Zvezdin pik za januar - Jirka iz Trnave (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.09.18. | 10:07

Interesantan je i Andrej Kadlec

Crvena zvezda je burno završila letnji prelazni rok, a ako ćemo suditi po pisanju slovačkih medija, tačnije portala Trnavskyhlas.sk, Zvezda je već pikirala potencijalno pojačanje za zimu. I u pitanju je Erik Jirka, fudbaler Spartaka iz Trnave.

Naravno, Zvezda je igrala protiv Spartaka u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i na delu je mogla da se uveri u kvalitete Jirke.

Izabrane vesti

Pomenuti izvor kaže da se Zvezda veoma ozbiljno interesuje za Jirku i da bi do dogovora moglo da dođe u januaru. I da je Trnavi važno da može da računa na ovog igrača u Ligi Evrope.

Jirka ima 20 godina i igra na poziciji desnog krilnog napadača. Odličan je u prodorima u šta u navijači Zvezde mogli da se uvere i u Beogradu kod izjednačujućeg gola kada je prošišao po desnoj strani i asistirao Grendelu.

Takođe, prema informacijama našeg sajta, Zvezdi se dopao još jedan igrač sa te desne strane Spartaka. U pitanju je Andrej Kadlec koji se dobro pokazao u defanzivi. Radi se o beku. Defanzivniji je igrač od Jirke. I o njemu crveno-beli razmišljaju kao interesantnoj opciji.

Spartak iz Trnave će igrati u Ligi Evrope u Grupi D gde se još nalaze Anderleht, Dinamo Zagreb i Fenerbahče.

Foto: Star Sport


tagovi

Erik Jirka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara