Martko Petrović (©Starsport)
Martko Petrović (©Starsport)

Zvezdin odgovor Zečeviću: Sram vas bilo, Bjeković nas nije posetio za godinu i po dana

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.11.22. | 15:00

“Ovako niske udarce nismo iskusili za 77 godina istorije odnosa sa FK Partizan“, rekao je Marko Petrović, operativni direktor crveno-belih

Žarko Zečević po Zvezdanu Terziću, a delegat Crvene zvezde po Žarku Zečeviću. Operativni direktor crveno-belih Marko Petrović stao je u odbranu generalnog direktora svog kluba nakon što je Zečević po imenu prozvao Terzića i rekao da antagonizam između večitih rivala šteti srpskom fudbalu.

Izabrane vesti

"Svašta smo navikli u ovih 77 godina istorije odnosa sa fudbalskim klubom Partizan, ali ovako niske udarce, spominjati generalnog direktora koji nije u sali, izvrtati istorijske činjenice... U tome je razlika između Zvezde i Partizana. Zvezda je džentlmenski, gospodski klub. Ovo što smo sad čuli to vam je Partizan. Sram vas bilo da na ovaj način pominjete gospodina Terzić", rekao je Petrović.

Posebno se osvrnuo na Zečevićevu rečenicu da je Terzić 2006. godine na mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije došao kao kadar Crvene zvezde.

Gospodin Terzić je na funkciju predsednika FSS došao iz OFK Beograda. Obišao je celu Srbiju, bio u Zvezdi, Partizanu, svim klubovima, razgovarao s ljudima. Bio je faktor jedinstva. Vaš kandidat, koji vrši funkciju v.d. predsednika Saveza (Nenad Bjeković, prim.aut), nije se udostojio da nas za godinu i po dana pozove, da nas pita, da nam nešto kaže. Je li to normalno? Je li to način da se gradi jedinstvo i solidarnost srpskog fudbala“, upitao je Petrović.

Za kraj...

Ono što FK Crvena zvezda želi je kandidat koji će raditi na obnovi jedinstva. Kandidat ne treba da bude obojen niti crveno-belom niti crno-belom bojom“.



tagovi

FK Crvena zvezdaZvezdan TerzićŽarko ZečevićFSS

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara