovi? Pri tome treba reci da je Ivanic do sada uzeo cirke 500k po sezoni u Zvezdi. Plus u Belorusiji par sezone sumljzm ispod 300k po sezoni... on je kesirao 2 milke na racun a verujem i mnogo vise... naravno da treba da ubode dobar ugovor i ako ima prilike odlicno. Ali ti ga predstavi ko da za lebzc nema...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Nisam mislio finanskijski vec igracki. Ima 28 godina i nije se oprobao u ligama 5, a kvalitet za to ima. A uz to ce svakako i bolji ugovor dobiti, al ponavljam, mislio sam pre svega na zelju da zaigra na vecem nivou. Kao prvo, radoja ne bi bio zamena za mirka jer uopste ne igraju na istoj poziciji. Kao drugo, covek je vec 7 godina u spaniji. Finansijski se sigurno obezbedio i sada bi imao priliku da se oproba i u ligi sampiona jer je samo jednu sezonu u karijeri igrao u evropi i to ligu evrope. To je bilo one godine kad je junajted osvojio le i izbacio njegovu seltu u polufinalu.
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Radonjić, Randjelović, Gaćinović, Djuričić, Spajić, Ado, bar neko od njih. Ristić dosta teško. Najviše trebaju dva brza krila.

gemathegreat

pre oko 2 godine

Brate neću da kažem da nisi u pravu ali šta ta brza krila rade ili će da rade kad nama sredina seda na loptu i na znanje i tehniku napadaju. Napredujemo, penjemo se gore i najiskrenije ja bih ipak pustio upravu da time češljaju moždane vijuge. Meni lično je dovoljna titula i ako Bog da i Kup ili ti ponovljena dupla kruna. Tu se svode rezultati a što se mene tiče mogu i preko Karpata da stignu do toga.
Ć

Ćopa

pre oko 2 godine

Ako igrač dobije bolju ponudu od ove koju ima zvezda se neće ništa pitati jer tako je u Srbiji nećete da prodate onda igrač igra bez volje i onda na zimu ide džaba.
J

Joe Lesh

pre oko 2 godine

A najkasnije u junu 2023 kad im isteknu ugovori stizu "povratnici" Nemanja Radonjic i Marko Grujic. To je vec gotova stvar. Mozda vec ovoga leta i Milos Veljkovic ako strucni stab proceni da reprezentativac Srbije ima potreban kvalitet za Zvezdu. Rak rane ostaju i dalje pozicije centarfora i desnog beka. Tu resenja nema ni na vidiku osim ako Terzinjo nekim cudom uspe da dovede Luku Jovica na pozajmicu, ali to je ipak "science fiction". Sve u svemu , sezona 23-24 donosi sampionu 40 miliona € od novog formata LŠ i sad pustite mašti na volju sto ce jos Don Terza da uradi sa rosterom ekipe pored nabrojane trojice vec kaparisanih ,okorelih Zvezdasa.
D

Da li neko

pre oko 2 godine

ima informaciju ili su nagađanja da Ovusu kome u junu ističe ugovor u Feihi klubu iz S. Arabije da se dogovorio sa ljudima iz Zvezde i da dolazi kao slobodan igrač inače i prošlo leto ga je Zvezda htela ali je bio problem veliko obeštećenje. Inače Ovusu je na spisku igrača repezentacije Gane za SP u Kataru (bio je i na AFC). Isto tako Zvezda želi i Tedića (još dok je bio igrač Čuke Zvzda je želela da ga dovode) koji je izrazio želju da dođe na jednogodišnju pozajmicu (želja je bila i prošlo leto) ali problem je što Zvezda nemože da se dogovori sa Sitijem o uslovima pozajmice tako da šanse da ovog leta dođe u Zvezdi gotovo da nepostoje.
H

Hermano7

pre oko 2 godine

Juce kao neko trazi kataija ovi danas kao ne daju 😂😂😂😂😂, boze boze jel verujete sami u ovo sto pisete?
K

Kojadin

pre oko 2 godine

Kad ljudi veruju da je Pavlović prodat za deset miliona a za Sadika se uzimaju milioni od svakakvih Vazurinih dilova i kombinacija onda što da ne.
H

Hermano7

pre oko 2 godine

Tebra budale veruju u to, ja ne, isto kao sto ne verujem da neko bi dao kataiju milka ipol plate.
@

@hermano

pre oko 2 godine

Sine prevedi to "milka ipoL"?

Bojan Kekezovic

pre oko 2 godine

Najveće pojačanje bi bilo na levom beku. Konkurencija Rodiću. Možda i desnom ako Pićini ne povrati formu. Što se tiče napada jedno krilo koje može da pretrči svakog štopera nismo imali još od Radonjića
А

Александар1

pre oko 2 godine

Саного је озбиљно пао у форми, а наставља по старом да губи лопту тамо где не сме. Радоја је бољи. Истиче му уговор, а 99% би дошао да му се да плата од 600 000€. Радоњић такође треба да буде приоритет за довођење. Пошто ми не знамо да нађемо квалитетног играча, т.ј да га скаутирамо, онда је боље доводити 100% проверене.
M

Mingula

pre oko 2 godine

Malopre odgledao 109 i 110 derbi,sta im je radio deki kao igrac. Sa 18-19 godina na dva derbija dao tri gola. Na 110-om derbiju bilo 4:0 a realno je trebalo biti 9:0- Autogol ponisten zbog ofsajda,stativa,3-4 puta sami ispred golmana. Otuda kompleksi od Dekija. Sada ih i kao trener drnda i premotava.
G

G

pre oko 2 godine

Ako je Rodic igrač za Evropu, kako onda mi jednu utakmicu nije imao snage za više od 45 minuta i kako se za sve igrače za ovih 5-6 godina možda nešto i čulo da ih neko hoće, sem njega? On u domaćem prvenstvu, ako ima neko brzo desno krilo traži izmenu posle 60 minuta, a pritom Erakovic stoper, koji je nekada igrao i desnog beka, menja i njega na levom bez da se primeti beka razlika?!
@

@G

pre oko 2 godine

Sine, ne sramoti se ...pojma ti nemas o fudbalu. Kome je sve dostupan internet, i ko sve prica o fudbalu...
p

pancevac92

pre oko 2 godine

ti toliko veze sa fudbalom nemas da oci bole,pa daj nam jedan dokaz za ove neverovatno smesne tvrdnje,kakvih 45 minuta
J

Jagnjilo

pre oko 2 godine

Prodati ili pokloniti Risaira,Dionia,Gobeljica,Krsticica,Srnica,Pankova^i jos par njih a ako je zvodljivo dovesti Radonjica,Luku Milivojevica,Filipa Mladenova i jednog spica koji se razlikuje od Ohija i Pavkova.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Srnic nema veliku platu, a izuzetno je koristan kao bekap. Nije mi jasno zasto ga ljudi uporno izbacuju.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Plus dovesti nekoga iz Serifa,Rendzersa,Fejnorda,Twentea,Psva,Genta,Genka,Anderlehta,Viktorije Gimaraes.Ima po tim i slicnim klubovima dosta igraca koji sam siguran bi mogli da se dovedu i koji bi hteli da igraju u Zvezdi.
p

plavac

pre oko 2 godine

evo gece zvao da pita mađiju može li da dođe
@

@plavac

pre oko 2 godine

Brini ti koga ce ovi tvoji bezbankovici da dovedu...ne trudi se da budes duhovit, ne ide ti.
@

@@plavac

pre oko 2 godine

Realno iz PSV-a, Belgije, Fejenorda nema šanse nijedan iole ozbiljan igrač da dodje u Zvezdu. Belgijanci koji vrede idu u Francusku, a PSV i Fejenord mislim stvarno. Šerif, Tvente, Viktorija je i realno.
@

@@plavac

pre oko 2 godine

Česi sad trenutno Slavija, a pre 6,7 mali Trenčin dovodio ludački brze mlade igrače iz Afrike. Za 50 do 100k. Nisu oni nešto pametniji u skaut službama tamo, nego pravi ljudi, na pravom mestu. Ovi naši ispušene lule za sulude plate. I Zvezda i Partizan
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Ja bih dodao na ovu listu i Bena i Kangu. Ako uprava ne moze da nadje boljeg desnog beka, onda nek iskoristi mogucnost da vrati Zuleta za dzabe. Svakako ce nam trebati i stoper. Otarasiti se pojedinih "velemajstora" koji su skupo placeni, a ne doprinose nicemu i to bi bilo to.
V

Vinnie Jones

pre oko 2 godine

Kanga je vec na toj listi, procitaj tekst bolje...
Z

Zvezdas79

pre oko 2 godine

Ben nema mesta ni u ovoj ekipi gde je uglavnom rezerva, a ne kad dodju jos pojacanja. Lik je prespor za danasnji fudbal evropski fudbal, a placati nekoga za domacu ligu je smesno, nadam se da ce ga se konacno klub uspeti resiti da ne smeta vise.
G

Goste33

pre oko 2 godine

A sta ćemo sa promasajima Ohijem I Motikom? koliko jos promašaja mora da bude da taj covek zvani Mrkela konačno ode iz zvezde???
G

Gost1234567889

pre oko 2 godine

Ne lupaj molim te. Koji promasaji? Ohi dao 10 golova otkad je dosao, Motika igra po 15 minuta, dete prvi put igra ozbiljan fudbal, i sasvim je ok za sad.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Izetno su znimljivi pokusaji grobarskog trolovanja ovde)))) Nama su Ohi i Motika dobri, a vi uzivajte u Markecu i Jojketu))))
v

v1ad

pre oko 2 godine

Zasto su oni "promasaj"? Na osnovu toga sto Ohi nije dao gol na tri utakmice? Vau. Zamisli da imas napadaca koji ne da gol na tri utakmice, koje usput i ne odigra do kraja (poslednje dve ga Stankovic izvede posle 45 minuta). Benzema tako ne bi davao golove redovno. Ja sam bas to pricao kad je dolazio da ne sme da se radi, da se deli neku minutazu sa Pavkovim nego da se zacementira 90 minuta na terenu. I sta Stankovic uradi? Krene da mu smanjuje minutazu. Prvo na 75, pa na 60, na 45 i poslednju utakmicu nije ni poceo nego je usao poslednjih 20 minuta sa Srnicem (ej!) Znaci, potpuno bezrazlozno i van svake logike mu je Stankovic zaustavio bilo kakav momentum i sad pricamo kako je Ohi nekakav "promasaj". Ajde molim te, vise otvori oci a manje citaj sta Darjan pise ovde. A sto se Motike tice, lik je dosao iz B tima Bajerna i tu je da bude rezerva Kataiju. Sta si ocekivao?
R

Real

pre oko 2 godine

Ohi dao 10 gola a Motika ce sledeće sezone biti bonus igrac i pocinjati sve utakmice. Baš si pogodio. Da si rekao Dioni Bakajoko Falco pa i nekako a ti dva igraca koji ce biti standardni sledeće sezone. Izgleda da te to najviše boli
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Ohi je dosao besplatno, bez obestecenja, sto se plate tice isplatio ju je ako nista drugo dosadasnjim golovima. S druge strane kako je Motika promasaj, po kojem to segmentu, ako moze objasnjenje? Ne igra ove godine vaznu ulogu jer nije prosao pripreme i jer je borba velika za titulu. Dogodine ocekujem da bude prvi bonus. Dvojica navedenih su sve samo ne promasaji.
G

Gost eeee

pre oko 2 godine

Sanogo nikako ne spada u ovu grupu ....
A

Alo bre

pre oko 2 godine

Kakav sanogo, pa on toliko sporo dodaje lopte da je to zalosno treba mu 5 minuta da smisli kome da da loptu na sredini terena. osim snage nema nista drugo.
v

v1ad

pre oko 2 godine

I ti bi oklevao u predaji lopte kad bi se okrenuo I video da Slavoljub Srnic ceka kao zapeta puska da primi loptu.
D

DJOVANI

pre oko 2 godine

Moramo dovesti jednog brzog napadača, dobrog desnog beka i veznog koji zna sa loptom i može mnogo da trči. Naravno jedno brzo krilo bi valjalo i to desno krilo.
P

Postic

pre oko 2 godine

Omasio si treba nam levi bel