Zvezdin Marong se nameće, dao ga u 90. minutu za bod Grafičara

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.08.19. | 20:31

I to glavom

Grafičar gura dobro ove sezone u Prvoj ligi Srbije, a danas je na gostovanju Budućnosti iz Dobanovaca u poslednjem minutu uspeo da izbegne poraz - 2:2 (1:1). Najzaslužniji za to je Usman Marong, igrač koji je u Grafičaru na pozajmici iz Crvene zvezde.

U situaciji gde je Grafičar ostao sa igračem manje samo par minuta ranije pri rezultatu 2:1 za Budućnost malo ko je očekivao da gosti mogu da dođu do gola, ali Marong je doneo izjednačenje.

Izabrane vesti

Posle jednog auta lopta je stigla do njega, a Marong, iako mu skok nije najbolje oružje zbog visine, uspeo je da dohvati loptu i da je sprovede u mrežu za veliko slavlje svog tima. Treba istaći i vrlo dobar gol Gavrića za Grafičar u 33. minutu kada je sa distance pogodio vrlo lepo plasirajući loptu.

Brzonogi vezista iz Gambije, Marong, bio je vrlo dobar prošle sezone u Prvoj ligi Srbije kada je za Trajal postigao šest golova i zabeležio tri asistencije. 

Fudbaler rođen 1999. godine stigao je zimus u Srbiju iz ekipe Superstars iz Gambije, a već prvi mečevi nagovestili su da se radi o talentovanom igraču. Videćemo u narednom periodu da li i talentu za prvi tim Crvene zvezde pošto je za početak potrebno da prođe "prvi filter" u Grafičaru.

OVDE možete videti snimak utakmice Budućnost - Grafičar.

PRVA LIGA SRBIJE - 5. KOLO

Petak

Kolubara - Novi Pazar 3:1 (2:1)

Subota
Radnički 1923 - Smederevo 3:0 (1:0)
Sinđelić - Dinamo Vranje 1:0 (1:0)
Metalac - OFK Bačka 2:0 (1:0)
Trajal - Zemun 1:1 (1:0)

Nedelja
Žarkovo - Radnički Pirot 1:3 (0:2)
Zlatibor Čajetina - Kabel 0:0

Ponedeljak

Budućnost Dobanovci - Grafičar 2:2 (1:1)
/Perić 41, Đorđević 53 - Gavrić 33, Marong 90/


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara