Kai Vagner (©AFP)
Kai Vagner (©AFP)

Zvezdin pik interesantan i Marselju: Olimpik kontaktirao sa Vagnerom

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.12.23. | 13:20

Nemac ima sve više ponuda kako se bliži zimski prelazni rok

O ideji Crvene zvezde da pojača levi bok već smo pisali, da je identifikovala Kaija Vagnera kao jedno od potencijalnih rešenja takođe, ali i da isto tako nije jedini klub zainteresovan za fudbalera Uniona iz Filadelfije.

Kako se bliži prelazni rok broj interesanata se samo povećava, a jedan najzvučnijih je Marselj. Naime, prema saznanjima La Tribun Olimpijena, koji se bavi dešavanjima na Velodromu i oko njega, francuski velikan je zainteresovan za 26-godišnjeg levog beka.

Izabrane vesti

I ne samo to, već je Vagner navodno već imao sastanak sa čelnicima Marselja. Informacija koju potvrđuje i Davide Mazi, saradnik poznatog fudbalskog insajdera Đanluke di Marcija. Prema njegovim saznanjima nemački internacionalac već ima ponude evropskih klubova, ali i iz MLS, gde već pet sezona igra sa dosta uspeha.

Što se konkretno Marselja tiče, Đenaro Gatuzo na poziciji levog beka ima samo jednu opciju – Renana Lodija. I zadovoljan je italijanski stručnjak doskorašnjim članom madridskog Atletika, propustio je Brazilac samo tri utakmice u svim takmičenjima ove sezone (dve zbog suspenzije), ali mu je potrebna alternativa, kako bi Lodi mogao povremeno da odmori. A, Vagner je kao neko ko će u januaru biti slobodan igrač – ističe mu ugovor sa Unionom – iskočio kao primamljiva opcija.

Podsetimo, Atletik je pre nedelju dana pisao kako je Vagneru ponudu poslao i grčki AEK, kao i da je pre godinu i po dana bio želja Džesija Marša u Lidsu, tada engleskom premijerligašu.


tagovi

Kai VagnerMarseljTransferiZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara